Jesper Sloth

Parterapeut, Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Coach, Supervisor

København K , Gilleleje , Videosamtale , GoMentor 24/7

8 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Samtale 800 kr. Aftal tid

Samtale - med Rabat for studerende og lægehenviste 500 kr. Aftal tid

Rabat ved lægehenvisning og for studerende

Parsamtale 1.750 kr. Aftal tid

Parterapi i København eller Gilleleje

Coaching 800 kr. Aftal tid

Coaching i København eller Gilleleje

Samtale i forbindelse med corona krisen 0 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder indtil videre en honorar fri samtale til dig eller jer som par, der akut er udfordret personligt på grund af den aktuelle krise omkring corona. Samtalen kan foregå med almindeligt fremmøde (med fokus på undgåelse af smitte) og som video samtale.

Coaching firma 900 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Samtale (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Coaching firma (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Coaching (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg møder dig med respekt, nærvær og nysgerrighed, og du vil skridtvis opdage mening og sammenhæng og "finde dig selv". Jesper Sloth - Parterapeut, Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Coach, Supervisor

Beskrivelse

Jeg er uddannet Psykoterapeut MPF, Master i Ledelse og Samarbejde og coach og har derudover forskellig efteruddannelse indenfor psykoterapi, kommunikation, ledelse, stresshåndtering og mindfullnes. Jeg har haft egen praksis siden 1990 og beskæftiger mig dels med personlige samtaler og dels med kommunikation og lederskab.


Få hjælp til at håndtere: Stress * Angst * Lavt selvværd * Parforholdsproblemer *mv..

Der kan være mange forskellige grunde til, at man oplever at få brug for samtaler med en psykoterapeut eller en psykolog.

Måske er du stresset - og evt. sygemeldt fra et arbejde. Måske mærker du angst, uro og utryghed i en sådan grad, at det præger og hæmmer dig i kontakten med andre. Måske er du trist/deprimeret i større eller mindre grad. Måske er du mere eller mindre konstant bekymret - f.eks. for fremtiden, for dit helbred, for din økonomi eller andet. Måske savner du glæde ved dit liv og ved dig selv.

Det er min erfaring, at det er meget vigtigt at ikke sygelig gøre den slags reaktioner. Der er ikke noget, der skal kureres - der er derimod tale om almindelige, menneskelige reaktioner, som "kalder på" din opmærksomhed. Der er noget, som skal ses og forstås og som, når det sker, vil pege fremad og medføre nye muligheder. I langt de fleste tilfælde er besværlige følelser og tilstande symptomer på, at du befinder dig i et "vadested". Dvs. at en forandring er i gang, som kræver særlig opmærksomhed.


Individuel samtale

Samtalen er en dialog - et samarbejde - du og jeg imellem. Det er min erfaring, at symptomer og udfordringer ikke kan forstås, medmindre vi får øje på helheden, de altid udgør dele af. Jeg lægger vægt på, at samtalerne kommer til at udgøre et trygt og tillidsfuldt “rum”, for det er i sådan et "rum", mennesker får kontakt med sig selv. Jeg anvender min faglighed og mine erfaringer på en respektfuld måde, så du finder din måde at håndtere dine udfordringer på.


Parsamtaler

Det er ofte i relationen til en partner, at vi bliver konfronteret med os selv og nogle af vores adfærds mønstre. Mønstrene har vi som regel skabt tidligt i livet som vigtige måder at beskytte os på. Når den slags mønstre "spiller sig ud" i parforholdet, indebærer det mulighed for at ændre eller helt slippe dem.

Når jeg har par i terapi, er vi som regel fire personer til stede: Parret, en kvindelig kollega til mig og jeg selv - en model, som jeg har vældig gode erfaringer med.


Jeg har praksis 2 steder:

1. Standgade 6, KBH K /  Mandag og onsdag. 
2. Svend Henriksens vej 10, Gilleleje    /  Tirsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Der er mulighed for ansigt til ansigt samtaler, video samtaler og telefon samtaler.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan sende mig en mail, ringe eller benytte ovenstående links. 

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Klientudtalelser

Mand, 51 år - "Jesper er meget dygtig og erfaren og formår at skabe "et rum" præget af nærvær, intensitet og ro. Samtalerne, jeg har haft, har givet vigtige opdagelser og ro, og bidraget til at styrke min selvfølelse. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 28 år - "Det har givet anledning til store positive forandringer for mig at tale med Jesper, og jeg har lært mig selv bedre at kende. "  Læs mere  Læs mindre

Annette, 31 år - ""Tak for en god terapi. Det er godt at få mærket mig selv så meget""  Læs mere  Læs mindre

Mikael, 42 år, deltager i gruppeforløb - ""Jeg har haft et kæmpe udbytte af at være i gruppen, og jeg har fået en masse inspiration til bedre at kunne håndtere de udfordringer, jeg har. Nu vil jeg gerne lige ud i "marken" og afprøve nogle af de mange idéer jeg har fået i tiden med jer. Derfor vil jeg sige tak for denne gang, og så håber jeg, at der måske er plads til mig i gruppen igen på et senere tidspunkt" "  Læs mere  Læs mindre

Mikkel, 44 år - ""Jeg sad med en følelse af, at her kan jeg være mig selv""  Læs mere  Læs mindre

Jan, 51 år, deltager i gruppeforløb - ""Jesper kalder gruppen for en inspirations gruppe, og det skal jeg lige love for at det er. Inspiration til at leve livet med sig selv – ikke forstået som single liv, men at være i kontakt med sig selv i ens eget liv – sammen med en anden eller alene. Vi er 4-5 deltagere, som mødes en gang om måneden over et år, og jeg går nu i gang med 3 omgang, hvor der er nogle fra tidligere og nogle nye ansigter" "  Læs mere  Læs mindre

Susanne, 33 år - ""Du har ramt noget helt essentielt og det vil jeg tage til mig""  Læs mere  Læs mindre

Henrik, 41 år - ""De penge, jeg brugte på mit samtaleforløb hos dig, er de bedste penge jeg har givet ud i mit liv""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.