Sundhed & Livskvalitet

Skrevet d. 12-1-2020 18:13:04 af Barbara Juen - Coach, Terapeut, Stresscoach

Sundhed og livskvalitet

Livskvalitet og sundhed er det vigtigste for os. Vi tager det for given at eje det, men når det er fraværende bliver vi bevidste om dette savn. 

Har du fået en kronisk sygdom, kroniske smerter, stress, depression, eksem, overvægt, ... så tabes du for energi og livsglæde. Ved du hvorfor du fik stress, hjertestop, eksem, diabetes, kroniske smerter, depression, overvægt, ...? Måske har du levet i et usundt miljø med for mange belastninger, såsom stress, usundt kost, for lidt eller for meget motion? Dette svækker kroppen og resulterer i sygdom. 

Med min baggrund som fysioterapeut og coach møder jeg hver eneste dag mennesker, som er ude af balance med sig selv og ved ikke hvordan de skal genfinde den for at blive sund og hel igen. Som udekommende kan det være nemt at se hvad der er gået galt, men når man selv er i situationen kan det være svært selv at komme ud af en negativ spiral igen. Du forsøger alverdens behandlinger, men hvis de ikke hjælper, så er det måske værd at overveje om det kan have noget med din livsstil og din holdning at gøre. Vores sundhedssystem er fantastisk til at hjælpe ved akutte problemer, som for eksempel hjertestop, infektioner, knoglebrud og kraft.  Her får vi hurtig hjælp til at overleve men hvem hjælper med at forstå hvorfor du fik denne sygdom? Eller hvordan du skal komme videre efter denne alvorlige oplevelse? Hvem svarer dig på alle dine bekymringer og hjælper dig videre med mulige følgevirkninger af diverse behandlinger? Ønsker du at forstå dine egen selvhelbredende kraft at kende og ønsker du at komme videre med din personlige udvikling, så er der mange muligheder for at komme videre. 

Måske er et  gruppeforløb noget for dig?

I dette gruppeforløb arbejder vi med forskellige teknikker, som aktiverer din egen selvhelbredelse. Blandt andet benytter vi Mindfulness, meditation, let gymnastik, afspænding og der er masser af gruppearbejde. Alt sammen med det formål at du skal blive bevist omkring din egen adfærd, dine negative og positive mønstre og lære hvad der gavner dig. På den måde lærer du at komme i flow med dig selv og derved oplever du igen sundhed og livskvalitet. 

Forløbet foregår indendørs og udendørs i Furesø kommune. 

Vi arbejder en del udendørs, fordi naturen har helbredende egenskaber, som vi vil gøre brug af. Vi vil opholde os skønne steder, hvor vi er uforstyrrede. 

De bedste hilsener Barbara


Pris 8.500,- for 8 lørdage

Vi starter den 7. marts 2020

Du kan tilmelde dig via min profil hos Gomentor. 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.