Maiken Harboe  Skjoldborg - Coach, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør

Maiken Harboe Skjoldborg

Coach, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør

Aarhus, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel Samtale 600 kr. Aftal tid

Individuel Samtale - 4 Sessioner 2.000 kr. Aftal tid

Individuel Samtale - med rabat til studerende og ledige 550 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

60 15 44 54

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

60 15 44 54

Videosamtaler

Individuel Samtale (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Individuel Samtale - 4 Sessioner (GoMentor videosession) 2.000 kr. Aftal tid

Individuel Samtale - med rabat til studerende og ledige (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

60 15 44 54

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Coaching Personlige samtaler, følelsen af ikke at være 'god nok', tankemylder, tristhed, ensomhed, bekymringer - Personlige Mindfulness sessioner Maiken Harboe Skjoldborg - Coach, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

* Personlige samtaler* 


Jeg møder dig i fortrolighed og skaber trygge rammer, så der er plads til hele dig. 
Coaching er lige så meget for dig der skal ovenpå igen, som for dig der er oven på, men ønsker at få endnu mere ud af livet. 


Jeg tror på, at vi alle har muligheden for at leve et balanceret meningsfyldt liv. Vi kan dog alle ende i en situation, hvor vi har brug for en hjælpende hånd for at få belyst, hvad der forhindrer os i at leve det liv vi ønsker.


Jeg bruger coachingens værktøjer til at hjælpe dig med at skabe klarhed over problemstillinger, skabe forandringer, hjælp til at sætte mål samt opnå disse mål. 


Jeg arbejder blandt andet med følgende: 

Tristhed og ensomhed

Tankemylder og bekymringer 

Selvværd og selvtillid 

Uhensigtsmæssige vaner 

Studie problematikker 

Mere balance og ro i dit liv 

Følelsen af ikke at slå til 

At styre din intuition - selvudvikling


At tage skridtet om at ændre noget i dit liv, kan være svært. Måske kan du endnu ikke se hvilken vej der er den rigtige for dig. Måske tager du dig selv i at lave undskyldninger for hvorfor det ikke skal være nu eller også tør du ikke gå efter din helt store drøm. Jeg er her for at skabe overblik, sætte mål samt motivere dig til at opnå dine mål så du kan blive en glad og stolt udgave af dig selv. 


Om samtalerne

For mig, er det vigtigt, at du føler dig tryg, forstået og respekteret så vi sammen kan arbejde på at opnå dit mål. I mine sessioner ser jeg det hele mennesket, det vil sige, at jeg skaber plads til dig og alt det du rummer. Hos mig er der plads til at være frustreret, ked af det, sur eller spændt på de nye resultater. 


Gennem samtaler klarlægger vi dine behov, ønsker og ressourcer. Vi vil arbejde med de bedste redskaber og metoder specifikt målrettet din situation. Mit arbejde er at støtte og inspirere dig gennem udviklings- og forandringsprocesser. Coaching kan give klarhed og nye perspektiver, som udvikler dig i en god retning. 


Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig eller du kan skrive en mail.
* Personlige mindfulness sessioner* 


Yoga og Mindfulness kan bruges til at opnå en større balance i dit liv, mere ro i dit sind samt et bedre overblik.  
Udover uddannet coach har jeg en yoga og mindfulness instruktør uddannelse fra Costa Rica i 2015 og jeg underviser til dagligt i både yoga, åndedrætsøvelser samt meditation. Jeg har forståelse for vigtigheden af at tage kroppens signaler alvorligt samt hvor meget du kan opnå gennem disse værktøjer.

Hvis du har brug for mere balance og ro i dit liv, kan vi sammen arbejde med disse værktøjer. 


Hvis du er i tvivl 

Er du interesseret i at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig så ring ganske uforpligtende. 


Klientudtalelser

Lasse - "''Jeg kan varmt anbefale at tage en coach session hos Maiken Harboe! For mig personligt var det en stor hjælp til at skabe klarhed, samt en fornyet selvindsigt. Maiken var god til at stille de rigtige spørgsmål, som fik mig til at overveje visse situationer i mit liv samt gav mig bevidsthed om mine handlinger for at kunne opnå mine mål. Hvis du ønsker professionel støtte og hjælp til at komme tætter på dine drømme, kan du ihvertfald tage et skridt i den rigtige retning, ved at booke en coach session hos Maiken Harboe'' "  Læs mere  Læs mindre

Dani Kuchel. Germany.  - "’’I found the consultation by Maiken super helpful and eye-opening. She did ask the right questions to really get me thinking about my real goals and gave me a push as for my own dedication to really change things. Thank you so so much, Maiken!’’ "  Læs mere  Læs mindre

Keiti Kull, New Zealand.  - ""I met Maiken when I felt really stuck in my life. Talking to her really helped me to unravel my thoughts. Maiken was very understanding and she listened actively. The questions she asked were challenging and made me look at things on a different angle. She managed to shed a light into my situation and I felt lighter and clearer after our session" "  Læs mere  Læs mindre

Martin Poulsen - ""Ved et tilfælde blev Maiken min Coach, og jeg skal lige love for, at det hidtidig forløb på en positiv måde, har vendt op og ned på en del ting i mit liv. Maiken har overfor mig b.la. formået at sætte en del ting i relief, lært mig at prioriterer hvad der er vigtigt for netop mig, og fået sat ord og følelse på en masse tanker, som længe har rumsteret inden i mig. Maiken’s evne til at sætte DIG i fokus er unik! Hun udstråler en fantastisk empati og medfølelse, men forstår samtidig at pinpointe nogle tanker og emner, som måske nok kan gøre ondt i øjeblikket, men bestemt er med til at sætte gang i en udvikling. Jeg har aldrig mødt en så åben og givende person, der udviser så stor en interesse i andre mennesker som Maiken gør. Dette er med til at gøre at man straks får tillid, og tør åbne sig op for hende. Et Coach forløb med Maiken får mine bedste anbefalinger." "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere