Annelise Lindum - Traumeterapeut, Kropsterapeut, Psykoterapeut MPF

Annelise Lindum

Traumeterapeut, Kropsterapeut, Psykoterapeut MPF

Allerød

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi med rabat 600 kr. Aftal tid

Der gives rabat til studerende, pensionister og arbejdsledige.

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi 1.000 kr. Aftal tid

Individuel terapi 1.200 kr. Aftal tid

Parterapi 1.600 kr. Aftal tid

Familiesamtale 1.600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 53 38

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

”Alt kan lindres og forandres til det bedre, hvis du ønsker det” 

Mine klienter kommer med mange forskellige problemer og behov for bearbejdning af:  


Angst, Skam, Stress, Depression, Usikkerhed, Chok/traumer, Senfølger efter misbrug og overgreb, Sorg og kriser, Ondt i kærligheden, Livskriser, Selvværdproblemer, Ensomhed, Problemer i parforholdet, i familien eller på arbejdspladsen.


Det er aldrig for sent at gøre noget godt for dig selv og din familie.

Al terapi vil på et eller andet plan føre til forandringer og personlig udvikling og dermed til et bedre liv med forståelse
for dig selv og andre. 


Jeg har særlig erfaring i:

  • Eksistentielle livskriser
  • Belastningsreaktioner
  • Traumatiserende oplevelser med misbrug og overgreb
  • Udviklingstraumer som følge af opvækst i dysfunktionelle familier med omsorgssvigt og
    deraf følgende tilknytningsforstyrrelser eller relationsproblemer.
  • Angst, skam og stress.


Om mig:

Jeg har en bred, alsidig uddannelse i Krop-Psykoterapi, SE-terapi (traumeterapi), Sorg-Kriseterapi, og Kunstterapi. Jeg har mange års erfaring med psykoterapi, SE-terapi, undervisning, supervision og foredrag. Jeg får løbende efteruddannelse og supervision. Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske.

Hvordan jeg arbejder:

Jeg er nærværende, lyttende og empatisk i samtalen. Jeg har fokus på samarbejdet mellem hoved og krop ved at hjælpe til opmærksomhed på kroppens reaktioner og signaler. Jeg er opmærksom på kontakten med fokus på dine grænser og jordforbindelse i respekt for dig.

Jeg hjælper dig med at finde størst mulig sikkerhed via dine personlige ressourcer og evner, for at du bedre kan arbejde med det, du har brug for.

Det kropslige arbejde kan også være sansninger uden berøring, nærende berøring (healing touch), katalyserende tryk på kroppen eller selvmobiliserende øvelser efter behov. I øvrigt benytter jeg mig af min alsidige værktøjskasse, og inddrager ofte SE-terapi efter behov til forløsning af uhensigtsmæssige blokeringer, mønstre og traumer.
Vi planlægger sammen, hvad du ønsker hjælp til. Vi aftaler sammen hvor hyppigt, hvor længe og hvor meget det skal omhandle.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Med min lange og brede erfaring har jeg tillid til og medfølelse for dig ud i livets dybeste afkroge, lige fra dyb sorg og smerte til ligeså stor glæde og kærlighed til livet. Jeg hjælper dig til at føle, mærke og sanse, hvad kroppen husker, og på måde blive fri for gamle blokeringer og begrænsninger.

Undervisning Foredrag og Grupper:

  • Undervisning og foredrag i SE-terapi (Somatic Experiencing) , Skam og Kreativitet.      
  • Grupper kan oprettes i Sorgterapi, Incest og senfølger, Skam og Kreativitet.


Jeg har klinik i Allerød 5 min. fra stationen. Der kører S-tog hver 10. minut. Der er ½ times kørsel fra København til Allerød.

Du er velkommen til at booke en tid hos mig, ligesom du er velkommen til en uforpligtende samtale i telefonen for at høre nærmere.     


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.