Christin Walter

Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

København , Aarhus , Videosamtale

50 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel Terapi/Mentoring/Coaching/sexologi (send mail/sms for booking) 1.200 kr. Aftal tid

Hvad du ønsker; f.eks. personlig udvikling. Karen fortæller: Vi byggede lige så stille mig selv op igen, jeg fik troen tilbage og power nok til at kunne gå hjem og arbejde med mig selv og mine omgivelser, med op og ned ture. Gav mig selv lov til at åbne helt op, græde, grine, skælde ud og lovliggøre mine ømme punkter, finde ud af hvad JEG kan gøre for at komme videre i MIT liv. Finder ud af, at det ikke kun er omgivelserne, der er noget galt med, at det er mit syn på tingene, jeg kan ændre / arbejde med. – at jeg kan gøre en forskel.

6 sessioners klippekort - Individuel Mentoring/Coaching/Terapi/Sexologi (send mail/sms for 6.995 kr. Aftal tid

Der tages udgangspunkt i din udfordring og eller dit ønske.

Parterapi som forløb- 10 sessioner (med eller uden sexologi) (send mail/sms for booking) 13.995 kr. Aftal tid

Til dig/jer der seriøst gerne vil dit/jeres forhold, din partner, men har mødt et bump på vejen af den ene eller anden slags.

Eller at der dukker senfølge reaktioner op fra tidligere seksuelle overgreb.

Eller der kommer en forstyrrende sygdom eller smerter eller tilsvarende snigende ind i (den seksuelle) relation.

10 sessioner (RABAT) mentoring/sexologi/coaching (send mail/sms for booking) 10.850 kr. Aftal tid

Der tages udgangspunkt i udfordringen, og dit ønske.

Parsamtale (med eller uden seksualitet) (send mail/sms for booking) 1.750 kr. Aftal tid

I er på udkik efter et struktureret forløb, hvor I får afklaret roller, både de maskuline og feminine.I vil have styr på samarbejde, både logistikken i familien, (er den sammenbragt) men også balance mellem arbejde og fritid og ikke mindst, en kommunikation, der er til at forstå og ikke mindst, prioritere kvalitets kærligheds tid.

 

Hvem har ansvaret, hvem gør hvad, hvor ligger kompetencen, viljen og interessen.

Mere kærlighed, mere erotik, bedre fungerende samarbejde, tillid og respekt.

I dette forløb får I lært at forhandle den praktiske logistik på plads. I lærer simpelthen forhandlings- og samtale teknikker, der styrker tydeligheden og forståelsen.

 

Hvornår taler vi, hvornår lytter vi og hvordan gør vi det i praksis.

 • Forhandlings teknikker
 • Konflikthåndterings redskaber
 • Forventnings afstemning
 • Praktisk fordeling af roller
 • Hvem er manden i forholdet
 • Hvem er kvinden i forholdet
 • Polarisering, ansvarlighed skaber tillid og respekt

Ring/mail og vi laver forløb ud fra jeres behov, hvis der er brug for mere end en session

Videosamtaler

10 turs klip á 60 min Mentoring/sexologi/coaching/terapi (send mail/sms for booking) (GoMentor videosession) 10.850 kr. Aftal tid

Der tages udgangspunkt i dig, i din udfordring, og eller dit ønske.

Biologisk og Fysiologisk udredning med laboratorie test og behandlingsplan (send mail/sms (GoMentor videosession) 11.850 kr. Aftal tid

Prisen afhænger af, hvilken test anamnesen viser vil være væsentligst, samt om du ønsker opfølgende samtaler til din færdige behandlingsplan(er).

Dette kan også sagtens foregå fysisk.

Individuel Mentoring/Coaching/Terapi/Sexologi (send mail/sms for booking) (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Tilgangen er helhedsorienteret.Udgangspunktet er dig. Psykofysiologisk og neurovidenskabelig.Coaching, terapi, mentoring, mm. alt efter behov og den givne case. Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Beskrivelse

Stress: Føler du dig presset eller stresset? Hvornår er nok, NOK?


Hvornår siger du stop til: Tankemylder, koncentrationsbesvær, søvnløshed, over følsomhed, nemt til tårer og irritation?


Kender du det, at:

 • tankerne myldrer frem, når du lægger hovedet på puden?
 • du føler dig konstant bagud?
 • du glemmer ting og aftaler?
 • du er mere vred end normalt?
 • du bruger mange stimulanser (fx. koffein) for at holde dig gående gennem dagen?
 • gamle mønstre popper op?
 • der sidder en lille formanende "djævel" i din hjerne som fortæller dig negative ting?
 • du bruger energi unødigt på tankemønstre?
 • du føler dig revet over på midten?
 • den gensidige opmærksomhed i vennekredsen bliver mindre og mindre?
 • du har svært ved at mærke om du kan regne med dem, hvis du virkelig har brug for dem?

Jeg møder dig, hvor du er. Jeg kan hjælpe dig med at finde din balance. Med min hjælp kan du erkende og forløse de følelser, der hindrer dig i at være den bedste udgave af dig selv. Du kan få hjælp til at se det oppefra - og finde din vej.


At være i en stress tilstand kan være særdeles udfordrende og ensomt. Det kan være vanskeligt at forklare. Det er ydermere svært at forstå, hvis man ikke selv har indsigt i stress og dennes påvirkning af vores krop, hjerne og sociale relation. Hvis stressen har været længe undervejs, er det ofte ingen energi at hente, og du føler dig sårbar og derved følelsesmæssigt udsat på jobbet og hjemme. (se om test længere nede)


Igennem de rådgivende samtaler vil du få indblik i dine stresssymptomer og værktøjer til at styre DIN stress; styre dine tankemønstre, fysiologi og følelser i pressede situationer, og ikke mindst bevæge dig sikkert ud af den nuværende stress tilstand og tilbage til "dig selv". Ydermere får du værktøjer til at styrke dit fysiske velvære og arbejde forebyggende i forhold til stress.


Parterapi: Hvornår er nok, NOK?


Hvornår siger du stop til: Tankemylder, mistro, misforstående løgne og negativ energi?


Kender du det, at:

 • I er uenige og skændes for ofte?
 • du/I er bange for at satse på kærligheden?
 • du er bange for at begå fej?
 • du tør sige, hvad du kan lide (eller ikke)?
 • du ved, hvad du har lyst til, men går på kompromis med dig selv?
 • du har svært ved at sige fra - eller til?
 • du ikke føler dig glad?
 • du ikke tør drømme stort?

I parterapien hjælper jeg med at udforske jeres muligheder. Jeg hjælper jer til at tale sammen, til at lytte til og forstå hinanden. Jeg giver jeg noget at arbejde med og jeg giver konkrete værktøjer, som I kan bruge til at afklare jeres fremtid og hvad den skal bygge på.


Kommunikationen i forholdet

Oplever I, at I taler forskellige sprog?

Oplever I, at I taler forbi hinanden?

Oplever I, at I har forskellige behov?

Oplever I, at det er svært at blive 3?

Oplever I bare, at den er død- og at I bare er sammen i dagligdagens gøremål?


Et kærlighedsforhold er en evig udviklingsproces! Kærlighed og parforholdet er den perfekte base for healing og vækst. Når det fungerer! Mange ting kan spille ind og udfordre parforholdet og give det vanskelige kår. Og nogle gange så bliver det som skulle være let, healende og givende pludselig vanskeligt, utrygt og alt andet end givende.

Det er ikke let at være i et forhold med problemer, og begge kan let komme til at føle sig ensomme i partnerskabet, og føle at "jeg" er den eneste, som vil og gør en indsats. Det kan være kompliceret at få forholdet til at være attraktivt og givende i længden, men det kan lade sig gøre, og det kan være en udviklende og spændende udfordring at tage op med hinanden. Det "kræver" mod og en fælles indsats at få forholdet til at vokse igen.


I ethvert forhold med en partner, vil ligeværdighed og respektfuld kommunikation være nøgleordet, og det vil være det, vi i terapien sætter fokus på. 


For at få etableret et udviklingsforløb er det vigtigt, at I begge er engageret og deltager aktivt i samtalerne med et åbent og lyttende sind, hvor forståelse er foran fordømmelse.

Der ligesom 3 faser i forholdet, eller rettere kan være. I første fase er man forelskede og alt er gammen. Så kommer fasen, hvor noget er galt, og tilsidst kommer fasen, hvordan man fixer det; HVIS man vil.  For det kommer ikke over natten, det kræver en arbejdsindsats;-)


Seksualitet og sex relationen

Seksualitet er mange ting; det er bio-psyko-socialt som er placeret i en moderne kultur, samt også hvordan du har det med dig selv.

Stress påvirker seksualiteten og omvendt.

Oplever du/I, at jeres behov dækkes? (også som du ønsker det?)

Oplever du/I, at det er svært at italesætte? - eller at det bare er svært at sige?

Oplever du/I ikke at vide, hvad du kan lide eller vil eller ikke vil? (gør det måske bare for at tilfredsstille ham/hende og så er der ro?)

-> hvilket måske også er svært at sige, da du er bange for at såre ham/hende, være til besvær etc.

Hvornår er nok, NOK?


Hvornår siger du stop til: Tanker og følelser om, at du ikke er god nok eller selvdestruktive tanker?


Kender du det, at:

 • du er bange for at begå fejl?
 • du ved ikke, hvad du kan lide?
 • du ved ikke, hvad du har lyst til?
 • du har svært ved at sige fra?
 • du ikke føler dig glad?
 • du ikke tør drømme stort?
 • du er opgivende?
 • du er gået i stå eller svært ved at komme videre?

Terapi egner sig til arbejdet med selvværdsproblematikker, depression, angst og personlig udvikling. Når jeg arbejder med terapi, involverer jeg også følelser, fysiologi, værdier, talenter og tidlige oplevelser.


Bliv din egen bedste ven, så du kan give dig selv omsorg og tryghed. Lær at leve mere autentisk med dine omgivelser. Du vil med dette forløb møde dig selv med en åbenhed og mildhed. Hvor du fx mediterer og giver din krop fuld opmærksomhed. Du vil opleve nye udfordringer mere positivt og med en nysgerrighed og åbenhed. Du har fortjent det!


Livsudfordringer eller krise og sorg: Hvornår er nok, NOK?


Hvornår siger du stop til: dine tanker og følelser og tager styringen?

 • har du fået en kronisk diagnose?
 • har du mistet en du  har kær?
 • har du svært ved at komme videre?
 • er du opgivende?
 • er du påvirket af,  hvad andre tænker?
 • har du mistet en legemsdel eller din virilitet?
 • har du deja-vu? (Ser og oplever oplevelsen igen og igen fx i drømme)
 • hyppige mareridt eller dårlig søvn?

Kender du det, at:

 • du føler, at du ikke kan følge med i hverdagen? tankerne myldrer frem, når du  ligger med hovedet på puden?
 • du føler dig konstant bagud?
 • du glemmer ting og aftaler?
 • du bruger mange stimulanser (fx koffein) for at holde dig gående gennem dagen?
 • du ikke ved hvordan du  er kommet fra A til B?

Når vi mennesker bliver ramt af død i familien, mister en god ven, kronisk sygdom eller lignende. Så svømmer følelserne af krise, sorg, frustration, vrede mm. ind over os. For den afdøde har efterladt fodspor i os.


Uanset om det er død eller en kronisk diagnose, så er vi mennesker i vores livs sorg og vi kommer aldrig "over det" eller "gennem det", vi skal leve med sorgen, den bliver dog på et tidspunkt en del af livet, men vi har altid sorgen med os.


Målet er måske, at du bliver bedre til at håndtere din sorg, krise eller din sygdom og dens forløb.


Coaching/mentoring:

Har du udfordringer i hverdagen; i ration til job, familie, venner eller andet? Udfordringer, der betyder du sidder fast og ikke føler, at du kan komme videre ved egen hjælp. Ønsker du at udforske muligheder, så du kan få taget beslutninger og komme i gang, med det, som giver mening og energi for dig?


Et individuelt udviklingsforløb med en person du har tillid til, som er din støtte person, din udfordrer og din beskytter kan være en givende udviklingsvej.


Samtalen:

Jeg arbejder ud fra et holistisk og humanistisk perspektiv, hvilket betyder, at jeg tror på, at "alle" mennesker kan tænke selv, kan tage sine egne beslutninger og har et indre potentiale for vækst.

Dertil tilbyder jeg også laboratorie tests, dette kan fx være interessant for dig, der er stresset. For er vi stressede får vi nemlig også forstyrrelse i vores fundament, vores kemi. Ud fra en sådan test kan jeg tilbyde dig, at lave kostplan og/eller se på relevante kosttilskud


I mine samtaler betyder det, at jeg ønsker at møde dig på et ligeværdigt og empatisk plan, og at min opgave er at facilitere en proces, hvor du selv finder mening og vejen til udvikling.


FAMILIEN

Trives en eller flere i familien ikke, påvirker det jer alle. Få hjælp sammen.

Familieterapi er en terapiform, der hjælper familier med rådgivning, næsten uanset hvilke typer udfordringer de står overfor. Forskellige familier har forskellige behov, når det kommer til rådgivning, men der er mange tips og teknikker, som kan hjælpe til, at de får det bedre sammen. Denne terapi foregår helst i familiens hjemme ramme.

Biografi

Klientudtalelser

Susanne - "Jeg er så taknemlig over jeg kom i kontakt med Christin. Der har været mange grimme ting i rygsækken som Christin skånsomt og meget indlevende har hjulpet mig med at få “rytter op i”. Det har været nogen seje og hårde kampe. Christin har altid formået at være der og støttet mig 120 %. Hun har været en kæmpe støtte og mit sikkerhedsnet, som jeg altid har kunne ringe til når det brændte på. Jeg er så taknemlig og ved slet ikke, hvordan jeg kan takke hende nok for hendes måde at hjælpe mig, og lære mig selv at kende. Kan kun varmt anbefale Christin." "  Læs mere  Læs mindre

Gunnar - "Bedste stresscoach vi har prøvet. Kan kun sige: "Prøv det!" Og tak."  Læs mere  Læs mindre

Louise - "Tak for læringen af simple nye tilgange, som har styrket mine medarbejders performance og resilience. Og givet mig en bedre bundlinje."  Læs mere  Læs mindre

Pia - "Det bedste var den form for kombinationer Christin kan og giver én med. Tak for hurtigt og godt forløb. Pia"  Læs mere  Læs mindre

Johannes - "Kan kun sige: "prøv det""  Læs mere  Læs mindre

Peter - "Så simpel forandring - og vupti min stress er blevet til resilience. Prøv Christin's tilgang til stress, du har intet at miste, kun viden og resilience at vinde. God fornøjelse."  Læs mere  Læs mindre

Anne - "En simpel vejrtræning gjorde den store forskel, men legen med mit kropslige batteri gjorde transformeringen og min stress var ude af systemet på under en uge. Bare jeg dog havde prøvet dette alternativ før- istedet for den vanlige stress behandling.. For dette har givet mig resilience og overskud hurtigt og i en sådan grad, at har lyst til at arbejde med mine skygge sider og barndomstraumer. Tak Christin for vidensdeling og din direkte (kærlige) måde at være på. Hvis DU ønsker forandring og komme de stress kvit på en simpel og holdbar måde- så giv dig selv denne gave- invester i dig selv- på samme måde som du gør med dit fitness abonnement. /Anne"  Læs mere  Læs mindre

Nicklas - en ung;-) - "Artikel og trygheden i bekræftelse af hvem man er, og hvad man er god til. (talenter/karakterstyrker, intelligenser og læringsstile er fundamentet herfor) Det er svært at være ung i dag. Mulighederne er flere end nogensinde, men det er problemerne også. I øjeblikket er der meget mediebevågenhed på området, fordi politikerne bruger den haltende psykiatri og det generelle dårlige mentale helbred for uge i deres valgkamp. Sympatisk? Nej, egentlig ikke. Problemet har været støt stigende de sidste 10-15 år, hvor flere og flere unge får det dårligt, fordi forventningspresset er for stort, og de ikke aner, hvem de er, og hvad de vil. De unge bliver bedømt på talt i stedet for personlighed, og det er et kæmpe problem. Det giver nemlig ikke høje karakterer, at være en god klassekammerat, der forstår sig på sine medstuderende, er vellidt, arbejder for sine ting, og bidrager til et godt studiemiljø, hvis man så samtidig har det lidt svært med det pågældende fag, så får man bare smækket et 02/4 tal i hovedet og får at vide, at man skal forbedre sig, og så er alle de andre ovennævnte kompetencer pludselig komplet ligegyldige. Trist, men sandt. – og netop nu, hvor høje karakterer er vigtigere end nogensinde, så var det måske på tide, at vi vågnede op…. Hvad nu hvis vi begyndte, at måle de unge på deres: arbejdsmoral, engagement, samarbejdsevner, og generelt bare menneskelige egenskaber i stedet? For det første ville det lette et enormt pres fra de unge menneskers skuldre. Tænk at blive målt på, hvem man er, i stedet for evnen til at terpe ofte dybt irrelevant stof. For det andet, så tror jeg virkelig, at det er noget, der kan sætte os fri. Hvis alt lige pludselig ikke drejede sig om tal, så ville unges motivation til at være sig selv, udforske sig selv, skille sig ud, og prøve sig selv af, være et helt andet liv. Vi skal få de unge til at se sig selv. Få dem gjort bevidste om, at de ikke er ens. Udvikle deres personlighed og selvstændighed langt tidligere, og langt mere end vi gør i dag. Personligt har jeg selv gået til coaching de sidste 3 år, for at finde mig selv. Man kan kalde det en uddannelse i; at lære sig selv at kende. Hvem er jeg? Hvad vil jeg? Hvad drømmer jeg om? Hvad er jeg god til? Hvad skal der til, for at blive den bedste udgave af mig selv? Dette var blot et udpluk af nogle af de ting, som jeg er blevet forholdt og har skulle sætte mig ind i de sidste 3 år, og jeg kan roligt sige, at i forhold til værdier, personlighed og livserfaring, så har jeg lært langt mere de sidste 3 år end jeg gjorde på 13 års skolegang. Fascinerende? Ja, for det viser potentiale på området, men samtidig er det også skræmmende. For hvorfor tager ingen fat i denne vinkel? Der går hundredetusindende via af børn og unge, der har det skidt netop fordi de føler sig stressede, fordi de ikke ved, hvem de er, og hvad de er i stand til. Den eneste løsning på børn og unges mentale helbredsproblemer er, at vi skal møde dem der, hvor de er, og forstå deres behov. Vi skal have ændret hele uddannelsessystemet, og det kan kun gå for langsomt. /Nicklas "  Læs mere  Læs mindre

Susanne - "Efter ganske få dage oplevede jeg ro. Dejlige, nemme og givtige værktøjer, der har transformeret mig og mit liv til et med lyst, indre ro og konstant overskud. Tak Christin."  Læs mere  Læs mindre

Maria - "TAK, nu kan jeg igen trække vejret!"  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Sådan! Stress, angst og ISB er væk, fordi du arbejder helhedsorienteret - både oppe fra og ned og vigtigere - nede fra og op. Pernille siger tak."  Læs mere  Læs mindre

Johan og Suzanne - "TAK TAK er kun et fattigt ord. Men også det bedste her. TAK for at du hjalp os med at finde os selv, hinanden - og tilbage til kærligheden og sexlivet- sådan en drøm- vi har ikke ordene- MEN GLÆDEN. Tak."  Læs mere  Læs mindre

Steen - "Kære Christin. Tak, tak for du ar hjulpet mig med at få min rejsning og mit sexliv igen på naturligvis- uden viagra. Tak for du har fokus på hele mennesket- og alt det du ved om, at det også kan stamme fra kroppens fysiologi- og HVAD og HVORDAN jeg så kan gøre noget ved det. Det føles som en mirakel kur- selvom jeg ved, at du har nørderiet på plads. Tak. Steen"  Læs mere  Læs mindre

Hans Peter - "Christin- TAK for du har lært mig, hvad jeg selv kan gennem kendskab til interoception og proprioception- Helt fantastisk at vide, at jeg selv uanset, hvilke udfordringer jeg fremover må møde, er i stand til at klare det selv, når jeg bare bruger 100% af mig."  Læs mere  Læs mindre

Susanne - "“Jeg er gået fra fra at overleve til rent faktisk at leve -samt vide, hvad er det egentligt jeg vil- og hvorfor""  Læs mere  Læs mindre

Søren P.  - "Taknemmelig over, at jeg nu har rejsning og normalt sexliv, efter at Christin har undersøgt min biokemi og behandlet min stress holistisk, så er alle problemer elimineret, og jeg er en mand igen, med fuld energi, empowerment og stærkere, gladere end nogensinde før. Tak for du viste mig lyset og gav mig værktøjerne til vejen tilbage i mit liv. Søren."  Læs mere  Læs mindre

Johanne - "Før overlevede jeg. Nu lever jeg. Tak Christin"  Læs mere  Læs mindre

Mette Jensen - "Hej Christin Nu er det snart et år siden at jeg kontaktede dig for et forløb. Jeg tænkte at give dig en opdatering, jeg ved i hvert fald at jeg selv gerne vil høre “enden” på historien for de patienter og klienter jeg har haft kontakt til gennem tiden. Jeg kom til dig i en tid hvor jeg havde mange ting at tumle med og store beslutninger der skulle tages. Jeg vil gerne sige tak for at du gav mig værktøjerne til at tage de beslutninger der var rigtige for mig. Jeg er nu blevet fastansat og trives i mit job. jeg har lært at mærke efter hvad jeg kan - og hvad jeg ikke kan, og endnu vigtigere at sige til og fra. Jeg flyttede kort efter vores sidste samtale i en lejlighed i byen, med tanken om at jeg som ny-single efter 9 år skulle tæt på byen og bylivet. Kort efter ramte coronakrisen landet og det passede mig egentlig fint at have meget tid til mig selv. Jeg fandt dog ud af at lejligheden var et dårligt valg, både fordi jeg ikke er bymenneske, men desuden var det en ren skodlejlighed. jeg gav mig dog god til at finde det rette hjem, og bor nu i en lille flække i et parcelhus jeg har lejet. Her er der ro, god plads til mig og hunden og naturen lige uden for døren. Jeg har stadig kontakt til eks’en, på et venskabeligt plan - der var nogle måneder hvor vi ikke snakkede, men nu snakker vi sammen et par gange om måneden og han og sønnen “låner” hunden en gang i mellem. Der er sket mange ting med de udvendige rammer af mit liv, på en måde så jeg nu er begyndt at få styr på alt det indvendige også. Jeg kan mærke mig selv igen, jeg griner og smiler mere og jeg har et helt andet syn på livet. Jeg kan kende mig selv igen og jeg er begyndt at investere i mig selv igen. Jeg bruger ikke øvelserne hver dag, men jeg har dem liggende lige ved hånden så jeg kan tage dem op og bruge dem når det er nødvendigt. En af det ting jeg dog gør dagligt, er at gøre mindst én god ting for mig selv - det kan være småt som at gå en tur i naturen uden telefonen eller drikke en kop god kaffe mens jeg nyder udsigten fra terrassen, eller noget større som at købe en god kaffemaskine i stedet for den billigere og “fornuftige”. Et forløb hos dig har helt sikker været en af de bedste beslutninger jeg har taget for mig selv! Tak fordi du fik mig til at kæmpe for mig. Mvh Mette Jensen"  Læs mere  Læs mindre

Nicklas Pedersen - "Christin Walter - en fantastisk inspirationskilde Identitetskrise? Depression? Lavt selvværd? Dårlige vaner? Bare rolig, alle disse problemer kan du få løst, hvis du vælger Christin Walter som din personlige coach. Allerede første gang du møder Christin, får du indtrykket af en varm og rummelig person, der er klar til, at hjælpe dig med lige præcis det du har brug for. Christin er fantastisk til, at se lige præcis hvilke knapper hun skal dreje på, for at få dig løftet op på en helt ny hylde, hvor du bliver gladere, får det bedre med dig selv, og tør jagte dine drømme igen. Christin's nøglepunkt er, at få dig i balance. Med vejrtrækningsøvelser, positive sætninger, og individuelt målrettede justeringer, gør Christin sit ypperste for at få dig til, at få det bedre end du nogensinde har haft det. Hvis du skulle støde på nye udfordringer undervejs i dit forløb, er dette ikke nogen forhindring for Christin. Hendes utroligt professionelle arbejde og åbne sind medfører, at hun altid kan hjælpe dig, med nye råd og et nyt syn på dine udfordringer. Personligt har jeg selv stiftet bekendtskab med Christin gennem 20+ sessioner det seneste års tid, og hver eneste gang har jeg fået ny inspiration, individuelle mål, og feedback på alt det jeg har brug for. Kort sagt, du vil aldrig komme til, at føle dig tomhændet efter en session med Christin. "  Læs mere  Læs mindre

Kamille Jensen - ""Jeg vil aldrig tage piller mod angst igen. For jeg ved aldrig om den virker eller ej. Denne øvelse virker på under 3 minutter - og hver gang.""  Læs mere  Læs mindre

Nina Hanne Kjær - ""min først tanke var, nu prøver jeg det her! Men helt ærligt, hvad skal "sådan én" kunne hjælpe mig med? JA, det var min tanke! Men tak, kære Cristin; du er virkelig en god behandler. Jeg er glad og taknemmelig for, at jeg valgte dig""  Læs mere  Læs mindre

Jacob "Taxamand" - "Kære Cristin Du har hjulpet mig op af det hul jeg var faldet i, som virkede uendeligt, og som jeg aldrig havde troet jeg var kommet op af. Jeg kan først og fremmest tanke din professionalisme, dit afbalancerede og intellektuelle væsen. Jeg har været så stædig i mit liv, at jeg ikke troede, at nogen ville kunne rokke ved det faktum, men det gjorde du. Du har fået mig til at se potentialet i mig selv i nogle helt andre dimensioner og dybder end jeg troede var muligt, TAK. Jeg føler virkelig for første gang, at jeg er på vej til at skabe mig det liv jeg ønsker. TAK, Jacob"  Læs mere  Læs mindre

Hella, overvægtig, 61 år. - "Kære Cristin tak for din måde at være på !!! venlig hilsen Hella ;-)"  Læs mere  Læs mindre

Per Nøhr, teknikker og ingeniør - "Cristin er helt klart hende, du skal kontakte hvis du vil mere i dit job/liv - da værktøjerne er yderst værdifulde i dit eget univers fremover, men der er opfølgning fra C.Walters personligt - og jeg kan kun opfordre folk til at give Cristin et kald - I vil takke mig senere, trust me "  Læs mere  Læs mindre

Morten Sørensen, tandlæge - "STRESS Det kan siges ganske enkelt. Mit liv har ændret sig. I mange år savnede jeg livsforandring, men havde bunker af undskyldninger. Det, jeg troede, var det ’rigtige’ viste sig at være en selvskabt virkelighed, som på ingen måde var god for mig og dermed mine omgivelser. Arbejde og penge er ikke alt. Det troede jeg, før jeg satte mig sammen med Cristin. Men gennem samtaler og sparring fandt jeg ud af, at min jagt på succes ikke var den rigtige vej for mig. Faktisk skulle jeg en helt anden vej. Gennem fundne og synliggjorte værdier og leveregler har jeg i dag et helt andet liv. Det er rigere end før. Sammen med Cristin lærer jeg at se på tingene mere positivt, og det er altafgørende for mig. Cristin sagde flere gange, at det var mig selv, der havde gjort det muligt. Men en ting er sikkert. Uden forståelse, empati og professionalisme fra Cristins side, så havde jeg ikke set, at jeg havde evnerne til at være til stede i livet. Mærke, se og føle uden at blive stresset. Blot smile, rumme forskellighed og være til stede. Cristin, Tak og glæder mig til at bruge dig som Coach i fremtiden."  Læs mere  Læs mindre

Karen, bogholder - "STRESS: Det mest lærerige og givende forløb Jeg har været på en hel del kurser gennem tiden, men dette forløb hos Cristin har klart været det mest givende og lærerige. Cristin har på bedste vis lært mig små simple teknikker, der dog har ændret hele mit billede af mig selv, mine muligheder for at skabe den hverdag og det liv, som jeg ønsker mig. Det er jeg Cristin dybt taknemmelig for. Jeg anbefaler varmt Cristin til alle der er påvirket af stress - sygemeldt eller ej."  Læs mere  Læs mindre

Jan Jensen, selvstændig - "Stressfri på 6 uger Jeg har fulgt Cristin Walters stress forløb efter, at jeg gennem længere tid, havde følt mig stresset. Forløbets udgangspunkt var Cristins stressmåling, som viste, at jeg havde en score på 197, hvilket indikerer et meget højt stress niveau. I løbet af de første par samtaler, blev jeg bevidst om, hvad der gjorde mig stresset. Jeg havde en plan for, hvordan jeg kunne komme ud af det igen. Allerede efter 6 samtaler og dertilhørende opgaver gennemførte jeg samme test igen og fik en score på 0. Transformer og forstå at tage ansvar for dit liv på 6 uger. Jeg anbefaler på det varmeste Cristin Walter. Jeg kan kun give Cristin Walter mine bedste anbefalinger. Hun er yderst faglig kompetent og tager udgangspunkt i det enkelte individ og den situation man er i. Samtidig har hun en smittende livsglæde, der gør, at man får lyst og gåpåmod til at ændre de ting, som skal ændres for, at man kan få det bedre." Med venlig hilsen Jan Jensen."  Læs mere  Læs mindre

Leder. Per Hansen - "STRESS: Livsforandrende forløb Når du er ramt af stress, er du ude af balance og du har brug for hjælp. Cristins veltilrettelagte proces fik mig til at føle mig holdt i hånden allerede fra første møde. Tryghed er guld værd i den situation. Jeg er selv certificeret coach og mente, at jeg jo egentlig bare skulle have én til at minde mig om alt det, jeg godt vidste i forvejen. Der tog jeg fejl. Jeg har fået mange dybe indsigter og erkendelser, som i sidste ende sammen med de effektive værktøjer, er med til at skabe den nødvendige livsforandring. Et af værktøjerne er viden om at bruge fysiologien, det mentale og det emotionelle i den rette kombination, som er nem og smart altid at have ved hånden. Godt tænkt og professionelt udført. Som person er Cristin meget nærværende og forstår at veksle mellem det kærlige og det håndfaste. Og så er hun selv et godt eksempel på balance, opnået ved at tage egen medicin. Jeg har fået stor respekt for faget stresscoaching og for den måde, Cristin griber det an på. Jeg kan i høj grad anbefale Cristin Walter."  Læs mere  Læs mindre

Johannes Petersen, revisor - "Fremtiden kommer uden stress. Efter at have været sygemeldt med stress i nogle måneder kontaktede jeg Cristin for at få hjælp til at blive stressfri. Det har været en lærerig proces, hvor fokus både har været på at blive stressfri nu og her, men også, hvordan jeg undgår at blive alvorligt stresset i fremtiden. I forløbet har Cristin været fantastisk til at udfordre mig på de overbevisninger og vaner, jeg har tillært mig med tiden og ikke mindst at være tro mod mig selv. Samtidig har hun gennem hele forløbet sikret, at jeg fik holdt fast i de daglige rutiner, der var nødvendige for at blive stressfri, på både det fysiologisk, mentale og emotionelle plan. Jeg føler mig klar til at møde fremtiden. Jeg kan varmt anbefale Christin, som er en dygtig, motiverende og inspirerende coach.""  Læs mere  Læs mindre

Folkeskole, Aalborg - "Super indsigtsrig temadag om stress i nervesystemet og på flere plan, samt med gode og nemme øvelser. Som vi kan bruge individuelt, i at skabe stærke teams og i børnehøjde. Gennemgangen var let forståelig og inspirerede til at ville vide mere. Som en smagsprøve."  Læs mere  Læs mindre

Camilla, advokatfuldmægtig - "Stressbehandling via telefonen Fokus og nærvær i et virvar af tanker. Cristin er rigtig god til at møde 'en, der hvor man. Hun er rolig, tilstede og tillidsvækkende, hvilket er rigtig gode egenskaber at blive mødt med, når man starter et (stress)forløb, der har til formål at flytte fokus og se livet i et andet perspektiv. Gennem mit forløb hos Cristin har jeg lært at bruge de redskaber, jeg har fået stillet til rådighed. Dette har gjort, at jeg bedre kan stoppe mine tankers sprint, prioritere min tid og være i stand til virkelig at mærke efter, hvad der er vigtigt, og ikke mindst hvornår det er vigtigt. Cristin har hjulpet mig af sted på en rejse gennem mit sind, mine tanker, min fysiologi, mine følelser, min fortid, min nutid, mine ønsker for fremtiden og har hjulpet mig til en bedre forståelse for, hvordan jeg bedst bevæger mig ned af den vej, jeg gerne vil.- på alle plan."  Læs mere  Læs mindre

HR-chef - ""Jeg har som HR Chef brug for, at have en ekstern coach til hjælp ved pressede medarbejdere. Det kan være omvæltninger i privat eller arbejdsregi, men også ofte stressede medarbejdere, der har været begrænsede i deres arbejde pga. en indre ubalance. Jeg bruger Cristin, fordi hun er yderst professionel i hendes tilgang til hvert enkelt menneske, hun møder. Hun forventningsafstemmer med både medarbejderen og mig, så jeg kan slappe af, når jeg ved de er i et forløb hos Cristin. Mine medarbejdere har stor tillid til Cristin, og det er det vigtigste i ethvert samarbejde. Ellers sker forandringen ikke. Dernæst er det vigtig for os som firma, at vi også får denne medarbejder tilbage i en bedre tilstand, og det sker hver gang.- og bundlinjen bedres = Cristin giver returnering af investering! Vi har virkelig fine resultater. Jeg medgiver mine varmeste og bedste anbefalinger til Cristin"."  Læs mere  Læs mindre

Mand i 30'erne (anonym) - "“Jeg fik i mit forløb med Cristin til fulde opfyldt mit behov og indfriet mine forventninger til et brugbart modspil. Cristin havde den helt rette evne som mentor til at lytte og lynhurtigt fange “kernen” i de problemstillinger jeg kastede op i luften. Hun vendte mine ord og fik dem ned på jorden på en anderledes og brugbar måde. Hun fik mig til at se muligheder i stedet for begrænsninger. Jeg kan varmt anbefale Cristin Walter, hvis du ønsker mere ud af dit liv”"  Læs mere  Læs mindre

Pernille, 34 år - "Kære Cristin Jeg skriver til dig, da jeg var klient hos dig i foråret. Jeg kom hos dig for at få styr på min karriere vej og jeg fik en masse gode og brugbare værktøjer med hjem, som jeg bruger i min dagligdag i dag. 1½ måned efter jeg holdt op hos dig stod jeg med en ansættelseskontrakt i hånden. Så mit store mål med at gå hos dig, må siges at være gået i opfyldelse. Jeg sidder nu i et administrationscenter og arbejder med it projekter med særlig fokus på processer. Så mindre it teknik og meget mere snak. Jeg kommer ud og holder workshops, laver oplæg, vejledninger og snakker med alle de spændende kultur institutioner. Et rent drømme job. Jeg har været her en måned og er selvfølgelig meget træt, når jeg kommer hjem, men jeg kan mærke en hel anden indre energi end på mit tidligere arbejde. Så jeg vil blot igen sige tak for hjælpen og de mange gode input du gav mig. Du er velkommen til at bruge denne mail som reference"  Læs mere  Læs mindre

kvinde i 40'erne, teamleder - "Stressbehandling Vidunderligt, at starte med en konkret måling af mit stressniveau og en forklaring af, hvad stress egentlig er. Min livskvalitet er blevet meget bedre! Jeg er godt på vej til, at leve det liv, der er bedst for mig……jeg ved godt, at det tager tid at lave om på gamle vaner og tænkemønstre, men jeg har en klar følelse af, at intet kan/skal stoppe mig mere! Forløbet var en rigtig god og lærerig oplevelse. Jeg har lært utrolig meget om mig selv og om stress, ved at få viden tildelt og dertil bare ved at få stillet de rette spørgsmål. Jeg har lært, hvor vigtigt det er, at passe godt på sin krop… det er jo det ”hjem” ens personlighed skal bo i!"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 30’erne, Kommunikationschef (Anonym) - "Stressforløb Jeg oplever, at det går meget bedre. Efter jeg har anerkendt over for mig selv, hvad problemet er, og er begyndt at bearbejde det, går alting meget bedre. Jeg kan godt stadigvæk have nogle dage, som begynder dårligt, hvor jeg kan mærke en knude i maven, og at jeg har let til tårer, men jeg kender som oftest årsagen, nemlig, at jeg har fyldt for mange ting ind i kalenderen. Jeg kan også langt bedre hive mig selv op, når jeg får det skidt f.eks. pga. et kommende arrangement. Jeg føler at på en skala fra 0-100%, så jeg er måske 70% nu, dvs. jeg er fortsat ikke helt på toppen, men hver dag bliver nemmere, og bedre. Min stress udmøntede sig bla. I noget fysisk, så det har betydet meget, at der har været fysiologisk viden og måling med i forløbet. Kombinationen er genial, og hjælper én på vej mht. at lære at slappe af. Da stress efter min nye vidensdeling fra Cristin har givet forståelse af, at stress er både fysisk, emotionelt og mentalt. Jeg har ændret min livsstil – kvittet jobbet for at være noget for mine børn og mig selv, og så har det fået mine øjne op for de nære værdier, som betyder alt for mig pt. Så livskvalitet er klart forbedret. "  Læs mere  Læs mindre

Jonas, 25 år og selvstændig - "Livsændring/Eksistentiel ændring Jeg har aldrig været til mentor eller coach før, så havde absolut ingen anelse om, hvad jeg gik ind til. Nu kan jeg med sikkerhed sige, at en mentor er alle pengene værd – i hvert fald hvis du vælger Cristin. Cristin har en fantastisk evne til at lytte og at skabe et rum, hvor alt kan blive sagt – jeg følte, at ordene væltede ud af mig. For mig var den helt store værdi, at Cristin formåede at nedbryde tankekaosset og samle det sammen og sat ind i nogle kasser med overskrifter på. Det gjorde alting meget mere overskueligt og til at arbejde med. Alle de største anbefalinger herfra."  Læs mere  Læs mindre

Julie, 23 år - "Livs formål/ Karrierevalg Da jeg kontaktede Cristin var jeg ikke selv helt klar over, hvad jeg skulle have hjælp til. Jeg vidste jeg ikke var glad der, hvor jeg var i livet og jeg vidste, at jeg ikke selv kunne finde ud af hvorfor. Cristin hjalp mig til at få nye perspektiver på mit liv og til at se tingene fra nogle helt nye vinkler. Vi havde mange gode snakke om alt fra det abstrakte – som ens værdi sæt og egne definitioner af ting som succes og lykke – til det mere konkrete som uddannelser og karriere muligheder. Som ung er der rigtig mange valg og fravalg, der skal tages og det er rigtig nemt at drukne i overvejelser og tanker om disse store beslutninger. Derfor var det en kæmpe hjælp for mig, at få én, der kunne lytte til alle mine mange tanker og ”rydde lidt op” i dem. At få nogle indspark til nye ideer hjalp mig til at finde en ny vej at gå og jeg er blevet rigtig glad på min nye uddannelse. Jeg kan kun varmt anbefale Cristin som mentor til alle, der føler de har brug for hjælp til at finde deres vej."  Læs mere  Læs mindre

Peter - "Work-life-balance Jeg kom til Cristin, fordi jeg i noget tid havde følt mig stresset, og fordi jeg ikke kunne slippe taget i arbejdet, når jeg havde fri. Cristin gav mig værktøjer, så jeg kunne slappe af, og lægge arbejdet fra mig. Desuden gav forløbet anledning til, at jeg blev mere skarp på hvilke arbejdssituationer, der gav mig energi, og hvilke der tappede energi fra mig. Alt i alt et super godt forløb, som bidrog til at jeg lærte mig selv bedre at kende. Cristin forstår at lytte, og er samtidig god til at finde ind til kernen af et problem. Hun skaber en afslappet og god atmosfære, der gør det nemt at åbne op, og sætte ord på sine problemer."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 50´erne, lederstilling i privat virksomhed - "Karrierecoaching Det har været en stor og meget brugbar fornøjelse at blive coachet af Cristin. Jeg var karrieremæssigt begyndt at løbe panden mod en mur og tvivle på mit eget værd, og havde efterhånden svært ved at se en vej frem i job og karriere. Selv om Cristin ikke selv er i en stor, privat virksomhed, formåede hun alligevel lynhurtigt at se de mekanismer, der var i gang, både i mig selv og i mine omgivelser. Med sin klippefaste positive og helhedsorienterede tilgang gav Cristin guidance, støtte og redskaber til at navigere videre i den rigtige retning for mig, alt leveret med sund, jordbunden fornuft, humor og skarpt øje for den menneskelige natur. Jeg kan på det varmeste anbefale Cristin, og vil ikke tøve med at opsøge hende igen, hvis behovet skulle melde sig ….og næste gang vil ikke vente helt så længe med at tage kontakt."  Læs mere  Læs mindre

Henrik Andersen - "“CEO - SafeEx Digitize Maintenance. Proven Technology. Save 40% - #GiveFirst 15. oktober 2018, Henrik var CHRISTIN WALTER -s kunde Jeg har brugt Christin Walter som coach igennem snart to år og jeg er meget imponeret. Jeg husker da jeg kom, var jeg stresset og meget energi forladt. Hun sagde at hvis jeg lavede de øvelser hun sagde i en uge ville jeg have mit gamle energi niveau tilbage... Hun havde ret. Grundet bl.a. hendes baggrund som sygeplejerske, bruger hun meget anatomien og hendes forståelse for, hvordan vores krop og vejrtrækning virker, som et helt menneske. Den forståelse og kontrol det har give mig over min krop, har gjort at jeg kan performe i et meget højere tempo end jeg har været vant til. Hun forstår hvordan det hele hænger sammen og det gør hende til en fantastisk coach. Jeg kan varmt anbefale Christin”"  Læs mere  Læs mindre

Hanne Nielsen - "“Forløbet hos Christine er den bedste gave jeg kunne give mig selv. Jeg har lært at mærke mig selv igen, lært at sige fra overfor andre på de ting “jeg burde”, fået meget mere ro inden i og tager hverdagen meget mere roligt, hviler meget mere i mig selv. Vil klart anbefale at du prøver det. Er sikker på du vil ikke fortryde.”"  Læs mere  Læs mindre

Betina Pedersen - ""Jeg har lært at blive bevidst om mig selv, mine følelser og tanker, tage ansvar for sig selv. En kæmpe indsigt i en selv, har lært mere om mig selv på 10 uger end jeg nogensinde ville have kommet til selv, spild af tid ikke at give sig selv den gave i Sin egen selvudvikling ? tak Christin❤️ ""  Læs mere  Læs mindre

Lars Thorhauge: - "“Magisk!! Jeg var helt ude og på sovepiller. Jeg var desperat og rådvild. Min kone ville heller ikke være der mere. Så blev jeg fyret. Og det var her Christine kom ind og transformerede min verden med simple værktøjer, som gør den dag i dag, at jeg tænker magisk, at der ikke skal mere til. Det er for godt til at være sandt. MEN det er sandt og bunder klart i hendes mange års erfaring og viden omkring mennesker, som helhed fra sygeplejefaget. Tak til Christine, fordi hun hjalp mig med at finde fode i mit liv igen og den vej jeg skulle på, både indeni mig, men også i mit kærligheds- og arbjedsliv. Magisk!!”"  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Jeg er kun 12. Christin forstår mig og lytter til MIG. Hun er sjov. Hun er den bedste."  Læs mere  Læs mindre

Johannes Sørensen - "Selvom jeg bor i Tyskland og, at vi kun har talt i telefon sammen, så er du brikken, der har ændret mit liv med dine skarpe spørgsmål og lyttende sanser."  Læs mere  Læs mindre

Hans Jensen - "Hej ;o) Jeg er meget tilfreds med fremgangen i vores samarbejde. Jeg er blevet bevidst om naar folelserne kommer og faar dermed en mulighed for at stoppe en irration eller hvad det nu maa vaere;o) TAK."  Læs mere  Læs mindre

Jens Sørensen - "Efter bare 72 timer kunne sovepillerne smides ud og jeg sove. Tak."  Læs mere  Læs mindre

Bjarne Larsen - "Også tak herfra. Jeg har oplevet mBIT coaching her til morgen, jeg kom med sygdoms angst og jeg gik smilende og rolig, fredfyldt og let ud af døren ? Powerfuld tool -og oplevelse. Jeg anbefaler på det varmeste at prøve den nye mBit coaching;o)"  Læs mere  Læs mindre

Karen Pedersen, 46 år - "Vi byggede lige så stille mig selv op igen, jeg fik troen tilbage og power nok til at kunne gå hjem og arbejde med mig selv og mine omgivelser, med op og ned ture. Gav mig selv lov til at åbne helt op, græde, grine, skælde ud og lovliggøre mine ømme punkter, finde ud af hvad JEG kan gøre for at komme videre i MIT liv. Finder ud af, at det ikke kun er omgivelserne, der er noget galt med, at det er mit syn på tingene, jeg kan ændre / arbejde med. – at jeg kan gøre en forskel. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.