Ellindur Egilstrød - Coach, Psykomotorisk terapeut, Kropsterapeut, Stressterapeut, Stresscoach

Ellindur Egilstrød

Coach, Psykomotorisk terapeut, Kropsterapeut, Stressterapeut, Stresscoach

14 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykomotorisk terapeut (Professionsbachelor i afspændingspædagogik og psykomotorik), NLP Coach, Bred vifte af uddannelser, kurser og arbejdserfaring. Ellindur Egilstrød - Coach, Psykomotorisk terapeut, Kropsterapeut, Stressterapeut, Stresscoach

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - kontakt GoMentor support for hjælp med at finde en anden


Personer der har et ønske om at kunne forbedre relationerne til andre mennesker. Reducere tankemylder, eller grublerier og være mere nærværende. Ønske om at lære at være mere tilstede i nu ´et og mindre bekymringer om fremtid eller grublerier om fortiden.


Personer med en eller anden form for stress eller smerte, som kan være alt fra fibromyalgi, piskesmæld, kronisk hovedpine, søvnbesvær, gigt, ryg-, skulder-, nakke-, hofte problemer.


Iværksætter eller virksomhedsejer, som ønsker redskaber til at håndtere at have mange bolde i luften på en gang. Ønske om at få bedre balance mellem privatliv og arbejdsliv.


Hvad er fordelen ved psykomotorik?

Når vi finder os selv i akut, kritiske situationer, har vi tre grundlæggende muligheder: kæmp, flygt eller frys. Det er en del af vores natur og har igennem menneskehedens historie hjulpet os til at overleve, men det er ikke hensigtsmæssigt hovedsageligt at befinde sig i denne kamp / flugt / frys tilstand, hvilket netop er tilfældet, hvis du er ramt af stress i en eller anden grad.


Det modsatte er den tilstand, hvor du er i fuldstændig ro / hvile. Derfor tilbyder jeg i min psykomotoriske tilgang, at du først får løsnet op kropsligt, hvilket vil hjælpe dig til netop at opnå den ro/hvile tilstand, hvorefter vi så i samtalen får meget bedre vilkår for at nå ind til kernen af problemet og bearbejde det.


Lær at forstå din krops signaler

En del af løsningen er i første omgang at lære, hvordan du identificerer årsagen til din stress, smerte eller ubalance. Disse udløsende faktorer kan være meget forskelligartede, men benævnes under ét som såkaldte ’stressorer’. Og dem skal du lære at kende på lang afstand, så du kan reagere i tide.


Dernæst lærer du at skelne mellem de stressorer, du kan ændre på, og dem du ikke kan. Måden du skal reagere på disse er nemlig forskellige. Fx er et dødsfald i familie eller vennekreds en anderledes proces, end hvis der er tale om en mere ergonomisk udfordring, som står til at ændre, hvis du lærer at lytte til din indre ’budbringer’, som lader din krop vide, at noget ikke er optimalt.


Populært sagt vil du lære at acceptere det, du ikke kan ændre – og ændre det, som du kan påvirke ved at træffe de rigtige valg. Det handler med andre ord om, at du lærer at forstå, finde sammenhæng i og ikke mindst håndtere de årsager, som bringer dig ud af balance.


I praksis

Konkret lærer du teknikker, som når først du mestrer dem, gør dig i stand til at være opmærksom på din krops indre signaler, udefrakommende faktorer eller særlige sociale eller ergonomiske sammenhænge, som kan udløse stress.


Dernæst får du også effektive værktøjer, som vil hjælpe dig til straks at handle på disse signaler. Det drejer sig om små justeringer i hverdagen, som ikke kræver store menneskelige ressourcer eller koster noget at udføre, men som du kan gribe til, så snart behovet opstår.


Disse værktøjer, som du skal benytte på egen hånd, i kombination med et forløb med samtaler og fysisk behandling, som får dig i ro/hvile tilstand, vil du komme tilbage til et liv, hvor du igen er i balance og for overskud til at fokusere på familie, venner, arbejdsopgaver, fritid og alt det andet, som ikke gør ‘ondt i livet’.


