KEND DIG SELV KVINDE

Skrevet d. 11-11-2014 11:14:27 af Lene Alexander - Sexolog, Kropsterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Supervisor, Traumeterapeut

Onani

Mænd har gjort det siden de var helt små, flere gange om dagen. Altså rørt ved deres kønsdele, nu skriver vi 2013, nu må kvinderne på banen! Det kan bare ikke være rigtigt, at størstedelen af kvinder/piger ikke kender sig selv forneden. Frem med spejlet, undersøg dig selv, mærk dig selv, gå på opdagelse i din smukke blomst og lær at nyde. 

Slip hovedet

Mange mennesker lever deres liv i hovedet og har sjældent forbindelse til deres krop eller mærker ikke deres krop. Det at slippe hovedet og være i kroppen er en stor udfordring for mange, det er rigtig svært. Sex bliver først rigtig dejligt, når vi nyder det så meget, at vi har sluppet hovedet og lader kroppen tale sit eget sprog, så bliver det den smukkeste dans imellem to mennesker. Det kan læres. 

Sensuel dans

Jeg underviser i sensuel dans for kvinder, denne indgangsvinkel til at komme tæt på det feminine univers er fantastisk. Her lærer du at røre ved dig selv og nyde dig selv, ligesom du er skabt. Her bliver ingen målt og vejet, her skal der ikke præsteres, men kun nydes. Ren nydelse for dig selv, ren kærlighed til dig selv. At være i nuet og være tilstede i kroppen, på den dejligste måde. Sæt noget skønt musik på derhjemme i stuen og dans. Alle kan lære det.

Tag ansvar

Nu bedre du kender dig selv også på det seksuelle plan, nu bedre et liv får du. Tag ansvar for dit liv og din seksualitet. Gå bevidst efter dine drømme og mål og sæt din seksualitet på. Det gavner dig selv og din partner. Er du single er der ikke noget dejligere end at lave en fræk date med sig selv!

Så kom i gang kvinder/damer/piger. I dybet gemmer der sig smuk skat….

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.