Covid-19 og angst, frygt eller stress?

Skrevet d. 20-9-2021 08:58:49 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Vidste du, at frygt og angst er risikofaktoren nummer 2 for hospitalsindlæggelse og/eller død som følge af Covid 19?

Det er præcis resultaterne fra de amerikanske centre for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse (CDC) efter deres analyse af 540.000 indlæggelser og dødsfald på tværs af 800 hospitaler (forskningsartikel kan sendes til dig, hvis du sender mig en sms med din mail eller en mail).

Fedme er nr 1 risikofaktoren - 30% øget risiko for hospitalsindlæggelse og død

Angst og frygt er ingen 2 - 28% øget risiko

Diabetes er ingen 3 - 26% øget risiko

Meget lidt bliver kommunikeret til befolkningen om vigtigheden af, hvordan en sund livsstil bidrager til et sundt immunsystem og beskyttelse mod alvorlige virkninger af Covid 19.

Og endnu mindre kommunikeres om vigtigheden af ​​at håndtere stress, angst og frygt. Vi ved, at stress, angst og frygt er på meget høje niveauer i samfundet, og det kan argumenteres for, at medierne forværrer problemet med deres dækning af pandemien.

Det er så vigtigt, at vi alle styrer vores stress, angst og frygt og holder vores immunsystem sundt i løbet af denne tid. Og som HeartMath Practitioners har vi enkle og effektive værktøjer til at beskytte os selv og dele med andre.

Min invitation til dig er at dele de grundlæggende HeartMath -teknikker med hvem du kan, især de mennesker du kender, der kæmper med frygt og angst. Du kan hjælpe dem med at undgå alvorlig sygdom og, i betragtning af CDC -dataene, måske endda redde deres liv!

Kender du ikke HeartMaths teknikker, kan du lære de vigtigste på en tre timers tid. Jeg ønsker dig den dejligste mandag og start på ugen.

Med hjerte og taknemmelighed Christin

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.