Shasmina Gormsen - Coach

Shasmina Gormsen

Coach

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Ejer af Mærk Efter, certificeret coach og yogalærer. Shasmina Gormsen - Coach

Beskrivelse


Denne profil er ikke aktiv længre på GoMentor!


Hej og velkommen til.

Mit navn er Shasmina og jeg tilbyder coaching til dig, der ønsker at udvikle dig personligt og leve et lykkeligere liv.


Stop op, mærk efter og få mere glæde i livet. Find styrken i dig til at leve det liv, du drømmer om.


Med coaching som redskab undersøger vi dine ressourcer, dine værdier og det, der giver mening og retning til dit liv. Bliv klog på dig selv, så du kan leve et mere autentisk liv og få mere glæde i din hverdag.


Med coaching får du støtte til din personlige udvikling. Du får viden om og indsigt i dig selv, så du kan udfolde dit fulde potentiale. Coaching skaber livskvalitet, større selvværd og motivation. Du vil opleve, at kunne træde ud af dagligdagens trommerum, og gennem refleksion og indsigt, blive bevidst om, hvordan du kan få et liv med mere glæde og frihed til at være dig.


Hvad kan jeg hjælpe dig med:

  • At få mere glæde i livet
  • At finde din vej i livet
  • At mærke efter og blive dig selv bevidst
  • At stå ved dig selv
  • At sige til og fra i dit liv


Det kan være du har eller har haft problemer med nedtrykthed, depression, stress, angst, dårligt selvværd eller noget helt andet. Coaching er ikke terapi, men gennem coaching kan du finde ind til dig selv og komme til at leve et mere autentisk liv, hvor du passer bedre på dig selv. Gennem coaching kan du komme igang med at skabe dig den fremtid, du ønsker.


Hvordan foregår en coachingsession?

En coaching session varer typisk omkring 1 time. Gennem spørgsmål og øvelser guides du til at finde din egen vej. Har du behov for redskaber eller konkrete værktøjer, er jeg der til at støtte dig. Coachingsessionen foregår i et fortroligt rum, enten hos mig, på telefon eller online, alt efter hvad der passer dig bedst.


Lidt om mig

Jeg har arbejdet med sundhedsfremme, mental sundhed og empowerment i en del år. Og arbejder i dag i min egen virksomhed Mærk Efter, som coach og yogalærer. Jeg er certificeret coach fra Coach Focus og er certificeret i The science of happiness fra Berkeley University. Jeg er uddannet Cand.Soc. i Socialvidenskab og Filosofi. Og så er jeg uddannet yogalærer. 

Min tilgang tager primært afsæt i coaching, men jeg bruger også positiv psykologi, acceptance and commitment therapy (ACT), metakognition, NLP og mindfulness.


Hos mig vil du opleve:

  • at finde ind til dine egne ressourcer og at få dem sat i spil
  • en ligefrem og ærlig tilgang 
  • at fokus er på dig, din udvikling og dit liv


Det er vigtigt for mig, at du får mest muligt ud af din coaching, og du kan derfor kontakte mig gratis til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan finde ud af, om jeg er den rigtige coach for dig.


Kontakt mig direkte på telefon eller du kan lave en forespørgelse på ledige tider i min kalender.


Jeg ser frem til at høre fra dig.

Klientudtalelser

Maria Pedersen - "Super behageligt og givende coachingforløb som jeg kun varmt kan anbefale. Shasmina er meget nærværende og utrolig dygtig til at stille de helt rigtige spørgsmål som får én til at mærke efter sådan helt ind til kernen af problemstillingen. Og det gør så at man kan finde en konkret vej hen imod sit mål. Som sagt så kan det kun varmt anbefales!"  Læs mere  Læs mindre

Niobe Sapphire - "Kan varmt anbefale coaching hos Shasmina. Jeg fik en masse værktøjer og energi til at arbejde med at bryde med mine dårlige vaner efter coaching. Positiv oplevelse."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.