Vicky Islin Hansen - Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, Parterapeut, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Terapeut, Traumeterapeut, Supervisor, Mentaltræner, Kropsterapeut, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut

Vicky Islin Hansen

Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, Parterapeut, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Terapeut, Traumeterapeut, Supervisor, Mentaltræner, Kropsterapeut, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut

Herlev, Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Naturterapi 800 kr. Aftal tid

Naturterapi foregår udendørs. I mødet med naturen findes blid stimulering af sanserne som beroliger nervesystemet.

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat 475 kr. Aftal tid

For dig der er på overførelsesindkomst, SU eller har fået en henvisning til en Psykolog af din læge.

Stresshåndtering 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 04 17

Videosamtaler

Parterapi (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat (GoMentor videosession) 475 kr. Aftal tid

For dig der er på overførelsesindkomst, SU eller har fået en henvisning til en Psykolog af din læge.


Stresshåndtering (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 04 17

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Terapi - hvor som helst Vicky Islin Hansen - Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, Parterapeut, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Terapeut, Traumeterapeut, Supervisor, Mentaltræner, Kropsterapeut, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut

Beskrivelse

Nærværende og professionel terapi, coaching og rådgivning

 
Jeg tilbyder individuel terapi, coaching og rådgivning inden for følgende områder:

·  Symptomer på stress
·  Angst og depression
·  Sorg og tab, som feks ved skilsmisse eller dødsfald
·  Livs- og identitetskrise
·  Chok og Traumer
·  Personlig udvikling
·  Mindfulness & Meditation
·  Transition, som feks ved karriereskift eller opsigelse

Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du ikke er klar over, hvad der galt, men blot ved at du har behov for terapeutisk støtte og omsorg til at løse problemstillinger og eventuelt blive et mere dig.
 
 
Stress - forløbet
 
Et forløb med omdrejningspunktet stress tager udgangspunkt i dig og lige netop din oplevelse af stress. Vi tager hånd om både de symptomer på stress du har og de mekanismer og reaktionsmønstre der ligger bag din stress.

I de første sessioner arbejder vi meget med at håndtere din stress og dæmpe symptomerne på stress, så du kan få overblikket tilbage. Når du har fået lidt mere overskud begynder vi at se på de bagvedliggende mønstre, der hindrer dig i et liv uden stress. Vi bearbejder og støtter op om nye handlemetoder og perspektiver.


Terapeutisk arbejde

Jeg er trænet i gestalt-, oplevelsesorienteret- eksistentiel terapi og certificeret i emotionsfokuseret terapi. Herudover er jeg certificeret Mindfulnessinstruktør og i NADA teknik (øreakupunktur-teknik). Jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn og inddrager derfor kropsterapi og naturterapi der hvor jeg mener det kan give mening.
 
Min tilgang er empatisk, respektfuld og fordomsfri. Vi mødes i et uformelt og sympatisk rum, hvor fokus vil være på sammen at nå frem til en bedre forståelse af dig. Gennem dybere samtaler og øvelser undersøger vi årsag og sammenhæng i forbindelse med uhensigtsmæssige reaktionsmønstre og bearbejder traumer, så du frit kan være den du er.

Du er velkommen til at ringe og få en kort uforpligtende snak inden du beslutter dig.            

Klientudtalelser

Souad Suleiman - "Hej Vicky Jeg skriver til dig fordi jeg i et stykke tid har gået og tænkt, at jeg vil gøre det. Jeg skriver til dig for at sige mange tak for alle de gode råd som virkelig har hjulpet mig meget. Som ingen psykologer har kunne gøre. Har ændret mig meget på mange punkter som har hjulpet mig til at hvile i mig selv og virkelig føle mig glad og lykkelig. Mange tak for det :) Kh Souad"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere