Susie Bjørnvad - Psykoterapeut MPF

Susie Bjørnvad

Psykoterapeut MPF

Frederiksberg , Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuelt terapi 850 kr. Aftal tid

Afbud meldes på mobil senest kl.16 dagen inden vores aftale, da der ellers afregnes et gebyr på 500 kroner

Individuel terapi med rabat 650 kr. Aftal tid

Rabat til studerende, ledige og pensionister eller med henvisning fra lægen


Afbud meldes på mobil senest kl.16 dagen inden vores aftale, da der ellers afregnes et gebyr på 500 kroner

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Afbud meldes på mobil senest kl.16 dagen inden vores aftale, da der ellers afregnes et gebyr på 500 kroner

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Susie Bjørnvad - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Ferielukket hele Juli

Velkommen til     

 

Der er altid hjælp at hente.                   

 

At gå i terapi hos en psykoterapeut er en mulighed for at få sat ord på det, der er svært sammen med en person, som du ikke har følelser i klemme overfor. Jeg tror på, at terapi er den bedste gave du kan give dig selv, uanset om livet er svært eller til tider bare udfordrende.

 

Det at du lærer dig selv, dine styrker og sårbarheder bedre at kende, og ikke mindst hvad de kommer af, er med til at du bliver stærkere, står mere i dig selv, bliver robust og dermed bedre i stand til at passe på dig selv.

 

- Dette vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med.

 

Det giver mening at opsøge en terapeut, hvis du har det skidt eller er træt af nogle handlemønstre. Når livet gør ondt eller føles meningsløst. Det kan der være mange årsager til – eksempelvis uro, angst, ensomhed depression, stress, forladthed, livskriser, lavt selvværd, tab og sorg.

 

Men måske du også kender til:   

 • Igen og igen at lade andre bestemme over dig?
 • En følelse af tomhed indeni? Også når du er sammen med andre?
 • Måske har du svært ved at overskue din hverdag og føler dig bare træt?
 • Fastlåshed i tankemønstre, som ikke er støttende for dig.
 • Måske bliver du ofte vred på dine forældre, din kæreste eller din chef? Føler dig presset og stresset?
 • At have negative tanker, og føle dig deprimeret eller opleve, at du ikke kan slå til og har svært ved at række ud efter hjælp?

Når du går i terapi hos mig, tager vi fat i det, der fylder her og nu. Intet er for mig som terapeut hverken for småt eller for stort.

 

Min erfaring er, at arbejdet med kroppen, nervesystemet, tilknytningsmønstre og de terapeutiske samtaler ofte er den bedste vej til at få det bedre.

 

Hvad er psykoterapi egentlig?

 

Det er samtaleterapi, hvor vi sammen fokuserer på at identificere det, som er svært og bagefter ændrer de tanker og handlemønstre som gør, at du sidder fast og har det dårligt.

 

Lidt om mig

 

Jeg har en 4-årig certificeret uddannelse som eksamineret psykoterapeut fra EFT- instituttet i København. Det er et evalueret og kvalitetsgodkendt institut og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening og Sammenslutningen af Psykoterapeutiske Uddannelser i Danmark (SPUD)

 

Som person er jeg åben og anerkendende. Jeg er nysgerrig og interesseret i menneskers historie, og hvordan vi udvikler os. Derfor synes jeg også, at det er fantastisk, at vi alle er så forskellige. Vi er alle underlagt nogle livsvilkår, som vi ikke kan undslå os. De er dér uanset, om vi er dér eller ej. Til gengæld har vi indflydelse på, hvordan vi vælger at forholde os til vores livsvilkår, disse ultimative betingelser. Det er i dette arbejde, at jeg kan tilbyde dig mit nærvær og hjælpe dig, så du finder vej.

 

Ring ganske uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om jeg kan hjælpe dig.

 

Hvis du ønsker at forespørge på en konkret tid, er du velkommen til at benytte GoMentor kalenderen. Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske – og du vil snarest modtage besked fra mig om bekræftelse på aftalen, eller forslag til en anden tid.

 

” At vove er at miste sig selv – et øjeblik.

Ikke at  vove er at miste sig selv ”

  

Kierkegaard

Klientudtalelser

Kvinde 50 år - "Jeg er blevet mødt åbent, empatisk og fordomsfrit. Susie har hjulpet mig i en meget smertefuld og sorgfuld periode af mit liv. Sorgen er der stadigvæk. Den fylder bare ikke kun hele mit liv mere. Den er min og jeg kan nu meget bedre være med den. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 27 år - "Jeg vidste at jeg på et tidspunkt gerne ville starte i terapi. Jeg havde længe haft nogle issues med mig selv, som jeg gerne ville se nærmere på. Og da mit forhold til min daværende kæreste og mit humør skrantede, blev jeg af en veninde anbefalet at tage kontakt til Susie. Jeg har virkelig påskønnet vores samtaler. Jeg startede et sted, og så endte vi et helt andet og vigtigere sted. Jeg har fået en større forståelse for mig selv og en accept af mine følelser. Jeg er blevet meget bedre til at mærke mine egne grænser og reagerer nu på dem - uden at få dårlig samvittighed. Det har givet mig en større frihed og lettere følelse i kroppen."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.