Claudia Rønne - Psykoterapeut

Claudia Rønne

Psykoterapeut

Kongens Lyngby, Videosamtale, GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi 600 kr. Aftal tid

5 x psykoterapi 2.500 kr. Aftal tid

Psykoterapi 800 kr. Aftal tid

5 x psykoterapi 3.500 kr. Aftal tid

Stress genoptræningsforløb 3.499 kr. Aftal tid

Kom sikkert og stærkere tilbage efter en stress sygemelding med rette genoptræning
Stress kan ikke ses som en fysisk skade som brækket ben, ingen tænker derfor at den stressramte skal i genoptræning efter en sygemelding.

Når du som stressramt skal vende tilbage til hverdagen, arbejdet og det sociale liv efter din periode med stress, kan være svært og meget energikrævenden. Omgivelserne er ikke opmærksom på at at du måske er mere sensitiv og følsom og at du højst sandsynligt har behov for kan komme igang stille og roligt.

Den mest sikre måde at komme tilbage på niveau er at tilrettelægge en step-by-step tilbagevendingsplan fysisk, psykisk og følelsesmæssigt.

 

Genoptræningsforløbet er for dig, der har været nede med stress, været sygemeldt i en periode på 3 uger til 2 mdr. Du er nu raskmeldt og skal starte på job igen eller er startet. Du føler dig ikke helt klar og har behov for konkret redskaber til at håndtere din kommende hverdag.

Et 6 uges genoptræningsforløb kunne se således ud: Du har forud for den første session skrevet din oplevelse med stress og ”vejen hertil” vha. det spørgeskema du har modtaget.

Til den første session har jeg forberedt en umiddelbar og justerbar plan, som vi sammen gennemgår. Her får du redskaber til stille og roligt at komme tilbage i form på tre plan.

Eksempler på en fysisk handleplan: Du får en fysisk træningsplan. Det kan være du skal gå/løbe/anden træning/meditere osv. i sammenlagt 60 min. om dagen. Du får en udførlig plan herom.

Eksempler på psykisk handleplan: Du skal lære at skifte fokus. Hvis du fx er perfektionist får du til opgaver at være mindre kontrollerende og udholde at alt ikke er perfekt.

Eksempler på følelsesmæssig handleplan: Du får måske til opgave at grine og lege mere eller du skal øve dig i at disidentificere dig fra dine følelser.

Ovenstående kan virke overvældende og det er det sidste jeg ønsker, så planen introduceres efter dit behov, der hvor du er i et tempo, der passer dig. Vi har god tid.

6 ugers mental bootcamp forløb 4.800 kr. Aftal tid

Det er tid til at udleve dit potentiale og åbne op for et meningsfyldt liv!

Det er tid til at face dig selv og dine behov og dermed fremstå mere autentisk i dine relationer!

Det er tid til at investere i dig!

Du er dedikeret og vil en udvikling i dit liv. Du er klar!
Du kan forvente at vi arbejder intensivt med dit tema og ønske til udbyttet, både i bredden og dybden og min forventning er at du går "all in" og arbejder med dig selv – specielt når vi ikke er sammen.

På forløbet vil du opleve,  at jeg har fokus på hele dig og jeg er resultatorienteret og ønsker at se fremskridt for hver uge.

Vi mødes 6 gange i løbet af 6 uger. 

Forventningerne kan lyde lidt hårde, når det handler om personlig udvikling. Du vil opleve, at når du er klar og erfarer de rette input, så går det hurtigt.

Du får skræddersyet opgaver, som du godkender og som jeg forventer du eksekverer.

Du kommer til at skrive dagbog og skrive dine drømme ned – som vi løbende arbejder med.

Din oplevelse og dine resultater er vigtige for mig, derfor modtager du 2 uger før opstart et spørgeskema, som gør mig i stand til at udarbejde øvelser og opgaver til dig. Jeg har behov for konkret at vide, hvad du vil have ud af forløbet. Vi skal have et mål fra start og dermed et pejlemærke.

Sidst men ikke mindst, modtager du en arbejdsmappe med dine øvelser, refleksionsplads, dagbog og teoretisk baggrundsviden.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 30

89 88 07 30

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 349 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 249 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Psykoterapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 30

89 88 07 30

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Samtaleterapi tilrettelagt efter dit behov i dit tempo. Claudia Rønne - Psykoterapeut

Beskrivelse

LEV LIVET IMENS DU LEVER! 

Befinder du dig et sted, hvor LIVET ikke rigtig giver mening, hvor DU ikke rigtig giver mening? Det kan føles som at være faret vild og kommet væk fra dig selv. Som om livet passerer og du blot er passager i eget liv. Det kan være du har et specifikt emne, du har behov for at få belyst og bearbejdet. Det kan også være du befinder dig i en mere tåget tilstand. Alt har sin berettigelse, intet er for stort eller småt.  


DU ER DEN VIGTIGSTE I DIT LIV!

Samtaleterapi er et seriøst og personligudviklende redskab til at komme hjem. Hjem til din kerne og dine indre ressourcer. Her kan du med lethed manøvrere i livet ud fra et frit autentisk sted. I din autencitet handler det nemlig blot om at hvile ind i væren.
Jeg hjælper dig fx med: 

  • Lavt selvværd eller dårlig selvtillid.
  • Tilbøjelighed til selvkritik eller selvforagt.
  • Livshæmmende overbevisninger og forestillinger.
  • Fastlåste, utilfredsstillende sociale roller og samspilsmønstre.
  • Parforholds-, seksualitets- og familieproblemer og kriser.
  • Posttraumatisk stress efter chok og traumer stress og udbrændthed.
  • Eksistentielle kriser i forbindelse med livsovergange, sygdom, dødsfald eller andre former for personlige tab.
  • Lettere misbrugsproblematikker og mindre ikke-livstruende spiseforstyrrelser.
  • Uhensigtsmæssige vaner, adfærdsmønstre og tilbøjelighed til at overreagere følelsesmæssigt i almindelige livssituationer
Jeg er ID Psykoterapeut og det betyder: 

ID psykoterapi er en helhedsorienteret terapiform. Terapien løser både aktuelle følelsesmæssige og sociale problemer og sikrer en dybtgående, positiv selvudvikling og psykologisk modning hos dig som klient.

ID psykoterapi har bl.a. til formål at afdække og udvikle så mange lag og aspekter af vores menneskelige identitet som muligt og er baseret på den erfaring, at vi forbedrer vores livskvalitet betragteligt, i takt med at vi genfinder og styrker kontakten med den dybere, oprindelige identitet.
Min arbejdsmetode: 

Jeg tager altid udgangspunkt i nu'et. Min erfaring er at det, der opstår i nuet altid trækker tråde tilbage til det egentlige centrale. Jeg har en stor værktøjskasse men det vigtigste for mig er vores relation, altså kemi. Relationen kommer altid før selve metoden og du som klient skal føle dig tryg og godt tilpas. Terapi er en tillidsag. 
Min baggrund:

Igennem livet har jeg beskæftiget mig med fysisk og psykisk sundhed. Min overbevisning er at fysisk og mental overskud unægteligt hænger sammen. I dag underviser jeg stadigvæk i forskellige træningsformer hos Energii.

Min passion er sundhedsfremme og forebyggelse af stress og jeg har bl.a. drevet virksomheden Fitnessmind A/S , hvor vi udviklede og planlagde sundheds- og trivselsuddannelser for virksomheder og private.

Jeg har tidligere afholdt workshops med heste som terapiform og senest opstartet Young Ladies Academy – hvor vi hjælper unge piger med at styrke deres selvværd og selvtillid via gruppesamtaler.

Jeg er exam. ID Psykoterapeut fra ID Academy med linjerne: Transpersonlig og chok/traume.
Praktisk: 

Jeg modtager kontanter og MobilePay.

Bliver du forhindret i at komme til aftalt tid, bliver jeg glad når du giver besked 24 timer før vores aftale session, det være sig sygdom og andet. Ellers bedes du betale det fulde beløb på aftalte session.


Klientudtalelser

Julie M.  - "Jeg vil gerne takke dig, for alt det du har givet mig! Det er helt uvurderligt, og jeg er dig evig taknemmelig, for at du har hjulpet mig på vej. Jeg føler mig stærkere end nogensinde før, og selvom du siger at jeg selv før arbejdet, så havde jeg altså ikke været i stand til det, uden din hjælp! Tusind tak. "  Læs mere  Læs mindre

Niels A.  - "Jeg føler mig altid velkommen, og taget seriøst på en afslappet og professionel måde. For mig er det vigtigt at jeg bliver mødt med en oprigtig interesse og det mener jeg bestemt jeg gør her. Claudia rummer mange evner, er dygtig og har en bred viden. Og ikke mindst humoristisk sans. Det har og er en fornøjelse fra 2. års ID Psykoterapeut studerende. "  Læs mere  Læs mindre

Ida A.  - "Jeg har været utrolig glad for at gå hos Claudia. Hun er tålmodig og formår at skabe et rum, hvor man er tryg og føler man kan åbne op. Jeg har rykket mig personligt gennem min terapi og Claudia og er især taknemmelig for de redskaber jeg har lært, som jeg stadig har stor gavn af. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.