Inge Pedersen - Psykoterapeut

Inge Pedersen

Psykoterapeut

Svebølle , Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Individuel samtale/personligudvikling 850 kr. Aftal tid

er der emner du har svært ved at tale med andre om eller som  måske er  så svære  for dig  at snakke om  eller oplevelser der sidder i din krop og hoved og som du har svært ved at håndtere og har brug for hjælp til. psykoterapi samtale en respektfuld og fortrolig samtale mellem klient og terapeut. En samtale som giver dig mulighed for at få større indsigt og forståelse af dig selv og af hvordan du tackler forskellige livssituationer og relati Ved hjælp af samtalen får du hjælp og mulighed for at få større indsigt og forståelse af dig selv og hvordan du takler forskellige livssituationer og relationer.Det sker uden fordomme og meninger om hvad der er forkert og rigtigt. Du er som du er og jeg bestræber mig på at møde dig der, uden fordomme og meninger om, hvad der rigtigt og forkert.

Individuel samtale - studerende fra 18 år . 750 kr. Aftal tid

jeg tilbyder samtaleterapi  til dig  der er ung, studerende eller ledige  fra arbejdsmarkedet der har det svært ,dog som syntes det kan være det er svært at tale med andre voksne om de mange udfordringer som livet byder dig, det kan være   sorg,angst,føler sig ikke ok, forventningspress, svært ved at tale om følelser , eller må ske er ramt af stress eller depression.Med samtaleterapi hjælper jeg dig til selvindsigt og hjælp til at ændre på det der ikke fungere for dig.

Individuel samtale med henvisning fra læge (dokumentation påkrævet) 750 kr. Aftal tid

Er der emner du har svært ved at tale med andre om eller som måske er så svære for dig at snakke om eller oplevelser der sidder i din krop og hoved og som du har svært ved at håndtere og har brug for hjælp til. psykoterapi samtale en respektfuld og fortrolig samtale mellem klient og terapeut.

En samtale som giver dig mulighed for at få større indsigt og forståelse af dig selv og af hvordan du tackler forskellige livssituationer. Ved hjælp af samtalen får du hjælp og mulighed for at få større indsigt og forståelse af dig selv og hvordan du selv fremover  kan takle svære livssituationer og relationer.Det sker uden fordomme og meninger om hvad der er forkert og rigtigt. Du er som du er og jeg bestræber mig på at møde dig der, uden fordomme og meninger om, hvad der rigtigt og forkert.


ved køb af forløb  af 6 sessioner  ag 60 minutter er prisen kun  kr.4.650

og første session er på 70 minutter.

individuel samtale : unge op til 18 år 650 kr. Aftal tid

 til forældre og  den unge selv.:

 oplever at du at dit barn  har det  har svært  er svært at tale med dig eller  andre voksne om de mange udfordringer som ungdomslivet byder din kære,  det kan være  eks. sorg,angst, forventningspress,føler sig ikke ok, svært ved at tale om følelser , trækker sig, eller måske er ramt at depression.så kan jeg hjælpe med den svære samtale  og finde frem sammen med den unge  selv hvor der skal hjælpe og sættes ind, så dit barn /eenager  kan få et godt liv.


ved køb af  af klippekort på 6 sessioner  er prisen kun 3.500 kr

og den første time er på 70 minutter.

Videosamtaler

Individuel samtale/personligudvikling (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Individuel samtale : studerende fra 18 år (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

jeg tilbyder samtaleterapi til dig der er ung, studerende eller ledige fra arbejdsmarkedet der har det svært ,dog som syntes det kan være det er svært at tale med andre voksne om de mange udfordringer som livet byder dig, det kan være sorg,angst,føler sig ikke ok, forventningspress, svært ved at tale om følelser , eller må ske er ramt af stress eller depression.Med samtaleterapi hjælper jeg dig til selvindsigt og hjælp til at ændre på det der ikke fungere for dig.


individuel samtale : unge op til 18 år (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

til forældre og den unge selv.: oplever at du at dit barn har det har svært er svært at tale med dig eller andre voksne om de mange udfordringer som ungdomslivet byder Ham /hende det kan være eks. sorg,angst, forventningspress,føler sig ikke ok, svært ved at tale om følelser , trækker sig, eller måske er ramt at depression.så kan jeg hjælpe med den svære samtale og finde frem sammen med den unge selv hvor der skal hjælpe og sættes ind, så han/hun igen kan få et godt liv.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg har mange års erfaring med samtaleterapi herunder med angst og depressions behandling,stressbehandling coaching og konfliktmægling. Inge Pedersen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Er du i en livskrise?

Ramt af stress, angst eller Depression?


    Terapi kan hjælpe dig når du oplever:


 • at du har for travlt i livet, oplever stress
 • at du ikke helt har det på det personlige plan, som du ønsker det,
 • at de samme problemer dukker op flere gange 
 • at du mistrives eller føler dig usikker
 • at du føler dig utilstrækkelig,lavt selvværd, lav selvfølelse.
 • at du har svært ved relationer til andre
 • angst, depression, ensomhed og sorg


Individuel terapi 

Er en respektfuld og fortrolig samtale mellem klient og terapeut. En samtale som giver dig mulighed for at få større indsigt og forståelse af dig selv og af hvordan du tackler forskellige livssituationer og relationer, uden fordomme og meninger om, hvad der rigtigt og forkert. Du er, som du er og jeg bestræber mig på at møde dig dér og hjælper dig.


Måske er  du i en periode i dit liv, hvor krise, stress, smerte, depression, angst, sorg eller personlige oplevelser overskygger din livsglæde .Eller måske ønsker du at udforske dig selv og lære dig selv bedre at kende. Ønsker du personlig udvikling, så er psykoterapi værktøjet, til at gøre noget ved det, du ønsker skal være anderledes .


Med samtaleterapi hjælper jeg dig til selvindsigt og hjælp til at ændre på det der ikke fungere for dig.


Jeg anvender psykoterapi og Naturterapi i mine arbejdsmetoder

Psykoterapi (gestalt terapi)er en samtaleterapi, som tager udgangspunkt i kroppen og nuet. Vi arbejder med kroppen og med hvad vi føler og mærker og tænker nu, da kroppen indeholder mange informationer om, hvad der er forkert og rigtig for hver enkelt person. 


Naturterapi . Jeg anvender  samtaleterapi i haven i smukke og rolige omgivelser , haven er med til at hjælpe dig til  den indre ro der bringer dig i stand til at arbejde med det, der optager dig her og nu. Have terapi bruges i arbejde for at hjælpe dig der er stressramt og for dig der ønsker personlig udvikling.


Stressbehandling i terapihaven.

Er du stressramt kan det synes uoverskueligt at skulle sidde stille, tankemylder,svært ved at koncentrere sig  men ved at opholde sig naturen og langsom men sikkert slapper af med mindfullness øvelser  hjælper jeg dig til at opnå  mere ro og balance i krop og hoved. der  tages individuelt hensyn til dig som stress ramte og samtaleterapi er en del af naturterapien 


Vi ved fra forskning, at vi får det bedre af at være udendørs og ude i naturen. Det naturlige lys og den aktive bevægelse får niveauet af hjernens "velvære stof" serotonin til at stige. Det virker fx lindrende på depression og stress uden brug af medicin. 


For at lære dig at skabe indre ro og træne nærvær, bruges naturens egne vidunderlige virkemidler som en del af nærværsøvelserne og meditation

.


Om mig

Jeg er uddannet psykoterapeut ved Københavns Gestalt Institut, eksamineret 4 årig udd. NLP uddannelse og stressbehandler.

Jeg har mange års erfaring med samtaleterapi, stresshåndtering, haveterapi og konfliktmægling på offentlige arbejdspladser, jeg har egen praksis på 10 år .jeg arbejder passioneret for at hjælpe stressramte til at få et liv uden stress hvor de lærer at kende deres stress tegn og gøre noget ved dem så de kan leve det liv de ønsker.


jeg brænder for at hjælpe dig når livet gør ondt eller du  ønsker at udvikle sig personligt.


Du er altid meget velkommen til at kontakte mig - enten på mail eller telefon


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 


Kurser i Haveterapi for stressramte.


Oplever du ofte ikke rigtig at føle dit helt  tilstede i dit nu? træt af ikke at kunne sove ordentligt?kan ikke slappe af? Har d  tankemylder og svært ved at trække vejret ordentligt? Det er nogle af de klassiske symptomer på at du er stressramt eller på vej til at blive det. 

Men det kan du få hjælp til at lære og slippe af med hvis du er stressramt eller forebygge  inden du for alvor  bliver ramt.

Med samtale, naturen og mindfulnessøvelser, der er speciel designet til at mindske stress og endnu bedre blive stress fri .  

Jeg afholder  hver mdr. 1 dags kursus haveterapi i min terapihave der ligger i smukke og landlige omgivelser, for dig der ønsker hjælp til at slippe stress og lære at håndtere stress  med  naturen  som hjælper.og samttidig lære at være mere tilstede i nuet. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig


Klientudtalelser

Anette. E. - "Mit forløb hos Inge har givet mange indsigter og jeg er blevet bevidst om mine følelser og handlemønstre. jeg har fået redskaber til at skabe mere ro i mig selv,jeg oplever nu mere nærvær i min dagligdag , jeg har lært at acceptere og give slip på svære episoder i mit liv og samtidigt lært at mærke efter når jeg skal træffe valg, det har givet mig en lang bedre livskvalitet."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.