Barbara Juen - Coach, Terapeut, Stresscoach

Barbara Juen

Coach, Terapeut, Stresscoach

Værløse, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Personlig coaching 995 kr. Aftal tid

Ønsker du personlig udvikling?

 • Måske er du på en skillevej, men ved simpelthen ikke hvilken vej du skal tage. Ligegyldig hvilken vej du vælger, så har det en konsekvens. 
 • Måske har du brug for at overvinde udfordringer? Frygten for at fejle, frygten for ikke at være god nok, lav selvværd, ... kan spænde ben for os. 
 • Det kan også være at du ønsker at opnå noget bestemt noget, men ved ikke hvordan du skal komme i mål. Muligvis har du forsøgt adskillige gange, men uden at lykkes. Eller også ved du simpelthen ikke hvor du skal starte. 

Jeg har metoden til dig

Processen foregår i 6 trin, hvor du til at starte med definerer dit mål. Herefter graver vi dine forhindringer frem og du kommer også til at skulle finde din indre og sande motivation frem. Fordi uden motivation bliver det svært.

Undervejs vil du med stor sandsynlighed opdage at du har fortalt dig selv nogle historier, som resulterer i et fastlost negativ mønster. Dette mønster skal brydes og erstattes af et nyt et. Det er nemlig utroligt hvad vi kan bilde os selv ind - på godt og ondt. At bryde et gammelt mønster kan derfor ændre dit liv. 


De bedste hilsener Barbara 


Stress & Hovedpine 995 kr. Aftal tid

Stress og hovedpine følges ofte af. Hovedpinen er en reaktion udløst af stress. Derudover kan du også have andre symptomer som svimmelhed, ondt i maven, brystsmerter, underlivssmerter, dårlig søvn, manglende overskud, ...

Hos mig kan du få hjælp til 

 • Stress håndtering
 • Blive klogere på hvad der trigger din hovedpine og hvordan du lærer at håndtere den.
 • Foruden coaching bruger jeg også teknikker fra afspænding og ved behov også blide manuelle teknikker. 
 • Jeg er uddannet fysioterapeut, men har forståelse for at krop og psyke hænger sammen. Derfor er dette ikke "klassisk" fysioterapi, men en hel del mere.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, har du mulighed for at kontakte mig for en gratis forespørgsel. 

De bedste hilsener

Barbara 

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

26 15 47 80

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

26 15 47 80

Videosamtaler

Stress & Hovedpine (GoMentor videosession) 995 kr. Aftal tid

Stress og hovedpine følges ofte af.

Hovedpinen er en reaktion udløst af stress. Derudover kan du også have andre symptomer som svimmelhed, ondt i maven, brystsmerter, underlivssmerter, dårlig søvn, manglende overskud, ...

Hos mig kan du få hjælp til

 • Stress håndtering
 • Blive klogere på hvad der trigger din hovedpine og hvordan du lærer at håndtere den. 

Jeg er uddannet fysioterapeut, men har forståelse for at krop og psyke hænger sammen. Derfor er dette ikke "klassisk" fysioterapi, men en hel del mere.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, har du mulighed for at kontakte mig for en gratis forespørgsel.

De bedste hilsener Barbara

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

26 15 47 80

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Specialklinik for Stress & Hovedpine 80 % coaching og 20 % fysioterapi - en fantastisk kombination, fordi krop og psyke hænger sammen Barbara Juen - Coach, Terapeut, Stresscoach

Beskrivelse

Specialklinik for Stress & Hovedpine

Langvarig stress er skadeligt og påvirker dit humør og din adfærd overfor dig selv og andre. Stress efterlader kropslige symptomer, såsom ondt i maven, hovedpine, dårlig søvn, svimmelhed, muskelspændinger, ...

Der kan være mange årsager til stress, men overvej om du måske stiller for høje krav til dig selv. Eller forsøger du konstant at kontrollere alt, også det ukontrollerbare? Ønsker at lære hvordan du sætter barren lavere i forhold til dine (alt for høje) krav? Eller hvordan du kan vende den negative indre dialog med dig selv til en positiv dialog istedet for? Forestil dig, hvordan dette vil føles. Tænk, hvis færre selvbebrejdelser, skyldfølelser, ... kunne resultere i mere energi, livsglæde og færre smerter! Jeg kan hjælpe dig med at træne din tankegang i en positiv retning.

Hos mig kan du få coaching, hvis du ønsker stress håndtering et ændret syn på din krop og dit helbred at tackle stress og hovedpine på en anden måde end hidtil personlig udvikling Fysiske smerter dræner dig for energi og er meget trættende. Hos mig lærer du nye strategier, som lærer dig til at lytte til din krop. Når dette lykkes, begynder du at indse at livet kan være godt, din krop begynder at slappe af og dine gener lindres.


Lidt om mig:

Jeg valgte at blive fysioterapeut, fordi jeg gerne vil hjælpe andre til et godt liv. Men hurtigt fandt jeg ud af at fysioterapi alene ikke er nok, fordi der primært fokuseres på kroppen.  Og derfor integrerede jeg det mentale aspekt ind i mit arbejde. Med denne baggrund har jeg et stærkt redskab til at forene krop, tanker og følelser. Disse elementer er udadskillelige, hvis vi ønsker et liv i balance.


• Uddannet fysioterapeut i 2002

• Master of Science in Physiotherapy (Queen Margaret University/Edinburgh) i 2014

• kognitiv terapi (tværfagligt forløb på Skt. Hans/Roskilde)

• Mindfulness instruktør (Cektos, Frederiksberg)

• haveterapi/terapihaver fra Københavns Universitet

• coach uddannet ved Sofia Manning


Bedste hilsener

Barbara

Klientudtalelser

Nynne - "jeg har brugt Barbara i nu 3 mdr. og på de 3. mdr er jeg gået fra svær depression, til at komme ud af den onde spiral, godt hjulpet af barbara. hun udfordrer mig til at tænke selv, og virkelig reflektere over handle- og tankemønstrem jeg er virkelig blevet klog på mig selv. jeg fik brugbare "opgaver" som jeg endda byggede lidt videre på, de fleste tog jeg til mig, og nogle skulle rettes til så de passede netop mig. barbara er god at sparre med, dømmer mig ikke, og hjælper mig til at blive klogere på mig selv. Det kalder jeg selvudvikling på højt plan. hun lærtemig hvordan min krop og sind, altså fysisk og psykisk velbefindende hænger sammen. Der er hurtig svartid. og vil til enhver tid ambefale barbara, og anvende hende igen hvis behovet opstår, tak for hjælpen!"  Læs mere  Læs mindre

Kristina - "Barbara har coachet mig og jeg synes hun gjorde et fantastisk stykke arbejde. Hun er sød og indlevende og tager sig god tid til at forstå problematikken. Jeg vil til enhver tid anbefale Barbara hvis du står og har brug for en coach."  Læs mere  Læs mindre

Claudia - "Barbara er en rigtig skøn coach, som vil dig det bedste! Hun er virkelig imødekommende og engageret. Det har været en rigtig god oplevelse at blive coachet af Barbara."  Læs mere  Læs mindre

Mona - "Tak for chancen til bedre selvindsigt/coaching , det har været værdifuldt. Jeg har fået bekræftet, og alligevel til min egen undren, at personlig udvikling er en evig rejse. Jeg er spændt på fremtiden og det arbejde jeg har foran mig for at leve bedre, og være tro mod mit bedste jeg. Det binder dårlig energi ikke at gøre det og har mange konsekvenser, som forstyrrer et godt flow. Du har været behagelig, rolig, positiv og med smil vist mig vejen, jeg ikke selv kunne finde."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere