Tantra massage kursus for par

Skrevet d. 11-11-2014 11:19:32 af Lene Alexander - Sexolog, Kropsterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Supervisor, Traumeterapeut

TANTRA MASSAGE KURSUS FOR PAR

Det er et stærkt værktøj til at vække  sanseligheden og kærligheden i dit parforhold på ny.

Lær at give hinanden massage, mærk hinanden via hjertet og bliv forbundet på  en ny og  særlig måde. Ingen  forudsætninger nødvendigt.

Formål med kurset:

Lær at være i din krop, indsigter til at kunne fortsætte på hjemmefronten.  Nøgenhed når der masseres er en naturlighed. Kun massage til hinanden som par.  Tantramassage giver mennesket sin frihed. Tantramassage bliver en mere og mere  naturlig del af et kærlighedsforhold og et sexliv.

En tantrisk massage har til formål, at åbne for alle de fine og lette energimeridianer  som vi normalt ikke mærker. Massagen er udviklet i Østen. Selvom massøren vil  massere dine kønsdele, har tantra massage til formål netop ikke at give eksplosive udløsninger. Snarere vil tantra massage åbne op for energien i hele  kroppen, og lade den seksuelle og erotiske livsfryd strømme rundt overalt i kroppen.

Et fantastisk værktøj til at forene to mennesker på et dybere og  tættere plan.

Kontakt for at høre, hvornår jeg holder næste kursus.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.