Carina Kofoed - Coach

Carina Kofoed

Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tilbyder coaching omhandlende personlig udvikling - sundhed - stress i hverdagen. Det er ofte de små ændringer, der giver de største resultater. Carina Kofoed - Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Personlig udvikling - Sundhed - Stress


Har du følelsen af ikke at være den bedste udgave af dig?

Har du et stort ønske om at lave noget om i dit liv: stop af rygning, livstilændring, kost, motion, ændring af karriere eller noget helt andet?

Er hverdagen ved at vælte dig omkuld, med stress i familielivet eller arbejdslivet?

Har du følelsen af ikke at kunne følge med?

Føler du dig kørt fast i hverdagens trommerum - har du brug for at der er noget der skal ændres eller finde glæden frem igen?

Har du selv forsøgt at ændre tingene, men falder tilbage i de gamle mønstre igen og igen?Så lad os sammen hjælpe dig med at lave de ændringer du ønsker i dit liv og opnå resultaterne du har brug for.


Sammen finder vi lysten og motivationen til at gå efter dine drømme og give dig værktøjerne til at leve det liv du ønsker.Metoden jeg bruger

Tager udgangspunkt i at du skal finde de ressourcer, der skal til at du kan nå de mål du har sat. Der er fokus på nutiden og fremtiden. Det er dig der er eksperten i dit liv, derfor er det også dig der skal finde de svar og løsninger der virker for dig og dit liv.


Vi har alle ressourcer. I perioder kan det være svært selv at se dem - eller vi har brug for at finde en ny måde at bruge dem på. Jeg vil hjælpe dig med at se dine udfordringer i et nyt perspektiv og sammen finder vi konkrete værktøjer du kan bruge for at nå dine mål.


Du vil møde anerkendelse og respekt for den måde du lever dit liv og dine valg. Jeg vil som coach være ærlig og autentisk. Jeg vil være vedholdende, grundig og optimistisk. Jeg mener personligt at vi alle kan nå vores mål og har ressourcerne til at nå dem.Om mig

Jeg er uddannet fra en ICF (International Coach Federation) godkendt Coach uddannelse. Det betyder jeg efterlever ICF etiske regelsæt, der blandt andet omfatter fuld diskretion.


Jeg har ti års erfaring med coaching, hvor jeg har haft kontakt med utallige mennesker i forskellige svære livssituationer, der alle har haft brug for hjælp. Ofte er der ikke behov for store ændringer, det kan sagtens være de små justeringer der giver de største udslag.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere