Philip Poulsen - Coach, Mentor, Mentaltræner

Philip Poulsen

Coach, Mentor, Mentaltræner

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Mestre du dig selv og dit liv eller lader du omverden mestre dit liv? Som din personlige mentale træner, leder jeg dig igennem din mesterlige rejse Philip Poulsen - Coach, Mentor, Mentaltræner

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

Kontakt GoMentor support 

for hjælp med at finde en andenVil du leve som DU ønsker det og ud fra dine værdier? 


Vil du lære at handle ud fra hvad DU vil, fremfor at lade dig styre af impulsivitet om omverden ?


Vil du forme DIN verden, fremfor at lade verden forme dig?


Vil du bruge tiden på det, du ønsker og bruge din enestående personlige gave, på det du er skabt til?


Er svaret ''JA'', så kan jeg hjælpe dig på rette vej. Se mig som din personlige guide, sparringspartner og mentale træner på din egen unikke rejse. Hvis du ligesom mig, ønsker at være din egen mester, så har vi allerede nu, en stor og essentiel vision til fælles


Ønsker du at mestre dig selv, og dog oplever at du ikke er der helt endnu, skal der først og fremmest forandring til. Du skal selv, ville igennem en forandring og du skal være bevidst omkring forandringen og hvad du gennemgår. Uden bevidsthed sker tingene uden du aktivt selv vælger til eller fra, hvilket betyder at forandringer sker uden din intention.


Du vil med min hjælp, lære at skabe langvarigt forandring. Vi bruger nemlig sindet som værktøj, til at integrere forandringen i dit nervesystem og hjernen, for at det sætter sig fast og bliver en fast bestanddel af dig og dit selv. Det ligger på dine skuldre. Du tager ansvaret på egne skuldre. Det er dit liv og du bestemmer selv, hvordan det skal gå. Du tager selv skridtene, jeg viser dig hvordan.


Overskriften på vores rejse sammen er klar og tydelig:

Mental træning


Du Vælger hvad der er vigtigst for dig, og sammen ligger vi en plan for, hvilke del af hjernen vi skal arbejde med, for at skabe den forandring du ønsker.

Træningen tager udgangspunkt i 4 pæle, der alle har til hensigt at skabe balance i hjernen, som 4 ben, der skaber balance for et bord. Du kan igennem min blog, se hvordan vi sammen vil gå igennem træningens praktiske metode, samt uddybning af de 4 pæle.


Er du klar til at være din egen mester?

Du skal vide, at jeg altid, ville være klar til at fører dig igennem rejsen. Det her, træningen, sparingen og forholdet imellem dig og mig, er nemlig min rejse. At klæde mine medmennesker på, til at være deres egen mester.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.