Lone Lose - Psykoterapeut

Lone Lose

Psykoterapeut

Ejstrupholm

Personligt fremmøde

Individuel terapi 550 kr. Aftal tid

Individuel terapi efter kl. 17.00 eller weekend 800 kr. Aftal tid

Parterapi 850 kr. Aftal tid

Parterapi efter kl. 17.00 eller weekend 1.200 kr. Aftal tid

Individuel terapi med lægehenvisning. 400 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 21 32

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Lone Lose - Psykoterapeut

Beskrivelse

Jo bedre du lærer dit sind og dine handlemønstre at kende. Jo mere vil du kunne vælge det liv, der er godt for dig.

 

Psykoterapi er en investering i dig selv og dine relationer. Ved et terapeutisk forløb ved mig tager du dig selv og kvaliteten af dit liv alvorligt. Ved at bestille en session ved mig har du dermed taget et stort skridt på vej imod det liv du ønsker.

 

Individuel- og parterapi

Terapi hos mig bygger på empati, respekt og ønsket om at støtte dig med din udvikling. Vi vil sammen se på de problematikker du har, og derved hvad der har skabt dem og hvilke mønstre der vedligeholder dem. Ud fra det vil vi arbejde med hvilke mønstre der skal ændres. Samt arbejde anerkendende med dine ressourcer og udvikle dem. Dette vil give dig nye måder at agerer på, både overfor dig selv og andre.

 

Jeg har flere forskellige terapeutiske tekniker til min rådighed og alt efter hvilke problematikker du kommer med, vil jeg bruge den eller de, der er mest effektive.

 

Parterapi hos mig går ud på at lytte og forstå hinanden. Jeg vil guide jer til at blive bedre til at lytte og forstå hinanden. Samtidig vil jeg hjælpe jer med at se det bagvedliggende i jeres problemer, så I sammen kan finde en løsning og aftale hvad I hver i sær skal gøre, og hvilken støtte den enkelte har brug for.

 

Til sidst vil vi arbejde på at få gnisten tilbage i forholdet.

 

Om mig

Jeg er eksamineret psykoterapeut fra psykoterapeutisk institut i Århus. Hvor jeg har skrevet mit speciale i parterapi. Jeg har arbejdet på bosted for psykisksyge teenagere, og har en god erfaring med psykiske diagnoser også dobbelt diagnose, samt behandlingen af disse. Gennem arbejde på bosted for udviklingshæmmede voksne, har jeg erfaring og forståelse af arbejde med personer med nedsat psykisk funktionsevne.

 

Derudover arbejder jeg som frivillig psykoterapeut i foreningen TUBA, som yder terapi og rådgivning til børn og yngre voksne hvis forældre som enten har haft eller har et alkoholmisbrug.

 

Privat er jeg mor til 3 voksne døtre.

 

Henvendelse

Du er meget velkommen til at ringe og høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du velkommen til at benytte ovenstående link. Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske. Kan dette imødekommes vil du modtage en bekræftelse på tiden, og ellers vil du modtage et forslag til en anden tid. Du er også velkommen til at bestille en tid ved at ringe mig op.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere