Claudia Rønne

Psykoterapeut

Kongens Lyngby, Videosamtale , GoMentor 24/7

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Psykoterapi 750 kr. Aftal tid

5 x psykoterapi (spar 750 kr.) 3.000 kr. Aftal tid

Psykoterapi 1.125 kr. Aftal tid

5 x psykoterapi (spar 750 kr.) 4.875 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 30

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 30

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Relationsorienteret psykoterapi Claudia Rønne - Psykoterapeut

Beskrivelse

LEV LIVET IMENS DU LEVER! 

Befinder du dig et sted, hvor LIVET ikke rigtig giver mening, hvor DU ikke rigtig giver mening? Det kan føles som at være faret vild og kommet væk fra dig selv. Som om livet passerer og du blot er passager i eget liv. Det kan være du har et specifikt emne, du har behov for at få belyst og bearbejdet. Det kan også være du befinder dig i en mere tåget tilstand. Alt har sin berettigelse, intet er for stort eller småt.  


DU ER DEN VIGTIGSTE I DIT LIV

Psykoterapi er et seriøst og personligudviklende redskab til at komme hjem. Hjem til din kerne og dine indre ressourcer. Her kan du med lethed manøvrere i livet ud fra et frit autentisk sted. I din autencitet handler det nemlig blot om at hvile ind i væren.

Jeg er tilhænger af de fysiske møder og min erfaring er at relationen er langt vigtigere end metoden. Jeg hjælper dig fx med: 

 • Lavt selvværd eller dårlig selvtillid.
 • Tilbøjelighed til selvkritik eller selvforagt.
 • Livshæmmende overbevisninger og forestillinger.
 • Fastlåste, utilfredsstillende sociale roller og samspilsmønstre.
 • Parforholds-, seksualitets- og familieproblemer og kriser.
 • Posttraumatisk stress efter chok og traumer stress og udbrændthed.
 • Eksistentielle kriser i forbindelse med livsovergange, sygdom, dødsfald eller andre former for personlige tab.
 • Lettere misbrugsproblematikker og mindre ikke-livstruende spiseforstyrrelser.
 • Uhensigtsmæssige vaner, adfærdsmønstre og tilbøjelighed til at overreagere følelsesmæssigt i almindelige livssituationer
Jeg er ID Psykoterapeut og det betyder: 

ID psykoterapi er en helhedsorienteret terapiform. Terapien løser både aktuelle følelsesmæssige og sociale problemer og sikrer en dybtgående, positiv selvudvikling og psykologisk modning hos dig som klient.

ID psykoterapi har bl.a. til formål at afdække og udvikle så mange lag og aspekter af vores menneskelige identitet som muligt og er baseret på den erfaring, at vi forbedrer vores livskvalitet betragteligt, i takt med at vi genfinder og styrker kontakten med den dybere, oprindelige identitet.
Min arbejdsmetode: 

Jeg tager altid udgangspunkt i nu'et. Min erfaring er at det, der opstår i nuet altid trækker tråde tilbage til det egentlige centrale. Jeg har en stor værktøjskasse men det vigtigste for mig er vores relation, altså kemi. Relationen kommer altid før selve metoden og du som klient skal føle dig tryg og godt tilpas. Terapi er en tillidsag. 
Min baggrund:

Igennem livet har jeg beskæftiget mig med fysisk og psykisk sundhed. Min overbevisning er at fysisk og mental overskud unægteligt hænger sammen. I dag underviser jeg stadigvæk i forskellige træningsformer hos The Club Fitness. 

Min passion er sundhedsfremme og forebyggelse af stress og jeg har drevet virksomheden Fitnessmind A/S, hvor vi udviklede og planlagde sundheds- og trivselsuddannelser for virksomheder og private.

Jeg har tidligere afholdt workshops bland andet med heste som terapiform og senest opstartet Terapeut opstart, hvor vi via workshops hjælper andre terapeuter igang med at kickstarte deres praksis. 

Jeg er på nuværende tidspunkt igang med at uddanne mig til Mentor i psyke og mad med Sense som speciale, hvor bl.a. de psykologiske mekanismer bag vores spisemønster afslører vores forhold til mad og dermed hvorfor det kan være så svært at leve et balanceret liv med en sund livsstil. 

Jeg er certificeret ID Psykoterapeut fra ID Academy med linjerne: Transpersonlig og chok/traume.Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive inden du booker tid. Praktisk: 

Jeg modtager kontanter og MobilePay.

Bliver du forhindret i at komme til aftalt tid, bliver jeg glad når du giver besked 24 timer før vores aftale session, det være sig sygdom og andet. Ellers bedes du betale det fulde beløb på aftalte session.


Klientudtalelser

Nina G. - "Claudia har en helt særlig evne til at møde dig lige der hvor du er! Hun skaber en tryg relation og du føler dig styrket efter hver samtale."  Læs mere  Læs mindre

Tina C. - "Claudia sørger for at man føler sig i trygge og tillidsfulde hænder. I de udfordringer man står over for er kompetent og faglig hjælpe garanteret hos Claudia Rønne."  Læs mere  Læs mindre

Suezanna Z. - "Kan kun varmt og kærligt anbefale Claudia! Når du møder hende, vil du mærke et menneske, der er fyldt med ro og kærlighed. Man føler sig både set og hørt i Claudia's nærvær, og det giver denne her dejlige følelse af tryghed. Claudia skaber et tillidsfuldt rum, hvor der er plads til at være den man er."  Læs mere  Læs mindre

Karin C. - "Claudia er en af den slags terapeuter, som ikke har den der hippie-føle-sidde-i-rundkreds-og-spille-guitar-vibe, som så mange andre har. Derimod er hun helt cool, professionel og nysgerrigt rummelig. Et trygt sted at give slip og rydde op i det mentale og følelsesmæssige landskab!"  Læs mere  Læs mindre

Julie M.  - "Jeg vil gerne takke dig, for alt det du har givet mig! Det er helt uvurderligt, og jeg er dig evig taknemmelig, for at du har hjulpet mig på vej. Jeg føler mig stærkere end nogensinde før, og selvom du siger at jeg selv før arbejdet, så havde jeg altså ikke været i stand til det, uden din hjælp! Tusind tak. "  Læs mere  Læs mindre

Niels A.  - "Jeg føler mig altid velkommen, og taget seriøst på en afslappet og professionel måde. For mig er det vigtigt at jeg bliver mødt med en oprigtig interesse og det mener jeg bestemt jeg gør her. Claudia rummer mange evner, er dygtig og har en bred viden. Og ikke mindst humoristisk sans. Det har og er en fornøjelse fra 2. års ID Psykoterapeut studerende. "  Læs mere  Læs mindre

Ida A.  - "Jeg har været utrolig glad for at gå hos Claudia. Hun er tålmodig og formår at skabe et rum, hvor man er tryg og føler man kan åbne op. Jeg har rykket mig personligt gennem min terapi og Claudia og er især taknemmelig for de redskaber jeg har lært, som jeg stadig har stor gavn af. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere