Barbara Juen - Coach

Barbara Juen

Coach

Værløse, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Stress coaching (walk and talk i Furesø kommune) 1.150 kr. Aftal tid

Naturen har en afstressende og helende effekt, som vi kan gøre brug af. Vi mødes i den skønne natur i Furesø kommune (kun i de lyse timer).

Life coaching (walk and talk i Furesø kommune) 1.150 kr. Aftal tid

Vi går en tur i Furesø kommune eller finder et sted hvor vi kan sidde uforstyrret. Naturen og bevægelse inspirerer til tænkning. 

Fra januar 2020 kan jeg også tilbyde coaching på mit kontor i Farum.

Sundhedscoaching (walk and talk i Furesø kommune) 1.150 kr. Aftal tid

Vi mødes udendørs på et aftalt sted i Furesø kommune. Naturen har en fantastisk evne til at heale og dette vil vi gøre brug af. Vi mødes kun i de lyse dagtimer.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

26 15 47 80

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

26 15 47 80

Videosamtaler

Stress coaching (GoMentor videosession) 1.150 kr. Aftal tid

Samtalen foregår i dine egne rammer, hvor du er tryg. Du sparer tid på transport og vi kan være fleksible med henblik på at aftale tider. 

Life coaching (personlig udvikling) (GoMentor videosession) 1.150 kr. Aftal tid

Vi mødes online og er geografisk uafhængige og du sparer transporttiden. 

Madmentor (usundt forhold til mad) (GoMentor videosession) 1.150 kr. Aftal tid

Lær at få et afslappet forhold til mad, hvor alt er tilladt i de rette mængder. Og lær at acceptere dig selv. 

PS. Hvis du lider af anoreksi eller bulimi er jeg ikke den rette til at hjælpe dig. 

Sundhedscoaching (GoMentor videosession) 1.150 kr. Aftal tid

Sundhed kan være mange ting. Det kan være at du ønsker at begynde med regelmæssig motion, spise sundere, være mindre stresset, blive mere glad, fjerne din hovedpine, reducere muskelspændinger, lære at leve med kronisk sygdom,  ...

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

26 15 47 80

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Fysioterapi og coaching - en fantastisk kombination, fordi krop og psyke hænger sammen Barbara Juen - Coach

Beskrivelse

"I slutningen er det ikke mængden af år i dit liv der tæller, det er mængden af liv i dine år." Abraham Lincoln


Jeg valgte at blive fysioterapeut, fordi jeg gerne vil hjælpe andre til et godt liv. Men hurtigt fandt jeg ud af at fysioterapi alene ikke er nok, fordi der primært fokuseres på kroppen.  Og derfor integrerede jeg det mentale aspekt ind i mit arbejde. Med denne baggrund har jeg et stærkt redskab til at forene krop, tanker og følelser. Disse elementer er udadskillelige, hvis vi ønsker et liv i balance. 


Hos mig kan du få coaching, hvis du ønsker 

  • personlig udvikling
  • et øget fokus på dit sundhed
  • at tackle smerter og kronisk sygdom på en anden måde end hidtil
  • at få et positiv forhold til mad
  • stress håndtering

Har du mange bekymringer, angst, lever i et ulykkeligt parforhold, manglende arbejdsglæde, ... vil dette påvirke din krop og efterlade spor i din krop, som kan vise sig som smerter, hovedpine, tab af stemme, ændret appetit, ondt i maven, svimmelhed, dårlig søvn, ...


Personlig udvikling gør livet spændende. Livet er en lang rejse, hvor vi støder på masser af gode oplevelser, men også det modsatte. Vi skal træffe mange valg, hvilket er nemt for nogle mennesker, men meget svært for andre. Hvert valg har en konsekvens og nogle er bange for dette. Men sådan behøver det ikke at være. Vi skal turde at springe ud og vi må acceptere at vi nogle gange fejler, men i de fleste tilfælde lykkes vi.  


Sundhedscoaching kan være med til at gøre dig sund(ere) og kan hjælpe dig til et bedre liv. Det er op til dig hvad du definerer som sundhed: måske vil du komme igang med regelmæssig motion (men har mange undskyldninger for at det ikke sker), spise sundere, ....

Som sundhedscoach er det min rolle at støtte dig til at indse muligheden for at opnå forandring. 


Har du kroniske smerter og/eller sygdom så drænes du af energi og er meget træt. Hvis ikke du har lært at økonomisere dine kræfter bliver det en evig kamp mellem at lave for meget eller for lidt - hvilket er opslidende. Hos mig lærer du at undgå denne uhensigtsmæssige autopilot, men i stedet at styre din krop og dit sind mere nuanceret igennem hverdagen. Når dette lykkes, begynder du at indse at livet kan være godt, din krop begynder at slappe af og dine gener lindres. Tag et aktiv valg om det er dig eller din sygdom, som skal bestemme. Det tager tid at integrere nye valg og at give slip på det gamle og kendte. Men det er fantastisk, når det lykkes. 


Som madmentor kan du få støtte til at lære at få et afslappet forhold til mad, hvor alt er tilladt i de rette mængder. Dette egner sig til dig, som har svært ved at nyde maden, spiser for meget eller for lidt, og synes du er for tyk. Bliv bevidst om hvad du forsøger at undgå ved at spise i stedet for. • Personlig udvikling er også noget, som har min særlige interesse. Det er noget, som er så givende for alle mennesker. Når vi føler at vi er gået i stå, eller vi skal træffe et stort valg, så kan coaching være en støtte til at komme videre.


Langvarig stress er skadeligt og påvirker dit humør og din adfærd overfor dig selv og andre. Stress efterlader kropslige symptomer, såsom ondt i maven, hovedpine, dårlig søvn, svimmelhed, muskelspændinger, ...

Der kan være mange årsager til stress, men overvej om du måske stiller for høje krav til dig selv. Eller forsøger du konstant at kontrollere alt, også det ukontrollerbare?  Ønsker at lære hvordan du sætter barren lavere i forhold til dine (alt for høje) krav? Eller hvordan du kan vende den negative indre dialog med dig selv til en positiv dialog istedet for? Forestil dig, hvordan dette vil føles. Tænk, hvis færre selvbebrejdelser, skyldfølelser, ... kunne resultere i mere energi, livsglæde og færre smerter! Jeg kan hjælpe dig med at træne din tankegang i en positiv retning. 


Om mig

• Uddannet fysioterapeut i 2002

• MSc in Physiotherapy (Queen Margaret University/Edinburgh) i 2014

• kognitiv terapi (tværfagligt forløb på Skt. Hans/Roskilde)

• Mindfulness instruktør (Cektos, Frederiksberg)

• haveterapi/terapihaver fra Københavns Universitet

• coach uddannet ved Sofia Manning

Klientudtalelser

Kristina - "Barbara har coachet mig og jeg synes hun gjorde et fantastisk stykke arbejde. Hun er sød og indlevende og tager sig god tid til at forstå problematikken. Jeg vil til enhver tid anbefale Barbara hvis du står og har brug for en coach."  Læs mere  Læs mindre

Claudia - "Barbara er en rigtig skøn coach, som vil dig det bedste! Hun er virkelig imødekommende og engageret. Det har været en rigtig god oplevelse at blive coachet af Barbara."  Læs mere  Læs mindre

Mona - "Tak for chancen til bedre selvindsigt/coaching , det har været værdifuldt. Jeg har fået bekræftet, og alligevel til min egen undren, at personlig udvikling er en evig rejse. Jeg er spændt på fremtiden og det arbejde jeg har foran mig for at leve bedre, og være tro mod mit bedste jeg. Det binder dårlig energi ikke at gøre det og har mange konsekvenser, som forstyrrer et godt flow. Du har været behagelig, rolig, positiv og med smil vist mig vejen, jeg ikke selv kunne finde."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere