Din Nevus Vagus

Skrevet d. 10-10-2022 17:38:15 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Forståelsen af din Nervus Vagus, kroppens største nerve og hvordan du bruger botton up metoder til at styre dette system med din bevidsthed, helbreder og forebygger nemt stress, angst, depression og hjælper rigtig godt på vej i traumer. Der er også rigtig gode resultater med metoderne og teknikkerne ved ADHD, og en masse fysiske symptomer, så som nakke-/skulder smerter, hovedpine mm.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at vide mere om dette. Der gives også vidensdeling på området- en undervisnings session på ca 3 timer tilbydes- og er der ønske om noget specifikt til dig, dine medarbejder eller din virksomhed, så ringer eller mailer du mig bare og vi tager den derfra. Den dejligste dag til dig og dine.


Med tak Christin


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.