Tina Howard

Stressterapeut, Coach, Mentaltræner, Mentor

Smørum, København Ø

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Stress session 750 kr. Aftal tid

Oplever du dette - eller en del af det:

 • En kort lunte
 • Afbrudt søvn, selvom du er træt
 • Hukommelsestab eller koncentrationsbesvær
 • Spændinger og uro i kroppen
 • Ensomhedsfølelse - men du undgår måske socialt samvær
 • Mindre effektiv, selvom du anstrenger dig mere.


Så har du symptomer på stress og skal have behandling nu, så du kan opleve ro og hvile med det samme.

Første session indeholder:

 • Stress-screening af din situation: en stress-test og en trivselstest
 • Vurdering af din belastningsgrad
 • Konkret information om stress
 • Brugbare råd med det samme
 • Afdækning af de vigtigste årsager til din stress
 • Redskaber til at håndtere disse.


Så du får ro, slapper af og oplever grounding med det samme.

Efterfølgende sessioner følger op på din tilstand med simple og overskuelige værktøjer og teknikker.

I takt med at dine stress-symptomer aftager og dit nervesystem igen bliver balanceret, afdækkes årsagerne til din stress indenfor 4 områder: Din egen tilstand, dine vaner, dit sociale miljø og dine omgivelser.


Sideløbende med at dine stress-symptomer afhjælpes, arbejder vi mentalt, følelsesmæssigt og adfærdsmæssigt. Og du opbygger din nye mestringsstrategi, så du kommer styrket igennem stress. En del af din mestringsstrategi indebærer ny viden om og mestring af kommunikation baseret på stærkere selvværd.


Din type indenfor DISK personlighedsmodellen og dermed din foretrukne kommunikationsform bliver afklaret og du lærer hvordan du kan kommunikere dine behov og grænser på herefter.

Du bliver afklaret omkring dine værdier og grænser og hvordan du igen kan vælge glæde og mening til. 

Kroppens følelsesmæssige visdom kombineres med evidensbaserede øvelser indenfor neuropsykologien, mindfullnes og coaching. Til mærkbare resultater, forankret og implementeret i dit liv, på din arbejdsplads eller fritid.

At blive stress-fri er begyndelsen på en proces, der bringer dig i tættere og stærkere kontakt med dig selv igen igennem de signaler du modtager fra din krop, følelser og tanker. Du øver dig i at mærke 4 vigtige kvaliteter: Dine grænser, dine værdier, egne behov og valg. Kvaliteter som hjælper dig til at opbygge en ny mestringsstrategi baseret på værdier og valg, der er mere meningsfulde for dig. Som fører til en ændret adfærd, der forebygger, at du oplever stress igen.

Guidede meditationer kan indgå i behandlingen.


Et stress-forløb 4.500 kr. Aftal tid

Jeg anbefaler et forløb, da det er meget givende, at modtage klar og støttende rådgivning og vejledning igennem den periode, det tager at behandle stress symptomerne.


Under et stress-forløb, sideløbende med at dine stress-symptomer afhjælpes, arbejder vi mentalt, følelsesmæssigt og adfærdsmæssigt. Og du opbygger din nye mestringsstrategi, så du kommer styrket igennem stress.


En del af din mestringsstrategi indebærer ny viden om og mestring af kommunikation baseret på stærkere selvværd.


Din type indenfor DISK personlighedsmodellen og dermed din foretrukne kommunikationsform bliver afklaret og du lærer hvordan du kan kommunikere dine behov og grænser på herefter.


Du bliver afklaret omkring dine værdier og grænser og hvordan du igen kan vælge glæde og mening til. 


Kroppens følelsesmæssige visdom kombineres med evidensbaserede øvelser indenfor neuropsykologien, mindfullnes og coaching. Til mærkbare resultater, forankret og implementeret i dit liv, på din arbejdsplads eller fritid.


