Nanna Tofte - Coach, Mentor, Mindfulness instruktør

Nanna Tofte

Coach, Mentor, Mindfulness instruktør

Aarhus C, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Mindfulness coaching 700 kr. Aftal tid

Føler du dig fastlåst, begrænset og stresset? - at livet løber dig af hænde? - at du savner retning? - at du ikke kan være dig selv i dit liv? - at det er svært at finde tid og plads hvor du bare kan være DIG, som den DU ER? - at du hele tiden løber rundt, er rastløs og urolig indeni? ​

Det er muligt at blive fri for din indre dommer og skabe plads til dit autentiske selv. ​ Du kan lære dig selv at kende på et dybt plan v.hj.a. helt enkle teknikker, som du vil elske og blive ved med at benytte, og som giver ro i krop og sind og bedre søvn. Bedre kontakt med din essens. Mere frihed. Bedre kontakt med dine følelser, så du kan mærke, hvad der er det helt rigtige for dig. En forankret tro på dig selv og din berettigelse til at være den, du er. At være en mere (selv)kærlig udgave af dig selv. Teknikken hedder mindfulness coaching og er coaching på dine problematikker mens du er guidet ind i en afslappet tilstand/ mindfulness øvelse v.hj.a. åndedræt og beroligende visualisering. Det er en meget effektiv metode, da den går effektivt i dybden og kan give ret hurtige resultater og en følelse af at have sluppet meget gammel bagage på ingen tid.


Sessionen foregår på Skt. Pauls Kirkeplads 11, st. i Aarhus C.

OBS: Prisen stiger pr. 1. august til 800,- kr.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Videosamtaler

Mindfulness coaching (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Det er muligt at blive fri for din indre dommer og skabe plads til dit autentiske selv. ​ Du kan lære dig selv at kende på et dybt plan v.hj.a. helt enkle teknikker, som du vil elske og blive ved med at benytte, og som giver ro i krop og sind og bedre søvn. Bedre kontakt med din essens. Mere frihed. Bedre kontakt med dine følelser, så du kan mærke, hvad der er det helt rigtige for dig. En forankret tro på dig selv og din berettigelse til at være den, du er. At være en mere (selv)kærlig udgave af dig selv.

Teknikken hedder mindfulness coaching og er coaching på dine problematikker mens du er guidet ind i en afslappet tilstand/ mindfulness øvelse v.hj.a. åndedræt og beroligende visualisering.

Det er en meget effektiv metode, da den går effektivt i dybden og kan give ret hurtige resultater og en følelse af at have sluppet meget gammel bagage på ingen tid.

Hvis du føler du dig fastlåst, begrænset og stresset - at livet løber dig af hænde - at du savner retning - at du ikke kan være dig selv i dit liv - at det er svært at finde tid og plads hvor du bare kan være DIG, som den DU ER - at du hele tiden løber rundt, er rastløs og urolig indeni, vil mindfulness coaching heale dig og transformere dig på en blid og tryg måde.


OBS: Prisen stiger pr. 1. august til 700,- kr.

Ungecoaching (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

I en online samtale vil du opleve, at det kan være lige så effektivt som at være i samme rum. Du kan sidde hjemme i trygge omgivelser og få vejledning og coaching på dine problematikker her og nu og samtidig blive guidet ind i en indre ro og få guidning der er tilpasset lige præcis dig og den, du er.


OBS: Prisen bliver pr. 1.august: 600 kr.


Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Coach, mindfulnessinstruktør og yogalærer Nanna Tofte - Coach, Mentor, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Min målgruppe er primært unge mellem 17 og 27 år, men jeg coacher stort set alle aldre.


Mindfulness sammen med personlig coaching er et fantastisk redskab til at hjælpe sig selv og lære sig selv at kende. Sammen med coachingen bliver der sat fokus på dine personlige styrker og hvilke skridt du kan tage, så du kan stå stærkt og trygt i dig selv og møde udfordringer på en måde, der ikke vælter dig omkuld.


