Birgitte Pless - Coach, Mentor, Supervisor

Birgitte Pless

Coach, Mentor, Supervisor

4 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Er der noget der præger dit liv på en uhensigtsmæssig måde? Birgitte Pless - Coach, Mentor, Supervisor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Er der noget der præger dit liv på en uhensigtsmæssig måde?


Hvad enten du har private eller karrieremæssige udfordringer, hjælper jeg med at finde og styrke dine ressourcer, kompetencer, selvværd og få overskud til at bryde dine mønstre og træffe de valg, der er de rigtige for dig.


Du kunne opleve behov for:

 • Afklaring af dine kompetencer
 • Højere selvværd
 • Bevidsthed om dine værdier
 • Bevidsthed om relationer til dine nærmeste
 • Håndtering af konflikter
 • Håndtering af dine følelser
 • Fokusering af dine mål
 • Kommunikation, hvordan lærer du bedst?
 • Evnen til at tænke nyt
 • Evnen til at få mere struktur i din hverdag
 • Personlig branding, hvordan "sælger" du dig selv, som medarbejder og partner?


Eller måske står du over for en ny situation i dit liv, hvor du har brug for selv-anerkendelse, motivation, struktur, tips om jobsamtale, outplacement eller hjælp til udarbejdelse af ansøgning og CV?


Jeg møder dig, der hvor du er!


Jeg arbejder udpræget procesorienteret med en anerkendende tilgang, og lægger stor vægt på at alle samtaler skal være behagelige og foregå i en tryg atmosfære.


Det er vigtigt for mig at holde et højt etisk niveau og yde en professionel assistance. Derfor bliver alle oplysninger om dig samt dine resultater  behandlet med dyb integritet.


Jeg arbejder til daglig som teamleder/HR Manager/direktionsassistent, og har over 25 års erfaring med sparring og rekruttering af medarbejdere og ledere på alle niveauer.


Jeg har uddannelse i:

 • Ledelse og coaching
 • Bodynamic Foundation grunduddannelse i kropssprog
 • Enneagram Practitioner
 • NLP, projektledelse
 • HR konsulent
 • Konflikthåndtering
 • Samt certificering i mange testværktøjer


I mange coaching sessions anvender jeg et testværktøj, og du vil sammen med resultatet modtage en fyldestgørende rapport.


Priser:

 • En coaching samtale på 1 times varighed koster kr. 625,- incl. moms.


Som et ekstra tilbud, har du også mulighed for at udfylde en personprofil, som kan afdække din personlige adfærd og kompetencer. Det kan ske enten før eller midt i et coachingforløb. Der vil være et tillægsbeløb for profilen, afhængig af hvilken profil vi vælger.

Du kan også få personlig coaching hjemme, hvis du bor på Fyn, mod et tillæg for kørepenge.


Kontakt mig gerne for en uforpligtende forsamtale, hvor vi i fællesskab kan afdække, hvordan et forløb hos mig kan gøre en forskel i dit liv. Det koster dig ikke noget.


Klientudtalelser

Emilie, 23 år - "Hos Birgitte har jeg fået styr på mine følelser, jeg ved nu hvor jeg er god og hvor jeg kan blive bedre. Det er et meget brugbart redskab at få taget en personlighedstest, jeg fik en fyldestgørende rapport med mig hjem. Jeg fik taget testen ved en af de første samtaler, og vi har brugt resultatet af profilen i de efterfølgende samtaler. Det er helt vildt, som jeg kan se mig selv i disse resultater. Birgitte er rigtig god til at stille mig spørgsmål, som får mig til at tænke helt anderledes over tingene, end jeg tidligere gjorde. Jeg er blevet et meget sødere menneske med meget mere overskud til både mig selv og andre. Tak, Birgitte, du er bare den bedste mentor jeg kender. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym - sygehjælper - "Jeg begyndte i terapi hos Birgitte, fordi jeg var helt udbrændt og ikke havde meget selvtillid. Min far, min bror og min seneste ex-kæreste er alkoholikere. Jeg levede i skyggen af deres misbrug og brugte det meste af min tid på at servicere dem og tackle alt det de ikke selv kunne. Jeg kontaktede Birgitte for at få hjælp til at finde mig selv og forsøge at komme videre med mit eget liv. Jeg er i dag så taknemmelig for den proces jeg har været igennem hos Birgitte. Jeg har fået styr på det jeg selv gerne vil med mit liv, og på trods af den ”bagage” jeg har haft med mig, synes jeg at jeg i dag lever et dejligt liv. "  Læs mere  Læs mindre

Lene – selvstændig - "Jeg vil give Birgitte mine allerbedste anbefalinger. Jeg har følt mig tryg i hendes coaching lige fra begyndelsen og vi har kunne tale om alt, også det svære. Jeg har haft stor glæde af de "redskaber" jeg har fået med hjem og små hjemmeopgaver i forsøget på at ændre negative rytmer. Jeg har altid kunne ringe eller sende en besked, hvis jeg ”var kørt fast i noget”, og så fik jeg et par gode vink til at komme videre. Det har betydet en meget positiv ændring i vores familiemønster. "  Læs mere  Læs mindre

Lars 35 år - "Jeg mødte Birgitte første gang, da hun var ekstern rekrutteringskonsulent hos et firma, hvor jeg søgte job. Jeg fik ikke jobbet og der var flere ting, som var uklare for mig. Jeg tog mod til mig og opsøgte Birgitte i hendes eget firma, for at høre om hun ville hjælpe mig. Det ville hun! Hun kunne selvfølgelig ikke fortælle hvorfor firmaet ikke valgte mig, men det blev en spændende og lærerig rejse for mig og min personlige udvikling. Efter at have fået fokus på nogle uhensigtsmæssige ting i mit liv og hjælp til at få rettet op på dem, har jeg i dag fået det skønneste job. Kan kun anbefale andre at gøre det samme. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.