Rikke Hvelplund - Psykoterapeut MPF

Rikke Hvelplund

Psykoterapeut MPF

1 klientudtalelse

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Sunde mennesker er ikke perfekte mennesker. Slet ikke. Men sunde mennesker har potentialet til at genvinde balancen efter skuffelser og nederlag. Rikke Hvelplund - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Du henvender dig til mig, fordi du gerne vil have hjælp til:

 • Angst, stress eller depression.
 • Problemer med temperament, skænderier og konflikter.
 • Overdrevne bekymringer og negativt tankemylder.
 • Sorgproces eller andre klemte følelser.
 • Personlighedsforstyrrelse.
 • Enhver mistrivsel eller diffus nedtrykthed som tager pusten fra dig.
 • Selvkritik, selvbebrejdelse eller anden selvdestruktiv adfærd.

 

I et psykoterapeutisk forløb med mig får du en kvalificeret samtalepartner, der

 • Skræddersyr tilgangen til din problematik 100% efter dit behov.    
 • På en kærlig og nysgerrig måde hjælper dig i gang med den udvikling du savner, for at kunne håndtere og løse de indre følelsesmæssige problemer du går med.
 • I samarbejde med dig vil konfrontere og udfordre de sider i dig selv, som har en andel i din mistrivsel.
 • Sikrer sig, at du oplever forandring og bedring allerede efter første samtale.

 

Intet kan rokke mig i min tro på det smukke i mennesker – heller ikke når det hele er allermest grimt og dystert.

Der er altid en grund til at vi har ageret og handlet som vi har gjort - og skal respekteres og anerkendes som éns bedste handlemuligheder på dét tidspunkt.

Når vi senere oplever, at tidligere mønstre eller måder at klare sig på ikke slår til længere eller ligefrem gør skade, kan det være tid til at starte i et personligt arbejde omkring at skabe forandring og trivsel fremfor lidelse.

 

Det er heldigvis blevet ganske almindeligt, at vi ærligt fortæller om vores problemer med at håndtere stress, sorg, traumer, angst og andre former for reaktionsmønstre, der ikke er gode for os.

 

Lige så almindeligt er det også at søge hjælp til at håndtere disse problemer, fordi mange godt ved, at de fortjener bedre end at skulle nøjes – de vil skabe forandring, vækst og trivsel!

 

Sunde mennesker er ikke perfekte mennesker. Slet ikke. Men sunde mennesker har potentialet til at genvinde balancen efter skuffelser og nederlag, sådan at de kan leve livet modigt, offensivt og i kontakt med sig selv og andre.

 

Du har samme potentiale – du er grundlæggende hel og sund - og hvis du mærker lidelse i dit liv, kan det betyder at der er noget du har brug for at udvikle hos dig selv.

 

- Og måske er lige netop NU det helt rigtige tidspunkt til det?


Klientudtalelser

Mandlig klient i 20'erne - ""Første dag i terapi hos Rikke følte jeg mig som en skal af mig selv. Jeg kunne ikke forstå hvorfor min livsglæde og passioner var borte og jeg var inderligt bekymret for mit helbred, lykke og fremtid. Behandlingen Rikke gav mig var meget unik. Hun gjorde mig selvbevidst om hvordan jeg følelsesmæssigt havde det i relationer til folk omkring mig, og jeg arbejdede meget intenst for at komme i kontakt med den følelse der er nu og her. I de mange situationer hvor jeg ubevidst dækkede over hvordan jeg havde det, ville Rikke holde fast, og på en omsorgsfuld, men bestemt måde, hjælpe mig til at blive mere opmærksom på mine følelser og ikke mindst hjælpe mig til at blive bevidst omkring hvorfor den givne følelse var til stede. Dette har hjulpet mig helt vildt meget. Min relation til de folk jeg holder af er begyndt at blive mere oprigtig og transparent, mine indre behov og personlige grænser tør jeg lytte til og agere efter og så har jeg endelig erhvervet mig en dyb selvaccept der gør, at jeg har meget nemmere ved at være fri og 100% mig selv omkring andre mennesker. Jeg kan med et stort smil på læben sige, at jeg endelig har lyst til at stå op fra sengen om morgen, og i dag kan jeg gøre det med et smil. Det er en oplevelse jeg længe har længtes efter - og det føles fantastisk!" Mandlig klient i 20’erne "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.