Anne Traulsen - Psykolog, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeut

Anne Traulsen

Psykolog, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeut

København K, Videosamtale

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel psykoterapi 1.500 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi 1.100 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi - studierabat 1.200 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi - studierabat 900 kr. Aftal tid

Konsultation med gennemgang af selvrapporteringsskemaer 2.100 kr. Aftal tid

Par- og Familieterapi 2.100 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Videosamtaler

Individuel psykoterapi (GoMentor videosession) 1.500 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi - studierabat (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi - studierabat (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Min mission er at forstå sammenspillet mellem krop, psyke og sjæl, således at jeg bedst muligt kan hjælpe det enkelte menneske ud af psykisk og fysisk lidelse. Anne Traulsen - Psykolog, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse


Jeg støtter dig ved at tilbyde en helhedsorienteret behandling af krop, psyke og sjæl. En skræddersyet behandling som passer præcis til din unikke situation og som styrker din evne til at tage ansvar for og styring med dit liv.
 
Det kan være meget sårbart og forbundet med skam at indse, at der er områder af ens liv, hvor man har brug for hjælp til at få det bedre. For de fleste viser det sig, at det at søge hjælp, bliver en af de bedste beslutninger de tager i deres liv, da det bevæger dem ud af mistrivsel og tættere på sundhed og vitalitet.
 
Ved at gå i psykoterapi får du mulighed for at bearbejde de problemstillinger, som forhindrer dig i at leve dit liv, som du gerne vil.
 

Det kunne være:

 • Stress
 • Traumer
 • Krise
 • Depression
 • Angst
 • Relationsproblemer
 • Tab og sorg 

 

At hjælpe dig med at finde din specifikke vej til psykisk og fysisk sundhed og vitalitet, er jeg blevet rigtig god til. Min viden, erfaring og kompetencer har jeg sammensat til nogle overordnede principper som muliggøre at tilpasse din behandling præcis til din historie, din genetik og dit miljø. Disse principper har jeg valgt at kalde Funktionel Psykologi.

 

 

Funktionel Psykologi

Funktionel Psykologi udspringer af mit ønske om at behandle bagvedliggende årsager til mistrivsel på en individualiseret, effektivt og målrettet måde, som skaber vedvarende resultater. Jeg har skabt begrebet ved at kombinere psykologien og biokemien i et behandlingsmæssigt øjemed. Funktionel Psykologi er baseret på en fusion af klinisk kropspsykoterapi og Functional Medicine.

 

Ved at tilbyde en skræddersyet behandling til den enkelte, udfra lige præcis dennes omstændigheder i livet, er Funktionel Psykologi et opgør med den dominerende  behandlingsmæssige forståelse, der hersker i den vestlige verden, som bedst beskrives med “one size fits all”. 

Forenklet sagt skruer Funktionel Psykologi hovedet tilbage på kroppen og placerer mennesket i dets miljø. Mennesket betragtes, som en helhed ikke blot i sig selv, men som en del af verden. Vores tanker, følelser og psykiske tilstand er ikke blot noget, der foregår i hovedet, det er koblet til hele kroppen, miljøet og den opvækst vi har haft.

 

Metoder og Behandlingen

 

For at kunne støtte dig, arbejder jeg ud fra en bred behandlingsvifte, som er sammensat af kropspsykoterapeutiske metoder, hvor jeg bruger samtaleterapi med et særligt fokus på kroppen. Disse metoder er særligt gode til dybdebearbejdning af psykiske problemer, fordi de aflader den biokemiske energi, der ligger bundet i traumer. De oplevelser, du har haft, sætter spor i din hjerne og krop. Kroppen besidder en stor viden, fordi den ofte husker det, du har været udsat for meget detaljeret. Ved at arbejde med din krop aktiveres din kropslige hukommelse og din kropsbevidsthed øges, således at vi får mulighed for at bearbejde de problemstillinger, som forhindrer dig i at leve dit liv, som du gerne vil. Dette gøres ved specifikke metoder, som fx vejrtrækningsøvelser og samspilsøvelser. Jeg vil spørge ind til, hvad du mærker i din krop, og det du mærker vil blive et vigtigt værktøj for os, når vi arbejder sammen i klinikken og for dig derhjemme, når du bruger de redskaber, du har fået i terapien.

Yderligere består behandlingsviften af regulering af en lang række miljømæssige faktorer, som kan have meget stor indflydelse på, hvordan du har det psykisk og fysisk. Hvis du selv er indstillet på det, og hvis det giver mening i forhold til din problematik, regulerer vi sammen dine kost-,  bevægelses- og søvnvaner. Derudover kigger vi på, hvordan din kropslige tilstand er, ved f.eks. at belyse følgende spørgsmål: Får du nok næring til at danne en sund psyke? Hvordan har din tarmflora det? Har du forgiftningstilstande fra miljøgifte? Er dine hormoner i balance? Er dit nervesystem fastlåst i et for højt stressniveau, eller er det kollapset? Hvordan har dit immunforsvar det? Er du i stand til at danne sunde og nærende relationer til dig selv og andre?

 

Om mig

Jeg er en kvinde med en meget målrettet mission!

Jeg anser det for min mission at skabe en helhedsorienteret forståelse for kroppens, psykens og sjælens interaktion i den kliniske psykologi.

Min psykologiske interesse for sammenspillet mellem krop, psyke og sjæl er den røde tråd i min behandlingsmetode. I over 15 år har jeg undersøgt dette sammenspil ud fra et psykologisk, biokemisk og filosofisk perspektiv.

Jeg efteruddanner mig løbende inden for psykologiske og medicinske områder, hvilket bidrager til en endnu bedre evne til at hjælpe mennesker i retning af friere, sundere og mere vitale liv.

Traumebehandling optager mig meget, da især tidlige traumer så som psykisk og fysisk omsorgssvigt i barndommen i form af forsømmelse, overgreb og misbrug samt sygdom, ulykker og tab er med til at strukturere hele vores organisme i forhold til vores evne til at trives, vores psykiske og fysiske sundhed og vores evne til at indgå i positive og nærende relationer. Det vil sige, at traumer påvirker helt centrale områder for dét at være menneske og leve et liv, der er værd at leve og er direkte forbundet med vores livskvalitet.

 

Betaling

Betaling foregår kontant eller ved mobilepay ved hver session.

Hvis du er interesseret i, at din arbejdsplads laver en aftale med mig, så kontakter jeg gerne din arbejdsgiver med et tilbud.

Afbud

Afbud meldes på mail eller telefonisk senest kl. 12.00 dagen før den aftalte tid. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales fuld pris. Hvis du har booket en tid og alligevel ikke føler behov for den, er afbudsfristen 1 uge inden, således at jeg har mulighed for at give tiden til en anden.

 

 

---------------------------------------------

Samtalerne foregår i Klinik for Funktionel Psykologi i Heart House på Strøget. Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig for at afstemme kemien og høre nærmere. 

Klientudtalelser

Torben, 52 år - ""Jeg er blevet godt hjulpet af Anne. Hun havde en umiddelbar forståelse for min situation, som ikke var let. Jeg fik det hurtigt bedre efter hun havde anbefalet mig at tage tryptofan, vitaminer og mineraler. Derefter var det lettere for mig at forholde mig til min egen situation og arbejde med de traumer jeg havde med mig fra barns ben.""  Læs mere  Læs mindre

Emilie, 30 år - ""Anne er den mest fantastiske psykolog jeg nogensinde har mødt! Hun er sød, varm og empatisk, uden at det bliver for meget og rygklappende, som jeg har oplevet hos andre psykologer. Hun er uden tvivl den psykolog der har rykket mig mest - og hvis jeg var kommet til Anne først, havde jeg ikke haft brug for andre. Dét at kroppen kommer på, har jeg oplevet hvor vigtigt er, efter mine timer hos Anne. Måden at arbejde på er anderledes og at mærke kroppen kan til tider være svært - men man får enormt hurtigt tillid til Anne og gør bare som hun siger, fordi man ser at det virker. Anne - du er virkelig en ener og du har mine største og varmeste anbefalinger! Alle skulle unde sig selv en tur hos Anne. Hun er intet mindre end fantastisk!""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere