Nanna Tofte - Coach, Mentor, Mindfulness instruktør

Nanna Tofte

Coach, Mentor, Mindfulness instruktør

Aarhus C , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Mindfulness og samtaleterapi / for alle 880 kr. Aftal tid

Velkommen til - dejligt du er her

Mindfulness coaching og samtaleterapi er for dig, der:

 • savner mening og retning
 • føler sorg, tristhed og ensomhed
 • gerne vil hvile bedre i den du er/ din essens
 • føler dig fastlåst, begrænset og stresset
 • savner plads til at være dig og udleve din 'mission'
 • kende dine styrker og potentialer og blive bedre til at udleve dem
 • har oplevet svigt og traumer, som præger dig i dit voksne liv
 • kritiserer dig selv og dømmer dig selv, så det hæmmer dig i at leve fuldt ud.
 • er særligt sensitiv og gerne vil finde måder at 'være i verden' på bedste vis


Det er muligt at blive fri for din indre dommer og skabe plads til dit autentiske selv.

Du kan lære dig selv at kende på et dybt plan v.hj.a. helt enkle teknikker, som du kan blive ved med at benytte, og som giver styrke, ro i krop og sind og et bedre selvværd. Bedre kontakt med din essens.

Mere frihed.

Stærkere kontakt med dine følelser, så du kan mærke, hvad der er din sandhed.

En forankret tro på dig selv og din berettigelse til at være den, du er.

At leve mere fra hjertet end hjernen (som kan være lidt af en slavepisker!)


Mindfulness coaching er både mindfulness, coaching og samtaleterapi. Først taler vi sammen for at indkredse dine problematikker, og på et tidspunkt i sessionen vil du blive guidet ind i en afslappet tilstand, hvor du kan se og sanse dit indre landskab og mærke hvor de kropslige og følelsesmæssige spændinger sidder.

Det er meget effektivt, når man tager fat i de ubevidste lag med det samme. Det går i dybden og det kan give ret hurtige resultater og en følelse af at have sluppet meget gammel bagage på kort tid.

Hvis du kan genkende dig selv i punkterne herover, kan mindfulness coaching sammen med samtaleterapi hjælpe og transformere dig på en blid og tryg måde.

En session varer 75 - 90 minutter

Et forløb på 3 gange koster 2500,-


Mindfulness coaching og samtale /unge u. 28 760 kr. Aftal tid

Velkommen til :-)

Døjer du med angst, ensomhed, meningstab og manglende evne til at mærke, hvad du vil?

I sessioner med mig vil du blive guidet tilbage til din krop og din ‘essens’ - dvs. du vil blive bedre til at mærke egne grænser og hvad du har lyst til.

 • Du kan lære dig selv at kende på et dybt plan v.hj.a. helt enkle teknikker, som giver styrke, ro i krop og sind og et bedre selvværd. 
 • Det er muligt at blive fri for selvkritik /din indre dommer og skabe plads til den, du virkelig er.
 • En stærkere tro på dig selv og din berettigelse til at være den, du er.
 • Bedre kontakt med hjertet (de fleste moderne mennesker lever mest fra hjernen, som kan være lidt af en slavepisker)
 • Hvile i dig selv / bedre selvværd

Mindfulness coaching er både mindfulness, coaching og samtaleterapi

Vi taler sammen for at indkredse dine problematikker, og på et tidspunkt kan det være du Gerne vil guides ind i en liggende meditation, hvor du kan mærke dig selv og hvor de følelsesmæssige spændinger sidder.

Det er meget effektivt, når man tager fat i de ubevidste lag med det samme. Det går i dybden og det kan give ret hurtige resultater og en følelse af at have sluppet meget gammel bagage på kort tid.

Det kan transformere det der blokerer dig på en blid og tryg måde.


En session varer 75 - 90 minutter

Et forløb på 3 gange, som de fleste benytter sig af, koster 2100,-

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Mindfulness og samtaleterapi / for alle (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Det er muligt at blive fri for din indre dommer og skabe plads til dit autentiske selv. ​ Du kan lære dig selv at kende på et dybt plan v.hj.a. helt enkle teknikker, som du kan blive ved med at benytte, og som giver styrke, ro i krop og sind og et bedre selvværd. Bedre kontakt med din essens. Mere frihed. Bedre kontakt med dine følelser, så du kan mærke, hvad der er det helt rigtige for dig. En forankret tro på dig selv og din berettigelse til at være den, du er. At være en mere (selv)kærlig udgave af dig selv. Teknikken hedder mindfulness coaching og er coaching på dine problematikker mens du er guidet ind i en afslappet tilstand/ mindfulness øvelse v.hj.a. åndedræt og beroligende visualisering. Det er en meget effektiv metode, da den går i dybden og kan give ret hurtige resultater og en følelse af at have sluppet meget gammel bagage på kort tid. Hvis du føler du dig fastlåst, begrænset og stresset - at livet løber afsted og at du savner retning - at du ikke kan være dig selv i dit liv - at det er svært at finde tid og plads hvor du bare kan være DIG, som den DU ER - at du er rastløs og urolig indeni, så vil mindfulness coaching sammen med samtaleterapi hjælpe og transformere dig på en blid og tryg måde.

Ungecoaching online (GoMentor videosession) 520 kr. Aftal tid

I en online samtale vil du opleve, at det kan være lige så effektivt som at være i samme rum. Du kan sidde hjemme i trygge omgivelser og få vejledning og coaching på dine problematikker her og nu og samtidig blive guidet ind i en indre ro og få guidning der er tilpasset lige præcis dig og den, du er.


OBS: Prisen bliver pr. 1.august: 600 kr.


Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg hjælper mennesker ud af fastlåsthed, stress og meningstab tilbage til at kunne mærke grænser, følelser, krop og formål igen. Nanna Tofte - Coach, Mentor, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Min målgruppe er primært unge mellem 17 og 28 år qua mit arb. på en daghøjskole for unge med stress, angst og depression. Men jeg tilbyder samtaler til alle aldre, og har erfaring med alle aldre. 


Mindfulness sammen med samtaler er et fantastisk redskab til at hjælpe sig selv og lære sig selv at kende.

Der vil være fokus på dine problematikker sammen med dine personlige styrker, så du kan stå stærkt og mere trygt i dig selv og møde udfordringer på en måde, der ikke vælter dig omkuld.

Dem, jeg har haft i sessioner og forløb har oplevet at føle sig stærkere i sig selv, kan bedre sige til og fra og mærke egne grænser, mere livsmening og fået bedre selvværd.

Mange føler en lettelse og glæde, når de har været i kontakt med det svære på en let og blid måde - og sluppet oplevelser, der måske har plaget dem i årevis.

I samtaler med mig, taler vi selvfølgelig først om hvad der trykker dig og din livskvalitet. Hvis du har lyst til det, bliver du i løbet af sessionen guidet ind i en meditativ ro, hvorfra vi samtaler videre, så du er tryg, i kontakt med din krop og ikke bliver forstyrret af synsindtryk.

Den verden vi lever i, kan give masser af uro og tankemylder, men heldigvis findes der mange solide metoder, der giver ro både i hovedet og kroppen.

En stærk og sund og kærlig kontakt med dig selv indadtil kan give styrke, følelsen af et solidt fundament og forståelse for, hvorfor du føler som du gør, så du står stærkt og kender dit værd i verden.


Lidt om mig:

Jeg arbejder som og er uddannet voksenunderviser, mindfulness coach, yogalærer. Jeg er opr. uddannet lærer med en mastergrad fra DPU og er mor til to unge mænd på 16 og 21.

Jeg interesserer mig brændende for forandringsprocesser, og hvordan vi finder ind til vores essens og lever derfra, og for mig findes der ikke noget bedre end når et menneske går fra en session  tydeligt lettere og mere forbundet med sig selv.


Klientudtalelser

Mathilde 26 år, Aarhus - "Jeg har haft tre sessioner hos Nanna med samtaler og liggende meditation. Jeg har depression og angst og har været sygemeldt i 2 år. Da jeg var hos Nanna fik jeg kontakt med bl.a. mit indre barn, fik forløst nogle gamle traumer og styrket mit selvværd. Nanna er rigtig behagelig og god at snakke med, jeg oplevede at hun var god til at guide mig under meditationerne så jeg bedre kunne mærke efter i mig selv og det gav mig et skub i forhold til at tro mere på mig selv og min egen intuition. Hver gang jeg har været hos Nanna føler jeg mig meget lettere, afslappet og som om noget anspændthed i min mave er blevet forløst. Jeg kan varmt anbefale at få coaching samtaler hos Nanna. "  Læs mere  Læs mindre

Regitze Merton Schultz - "Jeg har gået hos Nanna i noget tid og har virkelig kunne mærke resultater og endda ret hurtigt. Nanna er en fantastisk coach, som er meget nede på jorden og åbensindet. Hun får en til at føle sig velkommen og giver virkelig plads til en. Hendes måde at gribe tingene an på med mindfuldness har virkelig hjulpet mig meget. Det er en hel anden måde at gå til tingene på og det gør SÅ godt. Hun er så dygtig og passioneret omkring sine klienter, og giver sig virkelig tid til hver og en. Alle burde have en Nanna :) Tak skønne Nanna."  Læs mere  Læs mindre

Trine Thrysøe Ottosen - "Nanna er simpelthen fantastisk!!! Jeg havde stor glæde af samtaler med hende kombineret med mindfullness. Fik efterfølgende lavet en personlig mindfullnessøvelse, som Nanna sendte til mig. Jeg mærkede i løbet af kort tid en større indre ro og glæde. Kan på det varmeste anbefale Nanna ❤️"  Læs mere  Læs mindre

Julie Højer, Kbh. - "Jeg har haft flere coachingsessioner hos Nanna, hvor hun formår at skabe et rum hvor man virkelig kan åbne op og arbejde med sig selv. Mange tårer er grædt under sessionerne, men bagefter har jeg følt mig lettere og har skudt genvej i min helingsproces i forhold til at hele alle mine gamle sår. Jeg vil anbefale Nanna på det varmeste, da hun er virkelig god til det hun laver og brænder for det. Samtidig er det skønt at hun er så nede på jorden og naturlig, så man ikke føler, at man er til en konsultation hos en klinisk psykolog."  Læs mere  Læs mindre

Helle Hessellund - "Mit coachingforløb hos Nanna har været en uvurderlig hjælp for mig i min proces med at etablere egen virksomhed. Hun hjalp mig i kontakt med en ukonkret modstand, som jeg mærkede som en slags usynlig modvind mod mit eget projekt. Hun hjalp mig nænsomt til at bevidstgøre en gammel følelsesmæssig programmering, der har fulgt mig som en skygge hele mit liv, og som har undergravet min tro på mig selv. Nanna er coach af natur. Hun evner virkelig kunsten at lytte og stille de spørgsmål, der åbner dine egne døre til det, der er din sandhed."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.