Vicky Islin Hansen - Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, Parterapeut, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Terapeut, Traumeterapeut, Supervisor, Mentaltræner, Kropsterapeut, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut

Vicky Islin Hansen

Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, Parterapeut, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Terapeut, Traumeterapeut, Supervisor, Mentaltræner, Kropsterapeut, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut

Videosamtale

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Terapi - hvor som helst Vicky Islin Hansen - Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, Parterapeut, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Terapeut, Traumeterapeut, Supervisor, Mentaltræner, Kropsterapeut, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut

Beskrivelse

***I peroden 1. februar 2021 til 1. april 2021 tilbyder jeg udelukkende online-forløb***

Nærværende og professionel terapi, coaching og rådgivning

 
Jeg tilbyder individuel terapi, coaching og rådgivning inden for følgende områder:

·  Symptomer på stress
·  Angst og depression
·  Sorg og tab, som f.eks. ved skilsmisse eller dødsfald
·  Livs- og identitetskrise
·  Chok og Traumer
·  Personlig udvikling
·  Mindfulness & Meditation
·  Transition, som feks ved karriereskift eller opsigelse

Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du ikke er klar over, hvad der galt, men blot ved at du har behov for terapeutisk støtte og omsorg til at løse problemstillinger og eventuelt blive et mere dig.
 
 
Stress-forløbet
 
Et forløb med omdrejningspunktet stress tager udgangspunkt i dig og lige netop din oplevelse af stress. Vi tager hånd om både de symptomer på stress du har og de mekanismer og reaktionsmønstre der ligger bag din stress.

I de første sessioner arbejder vi meget med at håndtere din stress og dæmpe symptomerne på stress, så du kan få overblikket tilbage. Når du har fået lidt mere overskud begynder vi at se på de bagvedliggende mønstre, der hindrer dig i et liv uden stress. Vi bearbejder og støtter op om nye handlemetoder og perspektiver.


Terapeutisk arbejde

Jeg er trænet i gestalt-, oplevelsesorienteret- eksistentiel terapi og certificeret i emotionsfokuseret terapi. Herudover er jeg certificeret Mindfulnessinstruktør og i NADA teknik (øreakupunktur-teknik). Jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn og inddrager derfor kropsterapi og naturterapi der hvor jeg mener det kan give mening.
 
Min tilgang er empatisk, respektfuld og fordomsfri. Vi mødes i et uformelt og sympatisk rum, hvor fokus vil være på sammen at nå frem til en bedre forståelse af dig. Gennem dybere samtaler og øvelser undersøger vi årsag og sammenhæng i forbindelse med uhensigtsmæssige reaktionsmønstre og bearbejder traumer, så du frit kan være den du er.

Du er velkommen til at ringe og få en kort uforpligtende snak inden du beslutter dig.

***I peroden 1. februar 2021 til 1. april 2021 tilbyder jeg udelukkende online-forløb***   

          

Klientudtalelser

Souad Suleiman - "Hej Vicky Jeg skriver til dig fordi jeg i et stykke tid har gået og tænkt, at jeg vil gøre det. Jeg skriver til dig for at sige mange tak for alle de gode råd som virkelig har hjulpet mig meget. Som ingen psykologer har kunne gøre. Har ændret mig meget på mange punkter som har hjulpet mig til at hvile i mig selv og virkelig føle mig glad og lykkelig. Mange tak for det :) Kh Souad"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.