Jesper Sloth - Parterapeut, Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Coach, Supervisor

Jesper Sloth

Parterapeut, Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Coach, Supervisor

Videosamtale

8 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg møder dig med respekt, nærvær og nysgerrighed, og du vil skridtvis opdage mening og sammenhæng og "finde dig selv". Jesper Sloth - Parterapeut, Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Coach, Supervisor

Beskrivelse

Jeg er uddannet Psykoterapeut MPF, Master i Ledelse og Samarbejde og coach og har derudover forskellig efteruddannelse indenfor psykoterapi, kommunikation, ledelse, stresshåndtering og mindfullnes. Jeg har haft egen praksis siden 1990 og beskæftiger mig dels med personlige samtaler og dels med kommunikation og lederskab.


Få hjælp til at håndtere: Stress * Angst * Lavt selvværd * Parforholdsproblemer *mv..

Der kan være mange forskellige grunde til, at man oplever at få brug for samtaler med en psykoterapeut eller en psykolog.

Måske er du stresset - og evt. sygemeldt fra et arbejde. Måske mærker du angst, uro og utryghed i en sådan grad, at det præger og hæmmer dig i kontakten med andre. Måske er du trist/deprimeret i større eller mindre grad. Måske er du mere eller mindre konstant bekymret - f.eks. for fremtiden, for dit helbred, for din økonomi eller andet. Måske savner du glæde ved dit liv og ved dig selv.

Det er min erfaring, at det er meget vigtigt at ikke sygelig gøre den slags reaktioner. Der er ikke noget, der skal kureres - der er derimod tale om almindelige, menneskelige reaktioner, som "kalder på" din opmærksomhed. Der er noget, som skal ses og forstås og som, når det sker, vil pege fremad og medføre nye muligheder. I langt de fleste tilfælde er besværlige følelser og tilstande symptomer på, at du befinder dig i et "vadested". Dvs. at en forandring er i gang, som kræver særlig opmærksomhed.


Individuel samtale

Samtalen er en dialog - et samarbejde - du og jeg imellem. Det er min erfaring, at symptomer og udfordringer ikke kan forstås, medmindre vi får øje på helheden, de altid udgør dele af. Jeg lægger vægt på, at samtalerne kommer til at udgøre et trygt og tillidsfuldt “rum”, for det er i sådan et "rum", mennesker får kontakt med sig selv. Jeg anvender min faglighed og mine erfaringer på en respektfuld måde, så du finder din måde at håndtere dine udfordringer på.


Parsamtaler

Det er ofte i relationen til en partner, at vi bliver konfronteret med os selv og nogle af vores adfærds mønstre. Mønstrene har vi som regel skabt tidligt i livet som vigtige måder at beskytte os på. Når den slags mønstre "spiller sig ud" i parforholdet, indebærer det mulighed for at ændre eller helt slippe dem.

Når jeg har par i terapi, er vi som regel fire personer til stede: Parret, en kvindelig kollega til mig og jeg selv - en model, som jeg har vældig gode erfaringer med.


Jeg har praksis 2 steder:

1. Standgade 6, KBH K /  Mandag og onsdag. 
2. Svend Henriksens vej 10, Gilleleje    /  Tirsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Der er mulighed for ansigt til ansigt samtaler, video samtaler og telefon samtaler.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan sende mig en mail, ringe eller benytte ovenstående links. 

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Klientudtalelser

Mand, 51 år - "Jesper er meget dygtig og erfaren og formår at skabe "et rum" præget af nærvær, intensitet og ro. Samtalerne, jeg har haft, har givet vigtige opdagelser og ro, og bidraget til at styrke min selvfølelse. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 28 år - "Det har givet anledning til store positive forandringer for mig at tale med Jesper, og jeg har lært mig selv bedre at kende. "  Læs mere  Læs mindre

Annette, 31 år - ""Tak for en god terapi. Det er godt at få mærket mig selv så meget""  Læs mere  Læs mindre

Mikael, 42 år, deltager i gruppeforløb - ""Jeg har haft et kæmpe udbytte af at være i gruppen, og jeg har fået en masse inspiration til bedre at kunne håndtere de udfordringer, jeg har. Nu vil jeg gerne lige ud i "marken" og afprøve nogle af de mange idéer jeg har fået i tiden med jer. Derfor vil jeg sige tak for denne gang, og så håber jeg, at der måske er plads til mig i gruppen igen på et senere tidspunkt" "  Læs mere  Læs mindre

Mikkel, 44 år - ""Jeg sad med en følelse af, at her kan jeg være mig selv""  Læs mere  Læs mindre

Jan, 51 år, deltager i gruppeforløb - ""Jesper kalder gruppen for en inspirations gruppe, og det skal jeg lige love for at det er. Inspiration til at leve livet med sig selv – ikke forstået som single liv, men at være i kontakt med sig selv i ens eget liv – sammen med en anden eller alene. Vi er 4-5 deltagere, som mødes en gang om måneden over et år, og jeg går nu i gang med 3 omgang, hvor der er nogle fra tidligere og nogle nye ansigter" "  Læs mere  Læs mindre

Susanne, 33 år - ""Du har ramt noget helt essentielt og det vil jeg tage til mig""  Læs mere  Læs mindre

Henrik, 41 år - ""De penge, jeg brugte på mit samtaleforløb hos dig, er de bedste penge jeg har givet ud i mit liv""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.