Inge Pedersen - Psykoterapeut

Inge Pedersen

Psykoterapeut

Svebølle

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Individuel samtale - studerende og ledige 400 kr. Aftal tid

Individuel samtale 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 65 55

89 88 65 55

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har mange års erfaring med samtaleterapi herunder med angst og depressions behandling,stressbehandling coaching og konfliktmægling. Inge Pedersen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Mit navn er Inge Pedersen – jeg er uddannet psykoterapeut ved Københavns Gestalt Institut, eksamineret 4 årig udd. NLP uddannelse og stressbehandler.
jeg tilbyder  individuel terapi,  naturterapi, stressbehandling og coaching, meditationskurser  i smukke landlige og rolige omgivelser.
Jeg har mange års erfaring med samtaleterapi, stresshåndtering og konfliktmægling på offentlige arbejdspladser og egen praksis.

Velkommen til min profilside. 

Samtaleterapi 
Er en respektfuld og fortrolig samtale mellem klient og terapeut. En samtale som giver dig mulighed for at få større indsigt og forståelse af dig selv og af hvordan du tackler forskellige livssituationer og relationer, uden fordomme og meninger om, hvad der rigtigt og forkert.

Du er, som du er og jeg bestræber mig på at møde dig dér. Er du i en periode i dit liv, hvor krise, stress, smerte, depression, angst, sorg eller personlige oplevelser overskygger din livsglæde, er psykoterapi en mulighed for at gøre noget ved det, du ønsker skal være anderledes. 

Du har måske ofte oplevelsen af, at du har for travlt i livet og at du måske ikke helt har det på det personlige plan  som du ønsker det, at de samme problemer dukker op flere gange  eller du  mistrives eller føle dig usikre, det kan eksempelvis være du føler dig utilstrækkelig,svært ved relationer til andre.med Psykoterapi kan du få hjælp til selvindsigt og hjælp til at ændre på det der ikke fungere for dig.

Gestaltterapi 
Ordet ”gestalt” betyder skikke, fremstille og give en form. Vi har som mennesker et behov for at opleve ting omkring os som helheder. En gestalt er den enkeltes opfattelse af en bestemt ting, begreb, hændelse baseret på en persons samlede sanseindtryk og organisering af disse til en helhedsopfattelse, som giver mening for den enkelte. Når vi gestalter noget, så betyder det, at vi former noget. I dette tilfælde har man oplevet noget før, som kan være positive oplevelser og negative oplevelser. 

Gestaltterapi er en samtaleterapi, som tager udgangspunkt i kroppen og nuet. Vi arbejder med kroppen og med hvad vi føler og mærker og tænker nu, da kroppen indeholder mange informationer om, hvad der er forkert og rigtig for hver enkelt person. 

Naturterapi
Jeg bruger  naturterapi i min behandling af forskellige psykologiske problemstillinger. Naturterapi handler om at stresse af i naturen, og vi ved fra forskning, at vi får det bedre af at væreudendørs og ude i naturen. Det naturlige lys og den aktive bevægelse får niveauet af hjernens ”velvære stof” serotonin til at stige. Det virker fx lindrende på depression og stress uden brug af medicin. 

Naturterapi kan bruges på flere måder. Jeg bruger  samtaleterapi i haven i smukke og rolige omgivelser, hvor haven er med til at give dig den ro, der bringer dig i stand til at arbejde med det, der optager dig her og nu. for at lære dig at skabe indre ro og træne nærvær bruges naturens egne vidunderlige virkemidler som en del af nærværsøvelserne, meditation.

for dig som er stress ramt kan det synes uoverskueligt at skulle sidde stille, når man ikke kan finde ro i tankerne, men ved at opholde sig i haven og lave små lette øvelser i det omfang man kan, kan vi hjælpe krop og sind  til at  skabe mere ro og balance, der vurderes  og tages individuelt hensyn til den stress ramte og personlige samtaler  er en del af  Naturterapien for den stress ramte.

Jeg tilbyder naturterapi til enkeltpersoner og til små grupper på 2-6 personer.
 
Jeg afholder løbende 1 dags kursus naturterapi  i smukke og landlige omgivelser.  for dig der vil lære at være mere tilstede i nuet og for stress ramte .  NYT !   der afholdes løbende kurser  i  haveterapi kombineret med meditation. Kontakt mig for mere information om mine kursus tilbud til  dig.
 
Kender du følelsen af ikke rigtig at være tilstede i øjeblikket? lær at være mere til stede i nuet
Årsagerne kan være mange, men ofte handler det om, at vi har for travlt med alle vores gøremål og at leve op til de krav omgivelserne stiller til os.Vi glemmer ofte at passe på os selv,
 men hvis du giver dig tid og ro i de rette omgivelser vil du  ofte kunne genfinde den indre ro og dermed kunne mærke dig selv igen og træffe de beslutninger der er rigtige for dig i dit liv. Prøv 1 dags kursus i haveterapi kombineret med åndedræts meditation og lær at være til stede  i nuet længere tid ad gangen.
  
Ring eller skriv til mig, hvis du er interesseret i 1 dags kurset. 

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig – enten på mail eller telefon (jeg er nemmest at fange efter kl. 15 på telefonen, men hvis du lægger en besked, så vender jeg tilbage til dig).


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.