Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Ejer af Mærk Efter, certificeret coach og yogalærer. Shasmina Gormsen - Coach

Beskrivelse


Denne profil er ikke aktiv længre på GoMentor!


Hej og velkommen til.

Mit navn er Shasmina og jeg tilbyder coaching til dig, der ønsker at udvikle dig personligt og leve et lykkeligere liv.


Stop op, mærk efter og få mere glæde i livet. Find styrken i dig til at leve det liv, du drømmer om.


Med coaching som redskab undersøger vi dine ressourcer, dine værdier og det, der giver mening og retning til dit liv. Bliv klog på dig selv, så du kan leve et mere autentisk liv og få mere glæde i din hverdag.


Med coaching får du støtte til din personlige udvikling. Du får viden om og indsigt i dig selv, så du kan udfolde dit fulde potentiale. Coaching skaber livskvalitet, større selvværd og motivation. Du vil opleve, at kunne træde ud af dagligdagens trommerum, og gennem refleksion og indsigt, blive bevidst om, hvordan du kan få et liv med mere glæde og frihed til at være dig.


Hvad kan jeg hjælpe dig med:

 • At få mere glæde i livet
 • At finde din vej i livet
 • At mærke efter og blive dig selv bevidst
 • At stå ved dig selv
 • At sige til og fra i dit liv


Det kan være du har eller har haft problemer med nedtrykthed, depression, stress, angst, dårligt selvværd eller noget helt andet. Coaching er ikke terapi, men gennem coaching kan du finde ind til dig selv og komme til at leve et mere autentisk liv, hvor du passer bedre på dig selv. Gennem coaching kan du komme igang med at skabe dig den fremtid, du ønsker.


Hvordan foregår en coachingsession?

En coaching session varer typisk omkring 1 time. Gennem spørgsmål og øvelser guides du til at finde din egen vej. Har du behov for redskaber eller konkrete værktøjer, er jeg der til at støtte dig. Coachingsessionen foregår i et fortroligt rum, enten hos mig, på telefon eller online, alt efter hvad der passer dig bedst.


Lidt om mig

Jeg har arbejdet med sundhedsfremme, mental sundhed og empowerment i en del år. Og arbejder i dag i min egen virksomhed Mærk Efter, som coach og yogalærer. Jeg er certificeret coach fra Coach Focus og er certificeret i The science of happiness fra Berkeley University. Jeg er uddannet Cand.Soc. i Socialvidenskab og Filosofi. Og så er jeg uddannet yogalærer. 

Min tilgang tager primært afsæt i coaching, men jeg bruger også positiv psykologi, acceptance and commitment therapy (ACT), metakognition, NLP og mindfulness.


Hos mig vil du opleve:

 • at finde ind til dine egne ressourcer og at få dem sat i spil
 • en ligefrem og ærlig tilgang 
 • at fokus er på dig, din udvikling og dit liv


Det er vigtigt for mig, at du får mest muligt ud af din coaching, og du kan derfor kontakte mig gratis til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan finde ud af, om jeg er den rigtige coach for dig.


Kontakt mig direkte på telefon eller du kan lave en forespørgelse på ledige tider i min kalender.


Jeg ser frem til at høre fra dig.

Klientudtalelser

Maria Pedersen - "Super behageligt og givende coachingforløb som jeg kun varmt kan anbefale. Shasmina er meget nærværende og utrolig dygtig til at stille de helt rigtige spørgsmål som får én til at mærke efter sådan helt ind til kernen af problemstillingen. Og det gør så at man kan finde en konkret vej hen imod sit mål. Som sagt så kan det kun varmt anbefales!"  Læs mere  Læs mindre

Niobe Sapphire - "Kan varmt anbefale coaching hos Shasmina. Jeg fik en masse værktøjer og energi til at arbejde med at bryde med mine dårlige vaner efter coaching. Positiv oplevelse."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.