Vil du lære at se lidt lysere på din hverdag?

Skrevet d. 8-1-2018 11:58:26 af Birgitte Pless - Coach, Mentor, Supervisor

Er du optimist eller pessimist?

Den store forskel er, at du som pessimist bebrejder sig selv og føler at problemer ofte varer længe, og du har en risiko for at blive fanget i din tilstand.
Hvorimod du som optimist oftest opfatter problemer som forbipasserende, du giver ikke dig selv skylden og har derfor lettere ved at komme videre.

Det er dog helt okay at være ked af det eller nedtrykt over noget, som går dig imod! Gør plads til at være sur, ked af det, skuffet – herefter skal du fokusere på løsninger.

Optimister evner at gøre noget ved problemer og handler på dem.
Pessimister føler ikke de kan gøre noget ved problemerne, og får dem derfor ikke løst.

Kender du typen, der altid taler om problemerne uden at gøre noget ved dem? Så kender du måske en pessimist :-) Men måske kender du også en optimist? Det er dem, der handler! Problemerne går sjældent over af sig selv. Når optimister møder modgang går de aktivt i gang med at behandle det.

Optimisme er et mentalt værktøj – vi bliver hvad vi tænker!

Vil du lære at blive optimist og evne at isolere problemet til dét det handler om, slippe for at få problemet til at ødelægge hele din dag.

Jeg vil gerne hjælpe dig :)

De bedste hilsner
Optimisten Birgitte

 

 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.