Og nok så væsentligt vil du fortsat kunne benytte disse værktøjer til i fremtiden at holde alvorlig stress på afstand.


Om Mig

Jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut fra VIA University College i Randers.


Derudover har jeg taget en NLP Coaching uddannelse i London, hvor jeg modtog undervisning fra Richard Bandler, som er manden bag hele NLP-tilgangen, samt bl.a. Ian McDermott, Jan Elfline, Paul McKenna, Michael Neill og John LaValle.


Endelig har jeg en særlig interesse for Søren Kirkgaard og eksistentiel fænomenologi, og det er denne kobling mellem forskellige faglige områder, som samlet set gør mig i stand til virkelig at tage et holistisk blik på din livssituation – og hjælpe dig tilbage på sporet til et liv med overskud, glæde og produktivitet.


Lokale

Det er vigtigt, at når du kommer i lokalet, så skal du føle dig velkommen og i nogle rammer, som måske er lidt andeledes fra din arbejdsplads eller hjem.


Derfor har jeg valgt at indrette klinikken i hyggelige rammer med en snært af ‘vintage-vibe’, så du virkelig får fornemmelsen af at træde ind i et nyt rum – også mentalt. Et rum hvor det er dig og behandlingen af din udfordring, som er i fokus.

Klientudtalelser

Lisbeth - "”Jeg er meget taknemmelig for at jeg kom på sporet igen”."  Læs mere  Læs mindre

Lars - "”Jeg ville ønske at jeg havde opsøgt Ellindur for lang tid siden”."  Læs mere  Læs mindre

Mads - ""Ellindur har en meget rolig, lyttende, empatisk og troværdig udstråling," "  Læs mere  Læs mindre

Martin H - "”Jeg har selv mange års forskellige erfaringer med mindfulness og det hjælper. Men Ellindur kombination af små simple kropsøvelser virker ekstra godt”."  Læs mere  Læs mindre

Susanne - "”Jeg tror mange virksomheder vil have gavn af psykomotorik og afspænding - for at få mere ro/hvile i nervesystemet. Og måske hvor vigtig stilhed/ro er for kreativitet.”"  Læs mere  Læs mindre

Jens - "” sådanne meditation/mindfulness er guld værd for introverte”."  Læs mere  Læs mindre

Søren - "”Jeg kom hjem fuldstændig afslappet og i superhumør”"  Læs mere  Læs mindre

Rune - "”Jeg har haft hovedpine siden et færdselsuheld i 1986, hvor jeg har prøvet al slags behandlinger. Siden jeg startede i behandling hos Ellindur i januar 2016, har jeg fået det meget bedre. Jeg har næsten aldring hovedpine længere og da den kommer, er der tid til en ny behandling.”"  Læs mere  Læs mindre

Inge - "”Jeg har levet med fibromyalgi i mange år og Ellindurs behandlinger hjælper også på disse smerter.”"  Læs mere  Læs mindre

Brian - "”Jeg er kommet hos Ellindur med hovedpine og en del andre gener fra en 10 år gammel piskesmæld. Der er ikke noget, som tidligere har hjulpet og hjælper mig så meget som behandlingerne hos Ellindur”."  Læs mere  Læs mindre

Else - "”Da jeg træder ind i klinikkens retro atmosfære føler jeg mig afspændt og rolig” "  Læs mere  Læs mindre

Lene - "”Medlemmerne var tydeligvis meget begejstret for din workshop.”"  Læs mere  Læs mindre

Hans - "”Jeg fik meget hurtigt adgang til min krop og følte mig meget mere rolig og afslappet”."  Læs mere  Læs mindre

Martin - "”Jeg oplevede med egne øjne, at Ellindurs workshop om stress kan skabe en helt ny rolig stemning i et team og reducere stress-tanker hos mig selv. Kombinationen af mindfulness og psykomotoriske øvelser med kroppen giver noget helt særligt. Samtidig har Ellindur en meget rolig, lyttende og troværdig udstråling, som i alt betyder, at de fleste deltagere afslutter workshoppen med mere energi end før de startede.” "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere