Tina Howard - Stressterapeut, Coach, Mentaltræner, Mentor

Tina Howard

Stressterapeut, Coach, Mentaltræner, Mentor

4 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Nærvær, indlevelse og faglig indsigt er mit fundament for at hjælpe dig med igennem stress, udfordringer og videre i livet til personlig vækst og balance igen. Tina Howard - Stressterapeut, Coach, Mentaltræner, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

- kontakt GoMentor support

 hvis du ønsker hjælp med at finde en andenJeg har arbejdet relationelt med alle mennesketyper, uanset alder, baggrund eller livssituation. Som først lærer, sidenhen som kontaktperson, mentor, praktikvejledere og coach har jeg arbejdet med at fremme livskvaliteten for børn, unge eller voksne.

Redskabet jeg bruger er ligeværdig dialog i et fælles rum af empati, ærlighed og nærvær. Min ledetråd har altid været at forbedre andre menneskers trivsel og derfor også præstation og samarbejdsevne.  Processen med at skabe rammer og strategier for det enkelte menneskes forandring har jeg altid brændt for. Min faglige palet af kompetencer er bred og grundig.

Jeg har erfaring med at arbejde med mennesker, som har/har været:

 • stressramte (kolleger, klienter og ledere)
 • angste
 • præstationsangste
 • bipolar diagnose
 • selvværdsproblematikker
 • kriser efter fyring, tab eller svigt
 • i ressourceafklarende motivationsforløb 
 • i jobsøgning eller efter fyring
 • på vej til arbejdspladsen efter sygdomsforløb.
 • spiseforstyrrede og pårørende hertil
 • sportsudøvere 
 • jobsøgende.  

  

De kriser vi oplever og de historier vi bærer med os definerer ikke hvem vi er. Alle har ressourcerne til at komme igennem stress eller kriser til en mere balanceret og autentisk kontakt med sig selv. Især når vi får rettidig professionel hjælp og støtte.

Det er en erfaring mit eget liv har givet mig.

Jeg har altid villet vide hvad den dybere sandhed er, bag livets mysterier, kriser og begivenheder. Det har gjort mig til en ekspert i at komme stærkere og visere igennem stress.

Jeg transformerer kriser og udfordringer til personlig vækst og selvindsigt. Det er mit job. Og det er en stor del af hvem jeg er.

Nærværet og kontakten imellem dig og mig er det vigtigste. Det er tilliden herfra, der lægger grunden til vores samtaler. Jeg møder dig altid med empati, åbenhed og lytter både til dine ord og dine krops signaler. Signaler som sammentrækninger, dybden af din vejrtrækning, emotioner eller spændinger, som kommer frem i løbet af vores samtale. 

Hvad gør jeg?

Det er i vores relationer, at vi oplever udfordringer, sorg, tab og traumer. Det er også her, at vi udvikler os og heler igen.

Derfor er mit største fokus på din og min relation. I et tillidsfuldt og trygt rum, møder jeg dig med støtte og indlevelse. Alt foregår i et tempo du er klar til og føler dig tryg ved.

Jeg træder til med empati og tro på dig lige der, hvor følelserne bliver svære og situationen opleves overvældende.

Jeg ser, hvor du befinder dig i processen fra stress tilbage til en autentisk balance. Så med en fintunet timing ved jeg hvornår, der skal arbejdes kognitivt (tankemæssigt), følelsesmæssigt, fysisk eller adfærdsmæssigt.

Min erfaring som selvstændig lifecoach og fra livets skole har jeg samlet i 3 søjler: Coaching, kroppens visdom og 4 livskvaliteter og arketypiske mønstre alle mennesker har: Værdier, Grænser, Behov og Valg.

Når du kender dine vigtigste værdier i livet, det der gør dig glad og giver dig mening, så har du et fokuspunkt for hvad du skal vælge mere af i din hverdag. Når du kan mærke dine grænser og er klar over hvordan du skal sætte dem, så forbedrer det kvaliteten af dine relationer. Behov som tryghed, fælleskab, udvikling, glæde, indflydelse på eget liv, anerkendelse osv. er vigtige behov, som skal dækkes så du igen kan opleve tillid til dig selv og dit liv. 

Når du kender dine værdier, dine egne grænser og dine inderste behov, så kan du igen opbygge og vælge en måde, at handle og være på, som lægger en ny kurs i dit liv, fri for stress.

Uddannelser:

Specialist i stress og mental sundhed, Thauer StressCenter, 2018

Psykisk førstehjælper, Psykiatrifonden 2018.

Grundkursus i Ayurveda v. læge Charlotte Bech, 2018

Facilitator i Arketyper og Arketypers Psykologi,  v/Geraldine Sheehy, Archetypal Consultant fra CMED (UK), 2018.

Grundkursus i Arketypers psykologi, v/Geraldine Sheehy, Archetypal Consultant fra CMED, 2014

Workshopleder v/Mette Fogh, 2016

Gestalt terapi: The Tranformational power of emotions, Esalen Institute, Californien, 2013

Kursus i ACT, Acceptance and Commitment Therapy, v/psykolog Max Bøhling, Center for Funktionel Psykologi, 2012

Kursus i Positiv psykologi, v/ psykolog Ebbe Lavendt, 2012

Mentor, The Mentor Company, 2012

Kursus i Ikke-voldelig Kommunikation (girafsprog), Giraf4connexion, 2011.

Coaching i Organisationer, Niels Brock, 2011

ID-lifecoach, ID Academy v/Ole Vadum Dahl, 2010

Lærer, Sophia Seminariet, 2003

Bach. i Biologi, Københavns Universitet, 2000Klientudtalelser

Winnie Hornum, Voksenpædagog - "Det er alle pengene værd. Jeg føler mig altid mødt og rummet og jeg forlader altid en session med et lettere hjerte og med håb og en større tillid til at jeg kan komme videre fra stress."  Læs mere  Læs mindre

Dorthe Frimann, socialpædagog - "Jeg har ikke oplevet nogen coach, der er så dygtig til at se hvad det handler om, som Tina. Og så helt frit, at lade mig selv komme frem til hvad der er sandt for mig. Et enormt nærvær, ærlighed og klarhed hos Tina, gør at jeg føler mig helt tryg og har fuldstændig tillid. Også som kollega, har jeg været helt tryg ved Tinas etik som coach. Tina møder mig så empatisk, så jeg bliver tryg, så kontakten imellem os bliver let og det er nemmere for mig at være mig selv. Tina er virkelig god til at føre en dialog og stille de helt rigtige spørgsmål på det helt rigtige tidspunkt. Hun har en stor psykologisk indsigt. Så kan jeg selv finde mine egne svar. Det sætter gang i min egen refleksion, så jeg bliver opmærksom på mig selv, lytter til mig selv, får mine egne indsigter. Så ved jeg, hvad jeg skal gøre. Tina er en vejleder, der hjælper mig med at gå min egen vej."  Læs mere  Læs mindre

Mikala Lykke Brun Hansen, lærer. - "Tina er en kvinde med stor livserfaring, som hun trækker på i relevante sammenhænge. Dette har givet forløbet en ekstra givende dimension. Tina er empatisk, fokuseret og har en imødekommende tryghedsskabende udstråling. Jeg er meget glad for den måde Tina har mødt mig på. Jeg har fået mange gode, konkrete og brugbare informationer og redskaber, som jeg bruger for at holde mit stress-niveau nede. Jeg har bl.a. fået ark med øvelser, som jeg kan arbejde videre med derhjemme. Jeg har været meget glad for forløbet og giver Tina mine absolut bedste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Charlotte Andreasen, kunstner - "Jeg har haft den store fornøjelse at modtage coaching fra Tina for at fokusere på og håndtere seriøse og svære problemer i mit liv. Tina har evnen til opmærksomt at følge alle aspekter i et, for mig, detaljeret personligt univers. På en formidabel måde, med en direkte og klar tilgang med en holistisk tilgang, opnår hun, at hjælpe mig til håndtere relevante udfordringer, finde løsninger og bevæge mig fremad. Mine samtaler med Tina har ført mig til rigtige gode resultater og jeg har til min egen glæde og tilfredshed været i stand til at handle efter og i komplet balance med mine værdier, som er dybt meningsfulde for mig. Derfor står jeg aldeles inde for Tinas coaching. Som hypersensitiv har jeg ofte skærmet mig for mine følelser. Tidligere har jeg erfaret – i den udstrækning at jeg har modtaget professionel hjælp – ikke helt at være blevet mødt, set eller forstået. I sammenligning med mine samtaler med Tina, vil jeg beskrive hvad jeg har oplevet før, som stående foran en person, der følger en skreven manual. Med Tina oplever jeg mig mødt, varmt og fuldt accepteret og set som jeg er. Jeg husker for øvrigt, at jeg altid forlader hendes kontor i en opløftet stemning. Jeg er meget taknemmelig for den hjælp Tina har givet mig og jeg anbefaler et coachingforløb med Tina højt, til enhver som er midt i en stresset hverdag, som møder nye udfordringer, som er ude af stand til at overskue alt og som vil finde en konstruktiv måde at komme videre på. Jeg anbefaler Tina til enhver som vil ses og forstås på et meget dybt plan og til enhver, som værdsætter og har brug for sparring med en coach, som er intelligent, medfølende og "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.