Helle Glyø - Coach, Mentor, Supervisor, Stresscoach

Helle Glyø

Coach, Mentor, Supervisor, Stresscoach

Løkken , Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching - private forløb 750 kr. Aftal tid

Coachingsamtalen finder sted hos mig.

Det er muligt at aftale en enkelt samtale - men langt de flest problemstillinger løses bedst ved et samtaleforløb.

På først samtale lægger vi en plan for hvorledes vi starter ud i forhold til netop den problemstilling, du gerne vil arbejde med.

Metoden er en blanding af værktøj fra NLP og fra Systemisk tilgang til Coaching.

Coaching - med rabat til studerende 500 kr. Aftal tid

Coaching forløb - 3 samtaler 1.500 kr. Aftal tid

Coachingssamtalerne finder sted hos mig.

Ved første samtale lægger vi en plan for forløbet.

Parsamtale 1.000 kr. Aftal tid

Med afsæt i værktøj fra PREP - arbejder vi med jeres kommunikation, forventninger, vaner og mønstre. Når vi arbejder med PREP arbejder vi ikke med skyld - men tager udgangspunkt i ,at i gerne VIL hinanden ,og ønsker at få fremadrettede værktøjer til en bedre kommunikation og til en bedre forståelse og accept af jeres forskelligheder og jeres forskellige behov.

Ofte skal der flere samtaler til .  Ved køb af "klippekort" til flere samtaler er timeprisen nedsat.

Samtalerne er hos mig.

Hvis samtalerne ønskes afviklet hos jer - så tillægges kørselsgodtgørelse  efter statens takster.

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Coaching, sparring ledelse og forandringsprocesser. Parsamtaler. Stresshåndtering. Mentor iværksætteri. Helle Glyø - Coach, Mentor, Supervisor, Stresscoach

Beskrivelse

Slå en streg i sandet


Få værktøjer til at forstå dine problemstillinger -

og kom godt videre

 

Mit navn er Helle Glyø og jeg arbejder som konsulent og Coach for både private og virksomheder. Derudover er jeg mentor for unge og for iværksættere.


For private arbejder jeg med:

 • Forandringer - både selvvalgte og dem som livet byder os - såsom kroniske lidelser, handicap, skilsmisse og fyring.
 • Stress - Få overblik, ro og bliv god til pat lave de rette prioritering - få værktøjer i et forløb, der er tilpasset dig 
 • Konflikthåndtering - er du havnet i en konflikt, får du værktøjer til at håndtere den.
 • Job og karriere - herunder iværksætteri og kompetenceafklaring i forhold til jobskifte mv.
 • Parsamtaler - her vil I få mulighed for sammen at se fremadrettet, finde løsninger og lære at kommunikere med hinanden, så I opnår en ordentlig og konstruktiv dialog.

 

For virksomheder og organisationer:

 • Sparring i forhold til lederrollen
 • Coaching af grupper og teams, supervision af enkeltpersoner og grupper
 • Konflikthåndtering og mægling
 • Supervision (også i forhold til at være pårørende)

 

Tilgang og metoder:

Tilgangen tager afsæt fra Positiv psykologi og jeg arbejder med en anerkendende tilgang.

Metoden er en blanding af værktøj fra NLP og fra Systemisk tilgang til Coaching og til parsamtaler anvender jeg PREP metoden.


Om forløb:

Det eneste det kræver for et godt resultat af et forløb er, at du er villig til at arbejde med dig selv. Jeg vil støtte dig hele vejen gennem processen.


Praktisk:

Kontakt mig ganske uforpligtende og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.


Klientudtalelser

Kvinde på 42 år - mellemleder -tidl. sygemeldt pga stress - "Allerede efter 1. telefonsnak med Helle følte jeg ro. Helles rolige og empatiske facon gav mig ro, selværd igen og nye måder at angribe min hverdag og arbejde på. Jeg kom tilbage på jobbet igen med rygsækken fyldt med stresshåndteringsværktøjer, der passede nøjagtigt til mig. "  Læs mere  Læs mindre

Ejerleder med 7 ansatte - "Uden sparringsmøderne med Helle havde mit arbejdsliv været meget vanskeligere. Når jeg står overfor en træls situation i mit lederjob – så kan en sparring med Helle altid give mig klarhed over hvad jeg skal gøre. Helle stiller altid irriterende og rammende spørgsmål, der kan vende ting på hovedet, og derved komme frem til den optimale løsning. Helle har meget god humor med ind i hendes arbejde – det gør at det bliver let, at tale om selv svære problemstillinger"  Læs mere  Læs mindre

Hanne ( 52 år) og Jens ( 56 år) - "Parsamtalerne med Helle og de værktøjer til en anden kommunikation, har redet vores parforhold. Helle har mod til at stille de spørgsmål vi ikke har mod til at stille hinanden. Det er altid hyggeligt og en afslappet atmosfære hos Helle"  Læs mere  Læs mindre

42 årig projektleder - "Samtale forløbet hos Helle har hjulpet mig med at fastholde motivationen til et karriereskifte. Helle har skubbet når det har været nødvendigt - udfordret når det skulle til og trøste og motiveret hvis påkrævet. Har altid gået fra samtalerne med energi og lyst til at arbejde videre med opgaverne "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.