Nanna Tofte - Coach, Mentor, Mindfulness instruktør

Nanna Tofte

Coach, Mentor, Mindfulness instruktør

Aarhus C, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Mindfulness coaching 600 kr. Aftal tid

Føler du dig fastlåst, begrænset og stresset? - at livet løber dig af hænde? - at du savner retning? - at du ikke kan være dig selv i dit liv? - at det er svært at finde tid og plads hvor du bare kan være DIG, som den DU ER? - at du hele tiden løber rundt, er rastløs og urolig indeni? ​ Det er muligt at blive fri for din indre dommer og skabe plads til dit autentiske selv. ​ Du kan lære dig selv at kende på et dybt plan v.hj.a. helt enkle teknikker, som du vil elske og blive ved med at benytte, og som giver ro i krop og sind og bedre søvn. Bedre kontakt med din essens. Mere frihed. Bedre kontakt med dine følelser, så du kan mærke, hvad der er det helt rigtige for dig. En forankret tro på dig selv og din berettigelse til at være den, du er. At være en mere (selv)kærlig udgave af dig selv. Teknikken hedder mindfulness coaching og er coaching på dine problematikker mens du er guidet ind i en afslappet tilstand/ mindfulness øvelse v.hj.a. åndedræt og beroligende visualisering. Det er en meget effektiv metode, da den går effektivt i dybden og kan give ret hurtige resultater og en følelse af at have sluppet meget gammel bagage på ingen tid.


Sessionen foregår på Skt. Pauls Kirkeplads 11, st. i Aarhus C.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Mindfulness coaching (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Føler du dig fastlåst, begrænset og stresset?  - at livet løber dig af hænde? - at du savner retning? - at du ikke kan være dig selv i dit liv? - at det er svært at finde tid og plads hvor du bare kan være DIG, som den DU ER? - at du hele tiden løber rundt, er rastløs og urolig indeni? ​

Det er muligt at blive fri for din indre dommer og skabe plads til dit autentiske selv. ​ Du kan lære dig selv at kende på et dybt plan v.hj.a. helt enkle teknikker, som du vil elske og blive ved med at benytte, og som giver ro i krop og sind og bedre søvn. Bedre kontakt med din essens. Mere frihed. Bedre kontakt med dine følelser, så du kan mærke, hvad der er det helt rigtige for dig. En forankret tro på dig selv og din berettigelse til at være den, du er. At være en mere (selv)kærlig udgave af dig selv.

Teknikken hedder mindfulness coaching og er coaching på dine problematikker mens du er guidet ind i en afslappet tilstand/ mindfulness øvelse v.hj.a. åndedræt og beroligende visualisering.

Det er en meget effektiv metode, da den går effektivt i dybden og kan give ret hurtige resultater og en følelse af at have sluppet meget gammel bagage på ingen tid.

Ungecoaching (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

I en online samtale vil du opleve, at det kan være lige så effektivt som at være i samme rum. Du kan sidde hjemme i trygge omgivelser og få vejledning og coaching på dine problematikker her og nu og samtidig blive guidet ind i mindfulness-meditation og lære teknikker der er tilpasset lige præcis dig og den, du er.


Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Coach, mindfulnessinstruktør og yogalærer Nanna Tofte - Coach, Mentor, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Min målgruppe er primært unge mellem 17 og 27 år, men jeg coacher stort set alle aldre.


Mindfulness sammen med personlig coaching er et fantastisk redskab til at hjælpe sig selv og lære sig selv at kende. Sammen med coachingen bliver der sat fokus på dine personlige styrker og hvilke skridt du kan tage, så du kan stå stærkt og trygt i dig selv og møde udfordringer på en måde, der ikke vælter dig omkuld.


Den verden vi lever i, kan give masser af uro og tankemylder, men heldigvis findes der så mange fantastiske metoder, der giver ro både i hovedet og kroppen.


I mindfulness coaching bliver du guidet ind i en meditativ ro, hvorfra vi samtaler videre, så du er tryg, i kontakt med din krop og ikke bliver forstyrret af synsindtryk.


Fx kan en stærk og sund kontakt med dig selv som barn give styrke og forståelse for, hvorfor du handler som du gør, og lede dig til at stå stærkere og kende dit værd. 


Vi vil arbejde med at styrke dit værd indefra og ud, dvs. du skal lære dig selv at kende med dine iboende ressourcer og unikke kvaliteter.


Lidt om mig:

Jeg er specialiseret i coaching af unge. Jeg interesserer mig for forandringsprocesser, og hvordan vi finder ind til vores essens og lever derfra. 

Jeg arbejder som og er uddannet coach, mindfulnessinstruktør, yogalærer og voksenunderviser. Jeg er også uddannet designer og er mor til to teenagedrenge.

Klientudtalelser

Trine Thrysøe Ottosen - "Nanna er simpelthen fantastisk!!! Jeg havde stor glæde af samtaler med hende kombineret med mindfullness. Fik efterfølgende lavet en personlig mindfullnessøvelse, som Nanna sendte til mig. Jeg mærkede i løbet af kort tid en større indre ro og glæde. Kan på det varmeste anbefale Nanna ❤️"  Læs mere  Læs mindre

Julie Højen - "Jeg mødte Nanna til en yogatime, hvor hun var instruktør. Efter timen var der kommet en masse følelser op i mig, fordi øvelserne havde frigivet dem fra min krop. Jeg begyndte at græde og følte mig overvældet. Nanna tog hånd om mig, lærte mig en selvhealings-teknik og sad med mig indtil jeg havde det godt igen. Herefter har jeg haft flere coachingsessioner hos hende hvor hun formår at skabe et rum hvor man virkelig kan åbne op og arbejde med sig selv. Mange tårer er grædt under sessionerne, men bagefter har jeg følt mig lettere og har skudt genvej i min helingsproces i forhold til at hele alle mine gamle sår. Jeg vil anbefale Nanna på det varmeste, da hun er virkelig god til det hun laver og brænder for det. Samtidig er det skønt at hun er så nede på jorden og naturlig, så man ikke føler, at man er til en konsultation hos en klinisk psykolog."  Læs mere  Læs mindre

Hanne Sædam - "Nanna er en dygtig, alsidig og vidende coach og mindfulness-instruktør. Hun er rigtig god til at afdække og tilpasse sit program efter de behov, man lige har den dag man kommer, og tilpasser således sin guidning. Hendes indlevende væsen og ikke mindst hendes behagelige stemme gør en seance til en ganske særlig oplevelse. Jeg glæder mig hver gang jeg skal ind til Nanna."  Læs mere  Læs mindre

Helle Hessellund - "Mit coachingforløb hos Nanna har været en uvurderlig hjælp for mig i min proces med at etablere egen virksomhed. Hun hjalp mig i kontakt med en ukonkret modstand, som jeg mærkede som en slags usynlig modvind mod mit eget projekt. Hun hjalp mig nænsomt til at bevidstgøre en gammel følelsesmæssig programmering, der har fulgt mig som en skygge hele mit liv, og som har undergravet min tro på mig selv. Nanna er coach af natur. Hun evner virkelig kunsten at lytte og stille de spørgsmål, der åbner dine egne døre til det, der er din sandhed."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere