Susie Bjørnvad - Psykoterapeut MPF

Susie Bjørnvad

Psykoterapeut MPF

Videosamtale

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Susie Bjørnvad - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Ferielukket hele Juli

Velkommen til     

 

Der er altid hjælp at hente.                   

 

At gå i terapi hos en psykoterapeut er en mulighed for at få sat ord på det, der er svært sammen med en person, som du ikke har følelser i klemme overfor. Jeg tror på, at terapi er den bedste gave du kan give dig selv, uanset om livet er svært eller til tider bare udfordrende.

 

Det at du lærer dig selv, dine styrker og sårbarheder bedre at kende, og ikke mindst hvad de kommer af, er med til at du bliver stærkere, står mere i dig selv, bliver robust og dermed bedre i stand til at passe på dig selv.

 

- Dette vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med.

 

Det giver mening at opsøge en terapeut, hvis du har det skidt eller er træt af nogle handlemønstre. Når livet gør ondt eller føles meningsløst. Det kan der være mange årsager til – eksempelvis uro, angst, ensomhed depression, stress, forladthed, livskriser, lavt selvværd, tab og sorg.

 

Men måske du også kender til:   

  • Igen og igen at lade andre bestemme over dig?
  • En følelse af tomhed indeni? Også når du er sammen med andre?
  • Måske har du svært ved at overskue din hverdag og føler dig bare træt?
  • Fastlåshed i tankemønstre, som ikke er støttende for dig.
  • Måske bliver du ofte vred på dine forældre, din kæreste eller din chef? Føler dig presset og stresset?
  • At have negative tanker, og føle dig deprimeret eller opleve, at du ikke kan slå til og har svært ved at række ud efter hjælp?

Når du går i terapi hos mig, tager vi fat i det, der fylder her og nu. Intet er for mig som terapeut hverken for småt eller for stort.

 

Min erfaring er, at arbejdet med kroppen, nervesystemet, tilknytningsmønstre og de terapeutiske samtaler ofte er den bedste vej til at få det bedre.

 

Hvad er psykoterapi egentlig?

 

Det er samtaleterapi, hvor vi sammen fokuserer på at identificere det, som er svært og bagefter ændrer de tanker og handlemønstre som gør, at du sidder fast og har det dårligt.

 

Lidt om mig

 

Jeg har en 4-årig certificeret uddannelse som eksamineret psykoterapeut fra EFT- instituttet i København. Det er et evalueret og kvalitetsgodkendt institut og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening og Sammenslutningen af Psykoterapeutiske Uddannelser i Danmark (SPUD)

 

Som person er jeg åben og anerkendende. Jeg er nysgerrig og interesseret i menneskers historie, og hvordan vi udvikler os. Derfor synes jeg også, at det er fantastisk, at vi alle er så forskellige. Vi er alle underlagt nogle livsvilkår, som vi ikke kan undslå os. De er dér uanset, om vi er dér eller ej. Til gengæld har vi indflydelse på, hvordan vi vælger at forholde os til vores livsvilkår, disse ultimative betingelser. Det er i dette arbejde, at jeg kan tilbyde dig mit nærvær og hjælpe dig, så du finder vej.

 

Ring ganske uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om jeg kan hjælpe dig.

 

Hvis du ønsker at forespørge på en konkret tid, er du velkommen til at benytte GoMentor kalenderen. Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske – og du vil snarest modtage besked fra mig om bekræftelse på aftalen, eller forslag til en anden tid.

 

” At vove er at miste sig selv – et øjeblik.

Ikke at  vove er at miste sig selv ”

  

Kierkegaard

Klientudtalelser

Kvinde 50 år - "Jeg er blevet mødt åbent, empatisk og fordomsfrit. Susie har hjulpet mig i en meget smertefuld og sorgfuld periode af mit liv. Sorgen er der stadigvæk. Den fylder bare ikke kun hele mit liv mere. Den er min og jeg kan nu meget bedre være med den. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 27 år - "Jeg vidste at jeg på et tidspunkt gerne ville starte i terapi. Jeg havde længe haft nogle issues med mig selv, som jeg gerne ville se nærmere på. Og da mit forhold til min daværende kæreste og mit humør skrantede, blev jeg af en veninde anbefalet at tage kontakt til Susie. Jeg har virkelig påskønnet vores samtaler. Jeg startede et sted, og så endte vi et helt andet og vigtigere sted. Jeg har fået en større forståelse for mig selv og en accept af mine følelser. Jeg er blevet meget bedre til at mærke mine egne grænser og reagerer nu på dem - uden at få dårlig samvittighed. Det har givet mig en større frihed og lettere følelse i kroppen."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.