Lone Lose - Psykoterapeut

Lone Lose

Psykoterapeut

Ejstrupholm , Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel terapi 650 kr. Aftal tid

Individuel terapi efter kl. 17.00 eller weekend 950 kr. Aftal tid

Parterapi 1.000 kr. Aftal tid

Parterapi efter kl. 17.00 eller weekend 1.400 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Parterapi (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Individual terapi (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Lone Lose - Psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg hjælper mennesker der har været udsat for psykisk belastning med til at komme af med belastningen og få tillid til deres fremtid. Har du været udsat for psykisk overbelastning, det kan være psykisk vold eller belastning fra et forhold der ikke fungerede eller din leder eller dine egne tanker eller en helt anden person, så kan jeg hjælpe dig med at forstå hvad du er blevet udsat for og hvilke konsekvenser det har haft og stadig har for dit liv. Samt hvordan du kan skabe det liv du drømmer om at have.

Allerede efter den første session hos mig vil du begynde at forstå dine udfordringer bedre og have de første redskaber til at skabe det liv du ønsker.

 

Alle fortjener et godt liv og det er heldigvis noget du gennem personlig indsigt og terapeutiske samtaler kan få redskaberne til at skabe. Hvad der er et godt liv er forskelligt fra person til person. Det kan være mere glæde i din hverdag - mere positive tanker - bedre forhold til partner, børn eller venner - at komme af med psykisk pres - at få større tro på dig selv og meget mere. Lige meget hvad der giver dig et godt liv, og lige meget hvor mange punkter du gerne vil have anderledes, så ligger muligheden lige for fødderne af dig og jeg er klar til at give dig redskaberne.

Psykoterapi er en investering i dig selv og dine relationer. Ved et terapeutisk forløb ved mig tager du dig selv og kvaliteten af dit liv alvorligt. Allerede når du bestiller en session ved mig har du dermed taget et stort skridt på vej imod det liv du ønsker.

 

Individuel- og parterapi

Terapi hos mig bygger på empati, respekt og ønsket om at støtte dig med din udvikling. Vi vil sammen se på de problematikker du har, og derved hvad der har skabt dem og hvilke mønstre der vedligeholder dem. Ud fra det vil vi arbejde med hvilke mønstre der skal ændres. Samt arbejde anerkendende med dine ressourcer og udvikle dem. Dette vil give dig nye måder at agerer på, både overfor dig selv og andre.

 

Jeg har flere forskellige terapeutiske tekniker til min rådighed og alt efter hvilke problematikker du kommer med, vil jeg bruge den eller de, der er mest effektive.

 

Parterapi hos mig går ud på at lytte og forstå hinanden. Jeg vil guide jer til at blive bedre til at lytte og forstå hinanden. Samtidig vil jeg hjælpe jer med at se det bagvedliggende i jeres problemer, så I sammen kan finde en løsning og aftale hvad I hver i sær skal gøre, og hvilken støtte den enkelte har brug for.

 

Til sidst vil vi arbejde på at få gnisten tilbage i forholdet.

 

Om mig

Jeg brænder for at støtte andre i at få det liv de ønsker, det fik mig til at skifte branche fra bankrådgiver til psykoterapeut og jeg nyder når jeg sidder med mine klienter. Det er så fantastisk at se den udvikling de gennemgår og hvordan de vokser personligt. Derfor er jeg taknemmelig for jeg er havnet på den her hylde.

Jeg er eksamineret psykoterapeut fra psykoterapeutisk institut i Århus. Jeg har arbejdet på bosted for psykisksyge teenagere, og har en god erfaring med psykiske diagnoser også dobbelt diagnose, samt behandlingen af disse. Gennem arbejde på bosted for udviklingshæmmede voksne, har jeg erfaring og forståelse af arbejde med personer med nedsat psykisk funktionsevne.

 

Derudover har jeg i 3,5 år arbejdet som frivillig psykoterapeut i foreningen TUBA, som yder terapi og rådgivning til børn og yngre voksne hvis forældre enten har haft eller har et alkoholmisbrug.

 

Privat er jeg mor til 3 voksne døtre.

 

Henvendelse

Du er meget velkommen til at ringe og høre hvordan jeg kan hjælpe dig. Det er helt uforpligtende og gratis at få en forsamtale og du behøver ikke tage stilling med det samme om du ønsker et forløb. Du er velkommen til at tænke over vores samtale og så vende tilbage senere hvis du ønsker en tid.

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du velkommen til at benytte ovenstående link. Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske. Kan dette imødekommes vil du modtage en bekræftelse på tiden, og ellers vil du modtage et forslag til en anden tid. Du er også velkommen til at bestille en tid ved at ringe mig op.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.