Dorte Mathilde - Psykoterapeut

Dorte Mathilde

Psykoterapeut

Strøby, Køge

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Terapi via skype eller telefon 500 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi (Studerende, dagpenge- eller kontanthjælpsmodtagere, pensionister) 500 kr. Aftal tid

Mulighed for skype- eller telefonsessioner.

Mulighed for terapi i hjemmet (Kontakt for vilkår)


Parterapi 800 kr. Aftal tid

Mulighed for terapi i hjemmet. (Kontakt for vilkår)


Individuel psykoterapi 600 kr. Aftal tid

Mulighed for skype- eller telefonsamtaler.

Mulighed for terapi i hjemmet.  


Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 04 47

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

EFTERÅRSRABAT: September-oktober-november. 1.time for halv pris. Dorte Mathilde - Psykoterapeut

Beskrivelse

Der kan være mange grunde til at begynde et psykoterapeutisk forløb.

 

 • Måske oplever du, at bægeret er ved at flyde over, og at kræfterne er ved at slippe op.
 • Måske føler du dig fremmedgjort, forkert og alene med alt det svære eller måske står du i en uoverskuelig situation på arbejdet eller med familie eller venner.
 • Måske er du vred på dig selv eller andre, eller måske er du i stor sorg, som føles svær at håndtere.
 • Det kan også være at dit liv føles meningsløst eller at du 'bare' oplever et behov for at udforske dybderne i dit indre og lære dig selv bedre at kende.

Min oplevelse er, at mange af de kriser vi ramler ind i, ofte skyldes at vi har mistet orienteringen, fordi vi har mistet forbindelsen til os selv. Først og fremmest kan vi have mistet oplevelsen af værdi og oplevelsen af at være helt i orden som den/de person(er), vi nu engang er.

 

Det er med andre ord fremmedgørelsen fra ’selvet’, der skaber grobund for ’tilstande’ som depression, angst, psykiske forstyrrelser, misbrug mm.


Terapi kan hjælpe og støtte processen med at ’finde hjem’ til sig selv. At sortere i egne selvbilleder og erfare og opdage, hvad der er ægte og hvad som tilslører det ægte. 

 

Jeg har stor erfaring med bevidstgørende processer, hvor det at arbejde med det hele menneske skaber forbindelser og harmoni på et indre plan, såvel som på et ydre.

 

At genfinde sig selv betyder bl.a. at få kontakt med sin egen sårbarhed og styrke. Det betyder at det at begynde at mærke sine følelser og rumme dem på en ny og accepterende måde, kan føre til fred med sig selv og verden og til at den vigtige livsfølelse genskabes og dermed muligheden for et mere autentisk, meningsfuldt og nærværende liv.

 

Som terapeut vil jeg være et spejl og et vidne, der gennem nærvær og indlevelse vil understøtte din egen styrke og rummelighed. Min psykoterapeutiske uddannelse er integrativ og helhedsorienteret, hvilket gør at jeg kan trække på en bred vifte af metoder og teknikker, som kan målrettes netop din individuelle situation.

Terapeutiske områder:

-Psykodynamisk terapi

-Kropsterapi

-Eksistentiel terapi

-Dybdepsykologisk terapi

-Systemisk og kognitiv terapi.

 

Det kan være sårbart og til tider smertefuldt at mærke sig selv mere og mere, men det er samtidig sårbarheden, som nævnt tidligere, der gør at livet mærkes og dermed kan leves med oplevelsen af mening.

 

Om mig: 

Jeg er uddannet psykoterapeut, familiekonsulent og lærer med med en overbygning i specialpædagogik. Jeg har i en årrække arbejdet i pædagogisk psykologisk rådgivning. Tidligere har jeg arbejdet på et behandlingshjem for børn med tilknytningstraumer. 

 

Jeg har omfattende erfaring med rådgivning, vejledning, supervision og pædagogisk udviklings- og netværksarbejde og undervisning. 

 

Dertil kommer en række jobrelaterede kurser vedrørende tidlige tilknytningsforstyrrelser, relations problematikker, angst, selvskade og spiseforstyrrelser, autisme og ADHD diagnoserne, chok/traume, drømme og skyggearbejde og meget mere.

 

Alt hvad jeg har lært på mine uddannelser og i mit arbejde er vigtig læring, men alligevel er den vigtigste læring, som jeg oplever det, den læring eller udvikling, der kommer igennem de udfordringer og erfaringer, som livet giver os og de kampe, vi kæmper i os selv for at komme til os selv.

 Klientudtalelser

Maria - ""Jeg har gået i terapi hos Mathilde igennem 2 år og har fået hjælp til at komme igennem en meget svær periode i mit liv. Jeg har været glad for eneste session og er altid gået derfra med nye indsigter og ny energi til at komme videre. Heldigvis kan jeg henvende mig til hende igen, hvis behovet opstår. De varmeste anbefalinger fra mig." Kh Maria"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere