Annelise Lindum - Traumeterapeut, Psykoterapeut MPF, Kropspsykoterapeut, Parterapeut

Annelise Lindum

Traumeterapeut, Psykoterapeut MPF, Kropspsykoterapeut, Parterapeut

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Psykoterapi og SE-traumeterapi er en hjælp til at finde vej i livet, når vi trænger til at finde hjem til os selv, fri af traumer og gamle mønstre. Annelise Lindum - Traumeterapeut, Psykoterapeut MPF, Kropspsykoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

”Alt kan lindres og forandres til det bedre, hvis du ønsker det” 

Mine klienter kommer med forskellige problemer og behov for bearbejdning af:  

Angst, Stress, Chok/traumer, Seksuelle krænkelser, Skam, Skyld, Svigt, Tab,Sorg og Kriser, Ondt i kærligheden, Depression, Usikkerhed, Ensomhed, Selvværdsproblemer, Livskriser generelt og personlig udvikling.  Problemer i parforholdet, i familien eller på arbejdspladsen.

 

Det er aldrig for sent at gøre noget godt for dig selv, for din familie og andre.

Al terapi vil føre til forandringer, selvindsigt og bedre forståelse for dig selv og andre.
Det er en hjælp til bedre livskvalitet og personlig udvikling.

Jeg har særlig erfaring i:

  • Eksistentielle livskriser
  • Chok og traumer
  • Incest og seksuelle krænkelser
  • Udviklingstraumer som følge af  omsorgssvigt.
  • Angst, skam, stress, sorg
  • Kroporienteret terapi
  • Personlig udvikling

 

Om mig:

Jeg har mange års erfaring og flere uddannelser indenfor Psykoterapi, Kroporienteret terapi, SE-Traumeterapi (Somatic Experiencing), Sorg-Kriseterapi, og Kunstterapi. Jeg holder foredrag og giver supervision.
Jeg får løbende efteruddannelse og supervision. Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske. Personligt har jeg gennem intensiv terapi og diverse uddannelser reddet mig ud af sygdom, adskillige traumer, angst og fysiske smerter. 

Hvordan jeg arbejder:

Jeg er nærværende, lyttende og empatisk tilstede. Jeg har fokus på samarbejdet mellem hoved og krop, tanker, følelser
i nænsom respekt med opmærksomhed på jordforbindelse og grænser. Jeg er opmærksom på kontakten og det relationelle samarbejde. 

Jeg har fokus på tryghed og regulering via dine personlige ressourcer og kompetencer, samtidig med at du mærker, føler og integrerer, hvad der sker i kroppen nu og her under samtalen. Således udnytter vi det samspil, der er mellem tanker, følelser og krop med henblik forløsning af mulige fastlåste traumer, uhensigtsmæssige emotionelle blokeringer og begrænsende mønstre.

Det kropslige arbejde kan derudover være med fokus på sansninger og oplevelser uden berøring, med nærende berøring (healing touch), katalyserende tryk på kroppen eller selvmobiliserende øvelser efter behov. I øvrigt benytter jeg mig af min alsidige værktøjskasse, og inddrager ofte SE-terapi og tegne/kunstterapi efter behov.

Vi planlægger sammen, hvad du ønsker hjælp til, og vi aftaler sammen hvor hyppigt, hvor længe og hvor meget terapien skal omhandle.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Med min lange og brede erfaring rummer jeg og har medfølelse for dig ud i livets dybeste afkroge med traumer og tab, lige fra angst, skam, sorg og smerte til ligeså stor glæde, taknemmelighed og kærlighed til livet. Jeg hjælper dig til at føle, mærke og sanse, hvad kroppen husker, og på den måde blive fri for gamle traumer og begrænsende mønstre.

Jeg har klinik i Allerød 5 min. fra stationen. Der kører S-tog hver 10. minut. Der er ½ times kørsel fra København til Allerød.

Du er velkommen til at booke en tid hos mig, ligesom du er velkommen til en uforpligtende samtale i telefonen for at høre nærmere. Geografisk afstand er ingen hindring.    

 

Klientudtalelser

Marianne - "1000 tak for at du er der for mig. Tænker på hvor jeg mon havde været i dag uden min rejse sammen med dig. Hmm.. Det har reddet mit parforhold. De kærligste hilsner..."  Læs mere  Læs mindre

Ida - "Du er troværdig og jeg kan mærke at du mener det, du siger. Du er der for mig og møder mig med empati og nærvær lige der, hvor jeg har brug for det. Jeg er så taknemmelig for, at du er der i mi liv."  Læs mere  Læs mindre

Carsten S. - ""Du har været der for mig, ikke kun professionelt, men du har også haft et oprigtigt medmenneskeligt ønske om, at jeg skulle få det bedre. Det har været fantastisk for mig. Det har betydet rigtig meget, at du kommer fra dit hjerte.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.