Vicky Islin Hansen - Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, Parterapeut, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Terapeut, Traumeterapeut, Supervisor, Mentaltræner, Kropsterapeut, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut

Vicky Islin Hansen

Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, Parterapeut, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Terapeut, Traumeterapeut, Supervisor, Mentaltræner, Kropsterapeut, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut

Herlev, Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Naturterapi 800 kr. Aftal tid

Naturterapi foregår udendørs. I mødet med naturen findes blid stimulering af sanserne som beroliger nervesystemet.

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat 475 kr. Aftal tid

For dig der er på overførelsesindkomst, SU eller har fået en henvisning til en Psykolog af din læge.

Stresshåndtering 800 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Parterapi (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat (GoMentor videosession) 475 kr. Aftal tid

For dig der er på overførelsesindkomst, SU eller har fået en henvisning til en Psykolog af din læge.


Stresshåndtering (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Terapi - hvor som helst Vicky Islin Hansen - Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, Parterapeut, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Terapeut, Traumeterapeut, Supervisor, Mentaltræner, Kropsterapeut, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut

Beskrivelse

***I peroden 1. februar 2021 til 1. april 2021 tilbyder jeg udelukkende online-forløb***

Nærværende og professionel terapi, coaching og rådgivning

 
Jeg tilbyder individuel terapi, coaching og rådgivning inden for følgende områder:

·  Symptomer på stress
·  Angst og depression
·  Sorg og tab, som f.eks. ved skilsmisse eller dødsfald
·  Livs- og identitetskrise
·  Chok og Traumer
·  Personlig udvikling
·  Mindfulness & Meditation
·  Transition, som feks ved karriereskift eller opsigelse

Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du ikke er klar over, hvad der galt, men blot ved at du har behov for terapeutisk støtte og omsorg til at løse problemstillinger og eventuelt blive et mere dig.
 
 
Stress-forløbet
 
Et forløb med omdrejningspunktet stress tager udgangspunkt i dig og lige netop din oplevelse af stress. Vi tager hånd om både de symptomer på stress du har og de mekanismer og reaktionsmønstre der ligger bag din stress.

I de første sessioner arbejder vi meget med at håndtere din stress og dæmpe symptomerne på stress, så du kan få overblikket tilbage. Når du har fået lidt mere overskud begynder vi at se på de bagvedliggende mønstre, der hindrer dig i et liv uden stress. Vi bearbejder og støtter op om nye handlemetoder og perspektiver.


Terapeutisk arbejde

Jeg er trænet i gestalt-, oplevelsesorienteret- eksistentiel terapi og certificeret i emotionsfokuseret terapi. Herudover er jeg certificeret Mindfulnessinstruktør og i NADA teknik (øreakupunktur-teknik). Jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn og inddrager derfor kropsterapi og naturterapi der hvor jeg mener det kan give mening.
 
Min tilgang er empatisk, respektfuld og fordomsfri. Vi mødes i et uformelt og sympatisk rum, hvor fokus vil være på sammen at nå frem til en bedre forståelse af dig. Gennem dybere samtaler og øvelser undersøger vi årsag og sammenhæng i forbindelse med uhensigtsmæssige reaktionsmønstre og bearbejder traumer, så du frit kan være den du er.

Du er velkommen til at ringe og få en kort uforpligtende snak inden du beslutter dig.

***I peroden 1. februar 2021 til 1. april 2021 tilbyder jeg udelukkende online-forløb***   

          

Klientudtalelser

Souad Suleiman - "Hej Vicky Jeg skriver til dig fordi jeg i et stykke tid har gået og tænkt, at jeg vil gøre det. Jeg skriver til dig for at sige mange tak for alle de gode råd som virkelig har hjulpet mig meget. Som ingen psykologer har kunne gøre. Har ændret mig meget på mange punkter som har hjulpet mig til at hvile i mig selv og virkelig føle mig glad og lykkelig. Mange tak for det :) Kh Souad"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.