Eva Olesen - Kropsterapeut, Parterapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeut MPF

Eva Olesen

Kropsterapeut, Parterapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeut MPF

Lem , Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi 1.000 kr. Aftal tid

Parterapi 900 kr. Aftal tid

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel terapi med rabat (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Da mange oplever lange ventetider hos de Autoriserede psykologer, tilbyder jeg at du kan få 1. samtale her hos mig til en reduceret pris.

Individuel terapi (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Individuel terapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Eva Olesen - Kropsterapeut, Parterapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Mit navn er Eva Olesen. Jeg er uddannet psykoterapeut med speciale i både individuel og parterapi, stresshåndtering og drømmeanalyse som terapeutisk metode

 

Jeg har mange års erfaring med terapi med klienter omkring problematikker såsom: 

 • Angst, stress og depression
 • Manglende lyst og energi - Mangel på mening
 • Ensomhed og tristhed
 • Selvmordstanker – og efterladte efter selvmord
 • Sygdom, sorg og tab
 • Forældre til handicappede børn
 • Parforholdsproblematikker: Samliv, utroskab, skilsmisse
 • Koncentrationsbesvær
 • Søvnbesvær og mareridt – både børn og voksne
 • Chok og traume – f.eks. posttraumatisk chok
 • Vrede og raserianfald
 • Selvbeskadigelse, cutting
 • Spiseforstyrrelser
 • Incest
 • Arbejdspladsproblemer - f,eks mobning
 • Arbejdsløshed 

 og mange flere..


Uanset hvad din problemstilling handler om, hjælper jeg dig med at få mod til at tage ansvaret for dit eget liv og finde nye handlingsmuligheder.


Om terapien

Jeg lytter. Jeg tilbyder dig omsorg, nærvær, indføling, forståelse og trøst i de samtaler, vi skal have om det, der har bragt dig til hvor du er nu.

  

Ved den første konsultation finder vi sammen ud af om kemien er rigtig. Tillid og kemi er nemlig helt nødvendige forudsætninger, for at jeg kan hjælpe dig.

 

Et forløb kan variere fra enkelte til mange sessioner.

 

Hver session varer 1 ½ time og omfatter foruden samtale enkle meditative øvelser og eksempelvis drømmeanalyse med henblik på at forstå sammenhængen mellem f.eks. krop/symptomer og drømme.

 

Samtalen er altid yderst vigtig for terapien, mens det enkelte problem og klient selvfølgelig afgør hvilke metoder, der herudover er relevante og ønskelige. Drømmeanalyse er blot en blandt mange muligheder. Den er særdeles præcis, og den forkorter endvidere efter min erfaring terapiforløbet betydeligt.

 

Drømmeanalyse

Meningen er at opleve hvor i kroppen et angstfyldt drømmesymbol befinder sig og styrken af følelsen og dernæst få den italesat og forløst.Case: En 26-årig kvindelig angst klient drømte således flere katastrofedrømme i hvilke hendes 2-årige datter og samlede familie befandt sig i yderste livsfare. Kropsarbejdet medførte en klar oplevelse af at blokeringen befandt sig i luftvejene, så hun reelt blev forhindret i at trække vejret. De indledende samtaler havde klargjort sammenhængene for hende, mens det efterfølgende kropslige arbejde medførte heftige grådanfald. Disse og det følgende massagearbejde resulterede i en helbredende forløsning af hendes anstrengte og blokerede vejrtrækning. Herefter blev tilbagevenden til normal livsform en naturlig konsekvens. Hun havde nemlig været tvunget til at foretage vigtige indskrænkninger i sit liv (kunne f.eks. ikke bo hjemme længere med sin familie).

  

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående booking kalender.

 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender ikke altid er opdateret og hurtigt fyldes op. Men du vil altid modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig


Klientudtalelser

LM, skoleleder - "Jeg troede aldrig jeg skulle opleve stress; men da den pludselig var der, var det fantastisk at få redskaber til at dæmpe den. Det gav både overskud og nattesøvn. "  Læs mere  Læs mindre

MS - "” Det hele går bare så fint. Jeg er så glad nu og har fået meget mere overskud fordi jeg ikke mere vågner 4-5 gange hver nat. Jeg taler også meget bedre med mine forældre og vi skændes faktisk ikke mere. Det har været rigtig dejligt at være i terapi hos dig. Jeg har talt med min far om at jeg måske kommer senere hvis mareridtene begynder igen men nu ved jeg jo at de egentlig ikke er farlige men betyder noget helt andet end det de lige viser. Jeg er sådan set ikke bange for dem mere. Og jeg har samtidig lært noget vigtigt om mig selv så der var nok en grund til at de var der.” "  Læs mere  Læs mindre

C.S. studerende - "”…terapi hos dig har været den bedste oplevelse og en rigtig god investering i mig selv. Jeg har været og er meget taknemmelig….du har altid ladet samtalen afslutte helt naturligt og det har været vigtigt og rart og gjort at man som klient har følt at der er tid og at der bliver lyttet til en. Og det at du af og til nævner dig selv eller parallelle eksempler giver en følelse af tillid som giver en lyst til at være mere ærlig og fortælle endnu mere…Dette har været en helt fantastisk oplevelse. Jeg har udviklet mig meget og de redskaber du har lært mig og vi har brugt i fællesskab vil jeg 100 % sikkert vende tilbage til og bruge i fremtiden. Du har banket noget ”åndelig ” fornuft ind i mig og meget af det du har lært mig er guldkorn er jeg sikker på, så måske vender jeg tilbage om nogle år hvis jeg får brug for det..”"  Læs mere  Læs mindre

A.Ø norsk terapeut - "Da jeg også er terapeut, ble stresset, udbrent var det viktigt for mig å finne en god terapeut. Jeg var skuffet over meg selv for at jeg var kommet i denne situation. Da var det viktig å bli møtt med likeverd og forståelse. Det å få ryddet i tanken og se hvor jeg tenkte og handlet ikke til mitt beste, hjalp meg å komme i bedre mønstre. Handle til min fordel ta hensyn til mine behov. Jeg er vigtig i mit liv. Eva møtte meg der jeg trengte og opmuntret meg til å komme videre. Det å se på drømmer gav også en ny dimension. Mye nyttig informasjon lå her. Jeg er veldig fornøyd med terapien jeg har fått og kan anbefale Eva med glede. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.