Line Rotenberg - Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør

Line Rotenberg

Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør

Odense C, Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Parterapi 900 kr. Aftal tid

Parterapi 1.300 kr. Aftal tid

individuel terapi, rabat til studerende og pensionister 450 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Det er aldrig for sent at få det liv du ønsker Line Rotenberg - Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Velkommen

Det er aldrig for sent at få det liv du ønsker

At starte et terapi forløb, er en stor beslutning. Giv dig derfor tid til at vælge den rigtige terapeut. Kemien mellem dig og din terapeut er altafgørende for din gevinst af terapien. 


De problemer, som der typisk arbejdes med i terapien, er opstået i en relation og heles i en en sund og god relation. 

I mit arbejde, vægter jeg relationen og tilliden højt. 


Som terapeut byder jeg ind med min viden, min faglighed og mit nærvær. Som udgangspunkt sætter du dagsordenen. Hvis du synes dine problemstillinger er rodede og kaotiske, hjælper jeg dig, med at få overblik og finde frem til det, som er vigtigst for dig lige nu.


Jeg tilbyder

Chok-traume terapi, psykodynamisk samtaleterapi, eksistentiel samtaleterapi, parterapi, hypnoterapi og mindfulness træning.


Særlige specialer

senfølger af

 • seksuelle overgreb
 • omsorgsvigt
 • fysisk og psykisk vold
 • følelsesmæssig incest


Jeg arbejder desuden meget med PTSD, stress, kroniske smerter, depression, kriser og angst.


Alt efter hvad du har brug for arbejder jeg på forskellige måder:

- Psykodynamisk og eksistentiel samtaleterapi

- Somatic Experience (SE terapi)

- EMDR

-Chock-release

-Mindfulness

-Drømmearbejde

Har du nogle spørgsmål, så skriv blot en besked eller ring til mig.


Du er velkommen med det, der er vigtigt for dig

Jeg tilbyder 1/2 times gratis forsamtale, hvor du får muligheden for at mærke efter, om det er det rigtige valg for dig. 

 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.