Maiken Harboe Skjoldborg - Coach, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør

Maiken Harboe Skjoldborg

Coach, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør

Aarhus, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel Samtale 550 kr. Aftal tid

Individuel Samtale - 4 Sessioner 1.800 kr. Aftal tid

Individuel Samtale - med rabat til studerende og ledige 450 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

60 15 44 54

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

60 15 44 54

Videosamtaler

Individuel Samtale (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Individuel Samtale - 4 Sessioner (GoMentor videosession) 1.800 kr. Aftal tid

Individuel Samtale - med rabat til studerende og ledige (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

60 15 44 54

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Coaching Personlige samtaler Personlige Mindfulness sessioner Maiken Harboe Skjoldborg - Coach, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

* Personlige samtaler * Personlige Mindfulness sessioner * 


Jeg møder dig i fortrolighed og skaber trygge rammer så der er plads til hele dig. Coaching er lige så meget for dig der skal ovenpå igen, som for dig der er ovenpå men ønsker at få endnu mere ud af livet. 


Jeg tror på, at vi alle har muligheden for at leve et balanceret meningsfyldt liv. Vi kan dog alle ende i en situation, hvor vi har brug for en hjælpende hånd for at få belyst de sider vi ikke selv kan se. Jeg bruger coachingens værktøjer til at hjælpe dig med at skabe klarhed over problemstillinger, skabe forandringer, hjælp til at sætte mål samt opnå disse mål. 


Jeg er af den overbevisning, at for at du kan udvikle dig og blive en bedre udgave af dig selv, kræver det, at du har balance i dit liv. Som Coach hjælper jeg dig med at skabe balance, udfordre din måde at tænke på samt dine gamle vaner så du bliver i stand til at handle anderledes og dermed opnå nye resultater.  


At tage skridtet om at ændre noget i dit liv, kan være svært. Måske kan du endnu ikke se hvilken vej der er den rigtige for dig. Måske tager du dig selv i at lave undskyldninger for hvorfor det ikke skal være nu eller også tør du ikke gå efter din helt store drøm. Jeg er her for at skabe overblik, sætte mål samt motivere dig til at opnå dine mål så du kan blive en glad og stolt udgave af dig selv. 


Jeg arbejder blandt andet med følgende: 


 • Tristhed og ensomhed
 • Tankemylder og bekymringer 
 • Manglende livsglæde
 • Selvværd og selvtillid 
 • Uhensigtsmæssige vaner 
 • Studie problematikker 
 • Mere balance og ro i dit liv 
 • Følelsen af ikke at slå til 
 • At styre din intution
 • Større selvindsigt og selvudvikling   


For mig, er det vigtigt, at du føler dig tryg, forstået og respekteret så vi sammen kan arbejde på at opnå dit mål. I mine sessioner ser jeg det hele mennesket, det vil sige, at jeg skaber plads til dig og alt det du rummer. Hos mig er der plads til at være frustreret, ked af det, sur eller spændt på de nye resultater. 


Om samtalerne

Gennem samtaler klarlægger vi dine behov, ønsker og ressourcer. Vi vil arbejde med de bedste redskaber og metoder specifikt målrettet din situation. Mit arbejde er at støtte og inspirere dig gennem udviklings- og forandringsprocesser. Coaching kan give klarhed og nye perspektiver, som udvikler dig i en god retning. 


Hvis du er i tvivl 

Du er meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig eller du kan skrive en mail.
Yoga og Mindfulness kan bruges til at opnå en størrer balance i dit liv, mere ro i dit sind samt et bedre overblik.  


Jeg er uddannet yoga og mindfuldness instruktør I Costa Rica i 2015. Jeg underviser til dagligt i både yoga, åndedrætsøvelser samt meditation. Jeg har forståelse for vigtigheden af at tage kroppens signaler alvorligt samt hvor meget du kan opnå gennem disse værktøjer. Hvis du har brug for mere balance og ro i dit liv, kan vi sammen arbejde med disse værktøjer. 


Jeg har selv gået vejen... 

Mit eget liv ændrede sig drastisk, da jeg lærte at bruge yogaens værktøjer i kombination med coaching. Førhen levede jeg det man kalder et mellemfornøjet liv. Jeg var til stede, men jeg var ikke sådan rigtig glad, selvom jeg ikke kunne sætte en finger på hvad der manglede.  Jeg følte ikke, at jeg levede mit drømmeliv. Jeg husker, at det var meget uoverskueligt at være til samt at finde hoved og hale i hvad der egentlig ville gøre mig glad helt ned i maven. Jeg gennemgik en transformation, da jeg gik igennem et coaching forløb samt brugte yogaens værktøjer. Jeg lever nu et helt andet liv, fyldt med ægte glæde, der kan mærkes helt ned i maven og jeg føler en dyb taknemlighed over den lykkefølelse jeg har med mig hver dag. Derudover har jeg ændret på de nødvendige ting i mit liv, der gør, at jeg nu lever mit drømmeliv. 


Er du interesseret i at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig så ring ganske uforpligtende. 


Klientudtalelser

Lasse - "''Jeg kan varmt anbefale at tage en coach session hos Maiken Harboe! For mig personligt var det en stor hjælp til at skabe klarhed, samt en fornyet selvindsigt. Maiken var god til at stille de rigtige spørgsmål, som fik mig til at overveje visse situationer i mit liv samt gav mig bevidsthed om mine handlinger for at kunne opnå mine mål. Hvis du ønsker professionel støtte og hjælp til at komme tætter på dine drømme, kan du ihvertfald tage et skridt i den rigtige retning, ved at booke en coach session hos Maiken Harboe'' "  Læs mere  Læs mindre

Dani Kuchel. Germany.  - "’’I found the consultation by Maiken super helpful and eye-opening. She did ask the right questions to really get me thinking about my real goals and gave me a push as for my own dedication to really change things. Thank you so so much, Maiken!’’ "  Læs mere  Læs mindre

Keiti Kull, New Zealand.  - ""I met Maiken when I felt really stuck in my life. Talking to her really helped me to unravel my thoughts. Maiken was very understanding and she listened actively. The questions she asked were challenging and made me look at things on a different angle. She managed to shed a light into my situation and I felt lighter and clearer after our session" "  Læs mere  Læs mindre

Martin Poulsen - ""Ved et tilfælde blev Maiken min Coach, og jeg skal lige love for, at det hidtidig forløb på en positiv måde, har vendt op og ned på en del ting i mit liv. Maiken har overfor mig b.la. formået at sætte en del ting i relief, lært mig at prioriterer hvad der er vigtigt for netop mig, og fået sat ord og følelse på en masse tanker, som længe har rumsteret inden i mig. Maiken’s evne til at sætte DIG i fokus er unik! Hun udstråler en fantastisk empati og medfølelse, men forstår samtidig at pinpointe nogle tanker og emner, som måske nok kan gøre ondt i øjeblikket, men bestemt er med til at sætte gang i en udvikling. Jeg har aldrig mødt en så åben og givende person, der udviser så stor en interesse i andre mennesker som Maiken gør. Dette er med til at gøre at man straks får tillid, og tør åbne sig op for hende. Et Coach forløb med Maiken får mine bedste anbefalinger." "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere