Stress & Hovedpine

Skrevet d. 15-7-2020 20:22 af Barbara Juen - Coach, Terapeut, Stresscoach

Stress & Hovedpine

Har du overvejet at dit for høje stress niveau kan give dig hovedpine? Som fysioterapeut ser jeg dagligt mennesker med hovedpine. Og en stor del af hovedpinen er stressrelateret. Derfor arbejder jeg med en anderledes tilgang, hvor jeg integrerer det fysiske aspekt med det mentale aspekt. Dertil bruger jeg redskaber fra coaching, kognitiv terapi, afspænding og mindfulness.

Stress er en del af vores liv. Kortfristet stress er ok, men langvarig stress overbelaster din krop og dit nervesystem. Dette resulterer i muskelspændinger, spændingshovedpine, nedsat immunsystem, dårlig søvn, et ændret spisemønster, hjertebanken osv. Listen er ganske lang. 


Forestil dig at du fylder din hjerne med en stor mængde negative tanker. Dette er en meget dårlig følelse. Forestil dig istedet hvordan det ville føles, hvis du kunne give slip på alt det negative. Dette vil tage en tung byrde fra dig. 

Nogle gange kan vi have svært at se alternative veje, men de findes. Er du blevet "blind", så kontakt mig og jeg hjælper dig med at finde en ny vej, som giver dig et godt liv igen. 

Sammen finder vi ud af hvad der er årsag til din stress. Og endnu vigtigere, så bliver du bevist omkring gamle og uhensigtsmæssige mønstre, som skal brydes. Med denne nye viden kan du træffe nye valg. Valg, som du måske troede ville være umulige. Det er dejligt befriende og fantastisk at opleve, hvordan sådanne nye valg kan ændre hele ens liv. 


De bedste hilsener

Barbara 

Fysioterapeut & Coach & Mindfulness instruktørHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.