DU SKAL ELSKE DIT INDRE BARN, DIT SELV, DIN KERNE - ER DET EN SMÅ NARCISSISTISK FLOSKE

Skrevet d. 13-5-2016 15:28:20 af Eva Olesen - Kropsterapeut, Parterapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeut MPF

 Hvad betyder så denne floskel?    Hvordan gør man lige det og hvorfor er det så vigtigt?

Og hvordan og hvorfor skal man træne sine følelser ligesom man gen optræner en muskel hvis den har været skadet for at genvinde fuld funktionsdygtighed?

Hvis du bare har en halv time så prøv denne her You Tube video og oplev hvilke stærke processer der sættes i gang i dig når du forhåbentlig og sandsynligvis oplever resonans og ikke dissonans.

 

Resonans kan her betyde fysisk reaktion: skælven, gåsehud, tårer, suk, smelten efter fulgt at ro, glæde, håb…

Hvis du som de fleste har oplevet en barndom som også har budt på sorg, traumer, omsorgssvigt, brud, savn, berettiget vrede, frustration skulle du her prøve og opleve hvad din krop fortæller dig uden ord

Og så selv konkludere hvilken forskel det gør når man ikke bare arbejder på refleksion og forståelse (tankemylder i ring måske) men samtidig konkret med at træne selve det følelsesplan hvor skaden skete i første omgang.

SINDET SKAL NEMLIG TRÆNES LIGESOM KROPPENS MUSKLER OG DET INDRE BARN ER DET BEDSTE STED AT STARTE HELE PROCESSEN SÅ BARE LYT OG SE HVAD DER SKER

Og efterbearbejdningen som også er helt afgørende hjælper jeg dig gerne med

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.