At blive stress-fri er begyndelsen på en proces, der bringer dig i tættere og en mere autentisk kontakt med dig selv igen, igennem de signaler du modtager fra din krop, følelser og tanker. Du øver dig i at mærke 4 vigtige almenmenneskelige kvaliteter: Dine grænser, dine værdier, egne behov og valg. Kvaliteter som hjælper dig til at opbygge en ny mestringsstrategi baseret på værdier og valg, der er mere meningsfulde for dig. Som fører til en ændret adfærd, der forebygger, at du oplever stress igen.


Guidede meditationer kan indgå i behandlingen.

Life-coaching 800 kr. Aftal tid

Tænker du, at der må være mere til livet? Til dig?


Så kan det være tid til transformation - positiv forandring for dig.

 

Positiv forandring er tiltrækkende. Det kan også være udfordrende og byde på modstand. Nogle gange kan vi selv invitere en positiv ændring ind, andre gange har vi ikke noget valg. Uanset hvad, så starter al varig forandring indefra.


Med en dyb indsigt i forandringsprocessen og de faser, som hører med til transformation, coacher og støtter jeg dig undervejs.


Vi har selv en stor indflydelse på hvordan vi oplever os selv, andre og vores livsoplevelser. Og hvilke af vores drømme vi gerne vil udleve. Livet bidrager altid med en ubekendt faktor, som vi ikke kan kontrollere. Men du kan lære at være tilstede i dit liv som en medskabende og suveræn navigatør.


Genkender du dette:

 • Er dit liv blevet for lille til dig?
 • Længes du efter at udleve flere af dine potentialer?
 • Befinder du dig i et livsmæssigt kaos?
 • Vil du bryde uhensigtsmæssige mønstre, som perfektionisme og overpræstation?
 • Har du været igennem livskriser eller er du midt i én?
 • Vil du vælge en ny retning i dit liv, men mangler det sidste mod?
 • Fylder modstand, negativitet og svære følelser for meget?
 • Kæmper du med vrede?

Synes du, at du står på kanten til noget nyt, men mangler modet til at tage et vigtigt skridt fremad, så kontakt mig. Jeg guider dig sikkert igennem forandringen. Med garanti.


Du oplever:

 • Din ægte Passion blive omsat til konkret aktion.
 • Nye og hensigtmæssige måder at responderer på i livet, så du frembringer de resultater og forandringer du ønsker.
 • Hvordan alle dele af dig, har en vigtig funktion.
 • Hvordan du responderer fra et sikkert sted, og ikke lader automatiske reaktionsmønstre overmande dig.
 • Du bliver ven med de sider af dig selv, som du engang har måttet adskille dig fra. Så du hiver dine kræfter hjem igen.
 • Frihed til at være dig, fremfor tilpasning og isolation.
 • Selvværd, baseret på en stærkere kontakt til dig selv.
 • Hvordan du kan ændre din historie til en mere postiv.


I et transformationsforløb hos mig, tager jeg højde for, at ægte forandring kan tage noget tid. Og den skal integreres og handles på i din hverdag. Så opfølgning og øvelser du kan lave hjemme hører med til forløbet.

 

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 17 05

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Nærvær, indlevelse og faglig indsigt er mit fundament for at hjælpe dig med igennem stress, udfordringer og videre i livet til personlig vækst og balance igen. Tina Howard - Stressterapeut, Coach, Mentaltræner, Mentor

Beskrivelse

Min erfaring:

Jeg har arbejdet relationelt med alle mennesketyper, uanset alder, baggrund eller livssituation. Som først lærer, sidenhen som kontaktperson, mentor, praktikvejledere og coach har jeg arbejdet med at fremme livskvaliteten for børn, unge eller voksne.

Redskabet jeg bruger er ligeværdig dialog i et fælles rum af empati, ærlighed og nærvær. Min ledetråd har altid været at forbedre andre menneskers trivsel og derfor også præstation og samarbejdsevne.  Processen med at skabe rammer og strategier for det enkelte menneskes forandring har jeg altid brændt for. Min faglige palet af kompetencer er bred og grundig.

Jeg har erfaring med at arbejde med mennesker, som har/har været:

 • stressramte (kolleger, klienter og ledere)
 • angste
 • præstationsangste
 • bipolar diagnose
 • selvværdsproblematikker
 • kriser efter fyring, tab eller svigt
 • i ressourceafklarende motivationsforløb 
 • i jobsøgning eller efter fyring
 • på vej til arbejdspladsen efter sygdomsforløb.
 • spiseforstyrrede og pårørende hertil
 • sportsudøvere 
 • jobsøgende.  

  

De kriser vi oplever og de historier vi bærer med os definerer ikke hvem vi er. Alle har ressourcerne til at komme igennem stress eller kriser til en mere balanceret og autentisk kontakt med sig selv. Især når vi får rettidig professionel hjælp og støtte.

Det er en erfaring mit eget liv har givet mig.

Jeg har altid villet vide hvad den dybere sandhed er, bag livets mysterier, kriser og begivenheder. Det har gjort mig til en ekspert i at komme stærkere og visere igennem stress.

Jeg transformerer kriser og udfordringer til personlig vækst og selvindsigt. Det er mit job. Og det er en stor del af hvem jeg er.

Nærværet og kontakten imellem dig og mig er det vigtigste. Det er tilliden herfra, der lægger grunden til vores samtaler. Jeg møder dig altid med empati, åbenhed og lytter både til dine ord og dine krops signaler. Signaler som sammentrækninger, dybden af din vejrtrækning, emotioner eller spændinger, som kommer frem i løbet af vores samtale. 

Hvad gør jeg?

Det er i vores relationer, at vi oplever udfordringer, sorg, tab og traumer. Det er også her, at vi udvikler os og heler igen.

Derfor er mit største fokus på din og min relation. I et tillidsfuldt og trygt rum, møder jeg dig med støtte og indlevelse. Alt foregår i et tempo du er klar til og føler dig tryg ved.

Jeg træder til med empati og tro på dig lige der, hvor følelserne bliver svære og situationen opleves overvældende.

Jeg ser, hvor du befinder dig i processen fra stress tilbage til en autentisk balance. Så med en fintunet timing ved jeg hvornår, der skal arbejdes kognitivt (tankemæssigt), følelsesmæssigt, fysisk eller adfærdsmæssigt.

Min erfaring som selvstændig lifecoach og fra livets skole har jeg samlet i 3 søjler: Coaching, kroppens visdom og 4 livskvaliteter og arketypiske mønstre alle mennesker har: Værdier, Grænser, Behov og Valg.

Når du kender dine vigtigste værdier i livet, det der gør dig glad og giver dig mening, så har du et fokuspunkt for hvad du skal vælge mere af i din hverdag. Når du kan mærke dine grænser og er klar over hvordan du skal sætte dem, så forbedrer det kvaliteten af dine relationer. Behov som tryghed, fælleskab, udvikling, glæde, indflydelse på eget liv, anerkendelse osv. er vigtige behov, som skal dækkes så du igen kan opleve tillid til dig selv og dit liv. 

Når du kender dine værdier, dine egne grænser og dine inderste behov, så kan du igen opbygge og vælge en måde, at handle og være på, som lægger en ny kurs i dit liv, fri for stress.

Uddannelser:

Specialist i stress og mental sundhed, Thauer StressCenter, 2018

Psykisk førstehjælper, Psykiatrifonden 2018.

Grundkursus i Ayurveda v. læge Charlotte Bech, 2018

Facilitator i Arketyper og Arketypers Psykologi,  v/Geraldine Sheehy, Archetypal Consultant fra CMED (UK), 2018.

Grundkursus i Arketypers psykologi, v/Geraldine Sheehy, Archetypal Consultant fra CMED, 2014

Workshopleder v/Mette Fogh, 2016

Gestalt terapi: The Tranformational power of emotions, Esalen Institute, Californien, 2013

Kursus i ACT, Acceptance and Commitment Therapy, v/psykolog Max Bøhling, Center for Funktionel Psykologi, 2012

Kursus i Positiv psykologi, v/ psykolog Ebbe Lavendt, 2012

Mentor, The Mentor Company, 2012

Kursus i Ikke-voldelig Kommunikation (girafsprog), Giraf4connexion, 2011.

Coaching i Organisationer, Niels Brock, 2011

ID-lifecoach, ID Academy v/Ole Vadum Dahl, 2010

Lærer, Sophia Seminariet, 2003

Bach. i Biologi, Københavns Universitet, 2000Klientudtalelser

Winnie Hornum, Voksenpædagog - "Det er alle pengene værd. Jeg føler mig altid mødt og rummet og jeg forlader altid en session med et lettere hjerte og med håb og en større tillid til at jeg kan komme videre fra stress."  Læs mere  Læs mindre

Dorthe Frimann, socialpædagog - "Jeg har ikke oplevet nogen coach, der er så dygtig til at se hvad det handler om, som Tina. Og så helt frit, at lade mig selv komme frem til hvad der er sandt for mig. Et enormt nærvær, ærlighed og klarhed hos Tina, gør at jeg føler mig helt tryg og har fuldstændig tillid. Også som kollega, har jeg været helt tryg ved Tinas etik som coach. Tina møder mig så empatisk, så jeg bliver tryg, så kontakten imellem os bliver let og det er nemmere for mig at være mig selv. Tina er virkelig god til at føre en dialog og stille de helt rigtige spørgsmål på det helt rigtige tidspunkt. Hun har en stor psykologisk indsigt. Så kan jeg selv finde mine egne svar. Det sætter gang i min egen refleksion, så jeg bliver opmærksom på mig selv, lytter til mig selv, får mine egne indsigter. Så ved jeg, hvad jeg skal gøre. Tina er en vejleder, der hjælper mig med at gå min egen vej."  Læs mere  Læs mindre

Mikala Lykke Brun Hansen, lærer. - "Tina er en kvinde med stor livserfaring, som hun trækker på i relevante sammenhænge. Dette har givet forløbet en ekstra givende dimension. Tina er empatisk, fokuseret og har en imødekommende tryghedsskabende udstråling. Jeg er meget glad for den måde Tina har mødt mig på. Jeg har fået mange gode, konkrete og brugbare informationer og redskaber, som jeg bruger for at holde mit stress-niveau nede. Jeg har bl.a. fået ark med øvelser, som jeg kan arbejde videre med derhjemme. Jeg har været meget glad for forløbet og giver Tina mine absolut bedste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Charlotte Andreasen, kunstner - "Jeg har haft den store fornøjelse at modtage coaching fra Tina for at fokusere på og håndtere seriøse og svære problemer i mit liv. Tina har evnen til opmærksomt at følge alle aspekter i et, for mig, detaljeret personligt univers. På en formidabel måde, med en direkte og klar tilgang med en holistisk tilgang, opnår hun, at hjælpe mig til håndtere relevante udfordringer, finde løsninger og bevæge mig fremad. Mine samtaler med Tina har ført mig til rigtige gode resultater og jeg har til min egen glæde og tilfredshed været i stand til at handle efter og i komplet balance med mine værdier, som er dybt meningsfulde for mig. Derfor står jeg aldeles inde for Tinas coaching. Som hypersensitiv har jeg ofte skærmet mig for mine følelser. Tidligere har jeg erfaret – i den udstrækning at jeg har modtaget professionel hjælp – ikke helt at være blevet mødt, set eller forstået. I sammenligning med mine samtaler med Tina, vil jeg beskrive hvad jeg har oplevet før, som stående foran en person, der følger en skreven manual. Med Tina oplever jeg mig mødt, varmt og fuldt accepteret og set som jeg er. Jeg husker for øvrigt, at jeg altid forlader hendes kontor i en opløftet stemning. Jeg er meget taknemmelig for den hjælp Tina har givet mig og jeg anbefaler et coachingforløb med Tina højt, til enhver som er midt i en stresset hverdag, som møder nye udfordringer, som er ude af stand til at overskue alt og som vil finde en konstruktiv måde at komme videre på. Jeg anbefaler Tina til enhver som vil ses og forstås på et meget dybt plan og til enhver, som værdsætter og har brug for sparring med en coach, som er intelligent, medfølende og "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere