Lise-lotte Guldbæk - Psykoterapeut, ID psykoterapeut, Psykoterapeut MPF

Lise-lotte Guldbæk

Psykoterapeut, ID psykoterapeut, Psykoterapeut MPF

Silkeborg , Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Walk & talk 800 kr. Aftal tid

Vi mødes ved min klinik i Silkeborg Vestergade 32 og går en tur i skoven. Vi slutter en time senere, igen på Vestergade 32. 

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Online terapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Vi mødes online på whereby eller FaceTime. 

Du betaler for sessions inden vi mødes. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

ID-psykoterapeut med fokus på at skabe et nærværende, tillidsfuldt, og rummeligt terapirum, hvor terapien med sikkerhed altid foregår på dine præmisser. Lise-lotte Guldbæk - Psykoterapeut, ID psykoterapeut, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Jeg hedder Lise-Lotte Guldbæk, og er certificeret ID-psykoterapeut ved den 4-årige psykoterapeutuddannelse på ID-Academy i Silkeborg.


Jeg har i mange år arbejdet som alternativ behandler med fokus på sammenhæng mellem krop og sind. Dette afspejles helt naturligt i mine psykoterapeutbehandlinger.


Jeg har stor fokus på at skabe et nærværende, tillidsfuldt, og rummeligt terapirum, hvor terapien med sikkerhed altid foregår på dine præmisser.


Der kan være mange grunde til at have brug for en psykoterapeut.


Jeg er især passioneret omkring konflikter i vores relationer, eller konflikter i os selv, sammen med andre personer. Hvorfor er det at vi i samvær med nogle mennesker reagerer destruktivt? Hvad er grunden til at vi ikke kan holde ud at være sammen med en ganske bestemt kollega? Hvorfor er det vi sammen med chefen ikke formår at sige fra, selvom det kun går ud over os selv hvis vi ikke gør? Og hvad er det der sker når vi i vores parforhold ser os selv og vores partner havne i de samme konflikter igen og igen? Og hvad gør vi ved det når det går ud over familien, jobbet og i sidste ende, os selv?


I mit arbejde brænder jeg for at hjælpe dig med at finde ud af hvad den bagvedliggende årsag til de konflikter du står i er. Jeg brænder for at hjælpe dig med at finde din indre styrke og dermed muligheden for at handle i konflikterne. Den styrke du skal bruge til at stå fast i dig selv med når du er sammen med andre. Det er også den styrke du bruger til at skabe dig det liv du drømmer om inderst inde.


Så når vi sammen andre mennesker føler os forkerte, alene og ikke gode nok, er det her vi har brug for at række ud og bede om hjælp, og det er på alle måder en styrke at være i stand til det.


I min praksis i Silkeborg finder vi sammen de redskaber, der skal til for at hjælpe dig tilbage på rette vej.


Vores indbyrdes kemi har afgørende betydning for en succesfuld behandling og du er derfor velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde ud af, om jeg er den rigtige terapeut for dig.

Klientudtalelser

Tenna - "Lise-Lotte er god til at give modspil i forhold de problemstillinger, der byder sig. Hun bringer analytiske værktøjer til samtalen, som gør det let for en mentalt overbelastet stressramt, at forholde sig rationelt til forløbet op til sygemeldingen. "  Læs mere  Læs mindre

Tina - "Levende og nærværende med dine nysgerrige øjne, lyttende og imødekommende med plads til både eftertænksomhed og skarpe spørgsmål, der når dybt og åbner op for yderligere eftertænksomhed og refleksion og flytter perspektiver et nyt sted hen, så man selv kan øjne nye muligheder eller gammel viden og med støtte og nogle gange et skub fra dig, komme længere hen imod den rigtige retning."  Læs mere  Læs mindre

Yvonne - "Når jeg beskriver sessionerne over for min familie og venner siger jeg ”Jeg ved ikke, hvad hun gør – og hvordan hun gør det – men det virker, og det er for sindssygt, hvor langt hun når ind i sjælen”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.