Barbara Juen - Coach

Barbara Juen

Coach

Farum, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching (alt indenfor sundhed, smerter, kronisk sygdom, stress, madmentor) 1.150 kr. Aftal tid

Sundhed er et stort begreb og kan derfor opfattes som mange forskellige ting.

Hos mig kan du få hjælp til

at ændre livsstil (fx komme igang med motion, spise sundere, ...)

stress håndtering

at få et sundt forhold til mad (jeg laver dog ingen kostplaner)

at tackle sygdom og smerter (Jeg er uddannet fysioterapeut, men har forståelse for at krop og psyke hænger sammen. Derfor er dette ikke "klassisk" fysioterapi, men en hel del mere.)

Vi kan mødes udendørs på et aftalt sted i Furesø kommune. Naturen har en fantastisk evne til at heale og dette vil vi gøre brug af. Vi mødes kun i de lyse dagtimer.

Eller også mødes vi i mit mødelokale i Farum eller vi kan evt. aftale et helt tredje sted (max 5 km fra Farum). 

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, så kan du lave en gratis forespørgsel.

De bedste hilsener Barbara 


Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

26 15 47 80

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

26 15 47 80

Videosamtaler

Coaching (alt indenfor sundhed, smerter, kronisk sygdom, stress, madmentor) (GoMentor videosession) 995 kr. Aftal tid

Sundhed er et stort begreb og kan derfor opfattes som mange forskellige ting.

Hos mig kan du få hjælp til 

 • at ændre livsstil (fx komme igang med motion, spise sundere, ...)
 • stress håndtering
 • at få et sundt forhold til mad (jeg laver dog ingen kostplaner)
 • at tackle sygdom og smerter (Jeg er uddannet fysioterapeut, men har forståelse for at krop og psyke hænger sammen. Derfor er dette ikke "klassisk" fysioterapi, men en hel del mere.)

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, så kan du lave en gratis forespørgsel. 

Online coaching er endnu ikke særligt udbredt i Danmark, hvilket er synd. Fordele her at geografien ikke sætter begrænsninger og vi kan være mere fleksible med henblik på tidsaftaler. 

De bedste hilsener

Barbara 

Life coaching (personlig udvikling) (GoMentor videosession) 995 kr. Aftal tid

Siden du kigger her, så er du interesseret i personlig udvikling. Det er utroligt spændende og berigende at arbejde med. Wuhu, jeg glæder mig til at være din personlige coach. 

Vi mødes online og er geografisk uafhængige og du sparer transporttiden. 

De bedste hilsener

Barbara 

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

26 15 47 80

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Fysioterapi og coaching - en fantastisk kombination, fordi krop og psyke hænger sammen Barbara Juen - Coach

Beskrivelse

Du har altid et valg - det er mit motto. 

Hvis dit liv ikke går som du ønsker, så er dette også dit valg. Du tænker måske: "Det passer i hvert fald ikke". Men har du tænkt over hvordan din tankegang er? Ser du dig selv som en der altid er uheldigt, eller som en ingen kan lide, .... Har du tænkt over at du selv vælger dette? Det er nemlig din tankegang, der afgør hvordan du opfatter dig, hvilke valg du træffer, ... Coaching kan give dig en forståelse for dette, og endnu vigtigere redskaber til at ændre denne tankegang. 


Lidt om mig:

Jeg valgte at blive fysioterapeut, fordi jeg gerne vil hjælpe andre til et godt liv. Men hurtigt fandt jeg ud af at fysioterapi alene ikke er nok, fordi der primært fokuseres på kroppen.  Og derfor integrerede jeg det mentale aspekt ind i mit arbejde. Med denne baggrund har jeg et stærkt redskab til at forene krop, tanker og følelser. Disse elementer er udadskillelige, hvis vi ønsker et liv i balance. 


Hos mig kan du få coaching, hvis du ønsker 

 • personlig udvikling
 • et øget fokus på dit sundhed
 • at tackle smerter og kronisk sygdom på en anden måde end hidtil
 • at få et positiv forhold til mad
 • stress håndtering

Har du mange bekymringer, angst, lever i et ulykkeligt parforhold, manglende arbejdsglæde, ... vil dette påvirke din krop og efterlade spor i din krop, som kan vise sig som smerter, hovedpine, tab af stemme, ændret appetit, ondt i maven, svimmelhed, dårlig søvn, ...


Personlig udvikling gør livet spændende. Livet er en lang rejse, hvor vi støder på masser af gode oplevelser, men også det modsatte. Vi skal træffe mange valg, hvilket er nemt for nogle mennesker, men meget svært for andre. Hvert valg har en konsekvens og nogle er bange for dette. Men sådan behøver det ikke at være. Vi skal turde at springe ud og vi må acceptere at vi nogle gange fejler, men i de fleste tilfælde lykkes vi.  


Sundhedscoaching kan være med til at gøre dig sund(ere) og kan hjælpe dig til et bedre liv. Det er op til dig hvad du definerer som sundhed: måske vil du komme igang med regelmæssig motion (men har mange undskyldninger for at det ikke sker), spise sundere, ....

Som sundhedscoach er det min rolle at støtte dig til at indse muligheden for at opnå forandring. 


Har du kroniske smerter og/eller sygdom så drænes du af energi og er meget træt. Hvis ikke du har lært at økonomisere dine kræfter bliver det en evig kamp mellem at lave for meget eller for lidt - hvilket er opslidende. Hos mig lærer du at undgå denne uhensigtsmæssige autopilot, men i stedet at styre din krop og dit sind mere nuanceret igennem hverdagen. Når dette lykkes, begynder du at indse at livet kan være godt, din krop begynder at slappe af og dine gener lindres. Tag et aktiv valg om det er dig eller din sygdom, som skal bestemme. Det tager tid at integrere nye valg og at give slip på det gamle og kendte. Men det er fantastisk, når det lykkes. 


Som madmentor kan du få støtte til at lære at få et afslappet forhold til mad, hvor alt er tilladt i de rette mængder. Dette egner sig til dig, som har svært ved at nyde maden, spiser for meget eller for lidt, og synes du er for tyk. Bliv bevidst om hvad du forsøger at undgå ved at spise i stedet for. • Personlig udvikling er også noget, som har min særlige interesse. Det er noget, som er så givende for alle mennesker. Når vi føler at vi er gået i stå, eller vi skal træffe et stort valg, så kan coaching være en støtte til at komme videre.


Langvarig stress er skadeligt og påvirker dit humør og din adfærd overfor dig selv og andre. Stress efterlader kropslige symptomer, såsom ondt i maven, hovedpine, dårlig søvn, svimmelhed, muskelspændinger, ...

Der kan være mange årsager til stress, men overvej om du måske stiller for høje krav til dig selv. Eller forsøger du konstant at kontrollere alt, også det ukontrollerbare?  Ønsker at lære hvordan du sætter barren lavere i forhold til dine (alt for høje) krav? Eller hvordan du kan vende den negative indre dialog med dig selv til en positiv dialog istedet for? Forestil dig, hvordan dette vil føles. Tænk, hvis færre selvbebrejdelser, skyldfølelser, ... kunne resultere i mere energi, livsglæde og færre smerter! Jeg kan hjælpe dig med at træne din tankegang i en positiv retning. 


Om mig

• Uddannet fysioterapeut i 2002

• MSc in Physiotherapy (Queen Margaret University/Edinburgh) i 2014

• kognitiv terapi (tværfagligt forløb på Skt. Hans/Roskilde)

• Mindfulness instruktør (Cektos, Frederiksberg)

• haveterapi/terapihaver fra Københavns Universitet

• coach uddannet ved Sofia Manning

Klientudtalelser

Kristina - "Barbara har coachet mig og jeg synes hun gjorde et fantastisk stykke arbejde. Hun er sød og indlevende og tager sig god tid til at forstå problematikken. Jeg vil til enhver tid anbefale Barbara hvis du står og har brug for en coach."  Læs mere  Læs mindre

Claudia - "Barbara er en rigtig skøn coach, som vil dig det bedste! Hun er virkelig imødekommende og engageret. Det har været en rigtig god oplevelse at blive coachet af Barbara."  Læs mere  Læs mindre

Mona - "Tak for chancen til bedre selvindsigt/coaching , det har været værdifuldt. Jeg har fået bekræftet, og alligevel til min egen undren, at personlig udvikling er en evig rejse. Jeg er spændt på fremtiden og det arbejde jeg har foran mig for at leve bedre, og være tro mod mit bedste jeg. Det binder dårlig energi ikke at gøre det og har mange konsekvenser, som forstyrrer et godt flow. Du har været behagelig, rolig, positiv og med smil vist mig vejen, jeg ikke selv kunne finde."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere