Amalie Veber - Psykolog, Mentor

Amalie Veber

Psykolog, Mentor

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Som psykolog og mentor støtter jeg dig i at finde din egen vej i livet. En vej som er bæredygtig og meningsfuld for netop dig, uanset hvordan den måtte se ud. Amalie Veber - Psykolog, Mentor

Beskrivelse

Som psykolog og mentor støtter jeg dig i at finde din egen vej i livet. En vej som er bæredygtig og meningsfuld for netop dig, uanset hvordan den måtte se ud.


Det kan være, at du står foran store eller små forandringer i din hverdag. Det kan være, at du har brug for hjælp til at finde vejen igennem en livskrise eller svær situation. Det kan også være, at du slet ikke ved hvilken vej du skal, men kan mærke at du ikke trives der hvor du er, og at der er brug for forandring. Enten på det indre eller det ydre plan - de største forandringer er i første omgang ofte usynlige for andre.


Uanset hvad du kommer med, tager vores samtaler udgangspunkt i din unikke situation og dine ønsker. Vi arbejder målrettet med de udfordringer, du møder i livet. Sammen sætter vi fokus på din trivsel i hverdagen, og hvordan du nærer og ærer dig selv, så du har energi og overskud til at handle på dine drømme og bevæge dig mod et mere meningsfuldt liv.


Min tilgang til terapien
Jeg møder dig med varme, empati, nysgerrighed og til tider undren, så vi sammen kan blive klogere på dine tanker, følelser og underliggende mønstre. Jeg arbejder eklektisk og tilpasser samtalerne til dig og din problemstilling. Jeg trækker bl.a. på eksistentiel psykologi, narrativ psykologi og kognitiv adfærdsterapi samt konkrete værktøjer fra min mentoruddannelse.


Udgangspunktet for samtalen er din oplevelse af din nuværende situation. Sammen udforsker vi din forståelse og de fortællinger du har om dig selv og din situation, samt hvilke handlemuligheder der findes. Min erfaring er, at forståelse er første skridt på vejen til accept og dernæst at kunne give slip på gamle mønstre og skabe forandring. Gennem samtaler og øvelser finder vi sammen frem til hvordan du kan skabe et liv med mere glæde, overskud og mening. Et liv som er bæredygtigt for dig i længden.


Hvad arbejder vi med i terapien
Jeg støtter dig i din udviklingsrejse og i at tage personligt lederskab over dit liv. Jeg tror på, at al meningsfuld forandring kommer indefra. Derfor arbejder vi med, at styrke din forbindelse indadtil, så du kan mærke, hvad der er rigtigt og meningsfuldt for dig. Vi kan så let blive forstyrret i vores forbindelse til os selv; af normer, vaner, forventninger udefra og den kultur vi lever i. Det er let at blive forført af succeshistorier og andres fortællinger, men derfor er det kun endnu vigtigere at holde fast i at mærke efter, hvad der er rigtigt for dig.


Konkret kan vi bl.a. arbejde med:

- at du bedre kan forstå og acceptere dig selv og andre

- tage personligt lederskab og ansvar for dit liv

- kommunikere tydeligt hvad dine grænser og behov er

- styrke og fordybe din relation til dig selv og andre

- at bryde med uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger, som fastholder dig


Jeg kan hjælpe dig med problemstillinger som f.eks.:

- Tankemylder og negative tanker.

- Angst.

- Lavt selvværd.

- Stress og indre uro.

- Identitet og arbejdsliv.

- Tvivl om livssvalg og hvad dit næste skridt skal være.

- En overvældende livskrise, f.eks. at blive forældre.


Kontakt
Jeg tilbyder samtaler online eller fysisk i København (Nørrebro). Kan du ikke finde en tid der passer dig i kalenderen er du velkommen til at kontakte mig.


Jeg får løbende supervision på mit psykologiske arbejde og udvikler min faglighed gennem bøger, kurser og forskningslitteratur.


Vil du høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig kan du booke en uforpligtende og gratis forsamtale. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.