Kaj Schrøder Hansen - Psykolog

Kaj Schrøder Hansen

Psykolog

Hornslet, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Individuel samtale rabat til studerende 800 kr. Aftal tid

Samtale forløb af 6 sessioner 4.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 54 55

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 54 55

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Individuel samtale rabat til studerende (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Samtale forløb af 6 sessioner (GoMentor videosession) 4.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 54 55

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Imødekommenhed - hjælpsomhed - erfaring - ! Det kræver mod at opsøge hjælp - så vælg omhyggeligt!!!! Kaj Schrøder Hansen - Psykolog

Beskrivelse

Samtale og terapi – en personlig sag!

 

HJÆLP!!!


Nogle gange er hjælp nødvendig, for at opnå ønskede ændringer i ens liv.

Med afsæt i en alsidig og spændende psykologkarriere, tilbyder jeg assistance, helt privat.

Du er specialisten – jeg er assistenten. Og i forhold til DIT liv og DINE problemer, er det dig der ligger inde med al vigtig viden. Det er en stor fornøjelse for mig at være med i processen med at få ting til at fungere. Psykologi er for mig mere og andet en automatiske tanker og skemaer. De personlige forhold, vanskeligheder og muligheder, vil altid spille en afgørende rolle i en god terapi. Og hvis du synes det lyder kedeligt, så tro om igen - det er ALTID spændende og givende.

 

 

Forsamtale

Personlighed og “kemi” spiller en stor rolle. Derfor tilbyder jeg altid en gratis indledende samtale af 20 minutters varighed, hvor vi ser hinanden an, og vurderer, om vi tror på at vi sammen kan løse problemerne. Terapien starter umiddelbart i forlængelse heraf

 

Jeg har særlig erfaring og interesse inden for områderne:

 • Angst, stress og PTSD
 • Relationsproblemer
 • Depression
 • Eksistentielle livskriser
 • Personlig udvikling
 • Alkoholmisbrug og afhængighed
 • Personlighedsforstyrrelser
 • Autismespektrumlidelser, f.eks. Aspergers syndrom
 • Supervision af tværfaglige grupper
 • Supervision af psykologer med henblik på autorisation

 

Især forståelsen af personlighedsforstyrrelser har min interesse. Og da der er tale om glidende overgange imellem normalt / besværligt / syg, er rækkevidden af denne forståelse relevant i mange sammenhænge – også når det gælder misbrugsbehandling.

 

 

Om terapien

For mig er helhed og sammenhæng i det hele menneske vigtigt. Personlighed er mere og andet end automatiske tanker og skemaer.

I mine terapier vægter jeg relationsarbejdet, f.eks. psykodynamisk psykoterapi, mentaliseringsbaseret terapi, relationel terapi m.m. 

Senest har jeg haft stor glæde af at arbejde med en kombination af narrativ terapi og EFT (emotionsfokuseret terapi). Jeg oplever, at denne kombination gør det muligt, hurtigt og effektivt, at bevæge sig i retning af ønskede ændringer. Dog altid med EFT som et supplement til den terapeutiske proces - aldrig som "løsrevet" metode.

 

Alkohol behandling

Psykologiske mekanismer har afgørende betydning for start og opretholdelse af uønskede mønstre omkring alkoholforbrug.

Og lykkes det at blive "tørlagt", uden at der gøres noget ved bagvedliggende problemer, er man klar til at starte forfra, og gentage nedturen.

Hvorfor drikker man? Hvad bruger man rusen til? Det er vigtigt at se forskel på at “være et problem” og at “have / have haft et problem”.

Måske er ensomhed, angst eller stress, de egentligt udløsende årsager. Og det er vigtigt at de identificeres, og bearbejdes.

 

 Udredning - psykologisk undersøgelse

Jeg arbejder dagligt med udredninger, hvor der er behov for at få en psykologisk vurdering. Jeg anvender bl.a. peronligheds- og intelligenstest, samt særlige metoder til f.eks. diagnosticering af autismespektrumlidelser. Centralt i enhver udredning vil dog være den kliniske samtale og den kliniske vurdering. Oftest er det kommuner eller regioner som anmoder om disse udredninger, men du kan også bestille en selv.

 

Medlem af Dansk Psykologforening.

 

Kort om mig

Født 1954

Uddannet psykolog 1986 fra Psykologisk Institut, Århus

Ansat i kombinationsstilling i psykiatri og misbrug

Psykolog-autorisation 1997

Ph.d.-studie ved Psykologisk institut, Århus Universitet

 

Fra 2009 ansat i Lokalpsykiatrien, Region Midt.

 

Dyrt?

En time hos en privat psykolog er uden tilskud fra det offentlige. Men mange vælger dette, selvom det umiddelbart virker dyrt.

Fordele: du bestemmer selv hyppighed og varighed og pauser i forløbet.

Du er garanteret total anonymitet, hvis det er det du vælger.

Får du senere brug for en psykolog, har du allerede kontakten.

Arbejdsgivere, kommuner m.m. yder muligvis tilskud.

Er du medlem af “Danmark”, ydes 200-300 kr i tilskud pr gang, for tilskudsberettigede diagnoser.

Flere private sundhedsforsikringer dækker også din udgift til psykologtimer hos mig.

 

Kontakt mig ganske uforpligtende og lad os få en snak om jeg kan hjælpe dig. Skriv helst eller bed om at blive ringet op, da jeg oftest ikke tager telefonen inden for normal arbejdstid.

 

 

Klientudtalelser

Ulla - "Jeg har haft et konfliktfyldt forhold til min datter, diagnosticeret med personlighedsforstyrrelse af borderline type. Mit forhold til min datter er i dag rigtig godt, og så godt som problemfrit. Den indsigt og det syn jeg fik på hendes sygdom,, har medført en langt bedre relation. Jeg er dybt taknemmelig for resultatet og de ændringer, som er opnået i mit forløb hos Kaj."  Læs mere  Læs mindre

Bodil - "Alle har fortjent en "Kaj". For mig har det gjort en kæmpe forskel. Tak for det. Bodil"  Læs mere  Læs mindre

Birthe - "Tak for hjælpen. Det var en meget svær tid, med svær sygdom hos ægtefælle. Men jeg fandt mig selv og mine kræfter, til gevinst for os alle. Det der EFT gjorde virkelig en forskel - men man ser lidt skør ud imens man laver det ;) Kh.: Birthe "  Læs mere  Læs mindre

Poul - "Jeg kunne ikke holde ud at tænke på mit misbrug, og flygtede fra virkeligheden. Men med hjælp fra Kaj, fik jeg mod til at forholde mig til det - og til at gøre noget ved det. Og jeg blev klogere på mig selv undervejs, og fik ranket ryggen. Mvh.: Poul"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere