Lene Alexander - Sexolog, Kropsterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Supervisor, Traumeterapeut

Lene Alexander

Sexolog, Kropsterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Supervisor, Traumeterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Nærvær, omsorg og kærlighed er alle menneskers dybeste længsel. Livet skal være sjovt, lærerigt og dejligt. Lene Alexander - Sexolog, Kropsterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Supervisor, Traumeterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNDERE ONLINE

Den bedste terapeut er efter min mening en person der har prøvet en masse på egen krop, medgang som modgang. Det har jeg, derfor er selvudvikling blevet min livsstil. Når mennesker flytter focus fra andre til sig selv og tager ANSVAR for sit eget liv, sker der noget.

Jeg ønsker at sprede kærlighed imellem mennesker. SEX OG KOMMUNIKATION er de to vigtigste ting i et parforhold. At få en tredje part til at styre samtalen, fortælle om kærlighedssprog, hjernens udvikling, mønstre og vaner som kommer til at påvirke vores liv som mennesker, er en hjælp der skaber forandringen. Parterapi vil altid indholde opgaver I skal lave hver især og opsætning af fælles mål og drømme. 

Er du single, er det bedste du kan gøre, at elske dig selv på godt og ondt, så kommer kæresten til dig. At elske sig selv ubetinget, tage ansvar for eget liv og lykke og ikke mindst for sin egen seksualitet vil styrke dit selvværd og give dig en udstråling så du tiltrækker det du har brug for. Dine tanker bliver til ord, dine ord bliver til handlinger, dine handlinger bliver til vaner, dine vaner danner din personlighed. Dine tanker kan du blive bevidst om og ændre. 

Jeg er 47 år, mor til to dejlige børn på 12 og 14 år. Min yngste er multihandicappet. Derfor har jeg også et særligt "hjerte" for at hjælpe handicappede med at komme godt igennem deres seksuelle udvikling, samt at guide hjælpere og personale så uhensigtsmæssige situationer undgåes. Psykologi og menneskers adfærd har altid interesseret mig. Jeg startede bevidst min egen udvikling da jeg tilbage i 2006 gik ned med stress og depression. Jeg fandt metoder til at komme på benene igen, gennem litteratur, kurser, uddannelser, terapi, psykolog, psykoterapi, kropsterapi, meditation, mindfullness, søvn, kost og motion. 
 
Foredragsholder, kropsterapeut, psykoterapeut, kognitiv sexolog og parterapeut. Martemeo terapeut. 
 
Selvstændig med egen klinik siden 2009. Medlem af Dansk sexologforening og seksualvejlederforeingen. Modtager supervision. Er i konstant udvikling, for så er det sjovt at leve!

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.