Lise-lotte Guldbæk - Psykoterapeut, ID psykoterapeut, Psykoterapeut MPF

Lise-lotte Guldbæk

Psykoterapeut, ID psykoterapeut, Psykoterapeut MPF

Videosamtale

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

ID-psykoterapeut med fokus på at skabe et nærværende, tillidsfuldt, og rummeligt terapirum, hvor terapien med sikkerhed altid foregår på dine præmisser. Lise-lotte Guldbæk - Psykoterapeut, ID psykoterapeut, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Jeg hedder Lise-Lotte Guldbæk, og er certificeret ID-psykoterapeut ved den 4-årige psykoterapeutuddannelse på ID-Academy i Silkeborg.


Jeg har i mange år arbejdet som alternativ behandler med fokus på sammenhæng mellem krop og sind. Dette afspejles helt naturligt i mine psykoterapeutbehandlinger.


Jeg har stor fokus på at skabe et nærværende, tillidsfuldt, og rummeligt terapirum, hvor terapien med sikkerhed altid foregår på dine præmisser.


Der kan være mange grunde til at have brug for en psykoterapeut.


Jeg er især passioneret omkring konflikter i vores relationer, eller konflikter i os selv, sammen med andre personer. Hvorfor er det at vi i samvær med nogle mennesker reagerer destruktivt? Hvad er grunden til at vi ikke kan holde ud at være sammen med en ganske bestemt kollega? Hvorfor er det vi sammen med chefen ikke formår at sige fra, selvom det kun går ud over os selv hvis vi ikke gør? Og hvad er det der sker når vi i vores parforhold ser os selv og vores partner havne i de samme konflikter igen og igen? Og hvad gør vi ved det når det går ud over familien, jobbet og i sidste ende, os selv?


I mit arbejde brænder jeg for at hjælpe dig med at finde ud af hvad den bagvedliggende årsag til de konflikter du står i er. Jeg brænder for at hjælpe dig med at finde din indre styrke og dermed muligheden for at handle i konflikterne. Den styrke du skal bruge til at stå fast i dig selv med når du er sammen med andre. Det er også den styrke du bruger til at skabe dig det liv du drømmer om inderst inde.


Så når vi sammen andre mennesker føler os forkerte, alene og ikke gode nok, er det her vi har brug for at række ud og bede om hjælp, og det er på alle måder en styrke at være i stand til det.


I min praksis i Silkeborg finder vi sammen de redskaber, der skal til for at hjælpe dig tilbage på rette vej.


Vores indbyrdes kemi har afgørende betydning for en succesfuld behandling og du er derfor velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde ud af, om jeg er den rigtige terapeut for dig.

Klientudtalelser

Tenna - "Lise-Lotte er god til at give modspil i forhold de problemstillinger, der byder sig. Hun bringer analytiske værktøjer til samtalen, som gør det let for en mentalt overbelastet stressramt, at forholde sig rationelt til forløbet op til sygemeldingen. "  Læs mere  Læs mindre

Tina - "Levende og nærværende med dine nysgerrige øjne, lyttende og imødekommende med plads til både eftertænksomhed og skarpe spørgsmål, der når dybt og åbner op for yderligere eftertænksomhed og refleksion og flytter perspektiver et nyt sted hen, så man selv kan øjne nye muligheder eller gammel viden og med støtte og nogle gange et skub fra dig, komme længere hen imod den rigtige retning."  Læs mere  Læs mindre

Yvonne - "Når jeg beskriver sessionerne over for min familie og venner siger jeg ”Jeg ved ikke, hvad hun gør – og hvordan hun gør det – men det virker, og det er for sindssygt, hvor langt hun når ind i sjælen”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.