Smith Toftebjerg - Mentor, Supervisor, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Coach, Mindfulness instruktør

Smith Toftebjerg

Mentor, Supervisor, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Coach, Mindfulness instruktør

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Smith Toftebjerg - Mentor, Supervisor, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Coach, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Se aktuelle ledige tider her: BestilSession.dk

Det græske ord "Therapeuin" betyder at støtte eller at behandle. Terapi handler derfor om at behandle og drage omsorg for mennesker. Enten som støtte under sygdom, ved stress, kriser, sorg og tab eller ved almindelige livsstilsændringer.
 

Terapi er ikke for kujoner

For kun få år siden, fandt vi os i at have det dårligt. Vi holdt vores problemer for os selv og led i stilhed. Idag ved vi, at der kan gøres noget, og at vi fortjener bedre. Istedet for at leve som et offer uden muligheder, vælger vi at få ryddet op i gamle oplevelser og begrænsende overbevisninger, der bremser for livets flow. Livet er for kort til selvsabotage og ingen behøver at lide mere end højst nødvendigt.    

Mange tror fejlagtigt, at terapi kun er for syge mennesker. Terapi er i høj grad også for raske mennesker, der tager ansvaret hjem til sig selv. Terapi er derfor til dig, der ønsker at tage dig selv alvorligt, ønsker at give slip på gammel hæmmende bagage, og give lys og plads til at tiltrække det bedste i livet.


Kan du nikke genkendende til:

  • Manglende Selvværd og Selvtillid - "Jeg er ikke god nok"
  • Neglebidning, Nervøsitet, Eksamensangst
  • Stress, Jalousi, Depression
  • Bearbejdning af Sorg, Angst, Vrede
  • Overvægt og andre Spiseforstyrelse
  • Angst, Allergier, Traumer, Fobier
  • Kærestesorger, Tab, Skilsmisse
  • Incest og andre former for Svigt
     

Har det fyldt alt for længe? Måske har du indtil nu ikke været helt klar over, hvor meget det har begrænset og hæmmet dit liv.

Tiden er inde nu, til at rydde op, give slip, og sætte dig selv fri.  

Kom i kontakt med dine egne behov

Det kræver mod at sætte dig selv først. Jeg lover dig, at når du først er igang med dit forløb, er den tunge byrde, du får givet fri, så stor en lettelse, at det næsten ikke kan beskrives. Den indflydelse, du får på dig selv og dit liv, bliver større end du nogensinde kunne forestille dig. Du begynder at acceptere dig selv på et meget dybt niveau, og bliver fri til at skabe præcis de forandringer, du ønsker dig.

 

Parterapi - den største gave du kan give dig selv

Det kan være værd at overveje parterapi, inden du og din partner vælger skilsmisse som en endegyldig løsning på en kamp, der måske har varet flere år. Det er praktisk talt aldrig jeres parforhold, der er problemet, men jeres indbyrdes kommunikation eller mangel på samme, der forhindrer jer i at nå hinanden. Derudover flytter nissen med, så måske er tiden inde nu til en gang for alle at få fat i roden til problemerne. 

Tit kræver det kun ganske små ændringer i retningen af blandt andet at lære hinandens sprog, og at blive mere præcis i jeres formuleringer. Jeg fungerer som en slags tolk og hjælper med at afkode de signaler, du og din partner sender til hinanden for at blive mødt, set og rummet. 

 

Hvordan foregår det?

Mange tror, de skal forberede en hel masse, inden de kommer, hvilket ikke er tilfældet. 

Du kommer bare uden nogen form for forberedelse, og jeg hjælper dig stille og roligt med at finde ind til sagens kerne. 

Terapien foregår i en afslappet atmosfære. 

Alt, hvad du siger og gør, er i fuld fortrolighed og bliver inden for disse vægge.

 

Jeg glæder mig til at bidrage til din udviklingsproces.


De varmeste hilsner
Michael
Enneagramtype 2
BestilSession.dk

Klientudtalelser

Anita Petersen - "Jeg er sluppet af med min højdeskræk efter behandling hos Michael."  Læs mere  Læs mindre

Freya (Sif Osterkrüger Stang) - "Hej Michael Det går faktisk rigtig fint med Freya. Jeg havde min tvivl, da hun på vej hjem i bilen, fortalte, at hun bare havde forestillet sig edderkoppen med store søde tegneserieøjne :-) Efter nogle dage blev hun så mødt af en edderkop, der kravlede på væggen (én af dem, hun syntes er de mest væmmelige). Hun sad i vores soveværelse og skulle tage tøj på om morgenen. Normalt ville hun gå i baglås, skrige, få hjertebanken og næsten gå i krampe, hvorefter hun slet ikke ville kunne tage tøj på af angst for, at der sad en edderkop i tøjet og resten af morgenen og dagen ville være en kamp for hende. Denne morgen kaldte hun bare lige så stille på sin far, som fjernede edderkoppen og så fortsatte hun med at tage tøj på. Der var ingen reaktion overhovedet. Hun var helt afslappet og nævnte overhovedet ikke noget om det resten af morgenen. Først da hun skulle ud af døren og i skole, kom hun i tanke om edderkoppen og sagde meget overrasket, at hun jo slet ikke var blevet bange og helt havde glemt det igen :-) Hun siger, at hun stadig ikke kan lide dem, men at hun ikke er bange for dem mere. I skolen havde en klassekammerat fundet en stor edderkop, som sad på en strikhue. For at prøve Freya af, havde hun åbenbart holdt huen helt hen mod Freyas bryst uden at Freya panikkede. Det er helt fantastisk og hun siger selv, at hun er dejlig afslappet indeni også når hun skal sove og kommer til at tænke på edderkopper. Vi krydser fingre for, at det holder. Tusind tak for din hjælp indtil videre. Det kan jo være, at hun på et tidspunkt får brug for en ”omgang” mere, men indtil videre skal du have en stor tak for din hjælp. Med venlig hilsen Sif Osterkrüger Stang administrativ koordinator"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.