Marianne Høgh - Stressterapeut, ID Life coach, Stresscoach, Mindfulness instruktør

Marianne Høgh

Stressterapeut, ID Life coach, Stresscoach, Mindfulness instruktør

København Ø , Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Personligt fremmøde

stressforløb Ud af stress for altid 8.000 kr. Aftal tid

Skræddersyet og individuelt forløb over 4-6 måneder 

Coaching 3 sessioner 2.200 kr. Aftal tid

Coaching 900 kr. Aftal tid

Stressforløb 5 samtaler 4.000 kr. Aftal tid

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg hjælper stressramte ud af stress NU og for ALTID! Min mission er at tilbyde stressramte den hjælp, som jeg gerne selv ville have haft som stressramt Marianne Høgh - Stressterapeut, ID Life coach, Stresscoach, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Alle stressramte er forskellige. Derfor får du dit individuelle og skræddersyede forløb

Stress kan koste dyrt! Jo før du kommer i gang med din behandling - jo større chancer for ikke at få varige skader af din stress.

 • Har du stresssymptomer og brug for min hjælp til at afdække dit stressniveau? Vi afklarer dit stressniveau, så vi ved, hvor hjælpen skal sættes ind fra starten
 • Er du allerede sygemeldt med stress og har svært ved at se en vej ud af det hele? Bekymringstanker og hjertebanken og søvnløse nætter præger dit liv, og du ønsker bare at få dit liv tilbage. En sygemelding bør suppleres af den rigtige hjælp og vil oftest ikke være nok til at komme ud af stress.
 • Har du engagement-stress? - en travl hverdag med stort engagement i dit job, som du er glad for? Stressen sniger sig ubemærket ind, og du er ikke mere i stand til at koble af, når du har fri. Måske er du nærmest afhængig af at have travlt og kan ikke finde ud af andet.                                                                    Du mister balancen mellem arbejde og restituering.               'Jeg skal lige frem til næste deadline....SÅ......'                            ' Når først jeg får ferie, Så......'                                                  'Jeg skal bare lige .... '                                                            Mange af mine klienter er arbejds-afhængige og har glemt at passe på sig selv. Måske du kan genkende noget af dette?

Det er vigtigt at stoppe op, få nogle redskaber og begynde at tage sig selv alvorligt inden det er for sent og stressen bliver til udbrændthed.


Hvad er symptomerne på stress?

hovedpine

hjertebanken

tankemylder - bekymringstanker - katastrofetænkning

søvnproblemer eller ligefrem søvnløshed

træt og irritabel - måske aggressiv og udadfarende

grådlabilitet

svært ved at sætte grænser

problemer med hukommelsen - glemmer ting og er fraværende

uforklarlige smerter - eksem/sygdom forværres fordøjelsesproblemer

overlever - 'jeg skal lige..., så blir det meget bedre' manglende selverkendelse og evne til at se situationen klart ....... Kan du genkende et eller flere af disse symptomer?


Hvad er stress?

Stress er en naturlig respons, som er indbygget i mennesket. Vi har brug for den - det er en overlevelsesmekanisme. Problemet opstår når stress går hen og bliver vedvarende og negativ, og vi mister evnen til at restituere.

Nervesystemet bliver alert - frygt og angst-systemet dominerer - vi tænker og sanser farer!

Det havde menneskekroppen brug for, da vi skulle flygte fra et farligt dyr på savannen, men i det moderne liv kan faren komme i form af en mail fra chefen!

Og moderne farer forsvinder ikke igen som det farlige dyr! De dukker konstant op - og når de ikke dukker op, kan vi måske ikke lade være med at tænke på dem - og tanker er lige så virkelige for en stresset hjerne!

Den negative stress bevirker, at vores hjerne fungerer dårligere, vores hukommelse svækkes og vi bliver ude af stand til af løse problemer, være kreative. Selv opgaver, som tidligere var rutineopgaver kan så komme til at virke uoverkommelige..

Alle stressramte er forskellige. Jeg tager udgangspunkt i dig og dine udfordringer. Du bliver taget i hånden og støttet hele vejen i forløbet.

Stressbehandling der virker! På kort og på lang sigt - resten af dit liv!

Den første stressbehandling går ud på at standse den negative udvikling og få nervesystemet i ro.

Det får du redskaber og støtte til.

Som stresset har man overskredet sine egne grænser og kan måske slet ikke mærke dem længere. Når du oplever at få det bedre og kan få ro og søvn, arbejder vi videre med årsagerne til din stress.

Når du skal ud af stress på den lange bane, må vi have fat om roden til stressen hos dig. Her inddrager vi din måde at være i verden på, det du har med dig i bagagen - alt det som kan være netop dine stress-spor.

Det arbejder vi med i terapisamtalerne og du bliver støttet i at stå op for dig selv, mærke dig selv, kunne sætte grænser, kommunikere assertivt og værdsætte dig selv.


Det får du hos mig - min stressbehandling

Jeg har erfaring med mange hårdt stressramte klienter og arbejder med en helhedsorienteret kombination af

nærværende samtaler

mindfulness i hverdagen

meditationer

redskaber til stresshåndtering

stress terapi

Du er velkommen i mit terapilokale

jeg har stor erfaring med online stresshjælp


Om mig

Jeg har været der selv - gik ned med stress og har siden specialiseret mig inden for stress. Min mission er at hjælpe stressramte på den måde, jeg gerne selv ville have haft hjælp.

Jeg har altid arbejdet med mennesker - som lærer og leder inden for skole og undervisning.

For mig blev indgangen til et nyt liv - det bliver det også for mine klienter, når de vælger at komme ud af stress for altid.

Klientudtalelser

Niels, 37 - "Jeg har haft et stressforløb hos Marianne Høgh over 9 uger - jeg sluttede for 6 måneder siden og er kommet godt ud på den anden side - min stress medførte en tur på hjerteafdelingen - men mit hjerte fejlede intet. Det var stresssymptomer og Marianne hjalp mig i gang med mindfulness og ro på mit nervesystem. Vi har i terapien dykket ned i min bagage og jeg har fået hjælp til at se, hvordan min opvækst og min måde at være i mine jobs har givet mig stress. Nu ved jeg hvordan jeg kan vælge at gære noget andet end jeg plejer - og vælge stressen fra. Det er en stor befrielse og jeg har fået masser af energi! Marianne har været utroligt nærværende og støttende i processen - hun var dygtig til at lytte sig frem til mine blinde spots. Jeg havde ikke kunnet gøre det selv."  Læs mere  Læs mindre

Anne, 47 år - "Marianne var hurtig til at finde ind til hvor skoen trykkede for mig og havde blik for det jeg ikke selv kunne få øje på. Jeg havde været nede med stress flere gange og måske egentlig været stresset hele mit liv - da jeg kom i behandling havde jeg været sygemeldt fra mit job i et stykke tid, men jeg synes ikke det havde hjulpet mig. Jeg fik redskaber til at bruge min sygemelding bedst muligt, så jeg kunne få det bedre og jeg har gennem terapien fået løst op for de ting jeg har haft med mig .Det der har været med til at gi mig stress. Jeg er sikker på at jeg ikke kommer til at gå ned med stress igen!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.