giv dig selv den bedste julegave og plej dit indre liv.

Skrevet d. 16-12-2020 13:27:01 af Inge Pedersen - Psykoterapeut

December er forbundet med Julen og glæde for mange af os, men i år har vi en ubuden gæst Co vid med som ikke skaber glæde , men angst og stress for mange. Angst for at miste en man har kær eller selv at blive syg og når vi er for lang tid i bekymring eller angst zonen kan det desværre udvikle sig til stress i krop og sjæl, hvis vi ikke kan finde ud af en måde at passe godt på os selv ikke bare fysisk men også psykisk. Derfor giv dig selv en god og langtidsvirkende gave og plej dit indre liv. Det er ok at række ud efter hjælp hvis man har svært ved at genfinde ro og balance i en svær tid i krop og sjælen.

Er du stressramt  eller  længes du  "bare" efter ro i krop og hoved?

med kombinationsterapi som indeholder samtale og haveterapi, hjælper jeg dig effektivt til bearbejde og slippe stress og tankemylder, jeg hjælper dig til at  finde ind til de  tankemønstre der  skaber stress hos dig, så du kan lære at slippe stress og samtidig  lære metoder til at forebygge så du kan undgå stress . fremover.

måske du tænker  at   det kan vi da ikke  gøre i disse co vid  tider? men  jo , jeg sikre i trygge og varme omgivelser også om vinteren.

du er velkommen til at  booke  en 20 minutter gratis uforpligtende samtale her  på min  side  og sammen  finder vi ud af om  jeg skal  være den der hjælper dig videre.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.