Er du på den rette hylde – eller drømmer du om en anden karriere?

Skrevet d. 22-10-2016 12:11:42 af Suzanne Hyldahl - Psykoterapeut MPF, Terapeut

Er du i en situation, hvor du har lyst til forandring og overvejer at skifte job, men har svært ved at præcisere hvad?  – eller måske tør du ikke tage springet?  Eller måske er du ledig og har brug for inspiration i din jobsøgning?

Jeg kan hjælpe dig med at blive skarp på dine kompetencer og styrker, og hvad der giver dig mening i dit arbejdsliv. Når du får opmærksomhed på, hvad der er der vigtige værdier i dit liv, hvad du vil prioritere, og hvad der giver dig livsglæde, så har du et godt udgangspunkt for at komme videre i din karriere. Måske skal du tage ”et skridt til siden” for senere at kunne ”tage et skridt op”.

Du skal have lyst til at arbejde med dig selv og blive klogere på, hvem du er, og hvordan du lever dit liv.Giv dig selv tiden og rummet til at overveje, hvad der er vigtigt for dig i dit liv lige nu – og hvad der giver dig mening.

  • Hvad tænder din gnist?
  • Hvad giver dig energi og interesserer og fascinerer dig?
  • Hvilke faglige emner interesserer dig?
  • Hvilke oplevelser ønsker du dig flere af?
  • Hvad drømmer du om? – og hvilken forskel vil det gøre for dig? 

Se på helheden i dit liv – er der nye kombinationsmuligheder, du kan overveje i forhold til job, familie, uddannelse og fritidsinteresser? Det er jo ikke nødvendigvis kun dit job, der skal give dit liv mening! Måske er det i orden for dig at gå på kompromis på nogle områder mht. til dine jobønsker, hvis du til gengæld har mulighed for videreuddannelse – eller at kunne dyrke fritidsinteresser, du brænder meget  for – eller får ekstra tid til familie og venner. Bliv styrket i din jobsøgning ved at få klarhed over, hvad du vil.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.