Jesper Sloth - Parterapeut, Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Coach, Supervisor

Jesper Sloth

Parterapeut, Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Coach, Supervisor

København N, Gilleleje, Videosamtale

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Psykoterapi 700 kr. Aftal tid

Samtale - med Rabat for studerende og lægehenviste 500 kr. Aftal tid

Rabat ved lægehenvisning og for studerende

Parterapi 1.500 kr. Aftal tid

Parterapi i København eller Gilleleje

Coaching 700 kr. Aftal tid

Coaching i København eller Gilleleje

Coaching firma 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 31 93

Videosamtaler

Psykoterapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Coaching firma (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Coaching (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 31 93

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Praktiserer som psykoterapeut MPF, coach og underviser i forskellige sammenhænge. Har over 20 års erfaring som terapeut, coach og supervisor. Jesper Sloth - Parterapeut, Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Coach, Supervisor

Beskrivelse

Få hjælp til at håndtere: Stress * Angst * Lavt selvværd * Parforholdsproblemer *mv..


Der kan være mange forskellige grunde til at man oplever at få brug for samtaler med en psykoterapeut eller en psykolog.

Måske er du stresset - og evt. sygemeldt fra et arbejde. Måske mærker du angst, uro og utryghed i en sådan grad, at det præger og hæmmer dig i kontakten med andre. Måske er du trist/deprimeret i større eller mindre grad. Måske er du mere eller mindre konstant bekymret - f.eks. for fremtiden, for dit helbred, for din økonomi eller andet. Måske savner du glæde ved dit liv og ved dig selv.

Det er min erfaring, at det er meget vigtigt at ikke sygeliggøre den slags reaktioner. Det er vigtigt, at du ikke ser det som noget sygt, der skal fjernes/kureres. Der er derimod tale om almindelige, menneskelige reaktioner, som "kalder på" din opmærksomhed. Der er noget, som skal ses og forstås og som, når det sker, vil pege fremad og medføre nye muligheder. I langt de fleste tilfælde er den slags reaktioner symptomer på, at du befinder dig i et "vadested". Dvs. at noget forandring er igang som kræver særlig opmærksomhed.


Individuel samtale

Samtalen er en dialog - et samarbejde - du og jeg imellem. Noget af det, der kan gøre psykoterapi virkningsfuld, er det “rum” af øget lytten og nærvær, som kan skabes i terapien.

De færreste af os håber vel på at få behov for hjælp i form af samtaler og sparring hos en psykoterapeut eller en psykolog. Mange har en forestilling om, at det er forbeholdt mennesker, som er sygdomsramte, og mange vil umiddelbart se det som et nederlag eller et svaghedstegn at få brug for samtaler. Men i langt de fleste tilfælde ligger der slet ikke sygdom til grund for livskriser og symptomer som stress, angst, tristhed og usikkerhed på selvværd. Livskriser og symptomer som de nævnte udgør helt naturlige elementer i menneskers liv. Når disse "tegn" melder sig er der som oftest tale om, at man er nået til hvad, vi kan kalde et "vadested", hvad enten det udspiller sig i ens arbejdsliv eller i ens privatliv - herunder i parforholdet. Nogle gamle/kendte mønstre trænger til at blive afløst af nyt og min rolle er at hjælpe mennesker gennem sådanne "vadesteder".


Parsamtaler

Det er ofte i relationen til en partner, at vi bliver konfronteret med os selv og nogle af vores gamle adfærds mønstre - specielt dem, der kan nu kan være behov for at ændre eller helt slippe.

Når jeg har par i terapi, er vi som regel fire personer til stede: Parret, en kvindelig kollega til mig og jeg selv - en model, som jeg har vældig gode erfaringer med.


Jeg har autorisation til anvendelse af to test værktøjer: 

- JTI som er velegnet til afdækning af menneskers personligheds-type. Meget velegnet såvel i forbindelse med personlig udvikling som i faglige sammenhænge.

- Stressprofilen er en test som kan være vældig hjælpsom i forbindelse med afdækning og håndtering af stress.

Jeg ser som nævnt samtalerne som et samarbejde du og jeg imellem, og min rolle i  samarbejdet er at anvende min faglighed og mine erfaringer på en respektfuld måde, så du finder din måde at håndtere dine udfordringer på.

Se evt video-bloggen nederst på siden


Jeg er uddannet Psykoterapeut MPF, Master i Ledelse og Samarbejde og coach og har derudover forskellig efteruddannelse indenfor psykoterapi, kommunikation, stresshåndtering og mindfullnes.

Jeg har haft egen praksis siden 1990 og beskæftiger mig dels med psykoterapi og personlig udvikling og dels med faglig udvikling.

Hvad psykoterapi angår har jeg over 20 års erfaring med individuelle samtaler, parsamtaler og gruppeforløb.


Jeg har praksis 2 steder:

1. Standgade 6, KBH K /  Mandag og onsdag. 
2. Svend henriksens vej 10, Gilleleje    /  Tirsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Der er mulighed for ansigt til ansigt samtaler og online samtaler eller over alm. telefon.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan sende mig en mail, ringe eller benytte ovenstående links. 

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Klientudtalelser

Annette, 31 år - ""Tak for en god terapi. Det er godt at få mærket mig selv så meget""  Læs mere  Læs mindre

Mikael, 42 år, deltager i gruppeforløb - ""Jeg har haft et kæmpe udbytte af at være i gruppen, og jeg har fået en masse inspiration til bedre at kunne håndtere de udfordringer, jeg har. Nu vil jeg gerne lige ud i "marken" og afprøve nogle af de mange idéer jeg har fået i tiden med jer. Derfor vil jeg sige tak for denne gang, og så håber jeg, at der måske er plads til mig i gruppen igen på et senere tidspunkt" "  Læs mere  Læs mindre

Lasse, 47 år, deltager i gruppeforløb - ""Jeg har været glad for dit lederskab i gruppen og har respekt for din indsigt og erfaring. Tak for nu og held og lykke fremover" "  Læs mere  Læs mindre

Mikkel, 44 år - ""Jeg sad med en følelse af, at her kan jeg være mig selv""  Læs mere  Læs mindre

Jan, 51 år, deltager i gruppeforløb - ""Jesper kalder gruppen for en inspirations gruppe, og det skal jeg lige love for at det er. Inspiration til at leve livet med sig selv – ikke forstået som single liv, men at være i kontakt med sig selv i ens eget liv – sammen med en anden eller alene. Vi er 4-5 deltagere, som mødes en gang om måneden over et år, og jeg går nu i gang med 3 omgang, hvor der er nogle fra tidligere og nogle nye ansigter" "  Læs mere  Læs mindre

Susanne, 33 år - ""Du har ramt noget helt essentielt og det vil jeg tage til mig""  Læs mere  Læs mindre

Henrik, 41 år - ""De penge, jeg brugte på mit samtaleforløb hos dig, er de bedste penge jeg har givet ud i mit liv""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere