Inge Pedersen - Psykoterapeut

Inge Pedersen

Psykoterapeut

Videosamtale

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg har mange års erfaring med samtaleterapi herunder med angst og depressions behandling,stressbehandling coaching og konfliktmægling. Inge Pedersen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Er du i en livskrise?

Ramt af stress, angst eller Depression?


    Terapi kan hjælpe dig når du oplever:


  • at du har for travlt i livet, oplever stress
  • at du ikke helt har det på det personlige plan, som du ønsker det,
  • at de samme problemer dukker op flere gange 
  • at du mistrives eller føler dig usikker
  • at du føler dig utilstrækkelig,lavt selvværd, lav selvfølelse.
  • at du har svært ved relationer til andre
  • angst, depression, ensomhed og sorg


Individuel terapi 

Er en respektfuld og fortrolig samtale mellem klient og terapeut. En samtale som giver dig mulighed for at få større indsigt og forståelse af dig selv og af hvordan du tackler forskellige livssituationer og relationer, uden fordomme og meninger om, hvad der rigtigt og forkert. Du er, som du er og jeg bestræber mig på at møde dig dér og hjælper dig.


Måske er  du i en periode i dit liv, hvor krise, stress, smerte, depression, angst, sorg eller personlige oplevelser overskygger din livsglæde .Eller måske ønsker du at udforske dig selv og lære dig selv bedre at kende. Ønsker du personlig udvikling, så er psykoterapi værktøjet, til at gøre noget ved det, du ønsker skal være anderledes .


Med samtaleterapi hjælper jeg dig til selvindsigt og hjælp til at ændre på det der ikke fungere for dig.


Jeg anvender psykoterapi og Naturterapi i mine arbejdsmetoder

Psykoterapi (gestalt terapi)er en samtaleterapi, som tager udgangspunkt i kroppen og nuet. Vi arbejder med kroppen og med hvad vi føler og mærker og tænker nu, da kroppen indeholder mange informationer om, hvad der er forkert og rigtig for hver enkelt person. 


Naturterapi . Jeg anvender  samtaleterapi i haven i smukke og rolige omgivelser , haven er med til at hjælpe dig til  den indre ro der bringer dig i stand til at arbejde med det, der optager dig her og nu. Have terapi bruges i arbejde for at hjælpe dig der er stressramt og for dig der ønsker personlig udvikling.


Stressbehandling i terapihaven.

Er du stressramt kan det synes uoverskueligt at skulle sidde stille, tankemylder,svært ved at koncentrere sig  men ved at opholde sig naturen og langsom men sikkert slapper af med mindfullness øvelser  hjælper jeg dig til at opnå  mere ro og balance i krop og hoved. der  tages individuelt hensyn til dig som stress ramte og samtaleterapi er en del af naturterapien 


Vi ved fra forskning, at vi får det bedre af at være udendørs og ude i naturen. Det naturlige lys og den aktive bevægelse får niveauet af hjernens "velvære stof" serotonin til at stige. Det virker fx lindrende på depression og stress uden brug af medicin. 


For at lære dig at skabe indre ro og træne nærvær, bruges naturens egne vidunderlige virkemidler som en del af nærværsøvelserne og meditation

.


Om mig

Jeg er uddannet psykoterapeut ved Københavns Gestalt Institut, eksamineret 4 årig udd. NLP uddannelse og stressbehandler.

Jeg har mange års erfaring med samtaleterapi, stresshåndtering, haveterapi og konfliktmægling på offentlige arbejdspladser, jeg har egen praksis på 10 år .jeg arbejder passioneret for at hjælpe stressramte til at få et liv uden stress hvor de lærer at kende deres stress tegn og gøre noget ved dem så de kan leve det liv de ønsker.


jeg brænder for at hjælpe dig når livet gør ondt eller du  ønsker at udvikle sig personligt.


Du er altid meget velkommen til at kontakte mig - enten på mail eller telefon


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 


Kurser i Haveterapi for stressramte.


Oplever du ofte ikke rigtig at føle dit helt  tilstede i dit nu? træt af ikke at kunne sove ordentligt?kan ikke slappe af? Har d  tankemylder og svært ved at trække vejret ordentligt? Det er nogle af de klassiske symptomer på at du er stressramt eller på vej til at blive det. 

Men det kan du få hjælp til at lære og slippe af med hvis du er stressramt eller forebygge  inden du for alvor  bliver ramt.

Med samtale, naturen og mindfulnessøvelser, der er speciel designet til at mindske stress og endnu bedre blive stress fri .  

Jeg afholder  hver mdr. 1 dags kursus haveterapi i min terapihave der ligger i smukke og landlige omgivelser, for dig der ønsker hjælp til at slippe stress og lære at håndtere stress  med  naturen  som hjælper.og samttidig lære at være mere tilstede i nuet. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig


Klientudtalelser

Anette. E. - "Mit forløb hos Inge har givet mange indsigter og jeg er blevet bevidst om mine følelser og handlemønstre. jeg har fået redskaber til at skabe mere ro i mig selv,jeg oplever nu mere nærvær i min dagligdag , jeg har lært at acceptere og give slip på svære episoder i mit liv og samtidigt lært at mærke efter når jeg skal træffe valg, det har givet mig en lang bedre livskvalitet."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.