Annette Wulff Larsen - Coach, Mentor

Annette Wulff Larsen

Coach, Mentor

1 klientudtalelse

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg brænder for at få unge mennesker til at starte deres personlige udviklingsrejse i en ung alder. Annette Wulff Larsen - Coach, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

 

Er du forældre til et ungt menneske og ønsker at give din datter/søn et "kærligt skub" til at tage mere ansvar, blive gladere og tro mere på sig selv.

Så kan ZetMind gennem coaching eller en workshop hjælpe.

Med de ressourcer jeg har fået som mor, mastercoach, Livsmentor og HR chef vil jeg gerne bare give 10 % af de værktøjer til unge, der mangler et lille kærligt skub til at:

Turde sige til og fra
Turde være sig selv
Føle sig accepteret
Turde række hånden op i timerne
Turde gå til eksamen

Jeg er tidligere HR chef, certificeret Mastercoach og Practitioner i Enneagrammet mm, som brænder for at se ”unge mennesker føle sig ok lige nøjagtig fordi de er, som de er”.

I mit arbejde bruger jeg værktøj fra coaching, øvelser, leg, Positiv Psykologi, NLP, Enneagrammet, Jungs Type Indikator, visualisering mm.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Klientudtalelser

Anna, 19 år - "Efter 6 gange coaching er Anna's tilbagemelding: Hvad har været bedst? "At jeg har lært mig selv bedre at kende. Fordi jeg har fået nogle værktøjer jeg har kunnet bruge og set positiv forskel på mig selv efterfølgende." Hvad har du fået ud af 6 gange coaching? "Jeg har lært at være mere positiv og lært hvad jeg vil være med til og sige fra. Hvad er den bedste ting du tager med dig? "At jeg nu ved hvor vigtigt det er at være glad for sig selv". Hvilken feedback har du fået fra dine omgivelser? " At jeg er blevet mere glad og mere mig selv". Hvad har Annette bidraget med? "At jeg har lært at fokusere på de positive ting og være glad for mig selv og ikke være alt for bekymret.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere