Lene Alexander - Sexolog, Kropsterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Supervisor, Traumeterapeut

Lene Alexander

Sexolog, Kropsterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Supervisor, Traumeterapeut

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Nærvær, omsorg og kærlighed er alle menneskers dybeste længsel. Livet skal være sjovt, lærerigt og dejligt. Lene Alexander - Sexolog, Kropsterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Supervisor, Traumeterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNDERE ONLINE

Den bedste terapeut er efter min mening en person der har prøvet en masse på egen krop, medgang som modgang. Det har jeg, derfor er selvudvikling blevet min livsstil. Når mennesker flytter focus fra andre til sig selv og tager ANSVAR for sit eget liv, sker der noget.

Jeg ønsker at sprede kærlighed imellem mennesker. SEX OG KOMMUNIKATION er de to vigtigste ting i et parforhold. At få en tredje part til at styre samtalen, fortælle om kærlighedssprog, hjernens udvikling, mønstre og vaner som kommer til at påvirke vores liv som mennesker, er en hjælp der skaber forandringen. Parterapi vil altid indholde opgaver I skal lave hver især og opsætning af fælles mål og drømme. 

Er du single, er det bedste du kan gøre, at elske dig selv på godt og ondt, så kommer kæresten til dig. At elske sig selv ubetinget, tage ansvar for eget liv og lykke og ikke mindst for sin egen seksualitet vil styrke dit selvværd og give dig en udstråling så du tiltrækker det du har brug for. Dine tanker bliver til ord, dine ord bliver til handlinger, dine handlinger bliver til vaner, dine vaner danner din personlighed. Dine tanker kan du blive bevidst om og ændre. 

Jeg er 47 år, mor til to dejlige børn på 12 og 14 år. Min yngste er multihandicappet. Derfor har jeg også et særligt "hjerte" for at hjælpe handicappede med at komme godt igennem deres seksuelle udvikling, samt at guide hjælpere og personale så uhensigtsmæssige situationer undgåes. Psykologi og menneskers adfærd har altid interesseret mig. Jeg startede bevidst min egen udvikling da jeg tilbage i 2006 gik ned med stress og depression. Jeg fandt metoder til at komme på benene igen, gennem litteratur, kurser, uddannelser, terapi, psykolog, psykoterapi, kropsterapi, meditation, mindfullness, søvn, kost og motion. 
 
Foredragsholder, kropsterapeut, psykoterapeut, kognitiv sexolog og parterapeut. Martemeo terapeut. 
 
Selvstændig med egen klinik siden 2009. Medlem af Dansk sexologforening og seksualvejlederforeingen. Modtager supervision. Er i konstant udvikling, for så er det sjovt at leve!

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.