Vibeke Sørensen - Psykoterapeut, Coach, Parterapeut

Vibeke Sørensen

Psykoterapeut, Coach, Parterapeut

Silkeborg, Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Psykoterapi og samtale 650 kr. Aftal tid

RABAT, 3 x psykoterapi og samtale, 475 kr pr samtale 1.425 kr. Aftal tid

Psykoterapi og samtale, studerende, flexjob, uden for arbejdsmarkedet 350 kr. Aftal tid

Rabat, 350 kr pr møde

Studerende, arbejdsledige, fleksjob, langtids sygemeldt

Videosamtaler

OnLine video samtale (GoMentor videosession) 245 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapi og samtale. Ung, midt i livet eller ældre - i alle aldre er livet fyldt med glæder og udfordringer. Du får hjælp til både psyke og krop. Vibeke Sørensen - Psykoterapeut, Coach, Parterapeut

Beskrivelse

Velkommen til Psykoterapi og Samtale, du bliver set og hørt og får hjælp til at klare livets store og små kriser, som teenager, ung, moden eller ældre.


Intet er for stort eller for småt, det du kommer med og har brug for at få hjælp til, er det vi har i fokus.

Det kan være, du oplever


 • Teenage problemer -------------------------    store følelser og tanker, du kan klare det igen.
 • Skilsmisse ------------------------------------     at værdsætte dig selv, du er unik
 • Depression, ensomhed --------------------    at finde ind til livet igen
 • Stress ------------------------------------------     ro, balance, du vælger dit unikke selv.
 • Relationsproblematikker -------------------    i er også velkommen som par
 • Sorg og tab -----------------------------------     at bære smerten, at livet giver fylde igen
 • Skyld og skam --------------------------------    at du igen udtrykker hvem du er
 • Eksistentielle livsvalg -----------------------    at livets store valg skal der tales om
 • Lavt selvværd og grænsesætning ------     din identitet og værdier
 • Barndomstraumer ---------------------------    ud af barndommens ind i nutiden, dine potentialer.
 • Sundhed og livstil ----------------------------    til dig der gerne vil prøve noget nyt og gøre noget godt for dig selv


Om terapi

Tiden er din.

Målet er, at du på en livsbekræftende måde kan se og mærke nye muligheder.


Du får hjælp til at finde en åbning, og til at bearbejde udfordringer og problemstillinger.


Terapi og samtale er baseret på, at du virkelig bliver hørt og vi samtaler og reflekterer. Uanset hvad der er svært for dig, så  kan det blive forløst, med fokus på at være tilstede i livet. Så du påny rumme livets glæder og udfordringer. 


Vi kan desuden snakke om dine drømme - både dine fremtidsrømme og visioner, samt det du drømmer om natten. Terapi og samtale kan understøttes af øvelser der styrker din centrering i såvel krop som sind og ånd. Det kan være lette krops øvelser, at male og være kreativ, samt meditation. Du har mulighed for at blive guided til at opnå erkendelse og en ny begyndelse.


Alle terapiforløb handler om at arbejde med det, der er svært og samtidig udvikle dine ressourcer og potentialer.

Jeg glæder mig til at møde dig. 

Om mig

Jeg er diplomuddannet psykoterapeut og kunstterapeut - medlem af Foreningen for integreret kunstterapi og Dansk Psykoterapeutforening. 

jeg har arbejdet med samtale og psykoterapi i egen praksis - siden 2009.

jeg underviser på Liva ( undervisningsportal), som psykoterapeut og coach

jeg arbejder på Maleværkstedet på Vejlefjord Rehabilitering.

jeg superviserer  - og er selv er i kollegialt supervision.


Det er min personlige erfaring, at det gavner og giver glæde at søge hjælp og sparring, et vendepunkt mod større Livsværdi.Klientudtalelser

Søren - "Psykoterapi og samtale, hos Vibeke Sørensen, har hjulpet mig igennem en svær tid, og hjulpet mig til en mere glad og tilfreds opfattelse af mig selv, jeg er blevet en ny mand. Det der var svært for mig, kunne jeg tale om. Jeg blev hørt og havde tillid, så jeg var åben, og jeg turde se nogle svære ting i øjnene. Nu er jeg den mand udadtil, som jeg stoly kan stå ved, og som passer til det ideni. Jeg er en ny mand. De bedste anbefalinger fra Søren"  Læs mere  Læs mindre

Maiken - "Psykoterapi og samtale har en stor og positiv betydning for mit nuværende liv. Så godt at jeg er kommet i meget dybere kontakt med mig selv, jeg kan nu mærke min krop og det jeg kaldr "mig", min sjæl, igen. Og jeg fik hjælp til det. Det at male hjalp mig ud af mine faste mentale overbevisninger, i dag står jeg på et andet fundament. Som udgangspunkt arbejde jeg med relationer, som har været svære og hårde. I dag er jeg i meget bedre kontakt med mig selv og har også fundet dyb og kærlig kontakt i en kæreste relation og til venner og familie. Tak og venlig hilsen Maiken Ingerslev"  Læs mere  Læs mindre

Berit - "Mine forløb hos Vibeke Sørensen, som jeg giver mine bedste anbefalinger, ( 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ud af 5 mulige) har været meget værdifulde og problemløsende for mig. Vibeke har i sit terapeutiske virke en virkelig høj grad af faglighed, er indsigtsfuld og omsorgsfuld. På individuel vis har forløbene givet inspiration til livssituationer, der syntes fastlåste og nye handle-tankemåder og konkrete løsningsmodeller er 'dukket op'. De kunstterapeutiske/ psykoterapeutiske metoders virkemåder er positivt overraskende, giver ahaoplevelser og anviser 'nye veje'. De kreative værktøjer man arbejder med kan blive en mulig 'hjælp til selvhjælp' i livet/ udenfor terapien. Jeg er taknemlig for at have fået Vibeke Sørensen anbefalet, en anbefaling jeg hermed varmt giver videre. Berit Svendsen, fysioterapeut "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.