Mange, der har oplevet denne metode er begejstrede for så effektivt den kan skabe udvikling på de indre planer. De føler lettelse, glæde, boblende frihed og andet, fordi de har været i kontakt med det svære på en let og blid måde - og sluppet oplevelser, der måske har plaget dem i årevis.


I mindfulness coaching bliver du guidet ind i en meditativ ro, hvorfra vi samtaler videre, så du er tryg, i kontakt med din krop og ikke bliver forstyrret af synsindtryk.

Den verden vi lever i, kan give masser af uro og tankemylder, men heldigvis findes der så mange fantastiske metoder, der giver ro både i hovedet og kroppen.

Fx kan en stærk og sund og kærlig kontakt med dig selv som barn give styrke, følelsen af et fundament og forståelse for, hvorfor du handler som du gør, så du står stærkere og kender dit værd. 


Vi vil arbejde med at styrke dit værd indefra og ud, dvs. du skal lære dig selv at kende med dine iboende ressourcer og unikke kvaliteter.Lidt om mig:

Jeg arbejder som og er uddannet coach, mindfulnessinstruktør, yogalærer og voksenunderviser. Jeg er også uddannet lærer og er mor til to teenagedrenge.

Jeg er specialiseret i coaching af unge, men coacher alle aldre. Jeg interesserer mig brændende for forandringsprocesser, og hvordan vi finder ind til vores essens og lever derfra, og for mig findes der ikke noget bedre end når et menneske går fra en session hos mig tydeligt lettere, gladere og mere forbundet med sig selv.


Klientudtalelser

Trine Thrysøe Ottosen - "Nanna er simpelthen fantastisk!!! Jeg havde stor glæde af samtaler med hende kombineret med mindfullness. Fik efterfølgende lavet en personlig mindfullnessøvelse, som Nanna sendte til mig. Jeg mærkede i løbet af kort tid en større indre ro og glæde. Kan på det varmeste anbefale Nanna ❤️"  Læs mere  Læs mindre

Julie Højen - "Jeg mødte Nanna til en yogatime, hvor hun var instruktør. Efter timen var der kommet en masse følelser op i mig, fordi øvelserne havde frigivet dem fra min krop. Jeg begyndte at græde og følte mig overvældet. Nanna tog hånd om mig, lærte mig en selvhealings-teknik og sad med mig indtil jeg havde det godt igen. Herefter har jeg haft flere coachingsessioner hos hende hvor hun formår at skabe et rum hvor man virkelig kan åbne op og arbejde med sig selv. Mange tårer er grædt under sessionerne, men bagefter har jeg følt mig lettere og har skudt genvej i min helingsproces i forhold til at hele alle mine gamle sår. Jeg vil anbefale Nanna på det varmeste, da hun er virkelig god til det hun laver og brænder for det. Samtidig er det skønt at hun er så nede på jorden og naturlig, så man ikke føler, at man er til en konsultation hos en klinisk psykolog."  Læs mere  Læs mindre

Hanne Sædam - "Nanna er en dygtig, alsidig og vidende coach og mindfulness-instruktør. Hun er rigtig god til at afdække og tilpasse sit program efter de behov, man lige har den dag man kommer, og tilpasser således sin guidning. Hendes indlevende væsen og ikke mindst hendes behagelige stemme gør en seance til en ganske særlig oplevelse. Jeg glæder mig hver gang jeg skal ind til Nanna."  Læs mere  Læs mindre

Helle Hessellund - "Mit coachingforløb hos Nanna har været en uvurderlig hjælp for mig i min proces med at etablere egen virksomhed. Hun hjalp mig i kontakt med en ukonkret modstand, som jeg mærkede som en slags usynlig modvind mod mit eget projekt. Hun hjalp mig nænsomt til at bevidstgøre en gammel følelsesmæssig programmering, der har fulgt mig som en skygge hele mit liv, og som har undergravet min tro på mig selv. Nanna er coach af natur. Hun evner virkelig kunsten at lytte og stille de spørgsmål, der åbner dine egne døre til det, der er din sandhed."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere