Annelise Lindum - Traumeterapeut, Psykoterapeut MPF, Kropspsykoterapeut, Parterapeut

Annelise Lindum

Traumeterapeut, Psykoterapeut MPF, Kropspsykoterapeut, Parterapeut

3 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapi og SE-traumeterapi er en hjælp til at finde vej i livet, når vi trænger til at finde hjem til os selv, fri af traumer og gamle mønstre. Annelise Lindum - Traumeterapeut, Psykoterapeut MPF, Kropspsykoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

”Alt kan lindres og forandres til det bedre, hvis du ønsker det” 

Mine klienter kommer med forskellige problemer og behov for bearbejdning af:  

Angst, Stress, Chok/traumer, Seksuelle krænkelser, Skam, Skyld, Svigt, Tab,Sorg og Kriser, Ondt i kærligheden, Depression, Usikkerhed, Ensomhed, Selvværdsproblemer, Livskriser generelt og personlig udvikling.  Problemer i parforholdet, i familien eller på arbejdspladsen.

 

Det er aldrig for sent at gøre noget godt for dig selv, for din familie og andre.

Al terapi vil føre til forandringer, selvindsigt og bedre forståelse for dig selv og andre.
Det er en hjælp til bedre livskvalitet og personlig udvikling.

Jeg har særlig erfaring i:

 • Eksistentielle livskriser
 • Chok og traumer
 • Incest og seksuelle krænkelser
 • Udviklingstraumer som følge af  omsorgssvigt.
 • Angst, skam, stress, sorg
 • Kroporienteret terapi
 • Personlig udvikling

 

Om mig:

Jeg har mange års erfaring og flere uddannelser indenfor Psykoterapi, Kroporienteret terapi, SE-Traumeterapi (Somatic Experiencing), Sorg-Kriseterapi, og Kunstterapi. Jeg holder foredrag og giver supervision.
Jeg får løbende efteruddannelse og supervision. Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske. Personligt har jeg gennem intensiv terapi og diverse uddannelser reddet mig ud af sygdom, adskillige traumer, angst og fysiske smerter. 

Hvordan jeg arbejder:

Jeg er nærværende, lyttende og empatisk tilstede. Jeg har fokus på samarbejdet mellem hoved og krop, tanker, følelser
i nænsom respekt med opmærksomhed på jordforbindelse og grænser. Jeg er opmærksom på kontakten og det relationelle samarbejde. 

Jeg har fokus på tryghed og regulering via dine personlige ressourcer og kompetencer, samtidig med at du mærker, føler og integrerer, hvad der sker i kroppen nu og her under samtalen. Således udnytter vi det samspil, der er mellem tanker, følelser og krop med henblik forløsning af mulige fastlåste traumer, uhensigtsmæssige emotionelle blokeringer og begrænsende mønstre.

Det kropslige arbejde kan derudover være med fokus på sansninger og oplevelser uden berøring, med nærende berøring (healing touch), katalyserende tryk på kroppen eller selvmobiliserende øvelser efter behov. I øvrigt benytter jeg mig af min alsidige værktøjskasse, og inddrager ofte SE-terapi og tegne/kunstterapi efter behov.

Vi planlægger sammen, hvad du ønsker hjælp til, og vi aftaler sammen hvor hyppigt, hvor længe og hvor meget terapien skal omhandle.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Med min lange og brede erfaring rummer jeg og har medfølelse for dig ud i livets dybeste afkroge med traumer og tab, lige fra angst, skam, sorg og smerte til ligeså stor glæde, taknemmelighed og kærlighed til livet. Jeg hjælper dig til at føle, mærke og sanse, hvad kroppen husker, og på den måde blive fri for gamle traumer og begrænsende mønstre.

Jeg har klinik i Allerød 5 min. fra stationen. Der kører S-tog hver 10. minut. Der er ½ times kørsel fra København til Allerød.

Du er velkommen til at booke en tid hos mig, ligesom du er velkommen til en uforpligtende samtale i telefonen for at høre nærmere. Geografisk afstand er ingen hindring.    

 

Klientudtalelser

Marianne - "1000 tak for at du er der for mig. Tænker på hvor jeg mon havde været i dag uden min rejse sammen med dig. Hmm.. Det har reddet mit parforhold. De kærligste hilsner..."  Læs mere  Læs mindre

Ida - "Du er troværdig og jeg kan mærke at du mener det, du siger. Du er der for mig og møder mig med empati og nærvær lige der, hvor jeg har brug for det. Jeg er så taknemmelig for, at du er der i mi liv."  Læs mere  Læs mindre

Carsten S. - ""Du har været der for mig, ikke kun professionelt, men du har også haft et oprigtigt medmenneskeligt ønske om, at jeg skulle få det bedre. Det har været fantastisk for mig. Det har betydet rigtig meget, at du kommer fra dit hjerte.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.