Søren Klein - Coach, Supervisor, Mentor, Mentaltræner, Psykoterapeut

Søren Klein

Coach, Supervisor, Mentor, Mentaltræner, Psykoterapeut

Hobro , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Individuel samtale 650 kr. Aftal tid

Coaching-terapi- rådgivning, kært barn mange navne. Vi finder sammen de problemer du slås med uanset årsag og oprindelse, det vigtigste er at finde en metode der virker. Individuel samtale, par-gruppe, hos mig eller dig, GoMentor videosession, telefon, mail SMS. Det er resultaterne der tæller, så du opnår bedre livskvalitet.

 

Flat rate ubegrænset pr. md. 5.000 kr. Aftal tid

Alle service/ydelser. Kan kontaktes, personligt fremmøde, online, telefonisk, mail, chat m.v 8-20 alle ugens dage.

NB: baseres på ledige tider! Coaching-terapi- rådgivning, kært barn mange navne. Vi finder sammen de problemer du slås med uanset årsag og oprindelse, det vigtigste er at finde en metode der virker. Individuel samtale, par-gruppe, hos mig eller dig, GoMentor videosession, telefon, mail SMS. Det er resultaterne der tæller, så du opnår bedre livskvalitet.

 

Jobsøgning CV ansøgning-jobsamtale 650 kr. Aftal tid

Det at finde et job, det rigtige job er noget at det vigtigste i arbejdslivet at søge de rigtige jobs, skrive den rigtige ansøgning, udforme CV, billede, evt. video er et stort og komplekst arbejde, jeg hjælper dig. Ligeledes forberedelse til 1. og 2. jobsamtale samt tests.

Par- eller familie samtaler 650 kr. Aftal tid

Par og familie samtaler foretages kun ansigtet til ansigt, enten hos jer eller hos mig. Det er en fordel hvis alle deltagere er indstillet på at der skal findes løsninger på problemstillingerne, via terapi og rådgivning.

Børnesamtale 650 kr. Aftal tid

Individuel samtale; rabat til studerende og pensionister 500 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Coaching-terapi- rådgivning, kært barn mange navne. Vi finder sammen de problemer du slås med uanset årsag og oprindelse, det vigtigste er at finde en metode der virker. Individuel samtale, par-gruppe, hos mig eller dig, GoMentor videosession, telefon, mail SMS. Det er resultaterne der tæller, så du opnår bedre livskvalitet.

 

Individuel samtale; rabat til studerende og pensionister (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Coaching-terapi- rådgivning skal virke, uanset hvilke problemstilling du har er målet at du skal opnå en bedre livskvalitet. Søren Klein - Coach, Supervisor, Mentor, Mentaltræner, Psykoterapeut

Beskrivelse

Coaching-terapi-rådgivning skal virke - uanset hvilke problemstilling du har, er målet at du skal opnå en bedre livskvalitet.

Du fortjener at elske og acceptere dig selv uanset hvad!

 

Du er dig, et produkt at din krop, hjerne og din fortid. Din historie befinder sig kun et sted, i din hjerne, der er alt det gode, dine følelser og dine ressourcer. Der er måske også nogle problemer, der kan være vanskelige at løse selv, det er her jeg gerne vil hjælpe dig, du skal selv gøre det meste af arbejdet, men jeg hjælper dig med at finde vejen.

 

Hvad arbejder jeg med


Jeg arbejder med almindelige menneskelige problemstillinger:


§  Angstbehandling

§  Anorexi

§  Bulimi

§  Datingpsykologi

§  Depressionsbehandling

§  Eksamensangst

§  Ensomhed

§  Flyskræk

§  Fobier

§  Funktionelle lidelser

§  Generthed

§  Jalousi

§  Kærestesorger

§  Koncentrationsbesvær

§  Manglende motivation

§  Misbrug

§  Mobning

§  OCD

§  Præstationsangst

§  PTSD

§  Selvmordstruede

§  Selvværd

§  Smerte

§  Socialfobi

§  Sorg

§  Søvnbesvær

§  Spiseforstyrrelser

§  Stressbehandling

§  Temperament

§  Traumer

§  Ulykkelig kærlighed 

 

Vi tager udgangspunkt i dig, hvad er dit problem, identificerer det, finder en løsning, metode og kommunikationsform der passer til. Ud over samtale, laver jeg referater, huskelister, lydfiler små opslagsværker, så du også kan hjælpe dig selv.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.