Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Du vil opleve en nærværende coach i mig, en der lytter, ser verden som dig, og følger dig i dine valg, handlinger og beslutninger. Sara Elgaard - Coach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV PÅ GOMENTOR


Hej, jeg hedder Sara Elgaard.


Hvis du er ved at gennemgå en større livsændring, så kender du nok til, at det kan være svært at håndtere dine tanker og følelser selv. Måske oplever du at dine nærmeste tilbyder et lyttende øre, men at det ikke er helt nok?


Du kan med et coachingforløb få hjælp til at komme videre.


I et forløb med mig har vi fokus på hvordan du kommer igennem din livskrise, og vi vil sammen skabe klarhed over din fremtid.


Jeg vil spørge ind til det du fortæller mig, og udfordre dine tankemønstre.

Jeg hjælper dig med at bryde fri af omverdenens fortælling om hvem du er, og vi finder frem til dine ønsker for dig selv og dit liv.


Jeg leverer altså ikke løsningerne for dig, men jeg vejleder dig til at finde frem til de svar, du allerede har gemt inde i dig. Du vil opleve at få nye strategier, som gør dig i stand til at takle dine udfordringer i fremtiden.


Via min erfaring som coach har jeg hjulpet mennesker gennem store forandringer i livet. Jeg specialiserer mig i livskriser hos voksne, samt at hjælpe unge med at styrke deres selvværd og selvtillid. 


Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig idag!


De venligste hilsner, Sara

Klientudtalelser

T.H. - "Jeg har haft nemme ved at acceptere at jeg ikke behøver træde ind og ordne alle konflikter selv. Det har givet mig lidt mere ro i sindet og givet overskud til at træde ind når jeg så virkelig burde. Det er jo stadig en process der tager tid, men er klart blevet mere bevidst om at jeg ikke skal stresse hvis jeg føler jeg ikke gør det godt. Mange gange er de svar man søger ikke noget man bare kan få fortalt eller belært, men noget man egentlig godt ved, men har brug for at for snakket om"  Læs mere  Læs mindre

A.A. - "Thank you very much for a very helpful conversation, talking to someone really helps you get a bit of perspective and clarity. You're very good"  Læs mere  Læs mindre

Rikke - "Tak for den gode snak. Jeg tog helt sikkert noget med mig, som har påvirket min tankegang og ikke mindst min måde at anskue min "Inspirationsvæg" Særligt nogle af de krav jeg har sat til mig selv og de "hårde" ord har jeg fået vendt. Det er også gået op for mig, at min væg ikke har givet mig den inspiration jeg har haft brug for men mere har været en væg jeg har været ked af, med de mange post it's med afslag (der nu er ændret til forsøg) Jeg har besluttet mig for, at væggen skal skabe en anden værdi for mig og det gør den, når jeg ændrer mine værdier og er mindre hård ved mig selv."  Læs mere  Læs mindre

David - "Det var en god og sjov oplevelse. Meget spændende hvilke svar man kan hive ud af sig selv. Du var let tilgængelig, kæmpe plus. Det jeg har prøvet at få ud af det efterfølgende, er at finde en sammenhæng i mit værdisæt og prioriteringer."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.