Vibeke Sørensen - Psykoterapeut, Coach

Vibeke Sørensen

Psykoterapeut, Coach

Silkeborg, Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Psykoterapi og samtale 650 kr. Aftal tid

RABAT, 3 x psykoterapi og samtale, 475 kr pr samtale 1.425 kr. Aftal tid

Psykoterapi og samtale, studerende, flexjob, uden for arbejdsmarkedet 350 kr. Aftal tid

Rabat, 350 kr pr møde

Studerende, arbejdsledige, fleksjob, langtids sygemeldt

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 21 31

Videosamtaler

OnLine video samtale (GoMentor videosession) 245 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 21 31

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapi og samtale Vibeke Sørensen - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Du får professionel hjælp til at klare livets store og små kriser, som teenager, ung, moden eller ældre. 


Det kan være, du oplever

  • Stress
  • Depression, ensomhed
  • Teenage problemer
  • Relationsproblematikker
  • Sorg og tab
  • Skyld og skam
  • Eksistentielle livsvalg
  • Lavt selvværd og grænsesætning 
  • Barndomstraumer


Intet er for stort eller for småt. Det du kommer med og har brug for at få hjælp til, er det vi har i fokus.


 Om terapi

Tiden er din.

Målet er, at du på en livsbekræftende måde kan se og mærke nye muligheder.

Du får hjælp til at finde en åbning, og til at bearbejde udfordringer og problemstillinger.

Terapi og samtale er baseret på, nærvær og samtale. Uanset hvad der er svært for dig, så  kan det blive forløst. Livsglæde, at være tilstede i livet.

Alle terapiforløb handler om at arbejde med det, der er svært og samtidig udvikle dine ressourcer og potentialer.


Om mig

Jeg er diplomuddannet psykoterapeut og kunstterapeut -- medlem af Foreningen for integreret kunstterapi og Dansk Psykoterapeutforening. 

Desuden anvender jeg Coach Uddannelse.

Jeg har arbejdet med samtale og psykoterapi i egen praksis - siden 2009.

Jeg underviser på Liva ( undervisningsportal), som psykoterapeut og coach,

og jeg arbejder på maleværkstedet på Vejlefjord Rehabilitering.

Er supervisor  - samt er i kollegialt supervision.

Det er min personlige erfaring, at det gavner og giver glæde at søge hjælp og sparring, et vendepunkt mod større Livsværdi.


Jeg glæder mig til at møde dig.

 


 

Klientudtalelser

Søren - "Psykoterapi og samtale, hos Vibeke Sørensen, har hjulpet mig igennem en svær tid, og hjulpet mig til en mere glad og tilfreds opfattelse af mig selv, jeg er blevet en ny mand. Det der var svært for mig, kunne jeg tale om. Jeg blev hørt og havde tillid, så jeg var åben, og jeg turde se nogle svære ting i øjnene. Nu er jeg den mand udadtil, som jeg stoly kan stå ved, og som passer til det ideni. Jeg er en ny mand. De bedste anbefalinger fra Søren"  Læs mere  Læs mindre

Maiken - "Psykoterapi og samtale har en stor og positiv betydning for mit nuværende liv. Så godt at jeg er kommet i meget dybere kontakt med mig selv, jeg kan nu mærke min krop og det jeg kaldr "mig", min sjæl, igen. Og jeg fik hjælp til det. Det at male hjalp mig ud af mine faste mentale overbevisninger, i dag står jeg på et andet fundament. Som udgangspunkt arbejde jeg med relationer, som har været svære og hårde. I dag er jeg i meget bedre kontakt med mig selv og har også fundet dyb og kærlig kontakt i en kæreste relation og til venner og familie. Tak og venlig hilsen Maiken Ingerslev"  Læs mere  Læs mindre

Berit - "Mine forløb hos Vibeke Sørensen, som jeg giver mine bedste anbefalinger, ( 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ud af 5 mulige) har været meget værdifulde og problemløsende for mig. Vibeke har i sit terapeutiske virke en virkelig høj grad af faglighed, er indsigtsfuld og omsorgsfuld. På individuel vis har forløbene givet inspiration til livssituationer, der syntes fastlåste og nye handle-tankemåder og konkrete løsningsmodeller er 'dukket op'. De kunstterapeutiske/ psykoterapeutiske metoders virkemåder er positivt overraskende, giver ahaoplevelser og anviser 'nye veje'. De kreative værktøjer man arbejder med kan blive en mulig 'hjælp til selvhjælp' i livet/ udenfor terapien. Jeg er taknemlig for at have fået Vibeke Sørensen anbefalet, en anbefaling jeg hermed varmt giver videre. Berit Svendsen, fysioterapeut "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere