Suzanne Hyldahl - Psykoterapeut MPF, Terapeut

Suzanne Hyldahl

Psykoterapeut MPF, Terapeut

Rungsted Kyst , Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat til studerende og arbejdsledige 600 kr. Aftal tid

Individuel samtale, ledere eller medarbejdere (for virksomheder) 1.200 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Find styrken til at være dig selv - velkommen til min profil. Jeg hedder Suzanne Hyldahl Suzanne Hyldahl - Psykoterapeut MPF, Terapeut

Beskrivelse


Det er vigtigt for mig at gøre en forskel for dig

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan hjælpe dig med at få afklaret og undersøgt nogle af de forhindringer, som du støder på i din hverdag. Har du bemærket uhensigtsmæssige "handlemønstre", der sker for dig igen og igen? Sådanne situationer kan vi undersøge sammen i terapien.


Min rolle er at hjælpe dig til at øge din opmærksomhed og skabe klarhed over dine handlemønstre. Derved får du nye indsigter, som kan hjælpe dig fremover. I løbet af terapien er jeg både støttende og udfordrende afhængig af din selvstøtte undervejs.


Formålet med terapien er således, at du opnår den nødvendige selvstøtte, som gør dig i stand til at klare tilværelsen og alle dens udfordringer.

I terapi-forløbet opnår du styrken til at klare livet på godt og ondt, du får et bedre forhold til dig selv og opnår dermed større livskvalitet.


Hvem kommer til mig?

Jeg har mange forskellige klienter, fra helt unge til ældre. Nogle klienter er henvist til mig via deres virksomhed, idet deres fokus især er på deres personlige udvikling i faglig sammenhæng. Andre kommer som privatpersoner. Ingen problemer er for små til at blive taget op.


Jeg har stor erfaring med leder- og medarbejderudvikling, hvilket supplerer min psykoterapeut baggrund rigtig godt, og jeg bliver derfor også brugt til foredrag, kurser og workshops i personlig udvikling, ledelse og kommunikation samt eksamensangst.


Problemstillinger jeg ofte møder i min praksis:

 • Du ønsker at lære dig selv bedre at kende og være i balance med dine værdier
 • Du oplever en begrænsning i din personlige livsudfoldelse, fx konfliktskyhed, lavt selvværd, nervøsitet eller angst, ensomheds- eller tomhedsfølelse
 • Du er stresset og har svært ved at finde balancen mellem arbejde og privatliv.
 • Du går igennem en livskrise fx skilsmisse, sygdom, dødsfald eller tab af job
 • Du er midt i en forandring og har svært ved at finde den rigtige vej for dig


Om mig

Jeg er psykoterapeut (en 4-årig uddannelse som gestaltterapeut ved Københavns Gestalt Institut), og har haft min praksis i Rungsted siden 2013. Jeg har undervist på Københavns Gestalt Institut, og har arbejdet som frivillig terapeut for TUBA (Terapi for Unge som er Børn af Alkoholmisbrugere) samt som rådgiver i Kræftens Bekæmpelse. Jeg er oprindelig uddannet cand. polit fra Københavns Universitet i 1992 og har 25 års erfaring i den finansielle sektor som bl.a. leder, projektleder og HR-konsulent samt som programchef for finans-bestyrelsesuddannelser. 


En indledende snak

Det vigtigste i terapien er, at du og jeg har en god kontakt -- at kemien er i orden. Det kan du selvfølgelig ikke vide på forhånd, så ring til mig for en indledende telefonsamtale, hvor du fortæller lidt mere om dine udfordringer, og jeg kan fortælle dig mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig - eller du kan skrive en mail


Jeg glæder mig til at møde dig.


Klientudtalelser

Mand i 40-erne - "Jeg er i dag et mere fuldendt menneske med en meget større indre ro, der har lært at tæmme mine indre dæmoner..."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 20-erne - "I samtalerne med Suzanne har jeg fået hjælp til at se livet i et andet perspektiv og fået hjælp til at lytte til mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 40-erne - "Samtalerne med Suzanne har gjort, at jeg er blevet helt skarp på mine kompetencer og styrker. Desuden har jeg fået fokus på, hvad der giver mig mening i mit arbejdsliv."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.