Karina Jørgensen - Coach, Sexolog, Terapeut, Parterapeut

Karina Jørgensen

Coach, Sexolog, Terapeut, Parterapeut

Aarhus C, Videosamtale , GoMentor 24/7

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching 650 kr. Aftal tid

Parterapi/parcoaching 925 kr. Aftal tid

Coaching studerende 500 kr. Aftal tid

Sexologisk rådgivning par 925 kr. Aftal tid

Sexologisk rådgivning single 650 kr. Aftal tid

Sexologisk rådgivning studerende 500 kr. Aftal tid

Selvværdsarbejde 650 kr. Aftal tid

Skyggevejledning studerende 500 kr. Aftal tid

Skyggevejledning 650 kr. Aftal tid

Telefonsamtale uden video 425 kr. Aftal tid

Hvis du ønsker at tale og ikke ses eller se mig - skriv i så fald en mail først.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 11 67

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 11 67

Videosamtaler

Coaching online (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Skyggevejledning online (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Sexologisk rådgivning single (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Coaching online par (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 11 67

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg hedder Karina og tilbyder terapi, coaching, parterapi, skyggevejledning og sexologisk rådgivning, samt workshops og foredrag. Karina Jørgensen - Coach, Sexolog, Terapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Allerførst: Jeg har en grundlæggende tro på, at vi som mennesker altid har et valg - og at det, vi vælger - og ikke vælger - bestemmer, hvilket liv vi får. Du er skaberen af dit eget liv - så det handler om at skabe det liv, du ønsker at leve.


Grunden til, jeg starter med at skrive det, er, så du ved lidt om, hvad du går ind til med mig som mentor. For ja, livet kan gøre ondt, mennesker omkring dig kan bryde din tillid, du kan blive såret, så det føles, som om du er ved at gå i stykker, og du kan sidde med en følelse af, at du er jordens mest uheldige og ulykkelige menneske - men du har ALTID et valg.


Måske har du ikke opdaget dine valgmuligheder endnu, måske lader du andre træffe valgene for dig, eller måske tror du slet ikke, du selv har haft nogen indflydelse på den situation, du står i.


Det er dér, jeg kan hjælpe - hvis du vil. Jeg kan være både medfølende og direkte på samme tid at tale med, fordi jeg dybest set mener, at ansvaret for dit liv i sidste ende ligger hos dig, fordi du træffer - eller ikke træffer - valg, der er gode for dig. De ting, du har oplevet, har givet dig nogen overbevisninger, hvoraf nogle er bevidste og andre ubevidste, og de overbevisninger er blevet til sandheder, du lever dit liv efter på godt og ondt.


Jeg kan hjælpe dig med at se de sandheder efter i sømmene og med at få dig tættere på det, du ikke selv ser, du er og gør eller det, du ønsker, men ikke tror, du fortjener eller kan.


Jeg har praksis i Aarhus C som parterapeut, coach, sexolog og skyggevejleder, hvis du ønsker personligt fremmøde. 


Ring for en uforpligtende snak, hvis du ønsker at vide mere og for at vurdere, om jeg er den rette for dig.


Kærligst

Karina

Klientudtalelser

Robert - "Gennem min sygdomsperiode er jeg stødt på mange forskellige typer af behandlere. Nogle har været hårde og kontante, når det jeg havde mest brug for var en der lyttede og forstod. Andre har været bløde, når det jeg egentlig havde brug for var et skub, og nogle behandlere har arbejdet med mit intellekt, mens jeg oplevede kaos i kroppen og følelserne. Hos Karina er jeg blevet klogere på mig selv, mit parforhold, mine skyggesider og ikke mindst det at tackle svære situationer mere hensigtsmæssigt. Jeg er særligt glad for hendes forklarende tegninger og at hun har haft fokus på mig som et helt menneske. Jeg kan varmt anbefale hende som behandler/coach – det vil du ikke fortryde."  Læs mere  Læs mindre

Katrine - "Karina har givet mig en masse redskaber som jeg kan bruge når livet slår knuder. Jeg føler at jeg nu bedre kan håndtere de udfordringer man kan møde i relationer til andre mennesker, men også i forhold til min indre kritiker. Jeg kan uden tvivl anbefale at snakke med Karina, hun har virkelig hjulpet mig på vej videre i livet. Af hjertet tak."  Læs mere  Læs mindre

Jytte - "Har deltaget i Karina Jørgensens workshop om den feminine essens og kan kun anbefale dette. I hyggelige og indbydende rammer fik vi den skønneste for/eftermiddag med kloge oplæg fra Karina omkring den feminine esses, og tid, ro og rum til hver især at udtrykke, hvad vi havde på hjerte omkring emnerne. Karina formåede at skabe en tryg, kærlig, og anerkendende stemning uden andre forventninger, end at vi skulle være os selv. Karina bød os et varieret program, der i sin helhed gjorde dagen til en smuk og lærerig oplevelse, som vi kan bære med os videre."  Læs mere  Læs mindre

Julie - "Jeg råbte “BANKO” til velgørenhedsbanko og gik hjem med et gavekort til 90 minutters coaching eller terapi hos Karina. De 90 minutter er jeg ekstra glad for i dag. Karina formåede at sætte de rigtige tanker igang; der her 10 dage efter stadig er i frisk erindring."  Læs mere  Læs mindre

Pia - "Kan kun anbefale at besøge Karina. Man går hjem med mange gode tanker og har fået nogle værktøjer med i bagagen. En virkelig øjne åbner. Tak. "  Læs mere  Læs mindre

Cecilia - "jeg har fået det bedre og jeg skammer mig ikke mere vi er alle perfekte har jeg forstået Karina er meget naturlig og kærlig"  Læs mere  Læs mindre

Stine - "Karina holdte et fremragende oplæg om skyggearbejde på Fundamentet, som jeg deltog i - hun udfordrede mig til at kigge på nogle RIGtigt trælse sider af min selvforståelse - hårdt men virkeligt godt og "Aha!"-agtigt. Kan varmt anbefales. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere