Lea Park - Psykolog

Lea Park

Psykolog

3 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Invester i dig selv. Lea Park - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil -

Kontakt GoMentor support for hjælp med at finde en anden.


Vi møder mange udfordringer i livet - det kan være personligt, privat eller på arbejdet. Noget kan vi selv klare, andet har vi brug for sparring, viden og støtte til at håndtere. I vores samtaler finder vi den rette vej for netop dig, så du kan mestre livet og tilværelsen. Og få et liv med mening og værdi.


Samtalen bliver tilpasset dig og dine behov, og jeg trækker på flere forskellige psykologiske tilgange. Jeg er meget inspireret af den nyeste form for kognitiv psykologi; ACT.


Dit behov for psykologisk sparring kan bestå i, ... 


... at du har brug for konkrete redskaber til at geare ned og undgå/mindske stress.

... at du gerne vil blive klogere på dig selv samt dine handle- og tankemønstre. 

... at du gerne vil bearbejde noget fra din fortid, eksempelvis mobning eller sorg.

... at du gerne vil blive bedre til grænsesætning og til at være i konflikter frem for at undgå dem.

... at du ønsker at arbejde med din selvtillid og dit selvværd.


Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig henimod et meningsfuldt liv, hvor du lærer dig selv bedre at kende, står stærkere og aktivt handler efter dine værdier.

Klientudtalelser

Birgitte, 37. - "Jeg har fået et kæmpe stort udbytte af samtalerne hos psykolog Lea Park."  Læs mere  Læs mindre

Sofie, 42. - "Jeg tager dig en gang i mellem ned fra kaminhylden, og giver dig et pift af glimmer og sætter dig tilbage. Du skal vide, at du i den grad har gjort en forskel for mig, ved at lytte og lade mig mærke, at jeg faktisk er ok."  Læs mere  Læs mindre

Terese, 35. - "Jeg tænker tit, at jeg var mega heldig, at det lige var dig jeg kom ind til. Din måde at gøre timerne ufarlige ved grin og humor, var lige i min ånd. Du har sat en masse i gang i mit hoved og givet mig en masse, jeg skal arbejde videre med, men heldigvis også redskaberne til at arbejde med det. Det er jeg meget taknemmelig for."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere