Karina Jørgensen - Coach, Sexolog, Terapeut, Parterapeut

Karina Jørgensen

Coach, Sexolog, Terapeut, Parterapeut

Århus C, Videosamtale , GoMentor 24/7

8 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Gratis forsamtale på telefon 0 kr. Aftal tid

Denne benyttes, hvis du ønsker samtalen på telefon i stedet for online med video. Blot skriv det i beskeden under booking sammen med dit telefonnummer, så ringer jeg i det bekræftede tidsrum fra min telefon med nummer 61719119.

Coaching - herunder også selvværdsarbejde og livsmål. 800 kr. Aftal tid

Parterapi/parcoaching 1.100 kr. Aftal tid

Parterapi/parcoaching - Forløb á 3 sessioner. 3.000 kr. Aftal tid

Et forløb på 3 gange sammensættes ud fra at løse den problematik, I kommer med. Det har hele tiden mit fokus, også hvis der kommer andre ting frem i sessionerne. Jeg går med andre ord kun nærmere ind i det, jeg mener, der kan lede til det mål, I har sat. Det betyder, at jeg afstemmer med jer, hvis der dukker noget nyt op undervejs.

Personligt coaching forløb - fx selvværd, livsvalg, stress 4.500 kr. Aftal tid

Du får et forløb med 6 coachingsessioner, et sæt fokuskort, lydfiler sendt på mail, samt opgaver til hver gang.

Der er mulighed for at få et telefonopkald hver anden uge i stedet for lydfiler med mindfulnessøvelser.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Giv Parforholdet førstehjælp under Corona - gratis 20 minutters samtale (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Få 20 minutters gratis hjælp til parforholdet her under Corona.

Gratis online forsamtale med video (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Online coaching (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Online Coaching forløb på 6 sessioner - fx. selvværd, livsmål, stress. (GoMentor videosession) 4.500 kr. Aftal tid

Ved køb af dette forløb får du 6 gange ud fra en individuelt tilrettelagt plan, samt forskellige lydfiler.

Du har også mulighed for at vælge et telefonopkald på 20 minutter hver anden uge i stedet for lydfil.

Coaching med rabat til studerende eller arbejdsledige. (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Parterapi/parcoaching (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Ring for at høre nærmere om muligheden for at være på med hver sin skærm. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg hedder Karina og tilbyder terapi, coaching, parterapi, skyggevejledning og sexologisk rådgivning, samt workshops og foredrag. Karina Jørgensen - Coach, Sexolog, Terapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Allerførst: Jeg har en grundlæggende tro på, at vi som mennesker altid har et valg - og at det, vi vælger - og ikke vælger - bestemmer, hvilket liv vi får. Du er skaberen af dit eget liv - så det handler om at skabe det liv, du ønsker at leve.


Grunden til, jeg starter med at skrive det, er, så du ved lidt om, hvad du går ind til med mig som mentor. For ja, livet kan gøre ondt, mennesker omkring dig kan bryde din tillid, du kan blive såret, så det føles, som om du er ved at gå i stykker, og du kan sidde med en følelse af, at du er jordens mest uheldige og ulykkelige menneske - men du har ALTID et valg.


Måske har du ikke opdaget dine valgmuligheder endnu, måske lader du andre træffe valgene for dig, eller måske tror du slet ikke, du selv har haft nogen indflydelse på den situation, du står i.


Det er dér, jeg kan hjælpe - hvis du vil. Jeg kan være både medfølende og direkte på samme tid at tale med, fordi jeg dybest set mener, at ansvaret for dit liv i sidste ende ligger hos dig, fordi du træffer - eller ikke træffer - valg, der er gode for dig. De ting, du har oplevet, har givet dig nogen overbevisninger, hvoraf nogle er bevidste og andre ubevidste, og de overbevisninger er blevet til sandheder, du lever dit liv efter på godt og ondt.


Jeg kan hjælpe dig med at se de sandheder efter i sømmene og med at få dig tættere på det, du ikke selv ser, du er og gør eller det, du ønsker, men ikke tror, du fortjener eller kan.


Jeg har praksis i Aarhus C som parterapeut, coach, sexolog og skyggevejleder, hvis du ønsker personligt fremmøde. 


Ring for en uforpligtende snak, hvis du ønsker at vide mere og for at vurdere, om jeg er den rette for dig.


Kærligst

Karina

Klientudtalelser

Sebastian - "Karina er en superbehagelig person og alsidig terapeut og coach med en stor værktøjskasse. Karina er god til at lytte og afbryder ikke. Jeg kan kun anbefale Karina til både kvinder og mænd, som ønsker noget andet end en traditionel klinisk psykolog. Jeg er glad for at jeg fandt hende."  Læs mere  Læs mindre

Robert - "Gennem min sygdomsperiode er jeg stødt på mange forskellige typer af behandlere. Nogle har været hårde og kontante, når det jeg havde mest brug for var en der lyttede og forstod. Andre har været bløde, når det jeg egentlig havde brug for var et skub, og nogle behandlere har arbejdet med mit intellekt, mens jeg oplevede kaos i kroppen og følelserne. Hos Karina er jeg blevet klogere på mig selv, mit parforhold, mine skyggesider og ikke mindst det at tackle svære situationer mere hensigtsmæssigt. Jeg er særligt glad for hendes forklarende tegninger og at hun har haft fokus på mig som et helt menneske. Jeg kan varmt anbefale hende som behandler/coach – det vil du ikke fortryde."  Læs mere  Læs mindre

Katrine - "Karina har givet mig en masse redskaber som jeg kan bruge når livet slår knuder. Jeg føler at jeg nu bedre kan håndtere de udfordringer man kan møde i relationer til andre mennesker, men også i forhold til min indre kritiker. Jeg kan uden tvivl anbefale at snakke med Karina, hun har virkelig hjulpet mig på vej videre i livet. Af hjertet tak."  Læs mere  Læs mindre

Jytte - "Har deltaget i Karina Jørgensens workshop om den feminine essens og kan kun anbefale dette. I hyggelige og indbydende rammer fik vi den skønneste for/eftermiddag med kloge oplæg fra Karina omkring den feminine esses, og tid, ro og rum til hver især at udtrykke, hvad vi havde på hjerte omkring emnerne. Karina formåede at skabe en tryg, kærlig, og anerkendende stemning uden andre forventninger, end at vi skulle være os selv. Karina bød os et varieret program, der i sin helhed gjorde dagen til en smuk og lærerig oplevelse, som vi kan bære med os videre."  Læs mere  Læs mindre

Julie - "Jeg råbte “BANKO” til velgørenhedsbanko og gik hjem med et gavekort til 90 minutters coaching eller terapi hos Karina. De 90 minutter er jeg ekstra glad for i dag. Karina formåede at sætte de rigtige tanker igang; der her 10 dage efter stadig er i frisk erindring."  Læs mere  Læs mindre

Pia - "Kan kun anbefale at besøge Karina. Man går hjem med mange gode tanker og har fået nogle værktøjer med i bagagen. En virkelig øjne åbner. Tak. "  Læs mere  Læs mindre

Cecilia - "jeg har fået det bedre og jeg skammer mig ikke mere vi er alle perfekte har jeg forstået Karina er meget naturlig og kærlig"  Læs mere  Læs mindre

Stine - "Karina holdte et fremragende oplæg om skyggearbejde på Fundamentet, som jeg deltog i - hun udfordrede mig til at kigge på nogle RIGtigt trælse sider af min selvforståelse - hårdt men virkeligt godt og "Aha!"-agtigt. Kan varmt anbefales. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.