Barbara Juen - Coach, Terapeut

Barbara Juen

Coach, Terapeut

Farum, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Kun online coaching pga. Corona krisen 700 kr. Aftal tid

Ikke muligt pga Corona krisen lige nu

Sundhed er et stort begreb og kan derfor opfattes som mange forskellige ting. Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, så kan du lave en gratis forespørgsel.

Hos mig kan du få hjælp til

 • at ændre livsstil (fx komme igang med motion, spise sundere, ...)
 • stress håndtering
 • angst
 • at få et sundt forhold til mad (jeg laver dog ingen kostplaner)
 • at tackle sygdom og smerter (Jeg er uddannet fysioterapeut, men har forståelse for at krop og psyke hænger sammen. Derfor er dette ikke "klassisk" fysioterapi, men psykosomatisk fysioterapi.)

Vi kan mødes udendørs på et aftalt sted i Furesø kommune. Naturen har en fantastisk evne til at heale og dette vil vi gøre brug af. Vi mødes kun i de lyse dagtimer.

Eller også mødes vi hos mig i Farum eller vi kan evt. aftale et helt tredje sted (max 5 km fra Farum). 

De bedste hilsener Barbara 


Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

26 15 47 80

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

26 15 47 80

Videosamtaler

Coaching (alt indenfor sundhed, smerter, kronisk sygdom, stress, madmentor) (GoMentor videosession) 425 kr. Aftal tid

Sundhed er et stort begreb og kan derfor opfattes som mange forskellige ting.

Hos mig kan du få hjælp til 

 • at ændre livsstil (fx komme igang med motion, spise sundere, ...)
 • stress håndtering
 • at få et sundt forhold til mad (jeg laver dog ingen kostplaner)
 • at tackle sygdom og smerter (Jeg er uddannet fysioterapeut, men har forståelse for at krop og psyke hænger sammen. Derfor er dette ikke "klassisk" fysioterapi, men en hel del mere.)

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, så kan du lave en gratis forespørgsel. 

Online coaching er endnu ikke særligt udbredt i Danmark, hvilket er synd. Fordele her at geografien ikke sætter begrænsninger og vi kan være mere fleksible med henblik på tidsaftaler. 

De bedste hilsener

Barbara 

Rabat til studerende eller for dig, som er uden arbejde (GoMentor videosession) 350 kr. Aftal tid

Pga. Coronakrisen har jeg sat min pris ned.

Tilbudet gælder for studerende med gyldigt studiekort. Eller for dig, som er uden arbejde. Du kan kontakte mig for en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi finder ud af hvordan et  forløb kan se ud.

Med venlig hilsen

Barbara 

Life coaching (personlig udvikling) (GoMentor videosession) 425 kr. Aftal tid

Siden du kigger her, så er du interesseret i personlig udvikling. Det er utroligt spændende og berigende at arbejde med. Wuhu, jeg glæder mig til at være din personlige coach. 

Vi mødes online og er geografisk uafhængige og du sparer transporttiden. 

De bedste hilsener

Barbara 

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

26 15 47 80

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Fysioterapi og coaching - en fantastisk kombination, fordi krop og psyke hænger sammen Barbara Juen - Coach, Terapeut

Beskrivelse

Skab det liv du drømmer om

Det er muligt for alle mennesker at realisere drømme. Men det kræver at du ved hvad du vil og herefter en målrettet indsats. For nogle er det let, mens andre har svært ved dette. Hører du til den sidste gruppe, så kan coaching hjælpe dig på rette vej ved at du skifter fokus og får redskaber, som hjælper dig med at holde fokus og ændre uhensigtsmæssig adfærd. Det nytter nemlig ikke at fortsætte i samme spor, hvis det indtil videre ikke har bragt dig i mål. 

Det er utroligt spændende at arbejde med sig selv og opleve hvordan ens syn på tilværelsen ændres og sindet modnes. Det er berigende og giver en fantastisk følelse i krop og sind. Jeg har oplevet dette hos mig selv, og hos alle mine kunder. Det er livsbekræftende!


Lidt om mig:

Jeg valgte at blive fysioterapeut, fordi jeg gerne vil hjælpe andre til et godt liv. Men hurtigt fandt jeg ud af at fysioterapi alene ikke er nok, fordi der primært fokuseres på kroppen.  Og derfor integrerede jeg det mentale aspekt ind i mit arbejde. Med denne baggrund har jeg et stærkt redskab til at forene krop, tanker og følelser. Disse elementer er udadskillelige, hvis vi ønsker et liv i balance. 


Hos mig kan du få coaching, hvis du ønsker 

 • personlig udvikling
 • et øget fokus på dit sundhed
 • at tackle smerter og kronisk sygdom på en anden måde end hidtil
 • at få et positiv forhold til mad
 • stress håndtering


Personlig udvikling gør livet spændende. Livet er en lang rejse, hvor vi får masser af gode oplevelser, men vi møder også bump undervejs. Dette er uundgåelige vilkår i vores liv.  Vi skal træffe mange valg, hvilket er nemt for nogle mennesker, men meget svært for andre. Hvert valg har en konsekvens og nogle er bange for dette. Men sådan behøver det ikke at være. Vi skal turde at springe ud og vi må acceptere at vi nogle gange fejler, men i de fleste tilfælde lykkes vi.  

Har du lav selvværd, angst, bekymringer, føler dig utilstrækkelig, ... så vær modig og tør at tag det første skridt mod et nyt liv med mere selvværd, samt kærlighed og tillid til dig selv. Det er muligt.


Sundhedscoaching kan være med til at gøre dig sund(ere) og kan hjælpe dig til et bedre liv. Det er op til dig hvad du definerer som sundhed: måske vil du komme igang med regelmæssig motion (men har mange undskyldninger for at det ikke sker), spise sundere, ....

Som sundhedscoach er det min rolle at støtte dig til at indse muligheden for at opnå forandring. 


Har du kroniske smerter og/eller sygdom så drænes du af energi og er meget træt. Hvis ikke du har lært at økonomisere dine kræfter bliver det en evig kamp mellem at lave for meget eller for lidt - hvilket er opslidende. Hos mig lærer du at undgå denne uhensigtsmæssige autopilot, men i stedet at styre din krop og dit sind mere nuanceret igennem hverdagen. Når dette lykkes, begynder du at indse at livet kan være godt, din krop begynder at slappe af og dine gener lindres. Tag et aktiv valg om det er dig eller din sygdom, som skal bestemme. Det tager tid at integrere nye valg og at give slip på det gamle og kendte. Men det er fantastisk, når det lykkes. 


Som madmentor kan du få støtte til at lære at få et afslappet forhold til mad, hvor alt er tilladt i de rette mængder. Dette egner sig til dig, som har svært ved at nyde maden, spiser for meget eller for lidt, og synes du er for tyk. Bliv bevidst om hvad du forsøger at undgå ved at spise i stedet for. 


Langvarig stress er skadeligt og påvirker dit humør og din adfærd overfor dig selv og andre. Stress efterlader kropslige symptomer, såsom ondt i maven, hovedpine, dårlig søvn, svimmelhed, muskelspændinger, ...

Der kan være mange årsager til stress, men overvej om du måske stiller for høje krav til dig selv. Eller forsøger du konstant at kontrollere alt, også det ukontrollerbare?  Ønsker at lære hvordan du sætter barren lavere i forhold til dine (alt for høje) krav? Eller hvordan du kan vende den negative indre dialog med dig selv til en positiv dialog istedet for? Forestil dig, hvordan dette vil føles. Tænk, hvis færre selvbebrejdelser, skyldfølelser, ... kunne resultere i mere energi, livsglæde og færre smerter! Jeg kan hjælpe dig med at træne din tankegang i en positiv retning. 


Om mig

• Uddannet fysioterapeut i 2002

• MSc in Physiotherapy (Queen Margaret University/Edinburgh) i 2014

• kognitiv terapi (tværfagligt forløb på Skt. Hans/Roskilde)

• Mindfulness instruktør (Cektos, Frederiksberg)

• haveterapi/terapihaver fra Københavns Universitet

• coach uddannet ved Sofia Manning


Kærlig hilsen

Barbara

Klientudtalelser

Nynne - "jeg har brugt Barbara i nu 3 mdr. og på de 3. mdr er jeg gået fra svær depression, til at komme ud af den onde spiral, godt hjulpet af barbara. hun udfordrer mig til at tænke selv, og virkelig reflektere over handle- og tankemønstrem jeg er virkelig blevet klog på mig selv. jeg fik brugbare "opgaver" som jeg endda byggede lidt videre på, de fleste tog jeg til mig, og nogle skulle rettes til så de passede netop mig. barbara er god at sparre med, dømmer mig ikke, og hjælper mig til at blive klogere på mig selv. Det kalder jeg selvudvikling på højt plan. hun lærtemig hvordan min krop og sind, altså fysisk og psykisk velbefindende hænger sammen. Der er hurtig svartid. og vil til enhver tid ambefale barbara, og anvende hende igen hvis behovet opstår, tak for hjælpen!"  Læs mere  Læs mindre

Kristina - "Barbara har coachet mig og jeg synes hun gjorde et fantastisk stykke arbejde. Hun er sød og indlevende og tager sig god tid til at forstå problematikken. Jeg vil til enhver tid anbefale Barbara hvis du står og har brug for en coach."  Læs mere  Læs mindre

Claudia - "Barbara er en rigtig skøn coach, som vil dig det bedste! Hun er virkelig imødekommende og engageret. Det har været en rigtig god oplevelse at blive coachet af Barbara."  Læs mere  Læs mindre

Mona - "Tak for chancen til bedre selvindsigt/coaching , det har været værdifuldt. Jeg har fået bekræftet, og alligevel til min egen undren, at personlig udvikling er en evig rejse. Jeg er spændt på fremtiden og det arbejde jeg har foran mig for at leve bedre, og være tro mod mit bedste jeg. Det binder dårlig energi ikke at gøre det og har mange konsekvenser, som forstyrrer et godt flow. Du har været behagelig, rolig, positiv og med smil vist mig vejen, jeg ikke selv kunne finde."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere