Philip Poulsen - Coach, Mentor, Mentaltræner

Philip Poulsen

Coach, Mentor, Mentaltræner

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Mestre du dig selv og dit liv eller lader du omverden mestre dit liv? Som din personlige mentale træner, leder jeg dig igennem din mesterlige rejse Philip Poulsen - Coach, Mentor, Mentaltræner

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

Kontakt GoMentor support 

for hjælp med at finde en andenVil du leve som DU ønsker det og ud fra dine værdier? 


Vil du lære at handle ud fra hvad DU vil, fremfor at lade dig styre af impulsivitet om omverden ?


Vil du forme DIN verden, fremfor at lade verden forme dig?


Vil du bruge tiden på det, du ønsker og bruge din enestående personlige gave, på det du er skabt til?


Er svaret ''JA'', så kan jeg hjælpe dig på rette vej. Se mig som din personlige guide, sparringspartner og mentale træner på din egen unikke rejse. Hvis du ligesom mig, ønsker at være din egen mester, så har vi allerede nu, en stor og essentiel vision til fælles


Ønsker du at mestre dig selv, og dog oplever at du ikke er der helt endnu, skal der først og fremmest forandring til. Du skal selv, ville igennem en forandring og du skal være bevidst omkring forandringen og hvad du gennemgår. Uden bevidsthed sker tingene uden du aktivt selv vælger til eller fra, hvilket betyder at forandringer sker uden din intention.


Du vil med min hjælp, lære at skabe langvarigt forandring. Vi bruger nemlig sindet som værktøj, til at integrere forandringen i dit nervesystem og hjernen, for at det sætter sig fast og bliver en fast bestanddel af dig og dit selv. Det ligger på dine skuldre. Du tager ansvaret på egne skuldre. Det er dit liv og du bestemmer selv, hvordan det skal gå. Du tager selv skridtene, jeg viser dig hvordan.


Overskriften på vores rejse sammen er klar og tydelig:

Mental træning


Du Vælger hvad der er vigtigst for dig, og sammen ligger vi en plan for, hvilke del af hjernen vi skal arbejde med, for at skabe den forandring du ønsker.

Træningen tager udgangspunkt i 4 pæle, der alle har til hensigt at skabe balance i hjernen, som 4 ben, der skaber balance for et bord. Du kan igennem min blog, se hvordan vi sammen vil gå igennem træningens praktiske metode, samt uddybning af de 4 pæle.


Er du klar til at være din egen mester?

Du skal vide, at jeg altid, ville være klar til at fører dig igennem rejsen. Det her, træningen, sparingen og forholdet imellem dig og mig, er nemlig min rejse. At klæde mine medmennesker på, til at være deres egen mester.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere