Jannie Bøgedal - Psykoterapeut, Metakognitiv terapeut, Coach, Stressterapeut

Jannie Bøgedal

Psykoterapeut, Metakognitiv terapeut, Coach, Stressterapeut

København , Holbæk , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Intensivt forløb - 3.5 time fordelt på 1 uge. 2.400 kr. Aftal tid

Et intensivt forløb er 3½ times samtale fordelt over en uge; fx 1 time mandag, 1 time onsdag og 1½ time fredag (der kan godt aftales andre dage). Sessionerne foregår som udgangspunkt online eller i min praksis i Holbæk, men kan også (med fordel) foregår i naturen som walk&talk.

Rabat ved køb af 5 individuelle samtaler- pris pr samtale 700 kr. 3.500 kr. Aftal tid

Du vil få øget livskvaliteten, ved at få større indsigt og forståelse for dine tanker, adfærd, følelser og handlinger, og dernæst udvikle dine egne kompetencer til at tage styring. Dermed, bliver du i stand til at slippe uhensigtsmæssige handlemønstre, der ikke længere er gavnlige for dig.

Par Terapi 1.150 kr. Aftal tid

Et godt parforhold skal vedligeholdes ligesom alle andre relationer, men i perioder kan det være nødvendigt, at arbejde særligt aktivt for at styrke og udvikle parforholdet. Når forelskelsen ophører og hverdagen rammer os sker der ofte det, at vi glemmer at kommunikere eller vi stopper med at samarbejde om de fælles pligter. Vi får forventninger til hinanden, og vi bliver skuffede når den anden ikke lever op til dem. Intimiteten forsvinder, og vores sexliv kan gå i stå. Vi kan føle os alene, magtesløse, utilfredse og afviste, og vi kan give vores partner ansvaret for vores dårlige følelser – det er jo ham/hende der sætter dem i gang.

Stress terapi 800 kr. Aftal tid

Stress er en medfødt biologisk tilstand i kroppen, som gennem evolutionen har sikret vores overlevelse, ved at mobilisere ekstra styrke og årvågenhed til brug ved f.eks. kamp og flugt. Stress har derfor været – og er stadig – en meget nyttig egenskab og drivkraft i vores liv.

Nogle gange kan tingene virke uoverskuelige og opgivende. men fortvivl ikke, der er hjælp at hente. Jeg vil sammen med dig finde frem til de uhensigtsmæssige tankemønstre du må have og give dig redskaber du kan bruge som støtte i hele forløbet.

Samtaleterapi 800 kr. Aftal tid

Individuel Samtale

Årsagen til at søge en terapeut og hjælp er vidt forskellig, det kan være grundet en akut krise eller blot et ønske om at udvikle sig, enten professionelt eller personligt. Det gode er, at man behøver hverken en henvisning eller en diagnose for at få hjælp. Sessionerne vil tage udgangspunkt i hvad du har brug for, og hvilke ønsker og mål du har.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Intensivt forløb - 3.5 time fordelt på 1 uge. (GoMentor videosession) 2.400 kr. Aftal tid

Et intensivt forløb er 3½ times samtale fordelt over en uge; fx 1 time mandag, 1 time onsdag og 1½ time fredag (der kan godt aftales andre dage)

Par Terapi (GoMentor videosession) 1.150 kr. Aftal tid

PARTERAPI Når vi er nyforelskede, er vi påvirkede af hormoner i hjernen, som gør os ekstra tolerante over for hinanden. Vi har masser af nærhed, berøring og sex, og det får os til at føle samhørighed, kærlighed og glæde. Når forelskelsen ophører og hverdagen rammer os sker der ofte det, at vi glemmer at kommunikere eller vi stopper med at samarbejde om de fælles pligter. Vi får forventninger til hinanden, og vi bliver skuffede når den anden ikke lever op til dem.

Få hjælp og støtte til at komme tættere sammen.

Samtaleterapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Terapi har til hensigt at hjælpe dig med at opnå bedre balance og større livskvalitet, præcis efter dine ønsker. Du vil få øget livskvaliteten, ved at få større indsigt og forståelse for dine tanker, adfærd, følelser og handlinger, og dernæst udvikle dine egne kompetencer til at tage styring. Dermed, bliver du i stand til at slippe uhensigtsmæssige handlemønstre, der ikke længere er gavnlige for dig.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Hjertelig Velkommen. Når du besøger min profil er det nok fordi du har det svært, og gerne vil have hjælp til hvordan du løser denne opgave. Jannie Bøgedal - Psykoterapeut, Metakognitiv terapeut, Coach, Stressterapeut

Beskrivelse

Årsagen til at søge terapi og hjælp er vidt forskellige, det kan være grundet en akut krise eller blot et ønske om at udvikle sig, enten professionelt eller personligt. Det gode er, at man behøver hverken en henvisning eller have en diagnose for at få hjælp.     

                                                                                                   
Terapi har til hensigt at hjælpe dig med at opnå en bedre balance og større livskvalitet, præcis efter dine ønsker. Du vil få øget livskvaliteten, ved at få større indsigt og forståelse for dine tanker, adfærd, følelser og handlinger, for dernæst at udvikle dine egne kompetencer til at tage styring i dit eget liv. Dermed bliver du i stand til at slippe uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, der ikke længere er gavnlige eller hensigtsmæssige for dig. 
Ind  imellem kan livet  være svært- det kender alle mennesker til. Men, med de rigtige redskaber kan du skabe din egen livskvalitet. 


Jeg tilbyder terapi og coaching, hvor du vil få støtte til, at blive klogere på dig selv og dine udfordringer.

Kender du til at:                                                   
 • Føle dig ensom og alene, også sammen med andre.
 • Føle dig trist og bekymret, uden at vide hvorfor.     
 • Føle mig energiforladt og manglende lyst til sex.     
 • Er du konfliktsky, mangler selvtillid og har lavt selvværd og får ikke sagt fra.
 • Føler dig vred, misforstået eller ked af det, uden at vide hvorfor.     
 • Græder du ofte, og kan ikke rigtig blive glad eller finde årsagen til det. 
 • Har du præstationsangst og lav selvtillid.               
 • Er jaloux og har svært ved at styre det.

Det kan have store konsekvenser for livskvaliteten. For at kunne løse de problemer så bliver vi nød til at kende årsagen til dem når problemet opstår, fordi vi ikke er bevidst om hvad der sætter gang i en adfærd, så kan det være svært at vide, hvad vi skal gøre ved det. 

Hvis det var så let at ændre, ville vi jo allerede gøre det.


Hvor der er vilje, er der vej- har du mod på at arbejde for det, og gøre en indsats, så er der lys forude. Jeg vil støtte dig hele vejen med min ekspertise og viden.


Er du stresset:

Så oplever du formentlig at du føler manglende overskud, er grådlabil, glemsom, irritabel, mere ked af det end du normalt er. Du mister måske overblikket hurtigt og har måske fysiske symptomer som, ekstrem træthed, trykken for brystet, hjertebanken, sover dårligt, uro i kroppen eller maveproblemer.

Det er måske symptomer du har ignoreret gennem længere tid, og jo længere tid du har haft det sådan, jo større konsekvenser kan det få for dig, dit helbred og dine omgivelser. Det er derfor vigtigt hurtigst muligt at få hjælp til at blive afstresset.

Jeg vil hjælpe dig med værktøjer der kan afstresse, og som du kan bruge som selvhjælp hele tiden.


LIDT OM MIG:                                                             

Jeg er eksamineret og certificeret Psykoterapeut og Master Coach.

Hos mig kan der tales frit og jeg møder mine klienter med den største respekt og ydmyghed over for de udfordringer og problemstillinger du komme med. Jeg anvender coaching- og mentoring teknikker fra erhvervs- og sportslivets verden med teknikker fra psykoterapiens verden.                                                    

Jeg har arbejdet som selvstændig i mere end 25 år, og har stor erfaring med mennesker og de problemstilling de kan være i. Jeg kan tilbyde flere forskellige forløb.


Jeg tilbyder:

Integrerede udviklingsforløb med anvendelse af både coaching og psykoterapi, hvor coaching befordrer til handling og resultater via det rationelle, mens psykoterapi befordrer til indsigt og forståelse via det emotionelle.

Problemløsende udviklingsforløb med temaer som: konfliktskyhed, præstationsangst, manglende selvtillid, problemer med at sætte grænser og sige fra, angst for afvisning, lavt selvværd m.m.

Biopsykologisk coaching og mentoring: udvikling af personlige og sociale kompetencer med udgangspunkt i menneskets adfærdsbiologi, med anvisning af adfærd der kan give en udvikling og tillægge læring af både forandrede følelser og selvforståelse.

Personligt lederskab: redskaber til træning af emotionel intelligens på job og privat.

Stress terapi og -coaching: problemløsning, forebyggelse og mestring af stress - herunder årsagsbearbejdning af underliggende adfærdsbiologi og -psykologi.

Parterapi: Genfinde kærligheden – Vi vil gerne hinanden, men det fungerer ikke optimalt.


Individuel samtale:        

Samtalerne er individuelle og det er dig der bestemmer hvad vi skal tale om. Det hele tager udgangspunkt i hvilke problematikker og udfordringer du kommer med, og hvad du bringer op i samtalen. Det er igennem indsigt og adfærdstræning at du udvikler en hensigtsmæssig og følelsesmæssig intelligens. Du vil her kunne opnå:

 • Øget selvværd
 • Øget selvtillid
 • Overskud i din hverdag.
 • Øget tilfredshed.
 • Mod til at være den du er.
 • Øget selvaccept
 • Øget selvrespekt.   

                                                                                                                                                                         

Står du i en akut situation og vil ændre noget nu og her, kræver det et intensivt forløb, det kan f.eks. være: 

 • Jobskifte
 • Stress
 • Skilsmisse
 • Sorg
 • Sygdom
 • Præstationsangst 
 • Ubeslutsomhed
 • Selvskadende adfærd (trøstespisning, spiseforstyrrelser m.m)                                            

Det du vil opleve er, at et intensivt forløb vil give dig et skub i den rigtige retning i forhold til den situation hele dit forløb drejer sig om.


KONTAKT MIG:

Jeg har praksis i Valby (tæt ved Valby station) samt i centrum af Holbæk. 

Hvis du allerede nu ønsker at spørge om en konkret tid, er du velkommen til at benytte overstående link. eller ring til mig. Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme hvis du har en bestemt tid du ønsker..

De Bedste Hilsner

Jannie

Klientudtalelser

Kvinde 28 år - "Jeg har gået i et integreret forløb hos Jannie. jeg føler jeg har fundet fundamentet i forhold til hvad jeg vil i mit liv. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg har fået gåpåmod på livet og jeg har fået meget mere RO i mit hoved. Jeg ved nu hvilken uddannelse jeg vil vælge. Jeg har fundet mig selv og fået nære relationer i mit liv både til familie og venner. Jeg er blevet glad- selvtilfreds og fået langt større selvværd. Jeg kan sige fra og markerer mine grænser. Det har været et trygt sted at komme og hvor jeg føler at jeg blev mødt som den jeg er og der har været en afslappende stemning hvor alt var tilladt at sige. Jeg har fået mod på at opleve verden og har valgt uddannelse som jeg glæder mig helt vildt til at starte på. Det har været det helt rigtige forløb for mig og med den helt rigtige støtte. JEG KAN VARMT ANBEFALE DET TIL ANDRE."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 23 år - "Jeg kan virkelig varmt anbefale at vælge at gå i terapi hos Jannie. Jeg har gået i et forløb hos psykologer før hvor det intet hjalp. Ikke før jeg startede i terapi her. Det er først her at der virkelig begyndte at ske noget med metoder og redskaber som gjorde det muligt for mig at træne imellem mine tider hos Jannie. Jeg var en pleaser og jeg havde svært ved at sætte grænser over for andre af frygt for at blive holdt udenfor. Gennem træning fik jeg en langt større indflydelse på min adfærd og tanker og det har bare været så godt. Nu kan jeg finde ud af, at det er okay at være mig, jeg behøver ikke andres accept. Det har været et trygt sted at komme og Jannie er imødekommende og forstående, jeg følte mig virkelig mødt og velkommen her. Jeg kan virkelig godt anbefale hende. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.