Inge Pedersen - Psykoterapeut

Inge Pedersen

Psykoterapeut

Svebølle

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 600 kr. Aftal tid

Individuel samtale - studerende og ledige 400 kr. Aftal tid

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 65 55

89 88 65 55

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har mange års erfaring med samtaleterapi herunder med angst og depressions behandling,stressbehandling coaching og konfliktmægling. Inge Pedersen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg tilbyder individuel terapi, naturterapi, stressbehandling og meditationskurser i smukke og rolige omgivelser


Individuel terapi 

Er en respektfuld og fortrolig samtale mellem klient og terapeut. En samtale som giver dig mulighed for at få større indsigt og forståelse af dig selv og af hvordan du tackler forskellige livssituationer og relationer, uden fordomme og meninger om, hvad der rigtigt og forkert.


Du er, som du er og jeg bestræber mig på at møde dig dér. Er du i en periode i dit liv, hvor krise, stress, smerte, depression, angst, sorg eller personlige oplevelser overskygger din livsglæde, er psykoterapi en mulighed for at gøre noget ved det, du ønsker, skal være anderledes. 


Du har måske ofte oplevelsen af;

  • at du har for travlt i livet
  • at du måske ikke helt har det på det personlige plan, som du ønsker det,
  • at de samme problemer dukker op flere gange 
  • at du mistrives eller føler dig usikker
  • at du føler dig utilstrækkelig,
  • at du har svært ved relationer til andre


Med samtaleterapi kan du få hjælp til selvindsigt og hjælp til at ændre på det der ikke fungere for dig.


Jeg anvender metoderne gestaltterapi og naturterapi


Gestaltterapi er en samtaleterapi, som tager udgangspunkt i kroppen og nuet. Vi arbejder med kroppen og med hvad vi føler og mærker og tænker nu, da kroppen indeholder mange informationer om, hvad der er forkert og rigtig for hver enkelt person. 


Naturterapi kan bruges på flere måder. Jeg bruger samtaleterapi i haven i smukke og rolige omgivelser, hvor haven er med til at give dig den ro, der bringer dig i stand til at arbejde med det, der optager dig her og nu.


Vi ved fra forskning, at vi får det bedre af at være udendørs og ude i naturen. Det naturlige lys og den aktive bevægelse får niveauet af hjernens "velvære stof" serotonin til at stige. Det virker fx lindrende på depression og stress uden brug af medicin. 

For at lære dig at skabe indre ro og træne nærvær, bruges naturens egne vidunderlige virkemidler som en del af nærværsøvelserne og meditation.


Jeg tilbyder naturterapi til enkeltpersoner og til små grupper på 2-6 personer.


Stressbehandling

For dig som er stress ramt kan det synes uoverskueligt at skulle sidde stille, når man ikke kan finde ro i tankerne, men ved at opholde sig i haven og lave små lette øvelser i det omfang man kan, kan vi hjælpe krop og sind til at skabe mere ro og balance, der vurderes og tages individuelt hensyn til den stress ramte og personlige samtaler er en del af naturterapien for den stress ramte.


Om mig

Jeg er uddannet psykoterapeut ved Københavns Gestalt Institut, eksamineret 4 årig udd. NLP uddannelse og stressbehandler.

Jeg har mange års erfaring med samtaleterapi, stresshåndtering og konfliktmægling på offentlige arbejdspladser og egen praksis.


Du er altid meget velkommen til at kontakte mig - enten på mail eller telefon


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 


NYT!!

Kender du følelsen af ikke rigtig at være tilstede i nuet?

Jeg afholder løbende 1 dags kursus naturterapi i smukke og landlige omgivelser, for dig der vil lære at være mere tilstede i nuet og for stress ramte. 

Ligeledes afholdes der løbende kurser i haveterapi kombineret med meditation. 


Kontakt mig for mere information om mine kursustilbud til dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.