Mental træning og integration

Skrevet d. 17-1-2019 15:32:24 af Philip Poulsen - Coach, Mentor, Mentaltræner

For at give dig et billede af, hvad jeg mener, kan du med fordel, forestille dig, din hjerne som universets mest avanceret teknologiske system. Et system der styrer hvordan du tænker, føler, handler og udtrykker dig selv.

Alt sammen er forbundet med millionvis af ledninger.

Ledningerne kobler de forskellige dele af hjernen sammen.

 

Har du nogensinde oplevet en ''kortslutning'' i dit system?

Handlet ud fra impuls fremfor eftertanke? Handlet ubevidst, uden at du var klar over hvad du egentlig gjorde?

Overreagerede, uden at egentlig vide hvorfor? Følt meningsløshed og uden formål, med dig selv eller det du laver?

Hvis ja, så tyder det på, at dine ledninger, ligesom mine engang har været, viklet sammen eller tilsluttet i et rent kaos eller ensformigt system.

Det er her, at sindet kommer ind i billedet. Sindet er dit værktøj, du skal bruge for at vikle ledningerne, fra hinanden, skabe et harmonisk system og tilslutte de rette ledninger til de rette dele i systemet, så du opnår ''Mental integration''. Ved integrationen giver du dig selv, de bedste forudsætninger for en harmonisk og sund hjerne, der vil kunne fører dig igennem den forandring der skal til for at DU kan mestre DIT liv. Nøglen til at mestre livet, ligger nemlig i at mestre hjernen igennem sindet.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.