De 4 pæle i den mentale træning

Skrevet d. 17-1-2019 15:42:10 af Philip Poulsen - Coach, Mentor, Mentaltræner

De 4 pæle, har jeg per natur og i sær de seneste år, altid interesseret mig for. De falder naturligt til min måde at leve og strukturer mit liv på. Samtidig er det områder, som andre mennesker også mener jeg er naturlig god til og hvor jeg altid bliver spurgt til råds. Igennem min NLP master samt uddannelse fra''Mindsight Institute'' ved Daniel Siegel, bruger jeg ''Interpersonal Neurobiology'' som teoretisk og praktisk fundament. Derfor kan du trygt regne med en pålidelig, fleksibel, omstillingsparat, disciplineret, respektfuld, åben og tillidsfuld træner.

De 4 pæle i mental træning:


-        Den fysiske pæl (fysisk aktivet -- alt lige fra hård fysisk træning, til yoga og naturlig aktivitet i hverdagen, bevidsthed og kendskab til din krop samt lege tid med kontakt til din barnlige sider)

 

-        Den mentale pæl (Følelsesmæssig intelligens, refleksions tid, motivation, skærpe dit fokus, afslapning, søvn, restitution, meditation, mindfulness, tilstedeværelse og det ''tune in på sig selv'')

 

-        Den relationelle/sociale pæl (Social intelligens, dit forhold til dine medmennesker, empati, medfølelse, dit forhold til dig selv, kend dine værdier, og lær at kultivere dine unikke kvalitet)

 

-        Den energigivende pæl (Fødevarer, kost og drikkevarer, kendskab og visdom om at tilfører den rette energi til hjerne, krop og sind)


Hvilken pæl skal vi starte med, for at skabe de bedst mulige forudsætninger, for din forandring og mesterlige rejse?

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.