Anne Jørgensen - Psykoterapeut, Kropsterapeut, Parterapeut, Coach, Supervisor

Anne Jørgensen

Psykoterapeut, Kropsterapeut, Parterapeut, Coach, Supervisor

11 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

30 års erfaring. Kombinerer gerne psykoterapi med kropsterapi . Kroppen er yderst intelligent, og vi har masser af uafdækkede ressourcer til rådighed. Anne Jørgensen - Psykoterapeut, Kropsterapeut, Parterapeut, Coach, Supervisor

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - kontakt GoMentor support hvis du har brug for hjælp med at finde en anden.

Føler du utilfredshed eller meningsløshed med dit liv? 

Er der fravær af glæde, så lysten i dit liv er væk og erstattet med skal eller burde?

Føler du mere du overlever end lever? 

 

Der er mange symptomer på et liv der gør ondt: 

Er du tit bekymret? Græder du ofte, eller føler dig som offer? Bærer du på en sorg, som du ikke kan forløse? Føler du dig ofte skyldig - eller fyldt af skam - eller begge dele? Bliver du ofte så vred, at du eksploderer - og måske i hovedet på den du elsker? Eller er der følelser, du ikke har stået ved, fordi de ikke passede ind i den sammenhæng du var i?

 

Få i stedet et meget, meget bedre liv!!!

Ring til mig hvis du har brug støtte. Jeg er parat til at hjælpe, hvis du er parat til at lære at tage ansvar for dit liv.

 

Om mig:

Grundelementet i min arbejdsform er nærvær, åbenhed, varme, kreativitet og glæde. Det er mit udgangspunkt i mit samvær med dig/jer. Denne grund, sammen med min viden og mangeårige erfaring, støtter den forandring, som terapien kan tilbyde. 

 

Er uddannet psykoterapeut, kropsterapeut, procesleder og coach. I 1986 stiftede jeg mit firma Lifeprocess , som jeg trin for trin har bygget op gennem egen udviklingsproces. 

 

Jeg har haft egen praksis siden 1986, og via det mangeårige arbejde med mennesker fra forskellige kulturer, har jeg erfaret, at de fleste mennesker dybest set ønsker frihed og glæde. Men det kan godt føles langt væk i mange belastende situationer i livet. Hverdagen har adskillige krav og mennesker bliver klemt i dem. Kontakten med sig selv mistes, og med det som egentlig er vigtigt for en selv i livet. 

 

Bl.a. ved at lære at lytte indad, også til kropslige signaler, og lære at være til stede i nuet, kan den frugtbare kontakt genskabes.

 

Jeg tilbyder flg. former:

 • Psykoterapi - individuelt og i gruppe
 • Kropsterapi - individuelt og i gruppe
 • Coaching - individuelt og i gruppe
 • Mindfulness individuelt og i gruppe
 • Parterapi - også cross-culturel therapy
 • Spirituelt interesseret ? Vi udforsker sammen det der optager dig.

 

I samarbejdet med mig, kan du ved hjælp af ovenstående former:

 • Lære at skabe kontakt til mange lag af din personlighed.
 • Få effektiv og nænsom støtte til at give slip på gamle begrænsninger og evt. frygt. De hindrer begge følelsen af frihed og forstyrrer kontakten med din egentlige natur.
 • Få relevante redskaber, som kan bruges i hverdagen. De er en god støtte til at forankre den terapeutiske proces - også i dine relationer.

 

Jeg har erfaring med, at en kombination af psykoterapi og kropsterapi, parterapi eller mindfulness kan være effektivt. Ligeledes kan en mere coachende tilgang være relevant. Det aftales efter behov. 

 

Jeg har differentierede priser på mine ydelser. Rabat til studerende og ledige - og jeg tager ikke imod lægehenvisning!

 

 


Hvis du ønsker at blive kontaktet, kan vi tage en kort samtale om, hvordan et forløb hos mig kan hjælpe dig, og om jeg er den rigtige person for dig. Derfor bedes du først betale, når du har fået en bekræftelse fra mig om, at vi har en aftale. Udfyld enten KONTAKT formularen her på siden, eller ring gerne til mig via GoMentor.

 

Blot til din info, så benytter jeg ikke kalenderen her på GoMentor, så selv om en tid ser ledig ud, er det ikke sikkert den er det. Vi finder sammen en tid der passer til os, når vi taler sammen i telefonen :)

 

Klientudtalelser

Ane Waldejer - "Om kursusforløbet: "Giv Hjertet Fødder": Det har været vidunderligt og meget befriende at have et rum, hvor jeg har kunnet fordybe mig i mig selv, sammen med andre. Et meget livsbekræftende og energigivende træningsforløb som jeg varmt kan anbefale."  Læs mere  Læs mindre

Ane P - "Jeg kan varmt anbefale både Mallorca-kurset og et individuelt terapiforløb hos Anne, til alle der ønsker at opleve mere ro, nærvær, kærlighed og dybde i sig selv og i livet. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv "  Læs mere  Læs mindre

Andreas - "Min oplevelse af Annes kursus på Mallorca er noget af det mest nærværende, udfordrende, afstressende, behagelig og lærerigt jeg har oplevet i meget langt tid. Jeg fløj der ned med en følelse af skepsis, men fløj hjem med en følelse af lykke. Jeg kan varmt anbefale, at tage med på sådan et kursus."  Læs mere  Læs mindre

Cecilie Natvik - "Jeg har deltatt på Annes kurs i Spanien to ganger og er svært fornøyd med kurset og etterfølgende oppfølging. Selv om jeg er norsk har språket ikke vært noen hinder. Kurset har gitt meg større selvinnsikt og gitt meg nytt fokus i livet. Anbefaler kurset på det varmeste. "  Læs mere  Læs mindre

Lars - "Et kursus der forandrer. En uge i selskab med mennesker, der er åbne for forandring, inspirerer og bevæger. Anne guider gruppen på en måde, så jeg oplever, at der tales lige ind i min historie og de temaer jeg behøver at arbejde med. Jeg ved, at flere deler den oplevelse. At arbejde med krop og sind i en gruppe og med tid til egen proces koncentreret i en uge, er en luksus. En blid men total påvirkning, der forandrer. Det blev et vendepunkt for mig. "  Læs mere  Læs mindre

Sonny B - "The Best!"  Læs mere  Læs mindre

Lillian Johannesen - "En tryg og professionel metode at komme igennem livets knuder som gør ondt og/eller sidder fast. Mallorca ugen er klart at anbefale - intens og udbytterig to the max, alle sanser bliver stimuleret med kærlighed og nærvær "  Læs mere  Læs mindre

Ane P - "Jeg kan varmt anbefale både Mallorca-kurset og et individuelt terapiforløb hos Anne, til alle der ønsker at opleve mere ro, nærvær, kærlighed og dybde i sig selv og i livet. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv "  Læs mere  Læs mindre

Karin  - "Mit hoved blev mindre, min krop blev større!! Vidunderlig og lærerigt forløb. "  Læs mere  Læs mindre

Mette Smidt - "Udvikling og indsigt med kærlig vejledning..... "  Læs mere  Læs mindre

Agnethe, 39 år - "Tusind tak for et aldeles udvidende og udviklende forløb. Jeg er meget glad for jeg fandt dig online. Selvom det var svært at være i ind imellem fik jeg meget ud af det. Det gik op for mig undervejs, hvor skide kontrolleret jeg desværre stadigvæk er.. har ellers tidligere arbejdet med at slappe lidt af.. men det er så ikke rigtig lykkedes må jeg jo erkende."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere