Inge Pedersen - Psykoterapeut

Inge Pedersen

Psykoterapeut

Svebølle

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale - studerende og ledige fra 18 år . 550 kr. Aftal tid

jeg tilbyder samtaleterapi  til unge studerende og ledige  der har det svært ,det kan være det er svært at tale med andre voksne om de mange udfordringer som livet byder,  sorg,angst,føler sig ikke ok, svært ved at tale om følelser , eller måske er ramt af stress eller depression.

individuel samtale : unge op til 18 år 475 kr. Aftal tid

jeg tilbyder samtaleterapi  til unge der har det svært ,det kan være det er svært at tale med andre voksne om de mange udfordringer som ungdomslivet byder,  sorg,angst,føler sig ikke ok, svært ved at tale om følelser , eller måske er ramt at depression.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 65 55

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har mange års erfaring med samtaleterapi herunder med angst og depressions behandling,stressbehandling coaching og konfliktmægling. Inge Pedersen - Psykoterapeut

Beskrivelse

er du i en livskrise ?


    Terapi kan hjælpe dig når du oplever

 • at du har for travlt i livet, oplever stress
 • at du ikke helt har det på det personlige plan, som du ønsker det,
 • at de samme problemer dukker op flere gange 
 • at du mistrives eller føler dig usikker
 • at du føler dig utilstrækkelig,lavt selvværd, lav selvfølelse.
 • at du har svært ved relationer til andre
 • angst
 • Depression
 • Sorg


Individuel terapi 

Er en respektfuld og fortrolig samtale mellem klient og terapeut. En samtale som giver dig mulighed for at få større indsigt og forståelse af dig selv og af hvordan du tackler forskellige livssituationer og relationer, uden fordomme og meninger om, hvad der rigtigt og forkert.

Du er, som du er og jeg bestræber mig på at møde dig dér og hjælper dig. Måske er  du i en periode i dit liv, hvor krise, stress, smerte, depression, angst, sorg eller personlige oplevelser overskygger din livsglæde,  .Eller måske ønsker du at udforske dig selv og lære dig selv bedre at kende ,altså personlig udvikling, så er psykoterapi  værktøjet  til at gøre noget ved det du ønsker  skal være anderledes .

Med samtaleterapi hjælper jeg dig til selvindsigt og hjælp til at ændre på det der ikke fungere for dig.

jeg anvender psykoterapi og Naturterapi i mine arbejdsmetoder

psykoterapi (gestalt terapi)er en samtaleterapi, som tager udgangspunkt i kroppen og nuet. Vi arbejder med kroppen og med hvad vi føler og mærker og tænker nu, da kroppen indeholder mange informationer om, hvad der er forkert og rigtig for hver enkelt person. 

Naturterapi . Jeg anvender  samtaleterapi i haven i smukke og rolige omgivelser ,  haven er med til at hjælpe dig til  den indre ro der bringer dig i stand til at arbejde med det, der optager dig her og nu. Have terapi bruges i arbejde for at hjælpe dig der er stressramt og for dig der ønsker personlig udvikling.

Stressbehandling i terapihaven.

Er du stressramt kan det synes uoverskueligt at skulle sidde stille, tankemylder,svært ved at koncentere sig  men ved at opholde sig naturen og langsom  men sikkert slapper af med mindfullness øvelser  hjælper jeg dig til at opnå  mere ro og balance i krop og hoved. der  tages individuelt hensyn til dig som stress ramte og samtaleterapi er en del af naturterapien 

Vi ved fra forskning, at vi får det bedre af at være udendørs og ude i naturen. Det naturlige lys og den aktive bevægelse får niveauet af hjernens "velvære stof" serotonin til at stige. Det virker fx lindrende på depression og stress uden brug af medicin. 

For at lære dig at skabe indre ro og træne nærvær, bruges naturens egne vidunderlige virkemidler som en del af nærværsøvelserne og meditation

.


Om mig

Jeg er uddannet psykoterapeut ved Københavns Gestalt Institut, eksamineret 4 årig udd. NLP uddannelse og stressbehandler.

Jeg har mange års erfaring med samtaleterapi, stresshåndtering, haveterapi og konfliktmægling på offentlige arbejdspladser, jeg har egen praksis på 9 år .jeg brænder for at arbejde med  at hjælpe mennesker når livet gør ondt eller de ønsker at udvikle sig personligt.


Du er altid meget velkommen til at kontakte mig - enten på mail eller telefon

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Kurser i Haveterapi for stressramte og  for dig der har  svært ved at være 100% tilstede i nuet!

Kender du følelsen af ikke rigtig at være tilstede i nuet? træt af ikke at kunne sove ordentligt?har svært ved at slappe af? Har for megen tankemylder og svært ved at trække vejret ordentligt?nogle af de klassiske symptomer på stress! med samtale ,naturen og mindfulnessøvelser der er speciel designet til at mindske stress og endnu bedre blive stress fri .  

Jeg afholder  hver mdr. 1 dags kursus haveterapi i  Terapioasen  i smukke og landlige omgivelser, for dig der ønsker hjælp til at slippe stress og lære at håndtere stress  med  naturen  som hjælper.og samttidig lære at være mere tilstede i nuet. 

du er altid velkommen til at kontakte mig

eller  

 kig ind på hjemmeside og se hvornår næste kursus afholdes og min gode tilbud til dig. 
Klientudtalelser

Anette. E. - "Mit forløb hos Inge har givet mange indsigter og jeg er blevet bevidst om mine følelser og handlemønstre. jeg har fået redskaber til at skabe mere ro i mig selv,jeg oplever nu mere nærvær i min dagligdag , jeg har lært at acceptere og give slip på svære episoder i mit liv og samtidigt lært at mærke efter når jeg skal træffe valg, det har givet mig en lang bedre livskvalitet."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere